26.12.10, 16:35
Dzizzuss,ludzie nie moge sie juz doczekac.Lubie ogladac tanczacych i szczesliwych.Na jaki Bal Sylwestrowy nie pojde z kolezankami,to zawsze sa potem problemy.Jadzia,Kasia i Mariola sa juz tak zestresowane,ze chyba sie wyprowadza ode mnie.A i dobrze,mysle sobie.Pojecia nie macie ile ciagna z moich kart kredytowych.
Lata juz nie te,chyba zaczne sie im przygladac baczniej,czy czegos nie ukladaja pomiedzy soba.
A te zdziry to takie sa
www.youtube.com/watch?v=5RFML9gfK-w&NR=1
Filmowane u znajomego,na jego urodzinach.

Obserwuj wątek
    • alladyn15 Re: Sylwester 26.12.10, 16:43
      Kochani ! Jezeli bedzie tutaj pisac jakas dzidzia z zapytaniami,to tego,to nic.Ignorujcie.
      • nordic30 Re: Sylwester 26.12.10, 18:38

brou bys je,pra ?:)
        • alladyn15 Re: Sylwester 27.12.10, 02:22
          Ze tak powiem,nie wypada mi,od dluzszego juz czasu jestem na Ty z nimi,ta ruina wiary chrzescijanskiej we mnie.
          A ty dziecko to co,dalej kopiesz fuzbol na placu? Tak tylko sie pytam.
          • cirano Re: Sylwester 27.12.10, 07:41
            Możesz swojimu koledze powiedzieć, alladynie, żeby ta kamera jusz na hasiok wyciep
    • bokertov1947 Re: Sylwester 27.12.10, 08:01
      Musza Ci pedziec Alladyn, co Ci niy zowiszcza!
      Taki towor mie niy biere.
      A tak po prowdzie, to bych na Twojiym miejscu wloz nazot do ty lampy, w kery normalnie siedzisz.
      Pyrsk!
      • bokertov1947 Re: Sylwester 27.12.10, 08:04

Zapomniou ech post-scriptum:

Musza Ci pedziec Alladyn, co Ci niy zowiszcza!
        Taki towor mie niy biere.
        A tak po prowdzie, to bych na Twojiym miejscu wloz nazot do ty lampy, w kery normalnie siedzisz.
        Pyrsk!
        PS: Jak ech trefiou wczora Sylwestra, to mi pedziou, co w tym roku uorzre sie jusz przed dwanostom!
        • rita100 Re: Sylwester 27.12.10, 21:51
          bokertov1947 napisał:
          > A tak po prowdzie, to bych na Twojiym miejscu wloz nazot do ty lampy, w kery no
          > rmalnie siedzisz.

A dyć widzisz Bokertov, że Alladyn jest piętnasty, to i miejsca w tej lampie nie styknie ;)))))

• alladyn15 Re: Sylwester 29.12.10, 12:09
            Eee..tam,sam sobie siedze,tylko jak wyskocze,to mam zaraz 15 metrow wzrostu.Swoja droga to powinniscie czesciej do Krainy Bajki wracac i to mowie tak z olbrzymiego serca.

Szedl sobie Czerwony Kapturek przez las,jej bullmastiff ganial szczesliwie to w prawo,to w lewo,albo tez przed nia.Hasal sobie niesamowicie i ogonkiem merdal na wszystkie strony.
            Podszedl Kapturek do domu babci i od razu wysprejowal na czerwono z takimi ladnymi zaciekami na kolor brunatny : Nielatnia bez kapturka - to albo syn albo corka.
            Ludzie! Gdzie te malolaty sie tak uswiadamiaja?

• alladyn15 Re: Sylwester 29.12.10, 16:15
              To jest po prostu piekne,oczywiscie jezeli ktos jest na tyle inteligentny,aby jezyki obce znac
              www.youtube.com/watch?v=cdVVLbe1rfY
              • rita100 Re: Sylwester 29.12.10, 23:21
                Świat bajek jest piękny , ale pod warunkiem, że dobrze się on kończy.
                Weźmy sobie taki Sylwester i bal sylwestrowy. I pamiętny bucik z lewej stopki.
                Może znajdziesz taki bucik jak i odpowiednia nóżkę do tego bucika.
                • alladyn15 Re: Sylwester 31.12.10, 18:03
                  Niech mnie tna Tatarzy na cwiartki,znalazlem taka bialoglowe.Troche czasu mi to zajelo,bo jej kota musialem oswoic.Z kotami sytuacja jest troche dziwna, ale latwa do rozpracowania.Trzeba miec szybkosc w lapanoi myszy i potem ofiarowac kotu.Stosowalem lapki na myszy firmy "Rzez" z Trzebiatowa.
                  Ogolnie to bucik znalazlem juz,nawet go Rita nieswiadomie przymierzala i pasowal na cacy.Wiekszosc ludzi odetchnie z ulga i odsapnie troche,ze niby wszystko potoczylo sie jak nalezy.
                  Otoz nie!
                  • rita100 Re: Sylwester 31.12.10, 18:41
                    Ej, Alladyn stoliczku nakryj się
                    Odliczamy do godziny dwunastej

Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i pieska Cezala, który pewnie już jest dorosły i ma swoje potrzeby. Oprócz kości daj mu czasami trochę kiełbasy. Tak na pocieszenie choć.
                    • alladyn15 Re: Sylwester 31.12.10, 22:43
                      Ale jaja,Algierczycy juz obchodzili Sylwesra,Polacy beda, a tacy na przyklad Chinczycy to musza troche poczekac.Strefa czasow,rozumiesz.
                      • alladyn15 Re: Sylwester 31.12.10, 22:55
                        Cezal rozwija sie swietnie.W swojej naiwnosci wszystkich kocha.Nie dalej jak wczoraj policja go przyprowadzila i pogrozila mi palcem.Ucieka ode mnie,jak tylko nadazy sie okazja.Tu gdzie mieszkam,to teoretycznie wszyscy go lubia.Nawet ta policjantka jak z nim przyszla...ale co ja tam bede....
                        • hanys_hans Re: Sylwester 01.01.11, 11:24
                          https://www.ansichtskarten-center.de/webshop/shop/ProdukteBilder/16049/AK_13024224_kl_1.jpg
                          • hanys_hans Re: Sylwester 01.01.11, 12:08
                            https://www.ansichtskarten-center.de/webshop/shop/ProdukteBilder/20196/AK_20059219_kl_1.jpg
                            • hanys_hans Re: Sylwester 01.01.11, 12:23
                              https://www.ansichtskarten-center.de/webshop/shop/ProdukteBilder/16049/AK_13024094_gr_1.jpg
                              • alladyn15 Re: Sylwester 03.01.11, 18:37
                                To jest po prostu piekne,Ale jak nie zechce,to tam nie bede! Uwazam,ze radzisz sobie dobrze i nie trzeba czegos naglasniac.Ogolnie tego i jak tak dalej.
                                • rita100 Re: Sylwester 03.01.11, 22:18
                                  Chcesz czy nie chcesz lecz jesteś. Dobrze się tylko wpatruj.
                                  • alladyn15 Re: Sylwester 03.01.11, 23:30
                                    Pamietam jak bylem maly,to moj sasiad sie wpatrywal i poszedl za to do kryminalu.Duze wrazenie na mnie to wywarlo.Od tego czasu jestem skryty z moimi spostrzezeniami.Zertkam sobie troszeczke i to mi wystarczy.
                                    • rita100 Re: Sylwester 04.01.11, 11:04
                                      Skromny jesteś. Zerkając nie narazisz się za bardzo.
                                      • alladyn15 Re: Sylwester 05.01.11, 19:38
                                        To jest po prostu straszne,jaka moj pies tutajopinie sobie wyrabia.Posadzany jest o wiele przeskoczen plotow i napastowanie nawet malych suczek,ktore nic nie chcialy i sie nie bronily.Jestem tutaj,aby powiedziec Nie !
                                        Wpiew sobie pies poweszy,a potem zobaczymy z kim bede pisal.
                                        • rita100 Re: Sylwester 05.01.11, 21:33
                                          Czy już coś czuć Alladyn ? Dobry węch ma pies ? Co już wytropił ? czy wytrąbił ? ;)
                                        • alladyn15 Re: Sylwester 05.01.11, 21:37
                                          Ktos byl oczarowany kims,ktos byl w czyis ramionach.
                                          • rita100 Re: Sylwester 06.01.11, 20:38
                                            Alladyn, co tam słychać u Ciebie. Nic nie mówisz o Cezalu. Jakoś cichutko sobie siedzicie, żadnych zdjęć nie pokazujesz.
                                            • alladyn15 Re: Sylwester 09.01.11, 06:23
                                              www.youtube.com/watch?v=AMP0fYctYYs
                                              • alladyn15 Re: Sylwester 09.01.11, 08:55
                                                I jeszce jedno:
                                                www.youtube.com/watch?v=vv2zMfwoOtw
                                                • alladyn15 Re: Sylwester 09.01.11, 09:04
                                                  Ledwo cos przestane pisac i kot sie schowa,to ty od razu:
                                                  www.youtube.com/watch?v=Ok0ijgLG5uo
                                                  juz nie mam do dego glowy
                                                  • alladyn15 Re: Sylwester 09.01.11, 09:22
                                                    Ja swoje www.youtube.com/watch?v=fVWIe_5FhZU
                                                    a Ty swoje
                                                  • rita100 Re: Sylwester 09.01.11, 21:27
                                                    Przyjdzie czas kiedy ktoś zobaczy nas
                                                    przyjdzie czas ze ktoś ujrzy nas
                                                    Przyjdzie czas kiedy ktoś zobaczy nas
                                                    przyjdzie czas ze ktoś ujrzy nas
                                                  • rita100 Re: Sylwester 09.01.11, 21:30
                                                    Przyszedł czas kiedy ktoś zobaczył nas
                                                    przyszedł czas gdy ktoś ujrzał nas
                                                    pas
                                                  • rita100 Re: Sylwester 09.01.11, 21:35
                                                    polska stacja, złap w sieci swoje radio

Poszedł Maciek do chalaciek
                                                    pił piwo mlode
                                                    zapomniał se cepy z doma
                                                    musioł sie urodzić
                                                    Miła moja żonko moja
                                                    gdzieś mi dała cepy
                                                    tu ci wiszą na klineczku
                                                    weź ze se i klepnij
                                                    Heeeeeej
                                                    Maciejku, Maciejku ku ku ku
                                                    zagraj mi na smyku kukukuku
                                                    nalej strunie nie nie

Heeeeeej
                                                    Maciejku, Maciejku ku ku ku
                                                    zagraj mi na smyku kukukuku
                                                    nalej strunie nie nie
                                                    nie przestawaj nie nie

hej, heeeeeej Maciejku, Maciejku zagraj mi na smyku

• rita100 Re: Sylwester 09.01.11, 21:37
                                                    Idzie Janku lasem
                                                    slonko mu świeci
                                                    Zaszumialy góry
                                                    zasumialy lasy
                                                    przypomniały mju sie starodawne czasy, hej, starodawne czasy
                                                  • rita100 Re: Sylwester 09.01.11, 21:38
                                                    Baciarujcie chlopaki bo baciarki trzeba
                                                    kto nie zabaciaruje nie pójdzie do nieba, nie pójdzie do nieba.
                                                  • alladyn15 Re: Sylwester 11.01.11, 20:21
                                                    Idzie Janku lasem
                                                    slonko mu świeci
                                                    Zaszumialy góry
                                                    zasumialy lasy
                                                    przypomniały mju sie starodawne czasy, hej, starodawne czasy

Szedl Janku noca,lasem
                                                    a bylo tak ciemno,ze
                                                    przyswietlal sobie kutasem.
                                                    Kutas jego nie byl zbyt duzy
                                                    w sam raz jednak,do podrozy.
                                                    Bogatsi ludzie maja kutasy,
                                                    ze starczy im na wszech czasy.
                                                    Dlugosc zdobionego pasa
                                                    ogranicza wielkosc kutasa
                                                    bo dynda sobie z diamentami
                                                    i innymi kosztownosciami.
                                                    Czy bedzie Rita - Niesamowita
                                                    rozwiazac kutasa zagadke
                                                    nim swit zawita?
                                                    Kutas jesy piekny,ozdobny i wymowny!
                                                  • alladyn15 Re: Sylwester 11.01.11, 20:32
                                                    A spadaj wulgarny zboczencu.Bez wulgaryzmow byloby inaczej.
                                                  • alladyn15 Re: Sylwester 11.01.11, 20:38
                                                    No to co? Moze inne aspekty Staropolstawa Cie interesuja? Otwarty jestem na oferty!!!
                                                  • bratjakuba Re: Sylwester 11.01.11, 20:42
                                                    alladyn15 napisał:

> Kutas jesy piekny,ozdobny i wymowny!
                                                    ---------------------------------------------------
                                                    Musisz poczytać klasyka kutasologii stosowanej:
                                                    The Life of Gargantua and of Pantagruel - François Rabelais.
                                                    Tam co prawda nie mówi się o kutasie u pasa ale o kuśce w saczku u pludrów,
                                                    przynajmniej tak jest w polskim tłumaczeniu ale co prawda to prawda.
                                                    A co tych przymiotników do kuśki! Nie zliczysz.

• hanys_hans Re: Sylwester 11.01.11, 21:52
                                                    https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1293919147_by_LELEKhimself_500.jpg
                                                  • alladyn15 Re: Sylwester 12.01.11, 04:51
                                                    Ludzie drodzy,rozwiaze ta niby wulgarna zagatke,bo tepota i intelektualne ubustwo zaczyna sie szerzyc i rozprzestrzeniac miedzy strzechami a plotem,do ktorego moj bullmastiff jest przytroczony.
                                                    Kutas - czyli zwisajacy od przodu,koniec pasa szlacheckiego.Ten gostek go podpalil i niby jak pochodnia sobie swiecil.Lubie takie historyczne zagatki wymyslac.Ostatnio mysle o ; Wy z kurwej matki syny!!! Polscy rycerze wrzeszczeli tak pod Grunwaldem w strone zakonnikow.Nie wiem jeszcze jak ujac to w rymowana zagadke.

Kurwa wasza mac
                                                    na nic was nie stac - nie,zbyt nowoczene i odpada.

Kurestwem sie zajmowali
                                                    i pod Grunwald przyjechali - nie,slabe i moze byc obosieczne.

Prosta,historyczna zagadka nie jest latwa do skonstruowania,szczegolnie jezeli ma miec finezje moich.
                                                  • cirano Re: Szajs Sylwester 12.01.11, 07:58
                                                    Straciyłech kolegi. Poszoł uo 5-tyj rano i niy pijany do pywnicy do pieca dociepnonć, kopnou uo coś, obalył sie, rypnou gowom, trup. 49 lot na karku
                                                  • 1fatum Re: Szajs Sylwester 12.01.11, 10:35
                                                    cirano napisał:

> Straciyłech kolegi. Poszoł uo 5-tyj rano i niy pijany do pywnicy do pieca docie
                                                    > pnonć, kopnou uo coś, obalył sie, rypnou gowom, trup. 49 lot na karku
                                                    ********************************************************

Już wiesz czemu Polacy piją?

Pijany zawsze ma szczęście, nawet jak upadnie.

Współczuję, bo szkoda każdego człowieka.
                                                  • alladyn15 Re: Szajs Sylwester 15.01.11, 01:00
                                                    Paszol won prostackie nasienia!!!
                                                    Rita to mi przyslala
                                                    www.youtube.com/watch?v=aY8MK5s0k04&feature=related
                                                    teraz ogolnie wiem jak wyglada i mamy przed soba przyszlosc.
                                                  • alladyn15 Re: Szajs Sylwester 15.01.11, 01:05
                                                    Na gitarze nauczyla sie grac, a nad spiewaniem to troche popracujemy.Ogolnie to zuch dziewuszka.
                                                  • alladyn15 Re: Szajs Sylwester 15.01.11, 01:25
                                                    10 miesiecy treningu i oto efekty
                                                    www.youtube.com/watch?v=cGGSo530bdA
                                                    Rita jest super zdolna.
                                                  • alladyn15 Re: Szajs Sylwester 15.01.11, 02:13
                                                    Kiedy zabralem Rite do swojej wioski,serdecznie byla przyjeta
                                                    www.youtube.com/watch?v=x4lcnXNfpnM
                                                    moje poganstwo nie stoi jej na przeszkodzie.
                                                  • seppel Re: Szajs Sylwester 15.01.11, 07:11
                                                    also da haben wir!
                                                    pjyrfszy Stalker na Forum
                                                    ciekawe do jaki grupy uon sie zaliczo ;))
                                                  • alladyn15 Re: Szajs Sylwester 16.01.11, 04:12
                                                    Do grupy z 1% Slaskoscia w sobie.Ta grupa ma jednego czlonka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka