Dodaj do ulubionych

Slyszec,ze jestem piekna

06.06.06, 08:20

Obserwuj wątek
    • briza Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 09:42
      Piękna jesteś :)
      • brezly Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 10:22
        Briza, BMW, czesc BMW :-)), chce to slyszec a nie czytac :-))
        • matya Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 10:27
          alez przypuszczam ze ona to wlasnie slyszy calkiem regularnie;)
          ech ci gorale:)
          • anulkina Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 10:55
            też to luuuuubię :]
            • black_magic_women Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 11:33
              Kochani jestescie:)ostatnio slyszalam od wlasnej mamy,akurat nie od gorala;))
        • black_magic_women Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 11:35
          O Brezly,dawnosmy sie "nie widzieli",fajnie,ze tu zajrzales:)
          • brezly Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 11:40
            Ty mi blysnelas ostatnio gdzie indziej, gdzie cie kiedys przyciemniono ( :-(() ,
            wiec skierowalem swe kroki mysza tu :-)
            • black_magic_women Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 11:50
              Ach,nie ma juz co rozpamietywac,trzeba sie cieszyc tym co jest teraz...
              • brezly Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 11:56
                Pewnie, pewnie :-)
                Nawiasem, w meritum nie wnikajac (wierze ze jak najbardziej jestes), niesmialo
                podsune tylko ze, IMHO, Mamy bywaja nieobiektywne (w obie strony). Acz sluchac
                pewnie zawsze milo.
                • black_magic_women Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:00
                  Ale goralskie chlopaki/i nie tylko goralskie;)/to juz chyba wiedza co mowia?!
                  • brezly Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:06
                    Mysle ze tak. I to tak prosto z serca :-))
                    • black_magic_women Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:09
                      No ba!przez chwile myslalam,ze kwestionujesz....
                      • brezly Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:13
                        Przeciez pisalem ze nie kwestionuje :-)) Czarno na bialym! Toz to jak w tym
                        pytaniu egzaminacyjnym na prawo jazdy w wojsku :-))) "A gdziez wy byscie smieli?".
                        • black_magic_women Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:16
                          Ja mysle!ech proznosc nie jest moja najmocniejsza strona,ale sie cwicze;)
                          • brezly Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:18
                            To dobrze sobie jakiegos korepetytora wziac, bo tak samej z siebie to jakby sie
                            obcego jezyka uczyc - trzeba miec predyspozycje.
                            • black_magic_women Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:19
                              Na brak tychze korepetytorow jakos nigdy nie narzekalam,ale zem uparta,efekty
                              byly mizerne;)
                              • brezly Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:21
                                Moze to nie byly sily fachowe, tylko amatorzy.
                                • black_magic_women Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:23
                                  A moze nie bylo nalezytego "poskromienia zlosnicy"?!
                                  • brezly Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 12:28
                                    Moze. Mnie sie wydaje ze korepetytor musi trafic we wlasciwy przycisk, by tak
                                    rzec. Kolezanka, ktora trzy lata usilowala pewnego goscia w klasch 1-3 naklonic
                                    do poznania liczb 1-10 oraz odpowiednich cyfr, oslupiala, kiedy ten nagle, jak z
                                    Ksiezyca, nauczyl sie cos 136 Pokemonow z numerami, cyframi etc, grupowal je w
                                    tuziny i przeliczal.
                                    Innymi slowy, wierze w indywidualne podejscie, jakby.
      • maximilianna Re: Slyszec,ze jestem piekna 06.06.06, 18:44
        Też lubię :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka