nadopiekuncza 20.07.07, 17:03 co myślcie o tym i tym podobnych urządzeniach. Uda mi sie przy pomocy tego szybko schudnąć, tzn zrzucic okolo 10 kg na biodrach i brzuszku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scept89 Re: VIBRO masażer- pas odchudz HIT TV 20.07.07, 18:01 nadopiekuncza napisała: > co myślcie o tym i tym podobnych urządzeniach. Uda mi sie przy pomocy tego > szybko schudnąć, tzn zrzucic okolo 10 kg na biodrach i brzuszku??? Naturalnie. Pod warunkiem ze nosisz 10kg monet wokol pasa. Wszystkie "wytrzesie". Z tluszczem to tak jak zwykle: dieta + cwiczenia kardio. Ogladanie TV Shop nie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: VIBRO masażer- pas odchudz HIT TV IP: *.fastres.net 20.07.07, 20:14 hihihi No bo te urzadzenia chyba sa tylko po to, aby kase z ludzi wytrzasac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia Re: VIBRO masażer- pas odchudz HIT TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 20:29 Ja jestem innego zdania,pas zdecydowanie pomaga schudnąć,używam takiego od dwóch tygodni i schudłam ok.5kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: VIBRO masażer- pas odchudz HIT TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:11 WitaM Jakiej firmy pasa uzywasz... ile obrotów na min robi i ile kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
nin4 Re: VIBRO masażer- pas odchudz HIT TV 24.08.07, 08:26 Ja też się zastanawiam nad tym pasem. Cwicze w miare regularnie, zdrowo sie odżywiam, nie jem słodyczy, a jednak mam oponkę na brzuchu. Już straciłam nadzieję ze ją zgubie. Taki pas wygląda obiecująco. Tylko nie wiem jakiej firmy i u kogo zamowic zeby go rzeczywiście otrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onei Re: VIBRO masażer- pas odchudz HIT TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 08:38 ja kupiłam na allegro w TEKO_Sklep_Sport i jestem bardzo zadowolona. stosuje dietę i zakładam pas na miejsca, które chcę ujędrnić i zgubić tłuszczyk. poprawiło się :) Odpowiedz Link Zgłoś
falafala Re: VIBRO masażer- pas odchudz HIT TV 24.08.07, 09:18 :DDDD poplulam monitor ze smiechu. Znam takich co to przez pare miesiecy przekonywali jakie maja wspaniale efekty z zakupionego pasa, szkoda, ze nikt ich poza nimi nie mogl dostrzec, hehehe. Jakie to dziwne ze pozniej przestali go uzywac... przy taaaaaakich efektach..., na prawde dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: VIBRO masażer- pas odchudz HIT TV 24.08.07, 23:29 > Ja jestem innego zdania,pas zdecydowanie pomaga schudnąć,używam > takiego od dwóch tygodni i schudłam ok.5kg. Taaaa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś