szwager_z_laband 08.09.10, 18:59 Srogi juz synek pyto sie fatra - Papa, je to prowda ize we niykerych krajach we Afryce chopy niyznajom swoich babow aze do slubu? - Ja, ale tak je we wszyskich krajach ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: wice o babach 08.09.10, 19:03 - Fater powiydzcie mi poczamu baba mo mynsze stopy jak chop? - Coby zowdy stoua blizyj ausgusa ... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: wice o babach 08.09.10, 20:03 Hilda z Alojzym siedzom w doma i Hilda se robi krojcula(krzizowka) - Alojz powiydz mi jedne hasuo! "Szpara u kozdyj baby" na cztyry litery! - Poziomo abo pionowo? - Poziomo! - No to "pysk"! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 20:45 -Hyjdla tys´ sie wydaua i tego kroku niy rzalujesz ? -No toc´, ani troszki ! -Jak tu byc´ z tego moondro? Jo tysz kroku niy rzaluja a wydac´ sie niy poradza. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 20:48 Szpacyruje se take maurzyn´stwo po ZOO podchodzoom do klotki kaj goryl sie tyrou i tak zagloondajoom na niego. Narous ta klotka sie otwarua, a tyn goryl uap ta baba i wcioongnoou joom do s´rodka. Oona do chopa: - Chopeczku obejrzij co ta maupica zy mnoom robi A chop i pado: - A teras mu wytumacz rze cie gowa boli! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 20:50 Pszichodzi Frida do Elzy i pado wiycie cojs´ dziwnego mie spotkauo. Siedza se dooma i sztrikuja orous suysza klup klup to padoom proszym rajn. Psziszou Francek i pyto Frida wasz chop je dooma? To mu padoom mooj chop mo mitagszychta. Dou mi tako dupno szokolada wyoonaczyu i poszou. Na drygi dziyn´ juzajs´ siedza dooma i sztrikuja orous suyszem klup klup juzajs´ psziszou Francek i pyto Frida wasz chop je dooma? Francek dyc´ ci padauach co mooj chop mo mitag szychta. Francek dou mi tako dupno boombooniyra juzajs´ wyoonaczyu i poszou. I wiysz Elza co jo do tyj pory niy wiym co uon od mojego chopa chciou. Odpowiedz Link
madohora Re: wice o babach 08.09.10, 20:39 Spotyko Antek Francka a Francek mo limo pod okiym: - Ty Francek a czymu ty mosz taki siny ślyp - Bo mi staro tustym przyłożyła - Niy godej. I to od tustego? - Ja, ale to tuste było w boncloku Odpowiedz Link
cirano Re: wice o babach 08.09.10, 20:56 Fajniste te wice...a mie sie jak na zlos nic niy przipomino! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:02 Hyjdla i Gryjta byuy rous ze chopami na plazy nudystoow. Pojechali tam z gruby na wczasy zakuadowe. Chopy sie legli, a oone poszuy se na lody. Idoom nazot i niy umioom tera tych chopoow snolyjs´c´, bo jak to na plazy (nudystoow) i jak to chopy kozdy mo pysk w zajtoongoo kery czyto. Tak tysz idoom te dwie frelki i Hyjdla godo do Gryjty: - O tyn tam to niy je mooj chop. - Mosz recht, to niy je uoon (pado Gryjta) - To tysz niy je mooj chop. - Mosz recht, to tysz niy je twooj chop. - A! To je chyba moojchopek! - Cos´ ty gupio, to niy je twooj chop, a moga ci nawet wiyncy pedziec´ - uoon niy je ani z waszego osiedla. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:07 - Jake pani mo uadne zymby! - To po mamie... - I pasowauy?! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:10 Hyjdla i Truda trefiyuy sie wele koscioua . - Idziesz do spowiedzi? - Ja ida - pado Hyjdla - ino pszodki chca ino skoczyc´ do masorza. Idzie Hyjdla od masorza, paczy, Truda loto w kole koscioua. - Co ty to wyrobiosz - pyto. - Ach wiysz, za zdrodzynie chopa dostauach pokuta i musza cztyry razy fara obleciec´. - O pieroona - na to Hyjdla - leca po kouo! Odpowiedz Link
ballest Re: wice o babach 08.09.10, 21:13 Przychodzi sprzątaczka na skargę do dyrektora kopalni i mówi: - Wiycie dyrektorze, jak żech wczoraj myła schody to na samiuśkim końcu, przy ostatnim schodku, jak byłach tak schylono, przilecioł jakiś górnik i tak mnie skrzywdził od zadku że szkoda godać! Na to dyrektor: - To czemu żeście nie uciekali?! A na to ona: - Kaj, na te pomyte?! Odpowiedz Link
ballest Re: wice o babach 08.09.10, 21:28 Kiedy chop pokozou, ze cos umiou w zyciu? - jak zarobi tela, ze baba, czytej zona tego co zarobiou udac nie umiy - a kedy baba jest odniesie najwiekszy sukces? - jak dostanie takiego chopa ! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:31 Mode mauzyn´stwo. Oon przinosi jyj piyrszy geltak. Oona liczy i potym godo: - Noo widzisz pobory tysz mosz maue ... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:33 Modo dzioucha wleciaua uradowano do izby i pado: - Babko, pamiyntocie wy jeszcze jak wos fto piyrszy rous pocauowou? - Cos´ ty, jo jusz nawet tego ostatniygo niy pamiyntoom. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:35 Do restauracji w Bytoomiu psziszou taki fajny modzik. A w koncie siedzieli pszi piwie goorniki. Noo i tyn modzik pyto sie kelnerki czy moze dostac´ dwa kreple, noo ale uoon pedziou "poonczki". I ta kelnerka pszinioosua mu te poonczki. A oon jyj na to: Za te dwa poonczki caluje panioom w roonczki. To spodobauo sie kelnerce i pyto go czy by jeszcze czegos´ niy chciou. - Noo to dwa ciasteczka prosza. - Kelnerka pszinioosua a on jyj tak: - Za te ciasteczka caluje panioom w usteczka. A te goorniki pszi piwie to ino suchali, ale jedyn niy wyczimou i pado na guos: - Panie, a mozebyscie se i zupa obsztalowali! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:35 Spotkauy sie rous tysz dwie kolezanki. No i jak to kobiyty, zaros napoczuy rozprawiac´o modzie, wosach i szatach. - Mosz bardzo swiyzoom cere, co robisz na to? - Zmywoom wodoom toaletowoom, tak mi poradziyua znajoomo. Noo i za pora dni zajs´ sie spotykajoom, ino ze ta jedna miaua couke oko podzolowane. - A wiysz, jak zech se toom wodoom toaletowoom gymba myua, to mi ta deska klozetowo na gowa spadua. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:37 Pod bramoom od nieba psziszua tako richtik piykno dzioucha i godo coby jyj dali wlyjs´c´ rajn. Swiynty Pyjter pyto sie joom (rutynowo): - A je zes´ dziewicoom ? - Noo toc´ ! - odpedziaua ta pieroonym piykno dzioucha. Ale swiynty Pyjter chciou byc´ zicher i pszikludzioou jednego s´wiyntego ginekologa, kerymu kozou ta dzioucha pszebadac´. - Mys´la, co mogymy joom pusci´c´ rajn, chocioz w odniyj buoonie dziewiczyj znalozuech pora takich blank mauych dziurkoow - padou tyn s´wiynty ginekolog. Swiynty Pyjter se pomys´lou, co skwuli takich pierdou niy moze dziouchy niy wpuscic´ do nieba i kozou jyj isc´ do rejestracji. - Nazwisko? - pyto sie urzyndnik. - Kroolewna S´niyzka - pado ta pieroonym piykno dzioucha. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 08.09.10, 21:38 Matka merkua co od niyj cera je w cioonzy. - Jak to sie stauo? A cera na to : Mama, to byuo ajnfach bes pomyuka. Poszuach do kina i siaduach se na kszes´le kere jusz byuo zajynte bes jakigos´ chopa. Odpowiedz Link
ballest Re: wice o babach 08.09.10, 22:27 Syndzia do uoskarzonego za zgwoucenie baby: Panie Seflik, poszkodowana tutaj se wypowiedziala, ze Pan Pania Wiesie przed tym haniebnym uczynkiem jeszcze napasztowau ? - o Nie Panie Syndzio, jou jom przeca na sucho wzion! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 11.09.10, 22:27 Trefiyuy sie czi soomsiadki i rosprowiajoom kero to miaua nojwiynkszy bool. Jedna godo: Jak byuach u dyntysty, a uoon mi zymba wyrywou. To mie to pieroon´sko bolauo. Ta drugo godo: jak zech rodziyua to mie dziypiyro bolauo. A ta czecio godo: Baby to je wszystko nic, jak rzech jechaua na kole a dzyndzel mi do kety wlos toch ze boolu dzwoonek ugryzuach. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 11.09.10, 22:30 Spiyrajoom sie dwie ogrodniczki. I jedna godo: u mnie w zegroodce to urosuy taaaaketumaty i tak pszed gymboom pokazuje jake wielke. a ta drugo pado, to je psinco umie urosuy take ogoorki ze jo foortki nie umiauach zawzyc´ A jedna tako gucho pszeuazi kouo nich i godo: Baby a kaj oon miyszko??????? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:08 Pszileciala jedna soomsiadka do drugi i pado: - Kowoliczko, Kowoliczko! Wiycie, co jo dostaua? - Co? Powiydzcie pryndko, mozno i jo zaros poleca! - Himoroidy!!! - Kajs´cie je dostali? - W dupie!!! - To wy´cie tako? Jak jo co dostana, tysz woom tak powiym! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:10 Spotyko sie Gerda ze Trudoom: -Truda, Ty se kup nowe gardiny bo jo wszystko widza co Ty ze swojim starym wyrobiosz... -A Ty se kup nowe bryle, bo jo niy ze swojim wyrobjom ino ze Twojim! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:11 - Kowoliczko, Kowoliczko - niy byuo sam mojego chopa? - Czamu pytocie?- A bo wzioon 5 zuotych i pedziou, ze idzie na dziwki! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:11 Kowoliczko! Kowoliczko! Wasz chop leci z blumami! - O pieroona, zajs´ bydzie chciou dupy. - A co, nie mocie blumwazy?" Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:12 Rous jechaua jedna baba sztrasynbanoom do Chorzowa. Koonduktorka pyto joom kaj jedzie?- Do Chorzowa! - Pado baba. - Do Starego? - pyto koonduktorka, (noo bo to i Stary Chorzoow tysz jest). - Niy! - pado baba, - do Emmy prac´. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:13 Spotkauy sie dwie soomsiatki Frida ze Elzoom a obie miauy jusz od tego klachanio niyforymne wargole na gymbie.Frida miaua ta dolno warga wysunyto do pszodku a Elza toom goornoom. I godo Frida do Elzy: -Pieroona kandego co za szpetno pogoda dzis´ej, padze i padze! a Elza nato: -Jo to smola, mie tam niynapadze. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:13 - Soomsiadko widzielis´cie mojego chopa? - A czamu sie o niego tak bojicie ? - Bo widzicie soomsiadko, rano poszou utopic´ szczynioka w stawie ... - Noo i co z tego? -Tyn szczyniok jusz pszileciou nazot... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:14 Cila godo ze Marikoom : - Twoja cera dalyj uczy sie grac´ na pianinie? - Toc´ i robi wielke postympy. Wczora graua ze nauczycielym. Samach suyszaua, jak jyj pedziou, ze wypszedzo go o sztyry takty! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:16 - Kowoliczko! A fto to je na tym uobrosku? - Lynin! - Kaj tysz se ta Lyjna takigo szpetnego chopa znodua? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:16 - Kowoliczko, a kaj to ino niesiecie tyn tepich? - Musza go wyniys´c´ z doomu, boch na nim zdradziyua mojego starego. - Niy pszesadzejcie, jak bych jo chciaua wyniys´c´ z doomu wszysko na czym zech zdradzyua mojego starego, to by uostauy mi ino kroomlojchter i kaktus. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 15:17 Kowoliczka czys´ciua piec chlebowy i goornoom czyns´cioom byla w pojszczodku, psziszou Francik, ujzou wypiyntoom czyns´c´ tylnoom pryntko skorzystou z okazji, a potym poszeu. Kowoliczka wylatuje pszed doom, rozgloondo sie i pyta Filipczyczki: Niy widzielis´cie kto mnie chyndorzyu?! - A co, niy byuo wos dooma?" Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.09.10, 22:28 Trefiyuy sie dwie ooumy u masorza. Chcoom se poklachac´, ale im to ciynszko idzie, bo soom leko psziguchawe. Pado jedna do drui: - Wiysz Hyjdla byua zech na torgu! - Co godosz Trudko? - (guos´ni) Tosz ci padoom, byua zech na torgu! - Pszeca suysza! Noo i co? - Niy kupuj tam! Nic tam niy ma a cza puacic´ tela piniyndzy! - Piniyndzy ci niy moga pozyczac´! Dziypiyro jutro mi pszidzie rynta! - Ty gupio emo! Jo niy chca twojich piniyndzy! Godoom ci o torgu! - Toosz godej! Suchoom cie! - Dyc´ ci couki czas godoom ... (jeszcze guosn´iyj) Na tym torgu niy idzie nic kupic´ !!! Ogoorki take (pokazuje) krootke i ciynke choby mooj palec, zajs´ apfluzyny jeszcze myn´sze (pokazuje)niz´li s´liwki! - Trudko, skon´cz ty wynokwiac´! To moze byc´ jeszcze blank fajny chop!!! Odpowiedz Link
meg_s Re: wice o babach 12.09.10, 23:44 coś mi się przypomina ;) jak widzę - zapisałeś sobie skrzętnie :) Odpowiedz Link
cirano Re: wice o babach 13.09.10, 09:07 Ciekawe, meg. Ile z tych wicow zrozumiałaś? A szkoda. Tsza sie bouo uczyć a niy pluć na nasza godka Odpowiedz Link
meg_s Re: wice o babach 13.09.10, 09:21 stuknij się w głowę to może ci bielmo z oczu spadnie - uprzedzenie i nienawiść tak cię zaślepiają, że nic do ciebie nie dociera napisałam co napisałam, bo połowa z tych dowcipów jest od "mojej" ś.p. Teryńki i sama osobiście dostarczyłam je kiedyś Hanysowi Odpowiedz Link
meg_s Re: wice o babach 13.09.10, 09:37 konkretnie to była seria o Kowoliczce i Filipczyczce (poniżej) - słowo w słowo tak je Teryńka opowiadała, była kiedyś taka strona która zbierała dowcipy - tam je posłałam "fonetycznie", autor opracował transkrypcję, może on nie był Hanys, a korespondencji tyle lat nie przechowuję Pszileciala jedna soomsiadka do drugi i pado: - Kowoliczko, Kowoliczko! Wiycie, co jo dostaua? - Co? Powiydzcie pryndko, mozno i jo zaros poleca! - Himoroidy!!! - Kajs´cie je dostali? - W dupie!!! - To wy´cie tako? Jak jo co dostana, tysz woom tak powiym! Spotyko sie Gerda ze Trudoom: -Truda, Ty se kup nowe gardiny bo jo wszystko widza co Ty ze swojim starym wyrobiosz... -A Ty se kup nowe bryle, bo jo niy ze swojim wyrobjom ino ze Twojim! - Kowoliczko, Kowoliczko - niy byuo sam mojego chopa? - Czamu pytocie?- A bo wzioon 5 zuotych i pedziou, ze idzie na dziwki! Kowoliczko! Kowoliczko! Wasz chop leci z blumami! - O pieroona, zajs´ bydzie chciou dupy. - A co, nie mocie blumwazy?" - Kowoliczko! A fto to je na tym uobrosku? - Lynin! - Kaj tysz se ta Lyjna takigo szpetnego chopa znodua? - Kowoliczko, a kaj to ino niesiecie tyn tepich? - Musza go wyniys´c´ z doomu, boch na nim zdradziyua mojego starego. - Niy pszesadzejcie, jak bych jo chciaua wyniys´c´ z doomu wszysko na czym zech zdradzyua mojego starego, to by uostauy mi ino kroomlojchter i kaktus. Kowoliczka czys´ciua piec chlebowy i goornoom czyns´cioom byla w pojszczodku, psziszou Francik, ujzou wypiyntoom czyns´c´ tylnoom pryntko skorzystou z okazji, a potym poszeu. Kowoliczka wylatuje pszed doom, rozgloondo sie i pyta Filipczyczki: Niy widzielis´cie kto mnie chyndorzyu?! - A co, niy byuo wos dooma?" Odpowiedz Link
meg_s Re: wice o babach 13.09.10, 09:24 i albo mi wskażesz choć jedno miejsce gdzie ja "pluję na waszą godkę" (a takiego miejsca NIE MA) - albo ŻĄDAM przeprosin adminie - bardzo cię proszę o dopilnowanie tego !!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 14.09.10, 21:41 meg_s napisała: > coś mi się przypomina ;) > jak widzę - zapisałeś sobie skrzętnie :) zapisane blank na amyn... Odpowiedz Link
bokertov1947 Re: wice o babach 13.09.10, 12:47 Musza pedziec hanys_hans, coch sie usmiou jak piernik! Aze mi teroski robota idzie lepij! Nojlepi to mi sie podobou tyn uo zymbach i uo tepichu. I musza Ci jeszcze pedziec, co bardzo pjyknie piszesz po naszymu. Jo tysz sie starom - ale u Ciebie widac tego slonskigo ducha! Tosz pasz tam jako! PS: a suowa "chyndorzyu", toch jusz downo njy slyszou!! Odpowiedz Link
cirano Re: wice o babach 14.09.10, 08:14 Nie napisałem, że plujesz, a raczej plułaś. Pamiętam jak to było z dziećmi z "lepszych", wschodnio - polskich rodzin, które z odrazą odwracały się od nas, posługujących się twardym śląskim, a w ich domach zabraniano im kontaktów z hanysami. Wielu z nich do dziś wydaje się, że są z lepszej gliny, a swoją nieudolność przypiszą wszystkiemu i każdemu, tylko nie swojej nadętej "lepszości" Odpowiedz Link
meg_s Re: wice o babach 14.09.10, 08:22 cirano napisał: > Nie napisałem, że plujesz, a raczej plułaś. Pamiętam jak to było z dziećmi z "l > epszych", wschodnio - polskich rodzin, które z odrazą odwracały się od nas, pos > ługujących się twardym śląskim, a w ich domach zabraniano im kontaktów z hanysa > mi. to myśmy się kiedyś znali ? że możesz o mnie coś takiego powiedzieć ? nie zamierzam poddawać się odpowiedzialności zbiorowej Odpowiedz Link
meg_s Re: wice o babach 14.09.10, 08:33 z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że tak się nigdy nie zachowywałam, nie dlatego że się od razu taka mądra urodziłam :) - w samym centrum Zabrza byli praktycznie sami napływowi, więc pierwsza styczność ze Ślązakami to dopiero liceum, a wtedy miałam już dość rozumu Odpowiedz Link
ballest Re: wice o babach 14.09.10, 09:44 Cirano, tu muszam Meg recht dac, ona wprawdzie na mnie najezdzou, ale muszam pedziec, ze ona nasza kultura szanuje i nawet o nia dbou! Jou by se winszowou, zeby kazdou 10 Polka takou jak Meg boua! Odpowiedz Link
cirano Re: wice o babach 14.09.10, 12:57 Jo tysz wcale niy chca atakować bezpośrednio jeji osoby i wierza głynboko że jes w porzondku. Uona pisze że napadom na ogół Polokow niy uwzglyndniajoc wyjontkow. Niyprowda, wyjontkow w tym to przipadku niy dolicza sie ale wielu, a tako psychoza poniżanio i wyśmiywanio Ślonzokow panowała na Ślonsku duge dziesiontki lot, i do dziś zresztom kaj niykaj dali panuje. Nabroji Ślonzok, muszymy wszyscy i setki innych sie za niego wstydzić, a skoro setki Polokow broji, musi (powinna) sie za nich cołko Polska wstydzić Odpowiedz Link
meg_s Re: wice o babach 14.09.10, 13:30 przyjmuję tę "głęboką wiarę" w miejsce przeprosin ;) a co do wstydzenia się za innych (tzn za tych na których postępowanie nie mam żadnego wpływu) - to prawdę mówiąc "wyleczyłam się" z tego - uważam, to nic nie daje, a tylko rodzi frustrację, w zamian tego lepiej próbować czynnie coś poprawiać choćby na niewielkim odcinku Odpowiedz Link
alladyn15 Re: wice o babach 15.09.10, 20:10 Powtornie spotyka sie Helga z Truda i komentuje porade jaka otrzymala odnosnie meza niezainteresowanego seksem tydzien temu: "uważam, to nic nie daje, a tylko rodzi frustrację, w zamian tego lepiej próbować czynnie coś poprawiać choćby na niewielkim jego odcinku " Boze,jak ja lubie tak swietne kawalay komponowac! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:37 Pszichodzi rous chop z baboom do soondu i godo: - Wysoki Soondzie jo jusz musza ze mojoom baboom wzioonc´ roswood bo niymoga wyczimac´. - A co sie stauo? (pyto sie syndzia) - W dooma mi couki czas s´mierdzi. - A szczego to je smrood? - Noo bo oona mi czimie koza w dooma. - Noo to se otwooszcie okno. - Ja co by noom gouymbie wyfurguy. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:38 W klinice pouozniczyj pot oknym stoji chop i wouo do swojyj baby: - Helga!!! co moomy??? - Synka!!! - A do kogo podobny??? - A ty go niyznosz!!!!!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:40 Psziszou chop z roboty blank zmachany i pado do swojyj staryj: Suchej, Truda, jo jusz moom tak dos´c´, ze zaros sie legna. A jak kerys´ bydzie doo mie dzwoonioou, to mie niy ma dooma! Dzwoni telefoon odbiyro jego zoneczka: Ja mooj chop je dooma. A tyn jak niy ryknie: - Pszeca zech godou, ze mie niy ma dooma! - Ale to byu telefoon doo mie! - spokojnie odpowiado zooneczka! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:41 Pado zoonka do swojego chopa: - Uprauach ci koszula w tym nowym proszku"Vizir"... Teroski je bielszo niz´li s´niyg! A chop na to: - Mie sie oona bardzi podobaua, jak miaua te modre piski! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:43 Chop sie pyto staryj : Czamu sam tak dzisiej skokosz po tyj izbie? - Prawiech wzioona te lekarstwo, inoch zapoomniaua poszeloontac´! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:46 Do jednego Karlusa mieli pszis´c´ gos´cie. Baba mu gowa suszyua, co niy mo co oblyc, ze wygloondo choby Pucfrau. A Karlus jyj pedziou: - Niy booj sie. zodyn cie sam za spszoontaczka niy weznie kej ino obejzy jako my miyszkoomy! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:48 Rous na wsi pozyniyli sie mode. Noo ale dyc´ ta frelka na drugi miesioonc dziecko urodziyua. Toosz tyn chop nic, ino wzioon drabiniok, pojechou na torg do Raciborza po kolybki. Kupiyu ich zaroski dwanos´cie. - Noo, ale chopie - pado baba - po co ci zaros dwanos´cie kolybek? - Ty mys´lisz, ze jo taki gupi - pado chop - i byda co miesioonc na torg po kolybka jejz´dziyu? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:48 Czymu zonate chopy soom rube? - Kawaler, jak pszidzie do doom wejzy do lodoowki, nic tam niy ma i idzie do uooszka. - Zoonaty idzie do uozka, niy znejduje w nim nic ciekawego i idzie do lodoowki. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:49 Umiyro Francuz. Na uozu s´mierci pyto swojoom zoone: - Emmanuelle, czy zdradziyuas´ mie? - Ja, pamiyntosz miauach take elegancke perfumy... To uod niego. Umiyro Amerykanin. Na uozu smierci pyto swojoom zoone: - Susan, czy zdradziyuas´ mie? - Ja, pamiyntosz miauach take piykne futro... To uod niego. Umiyro Rusek. Na uozu smierci pyto swojoom zoone: - Natasza, czy zdradziyuas´ ty mie? - Ja, pamiyntosz mioues´ tako piykno czopka... To uoon ci joom ukrod. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:53 Co godo chop babie w kolejnych latach po s´lubie, kej pszeuazoom cuzamyn bes drooga? W piyrszym: Doczkej, szac, az auto pszejedzie. W drugim: Ana, doczkej, bo auto! W czecim: Doczkej, bo auto! W czwortym: Dowej wiyncyj pozoor! W puioontym: Niy widzisz auta! W szoostym: Pieroonie, s´lepo zes je! W siodmym(do siebie): Kej zes´ je s´lepo to wuaz´ pod koua! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:56 - Kupiyubys´ auto, zwiedziyli by my s´wiat ... - rozmarzo sie babeczka. - Kery, tyn czy tamtyn? - pyto sie chop. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:56 Wnerwioono Gryjtka ryczy na Francka: -Ty os´le! - A ty zes ani osiou niyma! - Co jo nima osiou!? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:57 -Kokotkowo powiydcie mi, co to soom za jake te partyzany o kerych sie teras w telewizorze tela godo? -Jak to niy wiycie, to soom te chopy co ino ze zadku atakujoom! -Uo pieroona Kokotkowo, jo niy wiedziaua, ze jo jech dwadizis´cia lot za partyzana wydano! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:57 - Wiysz co ta moja baba je blank klupnyto. Oona hoduje dooma sztyrdziysci zouwioow! - To pszeca ino s´wiadczy o jyj miuosci do zwierzoont. - Ale skuli tego dooma s´mierdzi jak pieroon! - Noo to musisz wiyncyj okna otwiyrac´ i luftowac´. - Akurat ! Coby mi wyfurguo mojich sztyrdziysci kanarkoow! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:59 "Jo sie yno chciou spytac´ "... rous tysz jedyn chopina, wiyncy bork jak chop, skorzou sie pszi piwie koomplowi, ze w dooma niy mo duzo do godki. Co, ty chop dosz w dooma babie rzoondzic´? Dyc´ yno jak wleziesz dodoom, nie koombinuj wiela, pszidz´ ku babie, niy czekej nim zacznie na cia stynkac´, roombnij rynkom w tisz i wartko szczel: "Pieroona, fto tu rzoondzi?" Nosz wylynkany boroczek pomys´lou, fto wiy, mono mo tyn koompel recht. Jak niy pacza babie we oczy, to sie pszeca joom niy boja! Koomplowi tysz nic wiyncy nie padou, yno sie zwyrtnoou i wali prosto do doom. W dooma wlos zarozki do izby, a couki czas dziwou sie yno na deloowka. Baba warzi pszi blasze, ujrzalua chopa i jusz dos´ guos´no pado: Kaj zes´ sie ozyroku zajs´ smykou? Na to a chopina - jusz corosto myni pewny, pszepitym guosikym: - Pieroona, fto tu rzoondzi!? Baba sie obrooco i jak niy ryknie: - Cojs´ to uachudro godou? Chopinie nogi siezaczynsuy, zblod i jusz spod tisza: - Jo nic niy godou, JO SIE YNO CHCIOU SPYTAC´ . Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:00 Jedna baba powadziyua sie ze chopym. We wieczoor, kedy sie jeszcze niy pogodziyli, chop wzioon kartka i naszkryflou: "staro obudz´ mie o pioontyj rano". Rano obudziyu sie o sioodmyj. Jusz chciou ryknoonc´ na baba. Narous widzi na stole kartka. "Stary, stowej, jusz piyn´c´". Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:01 - Ty, Francek! Chodzisz to jeszcze z toom Maryjkoom od Matlorzoow? - Niy, jusz niy chodzam. - Noo to mosz szczynscie, boch sie wczora takich rzeczy ooniyj dowiedziou, cobys´ ani niy uwierzyu. A po jakimu to jusz s´nioom niy chodzisz? - Boch sie s´nioom ozyniyu. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:02 Jednymu goornikowi urodziyu sie w czi miesioonce po wyselu bajtel. Kolegi mu na dole doskwiyrali, ze to niy od niego, ze cojs´ tu niy gro. Goornik wypioou se jednego na odwaga i dalyj do swojyj baby. Pszichodzi i pado jyj, ze z tym dzieckym cojs´ mu niy pasuje. A baba jak gymba niy otwarua: - Co niy pasuje ci? Moze rachowac´ niy poradzisz! Pacz: Czi miesioonce jo je twoja baba. Czi miesionce tys´ je mooj chop. A czi miesioonce my soom zoonaci. Wiela to je razym cuzamyn do kupy? Je dziewiync´ miesiyncy czy niy? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:03 Antek, czy ty wiysz jako je rooznica miyndzy psym a kobiytoom? - ? - Noo widzisz, baba to na swojego szczeko a do cudzego sie pszymilo a pies na opak! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:04 - Panie Gajda, czy wasza kobiyta je dooma? - Niy, pszed czyma godzinami poszua na piyn´c´ minut do soomsiadki. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:04 Jedna baba spowiado sie, ze rozwalyua na gowie od swojego chopa gornek ze gliny. Ksioons jej na to: - A zalujecie to aby? - Toc´! Pszeca za niego 100 zuotych dauach! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:05 Jednym modym urodziyu sie syn. Poszli do kos´cioua, coby go ochrzcic´. A dali mu na miano Jan. Ksioons biere ta wata, sool i oleje i pyto: - A kerego to Jana wybraliscie? - Jak to kerego? - Noo pytoom jak sie wosz synek bydzie mianowou, czy Jan Kanty, czy Jan od s´w. Krziza, czy Jan od olejoow czy mozno Jan Nepomucyn´ski? Ach to o miano woom idzie? Noo to pszeca Jan Kaczmarek! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:05 - Od dzisiej dzielymy sie robotoom - pado zoona do goornika. Dziecko jest nasze i rous ty go bydziesz kolybac´ a rous jo. W nocy zoona budzi mynza. - Joozef! Mauy ryczy! - To se pokolybej twoja pouowa a moja niych ryczy. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:06 - Francek, ponoc´ zes´ sie ozyniyu? - Anoo, prowda. - Noo to musisz byc´ szczyns´liwy? - Anoo, musza. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:06 - Wiysz ozeniyuech sie - pado Gustlik do Toomka. - A fajno mosz baba? - Blank podobna do Matki Boskjyj. - Co? - Noo dyc´, bo jak mie z nioom widzoom to wouajoom: "Matko Boska!". Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:07 Antek Robioou na nocka, na pochylni z dwooma koomplami. Kedys´ powiedzieli mu, ze jego staro zdradzo go i poradziyli mu, zeby w pouowie szychty poszou obejzec´ do doom. Antek richtich w pouowie szychty poleciou do doom. Paczy pszez dziurka uod klucza i widzi, ze z jego baboom siedzi sztajger. Prydko poleciou nazot i pado do koompli: Wy pieroon´ske pieroony! Wys´cie chcieli, zeby oon mie widziou i zapisou mi bumelka. Co!? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:08 Pyto rous ksioons na nauce pszeds´lubnyj: - Powiydz mi Joouzel, poczamu to chop musi baba zywic´ a niy na opak? - Noo mys´la, ze to wedle tego, iz baba rous w raju chopa zywiua i my za to jeszcze do dzisiej pokutujymy. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:08 Rous Francik posuou swoja staro na wczasy. Tela razy suyszou, ze je to roownouprawniynie, mys´lou se: "Niych rous i moja zazyje tych wczasoow". Noo i dobrze. Gustla se pojechaua, teras nazot jusz pszijyzdzo. Francik z buketym na banchowie na nia czeko i jak ino z pociagu wylazua, to oon tak joom spytou: - Dziubeczku a byuas´ ty mi aby wierno? - Noo toc´ Franciku - pado Gustla - tak jak i ty mie! - Kooniec Gustla! - pado Francik - jusz ty mi na zodne wczasy wiyncyj niy pojedziesz! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:09 Wiysz - pado kolega do kolegi - kobiyta to je jak tyn aniou strusz. Po s´lubie to tyn aniou frr, frr do nieba a kole ciebie to ino tyn strusz uostanie. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:10 To jest tako staro opowiys´c´, ale prawdziwo. Jedyn goornik spotkou rous kamrata i pado mu: - Ty Paulek, suyszoues´ to jake to niyszczyns´cie naszego sztajgra spotkauo? - Niy. A co mu sie stauo? - A dyc´ borok z mojoom staroom uciyk! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:11 Jedyn goornik wyjechou se na wczasy, nad morze. Jusz sie w maju o niczym niy godo ino o tym, kto kaj jedzie i wiela forsy weznie. Noo i tyn goornik pojechou, wylezou sie tam, noo i nazot do doom cza jechac. Wzioon woom flacha, i rano leci nad morze i wlywo tam wody morskjyj. - Ale panie kolego - pado mu jedyn warszawiak - po co panu ta woda? - Anoo wiycie, moja staro niy widziaua jeszcze morza, niych by chociosz jakes´ pojyncie o nim miaua! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:11 Od Francka baba wyjechaua do siostry na byzuch, do Niymiec. Stamtoond posuaua do chopa paczka. Jak Francek paczka odbiero, to tyn urzyndnik na poczcie pyto sie go: - Co je w ty paczce? - Ano futer dlo kroolikoow! - Futer? Niy widzi pan, ze to je kawa? I to majoom krooliki jejs´c´? - Padocie, ze niy bydoom jejs´c´? Noo to nic niy dostanoom - padou Francek. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:12 - Dziubku, psziszyuas´ mi to jusz tyn knefel do szaketu? - Niy, Hanysku. Niy mooguach tego knefla znolys´c´, tozech wziyna i zaszyuach dziurka. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:12 - Staro, uobyrtnij sie ku mie. - Kces mie? - E... ni, ino boonki puscos. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:13 Jedyn chop psziszou wkurzoony ze roboty do doom i na gwout chciou swoji babie wtorbic´. A, ze niy chciou ji bes powodu bic´, to wymys´lou bele jake dziwne rzeczy co je miaua robic´. - Zas´piywej cojs´! Baba s´piywo. - Seblecz sie do naga! Baba sie seblykua. - Umyj mi nogi! Baba myje nogi. - Wuaz´ pod stoou! Baba wuazi. Jusz borok soom niy wiy co jeszcze wymyslec´. - A tera szczekej! Baba szczeko. - Aaaa! Na swojego szczekosz!? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:13 Spotkou rous kolega drugego i pyto go: Co tam u ciebie suychac´? - Anoo starzeja sie i chca sie ozynic´, coby mi kto miou aby oczy zawrzyc´. - Noo wiysz - pado kolega - jo ci powiym prowda. Miouech dwie baby, ale uoone mi dziypiero oczy otwaruy! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:14 Jednym sie w dooma nawalyua elektryka. Chop proobuje to soom naprawic´. Stoji na drabinie i godo do baby: Chyc´ yno tyn droot do rynki i czimej! Za chwila pyto: Czujesz co? - Niy! - No to musi byc´ tyn drugi! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:15 Chop kuko fuzbal w telewizorze , a zoona stoji na drabinie i maluje sufit . - Jakbych s´leciaua - pado oona do chopa - to jak bydzie pszerwa zadzwon´ po karytka ... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:15 Francek usnoou pszi oglondaniu meczu. Wele poounocy budzi go baba: - Stowej jusz je dwanoscie! - Kerzy tela naszczylali??? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:16 Baba od Francika wywoluje duchy: - Duchu !... Je zes´ ty mojim chopym? - Ja, to je jo! - A je zes´ szczyn´sliwszy niz´li za zycio? - Toc´! - A kaj zes´ je? - W piekle!!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:16 - Moja staro to je rychtyk jak aniou! - pado Zeflik. - Tako dobro? - dopytujoom sie kamraci. - Coukiym sie niy moga u ni doszukac´ ciaua! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:17 - Karliczku roztomiuy, wstoon´ drapko, bo pod uozkym piszczy mysz ! - wouo baba w nocy . - Noo to co? pado obudzoony i blank zuy chop - moom stanoonc´ i joom naoliwic´. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:17 Blank puz´no "na wieczoor" psziuazi chop do doom, seblyko sie i lygo do uoszka kole swojyj baby . - Niy zaczynej dzisiej! - godo baba. - Boli mie gowa. Na to chop snerwowany. - Do pieroona kandego, zgodauys´cie sie, abo co?! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:18 Francek piyknie sie bawioou na silwestra. Ale od niego baba durch mu ino godaua: - Spiywej, Francek, spiywej! - Czamu moom durch spiywac´, mie sie jusz niy chce? - pado Francek. - A, bo jak spiywosz, to niy suepiesz... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 23:18 Rous moonz psziszou ze roboty do doom, otwiyro lodoowka a tam jedyn chop siedzi. - Co wyscie soom za jedyn? - pyto sie go. - Kowalski, kuanioom sie. - A co sam robicie? - Jym wuszt. We robocie kolegi wyklarowali tymu biydnymu rogaczowi, ze to boou napewno kochanek od od niego zony. Poleciou zaro do doom, otwiyro lodoowka i widzi juzajs´ jakis´ inkszy chop je tam dryny, i sie go pyto: - A co wys´cie soom za jedyn? - Wis´niewski, do uslug. - Panie Wis´niewski, bardzo wos prosza, niych pan powiy Kowalskymu, ze jak go trefia to mu nogi z dupy powyrywoom! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:50 Jedyn Pieroon zdradzou swoja baba za zycio, potym mu sie zmaruo. Baba psziszua z kwiotkami na groob, patrzi a tam ino pusto dziura i kartka na ftooryj stouo: Jo je u Ali dwa groby dali, coch robiyu na ziymi robia tukej dali! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:51 - I co, mosz ta fajla, kero zech ci wraziyua do kouocza? - pyto Maryjka podczos widzynio z chopym we hereszcie. - Ja moom, jutro bieroom mie na operacjo. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 24.09.10, 22:52 Antek miou tako baba, co nigdy sie z nim niy wadziyua. Umiaua wszysko po dobroci zrobic´. Rous tysz Antek psziszou ze szychty, a byu pieroonsko zuy. Baba mu zaroski obiod dowo i pszinosi najpszood zupa. Antek woonio, paczy, zur z kartoflooma, bes suowa wyciep talysz ze zupoom pszez okno. Baba nic. Bes suowa pszyrychtowaua druge danie: rolada, s´wiatuo kapusta i kluski. Antkowi sie na tyn widok oczy s´miejoom, biere jusz widelec do rynki, w tym baba biere talysz i wyciepua go za okno. - Ale babeczko, co ty robisz, tako fajno rolada. - Jakes´ wyciepnoou talysz toch mys´laua, ze dzisio chcesz obiadowac´ w ogroodku. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: wice o babach 18.11.10, 20:40 niy wic ale ...;) "Nie poradza Styrkóm, próbója i nie poradza, już chyba dzisiej tego nie wsadza, kóniec za miynki, dziurka za mało, nie idzie cylnyć, choćby sie chciało. Chocioż na nowo te palce ślinia, nic nie pómogo, efektów nima. Tako je prowda: stary, a gupi, wiynkszo sztopnadla mioł żech se kupić." Odpowiedz Link
hanys_hans Re: wice o babach 12.10.11, 21:20 Psziszua baba do dochtora z bajtlym.Dochtoor bado te dziecko i pyto sie: czy dziecko pszechodziyuo jusz Odre. A baba na to: "Panie kochany gdzie tam, my zza Buga!!!! Odpowiedz Link