Dodaj do ulubionych

termogeneza miejscowa - Jogger

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 11:13
witam :-)
zastanawialam sie, czy patent z kremem termogenicznym na brzuszek dzialalby w
zastosowaniu masaz+pas? czy jedynie w czasie aerobow ma to jako taki sens
(widoczne rezulaty)? w sumie antycellulity nie wymagaja cwiczen, ale takie
cos? nie wiem..a chcialabym w domku na noc poprobowac moze czasem :-)
pozdrawiam
minio
Obserwuj wątek
    • Gość: Yorick Re: termogeneza miejscowa - Jogger IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.05.03, 12:44
      Pewnie nawiązujesz do tego wpisu

na sfd.pl. Dla mnie to ma sens. Tylko jak zrobić krem termogeniczny? Osobiście
      myślę, że skoro kremy na cellulit działają (więc w jakiś sposób mają wpływ na
      tkankę tłuszczową) to warto je stosować - zacznę je 'dokładać' pod pas do
      ćwiczeń przy aerobach i brzuszkach, a jak znajdę jakiś na bazie wody, to i pod
      abgymnica.
      pzdrv
      • Gość: minio Re: termogeneza miejscowa - Jogger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 14:51
        tak, tak :-)
        nawiazywalam do sfd.pl i dlatego 'Jogger' widnieje w temacie :-)
        co do kremu to podawal On sklad i jak go stosuje(podczas aerobow deep heat+krem
        antycellulitowy z kofeina+pas). tylko ja sie zastanawialam, czy taki sklad
        kremu dzialalby choc troche zostawiony na noc po uprzedim masazu :-) do aerobow
        ok, ale nie zawsze moge ;-)
        pozdrawiam
        minio
        • jogger Re: termogeneza miejscowa - Jogger 19.05.03, 18:59
          Ostatnio stosuję DeepHeat w aerozolu, który działa dłużej, i czasem po
          ćwiczeniach czuję długo promieniujące spod pasa ciepło: wtedy potafię iść spać
          w tym pasie :-). Jeśli nie czuć wydzielania ciepła, to nie warto.
          'Retinol kontra cellulit' Norela jest żelem wodnym!
          • Gość: minio Re: termogeneza miejscowa - Jogger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.03, 19:11
            wielkie dzieki Jogger :-)
            • Gość: anna Re: termogeneza miejscowa - Jogger IP: *.1000lecie.pl 21.05.03, 16:44
              a czy moge sie czegos wiecej dowiedziec o tym pasie o ktorym wspominaliscie?
              Nie bardzo wiem o jaki pas chodzi a wydaje mi sie ze mogłabym właczyc takie
              cudenko do porannych i wieczornych aerobow.
              Z gori dzieki
              • jogger Re: termogeneza miejscowa - Jogger 21.05.03, 20:47
                To tzw. pas wyszczuplający, z tworzywa pn. neopren. Ostatnio widuję takie dość
                wąskie (Tesco) na samą talię, a przydałby mi się szeroki na cały brzuch, bo w
                moim starym rzep się odrywa :-)
                • Gość: kkkk Re: termogeneza miejscowa - Jogger IP: 195.94.222.* 22.05.03, 09:10
                  pytanko gdzie można kupic deepHeat (apteka?) i czy można go stosować bez pasa
                  poprostu dres koszulka w środek i bluza na wierzch ... i fruu 45-50 biegu;
                  • jogger Re: termogeneza miejscowa - Jogger 23.05.03, 18:09
                    2xtak :-)
                • Gość: kacha Re: termogeneza miejscowa - Jogger IP: 195.117.149.* 22.05.03, 12:51
                  jogger napisał:

> To tzw. pas wyszczuplający, z tworzywa pn. neopren. Ostatnio widuję takie
                  dość
                  > wąskie (Tesco) na samą talię, a przydałby mi się szeroki na cały brzuch, bo w
                  > moim starym rzep się odrywa :-)

ja mam takie całe gacie z neoprenu z tesco,firmy dalps,jeżdże w nich na
                  rowerze,zdejmuje zawsze mokre od potu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka