muggz 15.04.03, 12:49 wyszukiwarka wypluwa mi same wątki o zaletach i zastosowaniach... mój zapas z wojaży zagranicznych się wyczerpał gdzie w W-wie można kupić czerwoną chińską? najchętniej sprasowaną (takie małe paczuszki)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: gdzie pu-ehr w W-wie? IP: *.polkomtel.com.pl 15.04.03, 13:52 W każdym sklepie zielarskim lub ze zdrowa żywnością,ale ostatnio widziałam również pu-ehr w supermarketach. jaka dzielnica Cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: gdzie pu-ehr w W-wie? IP: 195.136.95.* 15.04.03, 13:52 muggz napisał: > wyszukiwarka wypluwa mi same wątki o zaletach i zastosowaniach... > mój zapas z wojaży zagranicznych się wyczerpał > gdzie w W-wie można kupić czerwoną chińską? > najchętniej sprasowaną (takie małe paczuszki)... prawie wszędzie, w marketach ekspresową a w sklepach z kawą i herbatą - sypaną, a takie sklepy są prawie w każdym centrum handlowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: gdzie pu-ehr w W-wie? IP: 195.117.149.* 15.04.03, 16:50 Polecam siec / w kazdym hipermarkecie lub mallu/ five o`clock.Tam maja na pewno chociaz troche przesadzaja z cenami.Ale czekoladowo mietowa jest tam super.smak ma co najmniej zaskakujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
muggz w izbie zachowany został oryginalny zapach stajni 15.04.03, 17:05 tak odrzekła przewodniczka na pytanie kolegi "co tu tak śmierdzi?" w trakcie wizyty w skansenie. ale na poważnie, bardzo lubię czystą pu-ehr bez dodatków. smak i zapach też niczego sobie (vide: temat) dzięki za wskazówki... Odpowiedz Link Zgłoś
muggz dziękuję 15.04.03, 16:56 Magda: Kabaty. w każdym jak w każdym. byłem w osiedlowym (eko-vita) ale pustki. tesco też próżnia (tesco generalnie są słabe). zajrzę do geant'a... mouchi: w Galerii Mokotów jest? sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś