Dodaj do ulubionych

smarowanie pośladków antycellulit przed treningiem

IP: *.spray.net.pl 18.12.03, 00:15
Cześć! Słyszałam, że kremy/żele anty-cellulitowe dobrze działają, kiedy
wklepimy je przed treningiem aerobowym. Mozna nawet zastosować po żelu
wyszczuplającym maść rozgrzewającą dla wzmocnienia efektów.
Kiedyś nawet jakaś dziewczyna twierdziła na forum, że smarowała się żelem na
cellulit owijała się folią i wchodziła na stepper i to ponoć pomogło jej
zlikwidować cellulit. Czy coś wiecie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • jogger Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 19.12.03, 19:13
      Zrób sobie miksa z tych środków - www.sfd.pl/Topic.asp?
      topic_id=73817&forum_id=104&Topic_Title=&forum_title=Fitness
      i dodatkowo stosuj szorty z neoprenu.
      • Gość: dagga Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: *.spray.net.pl 20.12.03, 12:18
        Dziękuję Joggerku - jak zwykle jesteś niezastapiony:) Napisz mi proszę jeszcze
        cz lepiej robić sobie tego twojego wzbogaconego mixa: Retinol z kofeiną +
        BenGay + ABC + DeepHeat, czy wystarczy na pośladki nałożyć żel Norel, a na to
        DeepHeet.
        Co do szortów z neoprenu, to pewnie kosztują one kilkaset zł. (za tyle
        sprzedają w modernie), więc na razie sprawię sobie takie z ubranko z foli,
        które widziałam w jednym sklepie, albo bede sie owijac folia spożywacza:)

Aha, i pewnie jak się tym wysmaruję, to do ludzi na siłownie lepiej nie
        wychodzić, żeby się nie podusili...;)Zbieram się do zakupu orbitreka, żeby
        walczyć ze swoim ciałem w domowym zaciszu, ale w Decatlonie najtańszy i w miarę
        pożadny ok. 1000zł, a w hipermatketach to takie badziewie, że długo nie
        pochodzi... Pozdrawiam!
        • jogger Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 21.12.03, 02:10
          Stwierdziłem, że te środki lepiej działają po zmieszaniu. Sam DeepHeat nie daje
          wybitnego efektu zapachowego. Szorty neoprenowe np. w Tesco kosztują
          kilkadziesiąt, a nie kilkaset zł :-)
          • Gość: patkag Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: 81.15.189.* 23.12.03, 17:36
            Jogger a czy mozna sie posmarowac tymi mazidlami na brzuszku i owinac
            bandazami elastycznymi z podowu braku pasa/szortow neoprenowych?
            jako mazidla uzyje DeepHeat i kremu wyszczuplajacego Bielendy z kofeina.
            myslisz ze bedzie ok? :)

Patka
            • jogger Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 27.12.03, 21:30
              Gość portalu: patkag napisał(a):

> Jogger a czy mozna sie posmarowac tymi mazidlami na brzuszku i owinac
              > bandazami elastycznymi z podowu braku pasa/szortow neoprenowych?
              > jako mazidla uzyje DeepHeat i kremu wyszczuplajacego Bielendy z kofeina.
              > myslisz ze bedzie ok? :)
              >
              > Patka

Mix jest OK. Bandaż się zatłuści, bezpośrednio pod niego na ciało lepiej dać
              kawałek zwykłej folii spożywczej (elegancko się to nazywa 'heating pad' :-) ).
              • Gość: juwil Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 23:35
                użyj produktu Lady Esther / żel na cellulit / bardzosłaby zapach i nie
                tłuści /można do masażu ale 95% efektu to Twoja praca mój tel 325 19 17życze
                powodzenia
              • juwil Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 03.01.04, 23:37
                Polecam żel na cellulit Lady Esther Cosmetic. Nie tłuści nie brudzi ale 95 %
                efektu i tak zależy od Ciebie/Mój telefon 325 19 17
          • jaga0 Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 26.01.04, 10:51
            niestety panie w Tesco na połczyńskiej nic nie wiedziały na temat tych szortów.
            Jogger czy mógłbyś dokładnie napisać w którym Tesco je widziałeś? I czy to było
            na supermarkecie czy np w aptece....
            ....tak swoja drogą ta ja poszukuję takich majteczek o długości do kolan
            ...jeśli ktokokolwiek widział lub słyszał o nich ...... proszę o pomoc
            • Gość: iska-37 Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: 149.156.12.* 26.01.04, 11:43
              Widziałam w Carrefour`ze. Koszt takich spodenek do kolan ok 60 zł.
              • jaga0 Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 26.01.04, 12:30
                Gość portalu: iska-37 napisał(a):

> Widziałam w Carrefour`ze. Koszt takich spodenek do kolan ok 60 zł.

Dzieki za info. Tylko w którym Carrefour`ze je widziałaś? I w którym dziale ich
                szukać? I pod jakim hasłem ich szukać?
                Mam również pytanie: czy jesteś ich szczęśliwą posiadaczką i faktycznie się
                sprawdzają?
                dziękuję ci bardzo za odpowiedź
              • jaga0 szorty neoprenowe, gdzie je znależć?!!!!! 28.01.04, 13:09
                Byłam wczoraj w Carrefour`ze na Al. Jerozolimskich, ale lecz ich tam nie było.
                Pani w dziale obsługi klienta była zdziwiona o co mi chodzi.
                Mama ogromną prośbę czy mógłby mi podać dakładne namiary , gdzie można te
                majteczki kupić? Bardzo mi na nich zależy. Proszę o informacje.....
    • Gość: NINA Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: *.class147.petrotel.pl 23.12.03, 18:28
      Czytam wasze posty i zastanawiam się czy znacie kogoś kto stwierdził, że jakiś
      krem antycelulitowy przyniusł oczekiwane efekty. Ja osobiście w to nie wierzę.
      • Gość: patkag Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: 81.15.189.* 23.12.03, 22:39
        przeczytaj uwaznie ten watek a zauwazysz ze tu nie chodzi tylko i wylacznie o
        krem anty....najlepiej wejdz w podany link na sfd....tam jest wszysko pieknie
        wytlumaczone:)

Patka
      • juwil Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 03.01.04, 23:39
        Przeczytaj odpowiedż juwila
    • Gość: dagga Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 17:55
      Kurcze pytałam juz w tylu aptekach i nigdzie nie mogę kupic Deep Heet :( Gdzie
      w Warszawie mozna kupić ten kremik? Jogg jesteś ze stolicy? I w którym Tesco
      widziałeś te szorty neopranowe? Pas to mam - ostatecznie owine się nim w
      biodrach i będę nieudolnie próbowała chodzić na stepperku... :)Serdeczne dzięki
      za pomoc!!!!
      • jogger Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 28.12.03, 20:11
        Deep Heat - np. w Hali Gwardii w stoisku parafarmaceutyków vis-a-vis wejścia do
        Marcpolu. Szorty - w Tesco Mory, ale są tylko S-ki :-)
    • Gość: Ona Re: Szorty neoprenowe IP: *.dryvit.com.pl / 213.231.14.* 30.12.03, 08:34
      Dziewczyny takie szorty kupiłam wczoraj w Jankach za 45,60zł.
      Sklep GIACOMELLI za Stacja Paliw w kierunku Raszyna. Obecnie jest wyprzedaż.
      Są różne rozmiary. Mysle ze to dobra cena. Pozdrawiam.Ona
      • Gość: dagga Re: Szorty neoprenowe IP: *.spray.net.pl 03.01.04, 02:52
        Hey dzisiaj zakupiłam szorty w Gacomelli:) Kurcze miałam mały dylemat bo były
        aż trzy rodzaje. W końcu wybrałam takie z najwyższym stanem prawie do biustu
        (chyba przesadziłam) :P Kupiłam M i odrobinę się marszczą na wys. pachwin, a
        gdzie indziej cisną. Mam nadzieję, że się nie rozejdą w czasie użytkowania...
        Czeka mnie tylko wyprawa po Deep Heet do Hali Gwardii i zaczynam zmagania ze
        swoimi słabościami;)Pozdrawiam!!!!
    • Gość: Shum Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 15:08
      Polecam ta strone www.federacja-konsumentow.org.pl/modules.php?
      name=News&file=article&sid=213
      • Gość: kk Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni IP: *.chello.pl 31.12.03, 15:26
        www.federacja-konsumentow.org.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=213
        • jogger Re: smarowanie pośladków antycellulit przed treni 02.01.04, 16:35
          Oczywiście racja w tym arcie, bo w/w środki działają WYŁĄCZNIE jako wspomaganie
          aerobów i diety :-) w innym przypadku nawet uwolnione w wyniku termogenezy
          kwasy tłuszczowe wracają tam skąd wyszły :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka