Gość: Rozstęp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 20:15 Jak walczyć z rozstępami??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: Rozstęp 16.12.02, 17:26 Są różne środki ściągające typu Contractubex, ale na stare rozstępy raczej tylko laser. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Rozstęp 16.12.02, 17:41 contractubex- swietne rezultaty przy swiezych bliznach. slyszalam takze o domowej metodzie pozbywania sie rozstepow: smarowanie oliwa z oliwek. nie testowalam, takze nie wiem jaka jest skutecznosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rozstęp IP: 80.48.38.* 17.12.02, 07:55 a ten contractubex to jes jakac masc? > contractubex- swietne rezultaty przy swiezych bliznach. > > slyszalam takze o domowej metodzie pozbywania sie rozstepow: smarowanie oliwa z > > oliwek. nie testowalam, takze nie wiem jaka jest skutecznosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Rozstęp IP: 193.0.95.* 20.12.02, 10:41 contratubex - mialam z nim "do czynienia" i generalnie efekty sa marne. Kilka lat temu mialam mini operacje polegajaca na wycieciu pieprzykow - w kazdym miejscu zalozono mi po kilka szwow. Po ich zdjeciu zalecono, by zmniejszyc blizny, wlasnie stosowanie contratubexu. Mialam go w postaci zelu, jego stosowanie polega na systematycznym wcieraniu i masowaniu. Wydaje mi sie ze by byly jakiekolwie efekty to trzeba by chyba masowac przez POL ROKU bez przerwy! ... W kazdym razie moje blizny zagoily sie same i przestaly byc wicoczen tak naprawde do piero po paru latach. Contratubex niewiele pomogl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivobela Re: Rozstęp IP: 212.14.54.* 21.12.02, 01:12 krystynad napisała: > contractubex- swietne rezultaty przy swiezych bliznach. > > slyszalam takze o domowej metodzie pozbywania sie rozstepow: smarowanie oliwa z > > oliwek. nie testowalam, takze nie wiem jaka jest skutecznosc :) Równie dobrze można się smarować oliwą z lnu, prawda? Oj krystynad, wiem , że się nie smarowałaś,,to co narażasz na koszta? Najgorsze co może być na rozstępy -to tycie i chudnięcie, przemiennie. Ja to mam! A contratubex jest dobry , ale na świeżo zagojone rany!A nie rozstępy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivobela Re: Rozstęp IP: 212.14.54.* 21.12.02, 01:12 krystynad napisała: > contractubex- swietne rezultaty przy swiezych bliznach. > > slyszalam takze o domowej metodzie pozbywania sie rozstepow: smarowanie oliwa z > > oliwek. nie testowalam, takze nie wiem jaka jest skutecznosc :) Równie dobrze można się smarować oliwą z lnu, prawda? Oj krystynad, wiem , że się nie smarowałaś,,to co narażasz na koszta? Najgorsze co może być na rozstępy -to tycie i chudnięcie, przemiennie. Ja to mam! A contratubex jest dobry , ale na świeżo zagojone rany!A nie rozstępy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozstęp Re: Rozstęp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 18:36 Ile kosztuje laser? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooczyca Re: Rozstęp IP: *.acn.pl / 10.66.0.* 21.12.02, 14:09 Contactubex ? - jak umarlemu kadzidlo - swieza blizna po cesarce pozostala praktycznie bez zmian ..... :( az w koncu z czasem zama zbladla ...... rozstepy - coz ..... jesli nie wytniesz to ... do konca zycia Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Rozstęp 23.12.02, 11:00 moja znajoma używała contractubexu na bliznę po operacji tarczycy. blizna jest prawie niewidoczna. Odpowiedz Link Zgłoś