Dodaj do ulubionych

Kraków - Lady Fit

10.11.06, 21:52
Czy możecie powiedzieć mi coś o tym klubie? Planuję zapisać się tam na
zajęcia body shape. Chętnie poznam opinie dziewczyn, które już tam chodziły.
Z góry dzięki. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:55
      Dla mnie rewelacja.Miła rodzinna atmosfera.W łazience balsamiki,
      szamponiki,toniki,kremiki do twarzy-jak w domu. Pachnie olejkami
      zapachowymi.Pijam tam najlepszą herbatę.Chyba sobie oprócz obuwia sportowego
      przyniose tam kapcie. A na zajęciach profesjonalizm. Byłam już u wszystkich
      tam instruktorek, a chyba się troszkę znam na tym bo od lat systematycznie
      ćwiczę.Teraz chodzę na BODY&MIND. Coś dla ciała ( super wzmacnianie i
      rzeżbienie ciała) i dla umysłu. No nie ma wbrew pozorom na tych zajęciach
      lekko.Oj nie ma.Polecam.
      • vanilia891 Re: Kraków - Lady Fit 13.11.06, 16:45
        Skoro tak, to fajnie :)
        • Gość: krycha Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:50
          tam musi być spoko bo dzwoniłam kilka razy i za bardzo nie ma miejsc
      • Gość: karolka Re: Kraków - Lady Fit IP: *.netcontrol.pl 16.11.06, 20:54
      • Gość: karolka Re: Kraków - Lady Fit IP: *.netcontrol.pl 16.11.06, 21:02
        chetnie opowiem wam jak jrst w lady fit zawsze sie obawialam ze kupie karnet i
        nie dotrwam do konca ale jestem mile zaskoczona chodze systematycznie od lutego
        i nie moge przestac uwielbiam zawsze chodzilam do sylwi i myslalam ze nie bede
        mogla z inna trenerka ale teraz tak sie zlozylo ze chodze do kasi i tez jest
        super czuje sie tam super pytajcie o co chcecie
      • Gość: reniferek Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:34
      • Gość: reniferek Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:44

pytanie do julki bylam w srode o 20 na zajeciach ktore polecalas i bardzo
        mi sie podobalo tylko ze kiedys bylam u tej samej laski na stepie i pamietam ze
        bylo ostro i teraz juz sama nie wiem czy to faktycznie ta sama laska czy sie
        pomylilam nie znam dobrze jeszcze tych diewczyn bo rzadko tam wpadam taka praca
        niestety ale traz bede czesciej
      • frida40 Re: Kraków - Lady Fit 21.11.06, 15:28
        pytania do julki
        z tego co zauwazylam jestes bardzo zadowolona z lady fit moje kumpelki tam
        chodza i tez sa zadowolone ale one chodza rano i nie maja pojecia co jest
        fajnego wieczorkiem ja musze schudnac i wyrzezbic swoje cialko
    • kajah30 Re: Kraków - Lady Fit 13.11.06, 18:28
      Cześc vanila..
      no cóz ja równiez tak jak moja poprzedniczak moge o tym klubie powiedziec w
      samych superlatywach,chodze cały czas od roku czasu i jestem baardzo zadowlona
      zarówno z dziewczyn prowadzacych zajecia jak i z całego swietnego klimatu jaki
      tam panuje. Ja chodze na BPU i efekty widac:-)...facetomi mojemu tez sie
      podobaja...hihihihi. Trzeba dodac ze jest tam super atmosfera, i super Pani
      Ela, która wprowadza tam niesamowita atmosferke. Ja szczerze polecam, bo
      chodzilam juz po paru klubach ale tam jest jak dla mnie najlepiej:)

• Gość: mycha Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:32
    • Gość: mycha Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:36
      wlasnie tam fikam ponad rok jest subcio atmosfera niesamowita zajecia super

pytajcie o co chcecie cetnie odpowiem jestembardzo zwiazana z tym klubikiem
      mycha

• Gość: julita Re: Kraków - Lady Fit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:41
        slyszalam wlasnie ze jestsuper i wybieram sie z kumpelka podobno obsluga
        niesamowita i wlasnie slyszalam o atmosferze ktora jest wyjatkowa
    • stepi Re: Kraków - Lady Fit 21.11.06, 21:17
      Witam! Prawdę mówiąc nie wiem czy powinienem zabierac głos w tej sprawie bo to
      jest forum kobiece i mam nadzieje że Panie mi to wybaczą.
      Parę miesięcy temu żona moja zaczeła dziwnie znikać z domu i przy tym wszystkim
      dziwnie się zmieniała.Była mniej zmęczona,rześka,zaczęła się inaczej
      poruszać,nabrała jakby większej ochoty do życia a co najważniejsze-NA
      MNIE.Możecie sobie Panie wyobrazić co ja sobie zacząłem myśleć,jakie snuć
      podejrzenia.Oj,myślę sobie nie jest dobrze.Pod wpływem mojego dość stanowczego
      tonu,żona wzięła mnie z sobą pewnego jesiennego popołudnia w miejsce
      swoich "schadzek".Nawet Panie nie są w stanie sobie wyobrazić jak mi było
      głupio.To był fitness.Pełno pań,jedne frygają po klubie,drugie oblegają
      recepcje i rajdają z jakąś panią(póżniej dowiedziałem się że to jest Pani Ela
      ogólnie uwielbiana)a jeszcze inne siedzą ,rozmawiają albo przyglądają się
      zajęciom.Dziwnie tam było.Same kobiety i ja,no nie całkiem bo był tam jeszcze
      jakiś mężczyzna,pewnie ochroniarz.Wcale się mojej żonie nie dziwię że tak
      żarliwie biegała do tego fitnesu.Nie mam żadnego porównania, bo i skąd,ale
      klimat nie do podrobienia a panie jak zauważyłem,czują się chyba lepiej niż w
      domu.Kończąc swój wywód powiem krótko:NIE POLECAM TEGO KLUBU .PANOWIE PILNUJCIE
      SWOJE KOBIETY.
    • Gość: jakoja Re: Kraków - Lady Fit IP: *.ntvk.com.pl 25.11.06, 20:44
      Czyżby tekst sponsorowany ??
      • Gość: pol-tka Re: Kraków - Lady Fit IP: *.chello.pl 31.12.06, 14:08
        wiekszośc tych tekstów wygląda jakby komus bardzo zalezalo na pozytywnych
        postach. Wielu pozytywnych postach... Czy sponsorowane?? Sądząc po stylu,
        interpunkcji i kompozycji, blisko siebie laduja... Pozdrawiam:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka