Gość: miki IP: *.gprs.plus.pl 03.12.07, 13:44 Pytanie brzmi: czy znacie dobry klub w W-wie, gdzie można uczęszczać na zajęcia magic bar??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: magic bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 16:25 Klub S4. Ja chodzę do filii w Ursusie (ale jest też w Centrum i na Ursynowie). Instruktorka Asia - polecam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: magic bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 20:22 Ja również polecam Asię i Luizę:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: magic bar 07.12.07, 12:37 w gymnasionie sa takie zajecia, ukryte pod nazwa power pump :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: magic bar IP: *.aster.pl 08.12.07, 23:29 Jasne-) Polecam Saturn na Kuflewskiej- przede wszystkim Agę Zych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: magic bar IP: *.gprs.plus.pl 09.12.07, 17:16 Saturn??? czyżby "rejony" Inki Szymański...tam magic bar jest pewnie prowadzony na wysokim poziomie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: magic bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:55 Miki, nic nie wiem o klubie Saturn, ale... w S4 wszyscy instruktorzy prowadzący MAGIC BAR są związani ze szkołą Inki, a poziom jest naprawdę bardzo wysoki. Zerknij chociażby tutaj: www.silownias4.com/n_aerobik-instruktorki.html oraz: www.silownias4.com/n_magicbar.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: magic bar IP: *.gprs.plus.pl 18.12.07, 08:14 dziekuję za linki...do S4 mam bliżej niż do Saturna, a i dziewczyny rzeczywiście "wyszły" spod trenerskiej ręki pani Inki Sz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś