neja 12.12.03, 14:42 No własnie trzymajcie za mnie kciuki, bo u mnie to znaczy picie tyko wody ale i odstawienie fajek + ukochanego czerwonego winka.!!!! Trzymajcie mocno :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.12.03, 12:37 Pomimo tego że mnie wcale nie wspieracie :(( ja wytrwałam. Jest niedziele ... ostatni raz jadłam w czwartek a od jutra zaczynam wcinać pszenicę (3 porcje dziennie ) popijając na przemian zieloną i czerwoną herbatką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.icpnet.pl 14.12.03, 19:07 Witaj Neja, ja Cie wspieram i mocno trzymam kciuki. Też mam zamiar w styczniu przeprowadzic podobną glodoweczkę. Dlatego proszę o więcej szczegółów.Z tego co zrozumialam 3 dni nie jesz nic, a potem przechodzisz na pszenicę. Jak ją przygotowujesz, ile jednorazowo jej zjadasz, jak długo chcesz wytrwac na takiej glodowce ? Jaki jest Twoj cel-utrata wagi, oczyszczenie organizmu ? Czy cięzko wytrwac? Masz jakies dolegliwosci? Jak sobie radzisz? Pozdr. ping Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:07 Ping Yossa dzięki za wsparcie !!!!! Wytrwałam trzy dni bez jedzenia i picia ( oprócz zalecanych soków 3 x dziennie 0.33 naturalnych koniecznie !!!) Dzisiaj rano przeszłam na monodietę pszeniczną i potrwa to pełne cztery dni. W piątek zaczynam powoli włączać warzywa. Dlaczego to robię ? Popierwsze chciałam oczyścić organizm i definitywnie pożegnać fajki ( pół paczki dziennie ) A ten efekt uboczny w postaci zgubionych 2,3 kg w trzy dni jest nie powim milutki... zwłaszcza jeśli się rzuca palnie i boi o przybranie standardowych kilogramów. O szczegółach co robić przed a co po głodówce żeby była zdrowa i bez żadnych dolegliwości chętnie opowiem : piszcie na reenata@o2.pl Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossa Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.tkb.net.pl 14.12.03, 22:00 cześć Wam, po co sie stosuje takie głodówki?dla oczyszczenia organizmu? dla zrzucenia kilogramów? i ile taka głodówka ma trwać? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:12 a i jeszcze jedno całość opracowana została i jest pod kontrolą mojej trenerki z klubu fitness dlatego wiem że wszystko jest ok i żadnych eksperymentów nie służących ciałku mojemu nie wyczyniam. Trzeba wiedzieć co można jak i kiedy żeby sobie nie rozchwiać organizmu.. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) 15.12.03, 18:52 Ping, Yossa !!! zostawiłam Wasze adresy e-mailowe na w kompie w pracy odezwijcie się bo chciałam do was napisać !!! Czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
baxteria Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) 15.12.03, 19:51 nie jestem zadna z nich ale czekam na przepis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossa Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.tkb.net.pl 15.12.03, 21:39 Cześć, cześć mój adres mejlowy to yossarian18@hotmail.com ale tak się zastanawiam czy mogłabyś może napisać o tym na forum.chyba, że to tajne...:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.icpnet.pl 15.12.03, 22:20 Czesc Neja, wysłałam Ci wiadomość na priv. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
neja GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) 16.12.03, 09:32 Witam wszystkich i przepraszam :( że dopiero teraz się odzywam. Zaraz będę pisała co i jak. Ale wiecie co .. czuję się rewelacyjnie i na prawde uwierzcie mi mam więcej siły niż jedzac normalnie, więcej energii. O żadnych zawrotach głowy czy osłabieniu nie ma mowy a ja jestem raczej typem raczej drobnej osóbki ze skłonnością do omdleń więc coś czego się sama obawiałam - czyli omdlenia czy osłabiebie nie nastąpiło. Chyba ciałko odwidzięcza się za ten prezent odciążający... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossa Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: 212.160.138.* 17.12.03, 09:38 Neja, dychasz jeszcze czy juz się zagłodziłaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) 17.12.03, 13:09 Czuję się świetnie ach jak przyjemnie :))) Jutro ostatni dzień czystej pszeniczki a od piątku powoli dokładam jarzynki :)) Było cudnie i jest cudnie :)) Nowonarodzona przed Bożym Narodzeniem :)) Pozdr all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.12.03, 20:14 i kolejny kilogram pooooooszedł !!! Trzymam się dalej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:23 Wszystko przebiega zgodnie z planem :)) dzisiaj już ostatni dzień monodietki pszenicznej a od jutra włączam warzywa miaaaaam :)) I moge nawet już winko czerwone do kolacji.... Ale wiecie co najpiękniejsze jest to że do fajek mnie nie ciągnie !!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:54 Właśnie wsunęłam brokułka miaaaaam a za parę godzin ... czerwone winko i znowu jest jak dawniej tyle że jakoś lżej na ciele i duchu. Na prawde polecam wszystkim. Warto zrobić coś dla siebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja gratulacje IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 14:37 i jedno pytanko ile neja masz wzrostu i ile kg zrzucilas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 20:11 Ale mi zaimponowalas, mam ogromna ochote na taka diete, ale blagam napisz cos wiecej, najlepiej dokladny schemat tej diety, tylko nie wiem czy moge ja zastosowac bo karmie, sama sobie odpowiem, nie w tej chwili, ale jak bym przestala to od razu biore sie za Twoja glodowke, czuje, ze to dla mnie. wytrwaj Neju i informuj nas o swoich rezultatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 13:19 hej Neja, dołączam się do prośby koleżanki Yossy o umieszczenie planu Twojej cudnej głodówki ;)) na forum ku uciesze innych czytelników Twoich postów :))) z góry dziękuję i pozdrawiam jay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 10:29 Witam po świętach :))) zaraz zabieram się do opisania głodóweczki. A i jesze jedno dla wszystkich zainteresowanych mam 162 cm i 53 z hakiem zrzuciłam do 49 z hakiem czyli równiutkie 4 kg. Teraz po świętach i przed okresem (co u mnie zawsze daje na + wagę ) mam 51 kg. Ale jadłam w świta normalnie i w ogóle się nie ruszałam :( Daję sobie tydzień na powrót do wagi niecałe 50 kg. Będę normalnie jadła i ćwiczenia też jak zwykle. Sama jestem ciekawa co dalej.. Pozdtawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 10:36 Przez pierwsze trzy dni trzy razy dziennie soki: rano kiszone warzywo lub warzywa ale nie z burakiem 0,33 w południe sok z warzywa nie kiszonego ta sama ilość i wieczorem owocowy też 0,33. Wodę niegazowaną do woli ale żadnych herbat pić nie wolno - oczyszczamy organizm. To samo tyczy się witamin i pozostałych suplementów też nie. Soki musza być naturalne - ze sklepu ze zdrową żywnością albo ze stoiska w supermarkecie gdzie wyciskają takie na świeżo. Żadne kartonowe cuda bo nie wiadomo co oni tam ładują tak na prawdę. Pszenica wchodzi czwatrego dnia ale nie orkisz !!! moczona 12 h gotuje się około 1,5 h do całkowitej miękkości. Wcina się ją trzy razy dziennie przez cztery dni następne. Tutaj już można pić do 4 herbat dziennie najlepiej 2 zielone 2 czerwone. W 8 dniu pszenicę podsmażamy na patelni z łyżeczką oliwy z oilwek w do obiadu włączamy pomidora bez skórki i pestek + 1/2 brokuła świeży gotowany. w następnym tygodniu rano jogurty do 1,5 % z musli ale nie sklepowym czyli w zdrowej żywności kupujesz płatki zbóż ( nie kukurydziane ) trochę płatków migdałowych i to wrzucamy z jogurtem i odro biną mleka 0,5%. Obiady : bez łączenia czyli albo kasza/cieciorka/soczewica/strączkowe + gotowane warzywa + surowe warzywko albo kasze itd. zastępujesz mięskiem. Kolacje białkowe !!!! a w południe garść do 100 g orzechów po około 3 godz od orzechów a około 3 przed obiadem sałatka lub surówka. Mam nadzieję że nie namieszałam Wam za bardzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 09:59 Dzięki Neja:)) zacznę chyba dopiero po weekendzie bo czeka mnie jeszcze noworoczny obiadek z rodzinką jutro:((a babcia jak to babcia zawsze uważa że mizernie wyglądam... ;) pozdrufki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neja Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 08:53 I jak tam ??? Planujemy razem jakiąś dietkę ? Myślę że byłoby całkiem ok planować sobie w parę osób z forum dietki tematyczne na każdy tydzień. Na pewno macie swoje wypróbowane :)) Pod hasłem dieta nie mam na myśli głodówki :D tym razem ale raczej konkretny kierunek odżywiania. Może tym sposobem znajdziemy swoje zestawy nie polegające na ciągłym stresie odmawiania sobie czegoś a w połączeniu z fitnesem dające wreszcie rezultaty ??? Co Wy na to ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: GŁODÓWKA dzisiaj zaczęłam :))) IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 13:50 Też mam ochotę na jakąś dietę- zwłaszcza teraz w dobie postanowień noworocznych ;-). Zainteresowała mnie Twoja głodówka, ale ja mam bardzo słabą wolę i niestety dziś wytrzymałam tylko pół dnia bez jedzenia więc to nei dla mnie. ALe jakaś dieta ograniczająca jedzenie.... czemu nie. Masz jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś