Dodaj do ulubionych

GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :)))

12.12.03, 14:42
No własnie trzymajcie za mnie kciuki, bo u mnie to znaczy picie tyko wody ale
i odstawienie fajek + ukochanego czerwonego winka.!!!! Trzymajcie mocno :)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.12.03, 12:37
      Pomimo tego że mnie wcale nie wspieracie :(( ja wytrwałam. Jest niedziele ...
      ostatni raz jadłam w czwartek a od jutra zaczynam wcinać pszenicę (3 porcje
      dziennie ) popijając na przemian zieloną i czerwoną herbatką.
      • Gość: ping Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.icpnet.pl 14.12.03, 19:07
        Witaj Neja, ja Cie wspieram i mocno trzymam kciuki. Też mam zamiar w styczniu
        przeprowadzic podobną glodoweczkę. Dlatego proszę o więcej szczegółów.Z tego
        co zrozumialam 3 dni nie jesz nic, a potem przechodzisz na pszenicę. Jak ją
        przygotowujesz, ile jednorazowo jej zjadasz, jak długo chcesz wytrwac na
        takiej glodowce ? Jaki jest Twoj cel-utrata wagi, oczyszczenie organizmu ? Czy
        cięzko wytrwac? Masz jakies dolegliwosci? Jak sobie radzisz?
        Pozdr.
        ping
        • Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:07
          Ping Yossa dzięki za wsparcie !!!!! Wytrwałam trzy dni bez jedzenia i picia (
          oprócz zalecanych soków 3 x dziennie 0.33 naturalnych koniecznie !!!)
          Dzisiaj rano przeszłam na monodietę pszeniczną i potrwa to pełne cztery dni. W
          piątek zaczynam powoli włączać warzywa.
          Dlaczego to robię ? Popierwsze chciałam oczyścić organizm i definitywnie
          pożegnać fajki ( pół paczki dziennie ) A ten efekt uboczny w postaci zgubionych
          2,3 kg w trzy dni jest nie powim milutki... zwłaszcza jeśli się rzuca palnie i
          boi o przybranie standardowych kilogramów.
          O szczegółach co robić przed a co po głodówce żeby była zdrowa i bez żadnych
          dolegliwości chętnie opowiem : piszcie na reenata@o2.pl
          Pozdr.
    • Gość: Yossa Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.tkb.net.pl 14.12.03, 22:00
      cześć Wam,
      po co sie stosuje takie głodówki?dla oczyszczenia organizmu? dla zrzucenia
      kilogramów? i ile taka głodówka ma trwać?
      pozdrawiam
    • Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:12
      a i jeszcze jedno całość opracowana została i jest pod kontrolą mojej trenerki
      z klubu fitness dlatego wiem że wszystko jest ok i żadnych eksperymentów nie
      służących ciałku mojemu nie wyczyniam. Trzeba wiedzieć co można jak i kiedy
      żeby sobie nie rozchwiać organizmu..
      Pozdr.
    • neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) 15.12.03, 18:52
      Ping, Yossa !!! zostawiłam Wasze adresy e-mailowe na w kompie w pracy
      odezwijcie się bo chciałam do was napisać !!! Czekam :)
      • baxteria Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) 15.12.03, 19:51
        nie jestem zadna z nich ale czekam na przepis :-)
        • Gość: Yossa Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.tkb.net.pl 15.12.03, 21:39
          Cześć, cześć
          mój adres mejlowy to yossarian18@hotmail.com ale tak się zastanawiam czy
          mogłabyś może napisać o tym na forum.chyba, że to tajne...:-)
          pozdrawiam
      • Gość: ping Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.icpnet.pl 15.12.03, 22:20
        Czesc Neja, wysłałam Ci wiadomość na priv.
        pozdr.
    • neja GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) 16.12.03, 09:32
      Witam wszystkich i przepraszam :( że dopiero teraz się odzywam. Zaraz będę
      pisała co i jak. Ale wiecie co .. czuję się rewelacyjnie i na prawde uwierzcie
      mi mam więcej siły niż jedzac normalnie, więcej energii. O żadnych zawrotach
      głowy czy osłabieniu nie ma mowy a ja jestem raczej typem raczej drobnej osóbki
      ze skłonnością do omdleń więc coś czego się sama obawiałam - czyli omdlenia czy
      osłabiebie nie nastąpiło. Chyba ciałko odwidzięcza się za ten prezent
      odciążający...
      • Gość: Yossa Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: 212.160.138.* 17.12.03, 09:38
        Neja, dychasz jeszcze czy juz się zagłodziłaś ;-)
        • neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) 17.12.03, 13:09
          Czuję się świetnie ach jak przyjemnie :))) Jutro ostatni dzień czystej
          pszeniczki a od piątku powoli dokładam jarzynki :)) Było cudnie i jest
          cudnie :)) Nowonarodzona przed Bożym Narodzeniem :))
          Pozdr all
    • Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.03, 20:14
      i kolejny kilogram pooooooszedł !!! Trzymam się dalej :))))
    • Gość: Neja GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:23
      Wszystko przebiega zgodnie z planem :)) dzisiaj już ostatni dzień monodietki
      pszenicznej a od jutra włączam warzywa miaaaaam :)) I moge nawet już winko
      czerwone do kolacji.... Ale wiecie co najpiękniejsze jest to że do fajek mnie
      nie ciągnie !!!!
      Pozdrawiam
    • Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:54
      Właśnie wsunęłam brokułka miaaaaam a za parę godzin ... czerwone winko i znowu
      jest jak dawniej tyle że jakoś lżej na ciele i duchu. Na prawde polecam
      wszystkim. Warto zrobić coś dla siebie :))
      • Gość: ja gratulacje IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 14:37
        i jedno pytanko
        ile neja masz wzrostu i ile kg zrzucilas
        pozdrawiam
      • Gość: Frania Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 20:11
        Ale mi zaimponowalas, mam ogromna ochote na taka diete, ale blagam napisz cos
        wiecej, najlepiej dokladny schemat tej diety, tylko nie wiem czy moge ja
        zastosowac bo karmie, sama sobie odpowiem, nie w tej chwili, ale jak bym
        przestala to od razu biore sie za Twoja glodowke, czuje, ze to dla mnie.
        wytrwaj Neju i informuj nas o swoich rezultatach
    • Gość: jay Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 13:19
      hej Neja, dołączam się do prośby koleżanki Yossy o umieszczenie planu Twojej
      cudnej głodówki ;)) na forum ku uciesze innych czytelników Twoich postów :))) z
      góry dziękuję i pozdrawiam jay
      • Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 10:29
        Witam po świętach :))) zaraz zabieram się do opisania głodóweczki. A i jesze
        jedno dla wszystkich zainteresowanych mam 162 cm i 53 z hakiem zrzuciłam do 49
        z hakiem czyli równiutkie 4 kg. Teraz po świętach i przed okresem (co u mnie
        zawsze daje na + wagę ) mam 51 kg. Ale jadłam w świta normalnie i w ogóle się
        nie ruszałam :( Daję sobie tydzień na powrót do wagi niecałe 50 kg. Będę
        normalnie jadła i ćwiczenia też jak zwykle. Sama jestem ciekawa co dalej..
        Pozdtawiam:)
    • Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 10:36
      Przez pierwsze trzy dni trzy razy dziennie soki: rano kiszone warzywo lub
      warzywa ale nie z burakiem 0,33 w południe sok z warzywa nie kiszonego ta sama
      ilość i wieczorem owocowy też 0,33. Wodę niegazowaną do woli ale żadnych herbat
      pić nie wolno - oczyszczamy organizm. To samo tyczy się witamin i pozostałych
      suplementów też nie. Soki musza być naturalne - ze sklepu ze zdrową żywnością
      albo ze stoiska w supermarkecie gdzie wyciskają takie na świeżo. Żadne
      kartonowe cuda bo nie wiadomo co oni tam ładują tak na prawdę.

Pszenica wchodzi czwatrego dnia ale nie orkisz !!! moczona 12 h gotuje się
      około 1,5 h do całkowitej miękkości. Wcina się ją trzy razy dziennie przez
      cztery dni następne. Tutaj już można pić do 4 herbat dziennie najlepiej 2
      zielone 2 czerwone.

W 8 dniu pszenicę podsmażamy na patelni z łyżeczką oliwy z oilwek w do obiadu
      włączamy pomidora bez skórki i pestek + 1/2 brokuła świeży gotowany. w
      następnym tygodniu rano jogurty do 1,5 % z musli ale nie sklepowym czyli w
      zdrowej żywności kupujesz płatki zbóż ( nie kukurydziane ) trochę płatków
      migdałowych i to wrzucamy z jogurtem i odro
      biną mleka 0,5%.

Obiady : bez łączenia czyli albo kasza/cieciorka/soczewica/strączkowe +
      gotowane warzywa + surowe warzywko albo kasze itd. zastępujesz mięskiem.

Kolacje białkowe !!!! a w południe garść do 100 g orzechów po około 3 godz od
      orzechów a około 3 przed obiadem sałatka lub surówka.

Mam nadzieję że nie namieszałam Wam za bardzo :)))
      • Gość: jay Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 09:59
        Dzięki Neja:)) zacznę chyba dopiero po weekendzie bo czeka mnie jeszcze
        noworoczny obiadek z rodzinką jutro:((a babcia jak to babcia zawsze uważa że
        mizernie wyglądam... ;) pozdrufki
        • Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 08:53
          I jak tam ??? Planujemy razem jakiąś dietkę ? Myślę że byłoby całkiem ok
          planować sobie w parę osób z forum dietki tematyczne na każdy tydzień. Na pewno
          macie swoje wypróbowane :)) Pod hasłem dieta nie mam na myśli głodówki :D tym
          razem ale raczej konkretny kierunek odżywiania. Może tym sposobem znajdziemy
          swoje zestawy nie polegające na ciągłym stresie odmawiania sobie czegoś a w
          połączeniu z fitnesem dające wreszcie rezultaty ??? Co Wy na to ?

Pozdrawiam
          • Gość: Magda Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 13:50
            Też mam ochotę na jakąś dietę- zwłaszcza teraz w dobie postanowień
            noworocznych ;-). Zainteresowała mnie Twoja głodówka, ale ja mam bardzo słabą
            wolę i niestety dziś wytrzymałam tylko pół dnia bez jedzenia więc to nei dla
            mnie. ALe jakaś dieta ograniczająca jedzenie.... czemu nie. Masz jakieś
            propozycje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka