Gość: keja IP: *.aster.pl 13.09.06, 23:19 Czy wiecie może gdzie można w W-wie kupić spodnie firmy Expedeus? Czy ktoś może mi napisać czy warto kupować produkty tej firmy? Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huskyman Re: odzież Expedeus 14.09.06, 00:39 Odziez Expedus mozna kupic na Allegro. Sam tam kupilem koszulke, niestety okazała sie za duza i ja sprzedaje teraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: odzież Expedeus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:46 ja kupiłam w sklepie www.hike.pl , też miałam problem bo koszulka boxerka była za duża , ale nie miałam problemu z wymianą. Inne ciuchy pasowały, tylko ta boxerka była trochę za szeroka pod pachami. Najbardziej jestem zadowolona z bluzy i spodni, super!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: odzież Expedeus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:38 mam taki komplet z expedusa na rower, krotkie leginsy i koszulka, bardzo jestem zadowolona, trzeba tylko uważac na kontakt z rzepami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keja Re: odzież Expedeus IP: *.aster.pl 16.09.06, 11:38 dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
as2008 Re: odzież Expedeus 18.09.06, 23:14 ja tez kupowalam na hike.pl wzielam rozmiar m / choc niby l lepiej z opisow pasowal/ i jestem zadowolona z zakupu :) Odpowiedz Link Zgłoś