Dodaj do ulubionych

duze piersi

01.07.07, 14:22
ano wlasnie, nigdy nie bylam plaska, ale teraz stalo sie cos co mnie zaczelo
irytowac. Schudlam okolo 5kg,tluszczyk z talii i brzucha poszedl w sina dal,
natomiast przybylo mi ( widze po staniku) w piersiach .... strasznie mnie to
martwi bo wygladam gorzej niz przed dieta :) moje piersi sa po prostu za duze
do calej figury. Czy mozecie mi polecic jakimi cwiczeniami, albo w jakis
sposob pozbyc sie tkanki tluszczowej z biustu ? czy wgole zamiana tkanki
tluszczowej w miesniowa cos da i one sie zmniejsza?
prosze o rade
Obserwuj wątek
    • jogger Re: duze piersi 02.07.07, 16:09
      Dla mnie za duże to jak się o kolana obijają :-) ale to kwestia indywidualna...
      Tłuszcz w proporcjonalnie większej ilości schodzi z okolic intensywnie
      przekrwionych w trakcie ćwiczeń aerobowych. Typowym ćwiczeniem na rzeźbę klatki
      piersiowej są rozpiętki. Trening powinien składać się z części rozgrzewkowej -
      np. 30min rowerka, następnie 20-30min samych rozpiętek - na ławeczce płaskiej,
      skośnej i w skosie odwrotnym - z b. małymi ciężarkami i dużą liczbą powtórzeń-
      i z części spalającej uwloniony tłuszcz, czyli znowu np. 30min rowerka. Jeszcze
      lepsze byłyby wiosła. No i obcisły stanik - gdyby były neoprenowe, powodujące
      zatrzymanie ciepła... ale wątpię. Tak czy owak właśnie piersi muszą być
      najgorętszą częścią ciała :-)
    • Gość: ibl Re: duze piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:45
      polecam też stanik triumpha -pomniejszajacy, jest super, a w dodatku nadaje się do ćwiczeń, nawet biegania, awiem ,z eto czasem bywa koszmar (mam miseczkę D)
      • kropkaw Re: duze piersi 03.07.07, 15:49
        ten stanik przymierzalam juz dawno temu :) i w zaden sposob na mnie nie chcial
        dobrze lezec, nie czulam sie w nim tez jakos specjalnie komfortowo.
        • a_gneskka Re: duze piersi 03.07.07, 20:26
          Kropka, i nie miał prawa leżeć, bo Triumph Twojego rozmiaru nie obejmuje
          (czytałam Cię na Lobby ;)
          A Ibl zapraszam na www.biusciaste.prv.pl po dobór odpowiedniego stanika - wtedy
          bieganie stanie się czystą przyjemnością a nie katorgą ;)
          • kropkaw Re: duze piersi 03.07.07, 21:39
            heh no ładnie... :)
            ten stanik ( triumph zmniejszajacy biust) robil furore jak bylam w 8 klasie
            podstawowki :) Wtedy jeszcze produkowali moj rozmiar heh. Faktycznie teraz nie
            ma, jakies 2 lata temu probowalam sie z nim zmierzyc , ale niestety...
            Nie smuci mnie to jednak , ni ziebi ni grzeje bo z tego co pamietam, jak bylam
            mlodsza i mniej biuscista to jedyne co zauwazylam, to ze strasznie splaszcza,
            ale to fajnie wtedy nie wygladalo.

• kasia22213 Re: duze piersi 04.07.07, 00:23
              Nie zmniejszaj biustu. Jesli jest jedrny to ciezko zeby byl a duzy!!
              Napewno ladnie wygladasz a jesli cos jest z nim nie tak to postaraj sie go
              ujedrnic a nie "spalic":))

---

Spa w Polsce
              Najlepsze hotele SPA
              • kropkaw Re: duze piersi 04.07.07, 19:51
                not o moze w inna strone... orientowalam sie juz w cwiczeniach ktore maja mi
                pomoc w ujedrnieniu, natomiast nie znalazlam nic co pozwoli pozbyc sie waleczkow
                z tylu... bo dzisiaj przyuwazylam ze jednak jeszcze troszke ich zostalo. Macie
                jakies rady ? :)
                A co do wielkosci biustu to nawet go lubie heh... problem mam tylko z gorna
                czescia garderoby i z kupnem sukienki... chce zeby byl mniejszy bo marze o tym
                zeby wejsc do sklepu i kupic cos w ciagu godziny , a nie spedzac pol dnia na
                mierzeniu , zastanawianiu sie nad przerobkami. Trace przez to humor i zaczynam
                sie denerwowac.. a po co ....
                • Gość: fifi Re: duze piersi IP: *.tkdami.net 05.07.07, 22:45
                  Boze jak ja bym chciala zeby mi urosly piersi.. a tu na odwrot, jak chudne,
                  piersi maleja a sadlo na brzuszku udach wciaz tkwi. Jak tyje, tyje na brzuchu i
                  w udach ale nigdy w piersiach... tak samo mam z cwiczeniami... zazdroszcze :)
                  zamienmy sie problemami :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka