vanilia891 10.11.06, 21:52 Czy możecie powiedzieć mi coś o tym klubie? Planuję zapisać się tam na zajęcia body shape. Chętnie poznam opinie dziewczyn, które już tam chodziły. Z góry dzięki. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:55 Dla mnie rewelacja.Miła rodzinna atmosfera.W łazience balsamiki, szamponiki,toniki,kremiki do twarzy-jak w domu. Pachnie olejkami zapachowymi.Pijam tam najlepszą herbatę.Chyba sobie oprócz obuwia sportowego przyniose tam kapcie. A na zajęciach profesjonalizm. Byłam już u wszystkich tam instruktorek, a chyba się troszkę znam na tym bo od lat systematycznie ćwiczę.Teraz chodzę na BODY&MIND. Coś dla ciała ( super wzmacnianie i rzeżbienie ciała) i dla umysłu. No nie ma wbrew pozorom na tych zajęciach lekko.Oj nie ma.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:50 tam musi być spoko bo dzwoniłam kilka razy i za bardzo nie ma miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: Kraków - Lady Fit IP: *.netcontrol.pl 16.11.06, 21:02 chetnie opowiem wam jak jrst w lady fit zawsze sie obawialam ze kupie karnet i nie dotrwam do konca ale jestem mile zaskoczona chodze systematycznie od lutego i nie moge przestac uwielbiam zawsze chodzilam do sylwi i myslalam ze nie bede mogla z inna trenerka ale teraz tak sie zlozylo ze chodze do kasi i tez jest super czuje sie tam super pytajcie o co chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniferek Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniferek Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:44 pytanie do julki bylam w srode o 20 na zajeciach ktore polecalas i bardzo mi sie podobalo tylko ze kiedys bylam u tej samej laski na stepie i pamietam ze bylo ostro i teraz juz sama nie wiem czy to faktycznie ta sama laska czy sie pomylilam nie znam dobrze jeszcze tych diewczyn bo rzadko tam wpadam taka praca niestety ale traz bede czesciej Odpowiedz Link Zgłoś
frida40 Re: Kraków - Lady Fit 21.11.06, 15:28 pytania do julki z tego co zauwazylam jestes bardzo zadowolona z lady fit moje kumpelki tam chodza i tez sa zadowolone ale one chodza rano i nie maja pojecia co jest fajnego wieczorkiem ja musze schudnac i wyrzezbic swoje cialko Odpowiedz Link Zgłoś
kajah30 Re: Kraków - Lady Fit 13.11.06, 18:28 Cześc vanila.. no cóz ja równiez tak jak moja poprzedniczak moge o tym klubie powiedziec w samych superlatywach,chodze cały czas od roku czasu i jestem baardzo zadowlona zarówno z dziewczyn prowadzacych zajecia jak i z całego swietnego klimatu jaki tam panuje. Ja chodze na BPU i efekty widac:-)...facetomi mojemu tez sie podobaja...hihihihi. Trzeba dodac ze jest tam super atmosfera, i super Pani Ela, która wprowadza tam niesamowita atmosferke. Ja szczerze polecam, bo chodzilam juz po paru klubach ale tam jest jak dla mnie najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:36 wlasnie tam fikam ponad rok jest subcio atmosfera niesamowita zajecia super pytajcie o co chcecie cetnie odpowiem jestembardzo zwiazana z tym klubikiem mycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:41 slyszalam wlasnie ze jestsuper i wybieram sie z kumpelka podobno obsluga niesamowita i wlasnie slyszalam o atmosferze ktora jest wyjatkowa Odpowiedz Link Zgłoś
stepi Re: Kraków - Lady Fit 21.11.06, 21:17 Witam! Prawdę mówiąc nie wiem czy powinienem zabierac głos w tej sprawie bo to jest forum kobiece i mam nadzieje że Panie mi to wybaczą. Parę miesięcy temu żona moja zaczeła dziwnie znikać z domu i przy tym wszystkim dziwnie się zmieniała.Była mniej zmęczona,rześka,zaczęła się inaczej poruszać,nabrała jakby większej ochoty do życia a co najważniejsze-NA MNIE.Możecie sobie Panie wyobrazić co ja sobie zacząłem myśleć,jakie snuć podejrzenia.Oj,myślę sobie nie jest dobrze.Pod wpływem mojego dość stanowczego tonu,żona wzięła mnie z sobą pewnego jesiennego popołudnia w miejsce swoich "schadzek".Nawet Panie nie są w stanie sobie wyobrazić jak mi było głupio.To był fitness.Pełno pań,jedne frygają po klubie,drugie oblegają recepcje i rajdają z jakąś panią(póżniej dowiedziałem się że to jest Pani Ela ogólnie uwielbiana)a jeszcze inne siedzą ,rozmawiają albo przyglądają się zajęciom.Dziwnie tam było.Same kobiety i ja,no nie całkiem bo był tam jeszcze jakiś mężczyzna,pewnie ochroniarz.Wcale się mojej żonie nie dziwię że tak żarliwie biegała do tego fitnesu.Nie mam żadnego porównania, bo i skąd,ale klimat nie do podrobienia a panie jak zauważyłem,czują się chyba lepiej niż w domu.Kończąc swój wywód powiem krótko:NIE POLECAM TEGO KLUBU .PANOWIE PILNUJCIE SWOJE KOBIETY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakoja Re: Kraków - Lady Fit IP: *.ntvk.com.pl 25.11.06, 20:44 Czyżby tekst sponsorowany ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol-tka Re: Kraków - Lady Fit IP: *.chello.pl 31.12.06, 14:08 wiekszośc tych tekstów wygląda jakby komus bardzo zalezalo na pozytywnych postach. Wielu pozytywnych postach... Czy sponsorowane?? Sądząc po stylu, interpunkcji i kompozycji, blisko siebie laduja... Pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś