Dodaj do ulubionych

sprzedam step

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 23:11
Sprzedam step Reeboka. Używałam go tylko dla prywatnych potrzeb, nie jest
więc zniszczony. Przeprowadziłam się i w nowym mieszkaniu nie mam dla niego
miejsca :( Kupiłam go za ok. 400 zł, chcę sprzedać za 250. Mój adres:
sira0@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: sprzedam step IP: *.pl / 192.168.1.* 12.03.03, 11:25
      a jaki ten step, pomaranczowo-szary, długi? z pomarańczowym napisem "rebook"
      na środku? czy to ten model?
      i czy gumy na dole ( na nózkach) dobre , nie wykruszone?

Pytam powaznie bo cena interesująca.

• Gość: Aśka Re: sprzedam step IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 19:20
        Step jest szaro-czarny z pomarańczowym napisem na środku. To klasyczny i chyba
        najpopularniejszy step Reeboka (szczerze powiem, że innych stepów Reeboka nie
        widziałam). Gumy pod spodem są wszystkie i są całe, niepokruszone.
        • Gość: Magdalena Re: sprzedam step IP: *.zlo.cxt.pl 12.03.03, 21:33
          Czy możesz mi powiedzieć dlaczego chcesz sprzedać step? Ja ostatnio
          zastanawiałam się nad kupnem rowerka stacjonarnego a stepem...
          • Gość: Aśka Re: sprzedam step IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 16:59
            Magdaleno, nie wiem czy nie mylisz stepu ze steperem. Step to platforma na
            którą wchodzimy i schodzimy, można wymyślać rozmaite choreografie z jego
            użyciem. Do treningu w domu chyba lepiej nadaje się stepper lub rowerek. Ja
            używałam stepu do wymyślania choreografii na zajęcia (jestem instruktorką).
            Teraz korzystam ze stepów w klubach, w których pracuję, a w moim nowym
            mieszkanku nie ma miejsca na step. Dlatego chcę go sprzedać. Pozdrawiam i zyczę
            wytrwałości w treningach w domu (a może kup step i jakieś kasety video z
            ćwiczeniami na stepie?, kilka mogę Ci podrzucić:)
            • Gość: Magdalena Re: sprzedam step IP: *.zlo.cxt.pl 13.03.03, 18:45
              Masz racje, pomyliłam. Przepraszam za zamieszanie. Wiesz, mi zależy na
              wyszczupleniu całych nóg i pośladków a przy tych ćwiczeniach łydki rozbudują mi
              się bardziej prawda?
              Moze polecisz mi ćwiczenia, które mogę wykonywać w domu?
              Dodam, że codziennie biegam i skacze przez 40 minut, jeżdżę na rowerku
              stacjonarnym 10 km, robie brzuszki, wymachy nogami i rękami oraz ćwiczę rękami
              z ciężarkami. Czy to dobrze? Ponoć te biegi i skakanie w miekscu są nie
              najlepsze dla łydek?
              • Gość: Aśka Re: sprzedam step IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 19:52
                A może spróbujesz treningu w jakimś klubie? Czasami można robić bardzo dużo (a
                Ty z tego co piszesz trenujesz dosyć ostro), ale niekoniecznie będzie to
                efektywne. Dobry trener ukierunkuje Cię i wymyśli najlepszy trening dla Ciebie.
                Potrenujesz pod jego okiem, będzie możliwość korygowania błędów i nauki dobrych
                nawyków ruchowych, bezpiecznych i efektywnych. I albo się wciągniesz i będziesz
                trenować w klubie (możliwości jest mnóstwo: maszyny cardio, siłowe (od których
                wcale nie muszą "urosnąć" mięśnie), zajęcia aerobiku - rozmaite formy), albo
                bogatsza w nową wiedzę, będziesz kontynuować trening w domu, pamiętając o
                wskazówkach trenera. Ja kiedyś też ćwiczyłam w domu i teraz wiem, że wiele
                ćwiczeń raczej mi szkodziło niż pomagało. Powodzenia!
                • Gość: Magdalena Re: sprzedam step IP: *.zlo.cxt.pl 14.03.03, 14:41
                  Szkoda, ja raczej nie mam takich możliwości. Po pierwsze brak kasy, a po
                  drugie, to nie mam gdzie.
    • Gość: Aśka Re: sprzedam step IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 20:09
      Tak tylko przypominam się jeszcze raz: step czeka na nowego właściciela.
      Wszystkie dane jak wyżej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka