marmelada 03.02.07, 15:35 Jest już w kioskach lutowy numer tego miesięcznika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D Re: Nowy Shape IP: *.blueyonder.co.uk 04.02.07, 20:00 A jak juz kupicie tego Shapa to mozecie napisac co tam jest i czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Nowy Shape IP: *.e-wro.net.pl 27.02.07, 12:21 A NIE LEPIEJ WEJSC NA STRONE SHAP'A W NECIE I SPRAWDZIC CO W NIM JEST? Odpowiedz Link Zgłoś
marmelada Kupiłam. Lutowy shape 06.02.07, 15:26 O czym jest: - trening miesiąca pupa - jędrny biust - walentynkowe tematy: trening dla dwojga itd. - rodzeństwo - zimowa ochorna urody - zegar wewnętrzny - menu afrodyty - wyśniona figura (program 6 kg w 3 miesiące) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna-szamana Re: Nowy Shape IP: *.acn.waw.pl 06.02.07, 19:59 a kiedy ma być płytka z tańcem brzucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
marmelada Re: Nowy Shape 07.02.07, 16:13 Dokładnie :) nawet jest reklama, że w marcowym nr taniec brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Nowy Shape IP: *.blueyonder.co.uk 10.02.07, 21:46 jak jest o trniengu dla dwojga i inne walentynkowe pierdoly to nie kupie bo moj chlopak jest daleko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
123qwe7 Taniec brzucha 26.02.07, 16:03 Czy ktoś oglądal co zawiera ta płyta. Ja ćwicze Tamilee Webb - warto zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Płyta - Taniec brzucha 27.02.07, 11:10 ja oglądałam, a nawet ćwiczyłam To jest całkiem inna klasa ćwiczeń. Tamilee to ostre ćwiczenia (kwestia oczywiście gust co do tej ostrości) na brzuch, czy inne części ciała, z elementami siłowymi. Płytka z tancem brzucha, to najpierw rozggrzewka, z elementami belly dance, później ćwiczenia rozciągające, z elementami jogi, później już ćwiczenia fitnesowe z elementami właśnie belly dane, czyli tańcem brzucha, podzielone na poszczególne partie ciała. Ostrego wycisku tu na pewno nie ma, ale jest wdzięk i gracja... :-) Na wyrzeźbienie muskulatury przy belly dance nie liczyłabym, jednak poruszać biodrami, ramionami w rytm wschodniej muzyki już można i jest to na pewno pewna porcja ciekawej gimnastyki ciała. Dobry przerywnik pomiędzy ćwiczeniami siłowymi, raz na jakiś czas. I pewnie na facetów zadziała, jak im shimmy biustem zrobisz i biodrami przed nosem zafalujesz :-) Na koniec jest jeszcze zestaw figur (ćwiczenia) stosowanych w tańcu brzucha. Moim zdaniem warto, ale Miss Olimpia pewnie by tylko wzruszyła ramionami na takie coś... ; Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Płyta - Taniec brzucha 02.03.07, 08:08 Marcowy Shape bardzo mi sie podoba, nie mogłam sie wczoraj od tej gazety oderwać jest super dzis kupuję ciężarki i wykorzystuję ćwiczenia z gazetki , naprwdę mi sie podobają taniec brzucha tez jest ok, Odpowiedz Link Zgłoś