Dodaj do ulubionych

Schudłam 7kg w 11 dni

16.07.06, 22:14
Normalnie dieta cud :D:D:D
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:24
      Normalnie będzie piękny efekt jo - jo :D:D

ech nawet nie jestem ciekawa co to była za dietam :/
      • Gość: em Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 16:25
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> Normalnie będzie piękny efekt jo - jo :D:D
        >
        > ech nawet nie jestem ciekawa co to była za dietam :/

a ja jestem ciekawa :P
      • ewolwenta Re: Schudłam 7kg w 11 dni 17.07.06, 17:47
        pewnie się zakochała
      • Gość: Dianka Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:32
        jojo jak jojo ale gratuluje super antyjędrnej skóry... juz widze jak wydajesz
        majatek na kremy i zele ujędrniające...
    • cioccolato_bianco Re: Schudłam 7kg w 11 dni 17.07.06, 20:36
      szczegoly poprosimy ;) jak ten cud wyglada? :)
    • Gość: Aki Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: 86.67.66.* 18.07.06, 03:35
      <rotfl>
      Biorąc pod uwagę, że na utratę jednego kilograma masy ciała potrzeba mieć bilans
      energetyczny na poziomie ok. -7000 kcal, to m2dz musiała: po pierwsze nic nie
      jeść, a po drugie oprócz niejedzenia spędzać po jakieś 4 godziny dziennie na
      bieżni czy innym wioślarzu (zakładając przy tym, że ze 2 kilogramy to utrata
      wody)... m2dz,kobieto, Ty ŻYJESZ?????????
      • Gość: RENIA :) Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.06, 06:40
        a ja schudlam 2.5 cm w udach i 3 cm w pasie smarujac sie zelem wyszczuplajacym
        i jezdzac godz na rowerze = 5 kg SUKCES!!!!!!
        • Gość: graszka25 Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: 84.38.18.* 18.07.06, 08:00
          a w jakim czasie? i z ciekawosci. jaki to zel?
          • cioccolato_bianco Re: Schudłam 7kg w 11 dni 18.07.06, 08:32
            i jakie byly wymiary przed odchudzeniem
            • m2dz Re: Schudłam 7kg w 11 dni 18.07.06, 23:08
              No więc pojechałam do sanatorium na 11 dni, i zaczełam się odchudzac. Mój
              dzień wygladał nastwpująco: 8.00 rano cwiczenia (25 min), sniadanie i tylko
              zupa mleczna. 13.00 siłownia ( 30min). obiad( surówka z warzyw i gotowane
              mięso) wieczór cwiczenia(25 min) i oprócz tego w ciągu dnia ok 4 litrów wdoy
              niegazowanej i czasem jakieś brzuszki. nie wiem jakim cudem wytrzymałam.Ale z
              dnia na dzień czułam jak mi sie kurcy wszystko.
              • Gość: Aki Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: 86.67.66.* 19.07.06, 03:59
                No cóż, początek diety wysokobiałkowej i w dodatku bardzo niskokalorycznej -
                tragedia: straciłaś głównie wodę + ze 3 kilo, które wrócą błyskawicznie (i
                przypuszczam, że jesteś osobą wciąż dość otyłą). Te 11 dni to wybrałaś Ty czy
                zarządzone odgórnie? Bo jeśli odgórnie to ja bym to "sanatorium" do sądu podała ;>
                • jogger Re: Schudłam 7kg w 11 dni 19.07.06, 12:08
                  A to dlaczego? Np. 1500kcal metabolizm podstawowy + 900kcal z ćwiczeń = 2400
                  kcal dziennie, z diety np. ok. 600 kcal, bilans ujemny 2400-600=1800kcal
                  dziennie, razy 11 dni = 19800, :9000(tyle kcal ma kilo tłuszczu) = 2.2 kg
                  czystego tłuszczu, na 1kg spadku czystej masy tłuszczowej przypada ok. 3kg wody
                  śródtkankowej więc 2.2 + 2.2 * 3 = 8.8kg + 2kg spadek wody z mięśni z powodu
                  spadku glikogenu = 10.8 kg ogółem :-) co poszło z tłuszczu, to zbyt szybko nie
                  wróci :-)
                  • Gość: kalorie 1 kg tłuszczu ludzkiego ma 7000 kcal IP: *.icpnet.pl 30.07.06, 14:51
                    A to co podajesz, czyli 9000 kcal, to wartość kaloryczna kilograma oleju.
        • scept89 Re: zel pisaczy 19.07.06, 12:21
          Gość portalu: RENIA :) napisał(a):

> a ja schudlam 2.5 cm w udach i 3 cm w pasie smarujac sie zelem wyszczuplajacym
          > i jezdzac godz na rowerze = 5 kg SUKCES!!!!!!

Sukces niewatpliwy tyle ze nie zelowy. Zele nie dzialaja poza _byc moze_ warstwa
          pod naskorkiem, co w najlepszym wypadku znow _byc moze_ ma wplyw na celulit.
          Schudlas po rowerze i diecie a zel byl bez znaczenia.

Rownie dobrze mozesz postulowac ze uczymy sie pisac i czytac bo sobie czolka
          'zelam pisaczym' omascimy...

Kiedys zreszta pisalismy o zelach -> opalalas sie kiedys zelem samoopalajacym?
          Rowno nakladasz? W/g moich bardziej doswiadczonych znajomych plci odmiennej
          zawsze sa obszary lepiej lub gorzej pokryte. Dorzuc do tego wytarcie kremu przez
          ciuchy i jesli ow magiczny krem wyszczuplajacy dziala to winnas miec nierownosci
          po odchudzaniu. Wnioskuje ze nie masz, tak ze rownie dobrze moglabys przecierac
          sobie uda ususzona kurza lapa na zmiane ze skrzydlem nietoperza -> efekt taki
          sam (choc nie dla przyrody)...
          • m2dz Re: zel pisaczy 19.07.06, 23:08
            Nie byłam bardzo otyła, poprostu 3-4 kg nadwagi. Jaak narazie staram się
            utrzymać tą wagę . Pilnuję każdego kilograma...Czuję się dobrze w swojej skórze
            i jest mi ok=] pozdro
          • Gość: RENIA:) Re: zel pisaczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.06, 21:01
            NIE MIALAM ZADNYCH NIEROWNOSCI PO ZELU DLATEGO ZE ZAWIJALAM SIE FOLIA SPOZYWCZA
            NA GODZ CZASU WYGLADALAM "SUPER" OCZYWISCIE JAK NIKOGO NIE BYLO W DOMU
            A W ZELE WIERZE MAM ZDECYDOWANIE GLADSZA SKORE NO I MNIEJ WIDOCZNA SKORKA
            POMARANCZOWA
            ACHA A JEZELI ZEL MA SILNE WLASCIWOSCI ROZGRZEWAJACE I JESZCZE POD FOLIA TO NIE
            MA SILY JEST EFEKT !!!!
            POZDROWIENIA:)
            • a_gneskka Re: zel pisaczy 22.07.06, 03:42
              Tia, żel..

Jeśli naprawdę jeździłaś na rowerku to to jest efekt ćwiczeń. Wszelkei żele mogą
              lekko wspomóc, ale same z sibei nic nie zdziałają...
              A folia po ki-uj? Lepiej dobry masaż po nałożeniu.
            • jogger Re: zel pisaczy 22.07.06, 23:58
              Jaki żel stosowałaś? Ja ciągle zmieniam skład swoich mixów z powodu znikania
              różnych składników :-)
              • Gość: RENIA:) Re: zel pisaczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.06, 18:52
                FIRMA (PONOC NOWOOTWARTA ) RABERLICK A ZEL KORYGUJACY DO CIALA JEST CALA SERIA
                ALE JA WZIELAM TYLKO TO BARDZO ROZGRZEWA SKORA STAJE SIE ROZOWA DLA MNIE
                BOMBA !!
                • scept89 a-caps-lockin 27.07.06, 20:54
                  posmaruj czolo w/w zelem. Pomoze innym czytac to co piszesz. No i jeszcze mam
                  dla Ciebie most na sprzedaz -> wyjatkowa okazja!

• Gość: RENIA:) Re: a-caps-lockin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.06, 12:31
                    SAM POSMARUJ CZOLO ZELEM BO CIEBIE NIE MOZNA ODCZYTAC
                • jogger Re: zel 03.08.06, 15:44
                  Gość portalu: RENIA:) napisał(a):

> FIRMA (PONOC NOWOOTWARTA ) RABERLICK A ZEL KORYGUJACY DO CIALA JEST CALA
                  SERIA

Dzięki, a w ogóle to kosmetyki tlenowe Faberlic :-)
        • bss6 Re: Schudłam 7kg w 11 dni 25.07.06, 12:47
          no to podziękuj rowerkowi ;-)
          w żele nie wierz... to kit
    • Gość: nova_n@interia.pl Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:53
      a co to za dieta cud???ja tez chcialam schudnac przed koncem wakacji wiec moze
      pomozesz????????
      • m2dz Re: Schudłam 7kg w 11 dni 27.07.06, 13:13
        Więc jak już wczesnniej pisałam, jest to męczące. Rano zupa mleczna ( zwykłe
        płatki) popołudniu surówka warzywna...(bez smietany, ani przypraw) i jak
        najwięcej wody niegazowaej ( ja piłam ok 4 litrów).rano cwiczenia
        ogolnokondycyjne , południe siłownia, wieczór znow cwiczenia
        ogolnokondycyjne... powodznia
        • carolinascotties i jedząc tylko tyla miałaś siłe na ćwiczenia 3 05.08.06, 00:35
          razy dziennie? Nieźle to odchorujesz :(
    • Gość: Dorotka Re: Schudłam 7kg w 11 dni IP: *.telpol.net.pl 08.08.06, 20:31
      7 kilo w 11 dni? To mi wygląda na dobry początek anoreksji:) Gratuluje wyboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka