Gość: Inka IP: *.icpnet.pl 31.10.03, 16:58 cześć wszytskim, wygrałam wstep na Idola. tylko nie wiem gdzie sie miesci studio w którym nagrywany jest ten program. nie jestem z Warszawy. Bardzo prosze Was o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: An Re: Idol- adres studia IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 20:26 Przepraszam bardzo, albo jestem za głupia czy coś. Albo tępa. Albo nei na czasie. Ale co ma do tego forum Fitness???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Idol- adres studia 31.10.03, 21:07 Tez mnie to ciekawi Gość portalu: An napisał(a): > Przepraszam bardzo, albo jestem za głupia czy coś. Albo tępa. Albo nei na > czasie. Ale co ma do tego forum > Fitness???????????????????????????????????????????????????????????????????????? > ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Idol- adres studia IP: *.icpnet.pl 31.10.03, 21:09 nasteny się znalazł. totalny brak zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Idol- adres studia IP: *.icpnet.pl 31.10.03, 21:08 Co się dziwczyny czepiasz!!!!!!!!! chciała pomocy. nic ci do tego. Odpowiedz Link Zgłoś