Gość: Kuleczka82 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.12.07, 21:34 ...aby trzymać diete, aby słodycze nie kusiły, jak wytrzymujecie ten reżim? Doradźcie coś:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabita_1 Re: jakie macie sposoby... 04.12.07, 12:25 u mnie sprawdziła się dieta monignaca. w tej diecie nie katujesz się głodowkami, mozesz jesc duzo ale składniki musza byc odpowiednio skomponowane, dodatkowym bonusem jest zanik ochoty na słodkosci (u mnie tak było od 5.doby diety) Odpowiedz Link Zgłoś
ultima-thule Re: jakie macie sposoby... 05.12.07, 13:58 dla mnie jedynym sposobem poradzenia sobie ze slodyczami bylo calkowite ich odstawienie, ale to dlatego że jadlam ich bardzo duzo i inaczej nie potrafilam sobie poradzic. co do podjadania to moze spróbuj na początek podjadać mniej kaloryczne rzeczy np wasę albo warzywa. wiem, że to nie to samo, ale będzie latwiej, a z czasem się odzwyczaisz - przynajmniej ze mną tak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: jakie macie sposoby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 22:59 Polecam tabletki z czwrwonej herbatki i chromu Odpowiedz Link Zgłoś