szwager_z_laband 14.01.12, 13:36 co o niym myslicie? www.dailymotion.com/video/xjglro_der-jeep-compass-kommt-zuruck_auto Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bratjakuba Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 14:40 szwager_z_laband napisał: > co o niym myslicie? > > www.dailymotion.com/video/xjglro_der-jeep-compass-kommt-zuruck_auto ------------------------------------------------------------------------------------------------- Fajny, praje ech go był wczora oglondać. W Polsce tyn Asfalt Kreuzer je do kupiynio za psie piniondze. Benzyna z napyndym 2X kosztuje knapp 1700 €. Co prowda Ausstattung troszka skromniejszy niż na Twoim obrozku ale myśla,że dodatkowe 3000 Euronen by sprawa załatwiyły Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 14:46 tysz sie wybiyrom go obejzec, ale zawsze dobrze sie je inkszych popytac Odpowiedz Link
anton_28 Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 14:48 Widzam co Jeep dali ny kapnou ze 2,2L Diesel jusz modern niyje! Wszyske idom mit Hubraum na dou skisz Kfz Steuer. I 163 PS ze 2,2L to VW szafnie wiyncy - Tiguan 2.0TDI - 170 PS Ale piyrszy ros z wygloondu je fajny Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 14:50 a tyn silnik z Mercedesa je dobry? Odpowiedz Link
anton_28 Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 14:54 kedyjs (2002-2006) mieli fest schwierigkeiten ze einspritzsystymym (Common Rail) ale po Rückrufie se to uspokojouo. Tak to jedyn z lepszych motoroow Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 15:01 Ty sie znosz to sie popytom Ciebie:) jak widzisz tak za miyjwiyncyj 30 000 najlepiyj se go poskuodac? Odpowiedz Link
anton_28 Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 15:23 Tak richtig to uon jusz wszysko serienmäßig mo! Diesel Allrad by Cie psziszou 29400 Euro Do tygo by Ci se pszidou Reserverad za 135 €, evtl. Klimaautomatik (ale to je zbyndny luxus) za 390 €, jou bych Ci evtl. polecou jak duzo handikym zwoonisz w aucie - freisprechanlaga+USB na musik coby cydyjow niy szlepowac i psziciymniane zadnie szyby w pakecie za 650 € Wtedy bydziesz bei 30570 € i rzondej 15 % rabattu !!! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 15:36 dziynki a co powiysz o Schiebedach i kamerze ze zadku? Odpowiedz Link
anton_28 Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 15:40 Super dinge !! Ale do Jeep Compass ich niy dostaniesz! Nawet zwykuy Einparkhilfe niy. Je yno Schiebedach A szkoda! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 18:53 moja sie pyto czymu kamery do zadku niy idzie do tego dostac? poradzisz to odpedziec? pozdrowiynia od mojyj i mojyj mamy . praje sam siedzymy pszi TV Odpowiedz Link
anton_28 Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 19:36 Wielke Grüße do Twojy Frau i Mamy ! Mie se wydowo ze Jeep niy je tak daleko ze tzw Aktive Sicherheit niy majoom abo Lieferanta abo idyji na te sachy. bo sam wiyncy rzeczy w tym Compass brakuje: niyma Einparkhilfe uod ftory (lepi pedziec) na ftory te wszyske Assistynty bazujoom: Spurassistent, Abstandsassistent, Parkassistent mit Kamera etc... Te optionen (Kamera, etc) mo yno Grand Cherokee - ale uon Cie pszidzie nojmyni 43500 € Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 21:04 ok, rozumia i dziynki za podpowiedzi ;) Odpowiedz Link
bratjakuba Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 21:23 szwager_z_laband napisał: > moja sie pyto > czymu kamery do zadku niy idzie do tego dostac? > > poradzisz to odpedziec? > > pozdrowiynia od mojyj i mojyj mamy . praje sam siedzymy pszi TV ------------------------------------------------------------------------------ Jo myśla,że take kamera eny ze zadku to by Ci zamontowali od inkszej firmy. Take chinszczyzny ,a przeca tera wszycko je take, dostaniesz za 150 do 200 € w super wydaniu. Tako od Cherokee też możno Ci dospasujom ale już pudziekole tysionca abo i wiyncy. Odpowiedz Link
berncik Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 21:37 Nic zech nie godou ,alech se zdziwiou tym preizem.Za 30 tysiency Nie dostaniesz nic dobrygo. Jak te Geländewagen som slabo ausgestattet to i som dosc kepske ,Ohne komfort. Obejzdzj se podobne auta co kosztujom. Amerykony majom zawsze dobry austatung i na to dowajom wert,nie rozumia czamu ten nie? Odpowiedz Link
bratjakuba Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 21:38 Obejrzi jescze ta oferta. Nie abyś mioł to kupić ale tam za rozsondne piniondze je wszycko drin. www.amerykanskiesamochody.pl/nowe.php?m=21&id=704 A i mogesz sie bliży cosik dowiedziec bo to załatwiajom we: Polska - GLIWICE DELETUM Bożena i Tomasz Suchodolscy Spółka Jawna ul. Mechaników 9A, 44-109 Gliwice Odpowiedz Link
kubiss Re: a mozno tyn? (auto) 14.01.12, 22:05 Ja mysle ze tobie Szwagier nie bedzie do twarzy w Jeepie Niedlugo paliwko tam u was podrozeje i bedzie tylko mozna jechac Pora kilometrow dla pokazania sie Poza tym nie pozbedziesz sie go pozorujac kradziez bo Poloki nie gustuja w amerykancach tylko w szmelzwagenach Amerykancami e Ojropa jezdza ino ludzie zamozni Odpowiedz Link
gryfny Re: a mozno tyn? (auto) 15.01.12, 10:44 a cos sie tak upar na Frauenpancerwagen? Odpowiedz Link
anton_28 Re: a mozno tyn? (auto) 15.01.12, 12:16 Tako kamera idzie samymu robic jak se chce - ale wyglondac to bydzie strasznie ! Znom takygo jednygo co nawet w WV T4 kajs 20 lout starym i miou kamera Odpowiedz Link
anton_28 Szwager, pszidz do mie :) zrobiymy Geschäft ! 15.01.12, 13:04 Tego zech do Ciebie wybrou: konfigurator.audi.de/controller?next=summary-page&mandant=accx-de Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Szwager, pszidz do mie :) zrobiymy Geschäft ! 15.01.12, 13:27 sam je dwanoscie modeli o kerym godosz? Odpowiedz Link
anton_28 Re: Szwager, pszidz do mie :) zrobiymy Geschäft ! 15.01.12, 13:40 tyn czorny kery se pokorze jak na link klickniesz Odpowiedz Link
anton_28 Re: Szwager, pszidz do mie :) zrobiymy Geschäft ! 15.01.12, 13:43 a to ci zdechlouk tyn computer! pszed chwiloom na tym linku jescze bouo te auto co jou Ci skonfigurowou - uon se go einfach zlöschowou! Jou bych do Ciebie fajne Q3 Quattro miou - 2,0 TFSI mit 170PS, czorne, z Digitalnym CD Radiym i MP3, Klimaautomatik, ZV, el zdrzadua, no i kamera do zadku Basispreis 34000 € Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Szwager, pszidz do mie :) zrobiymy Geschäft ! 15.01.12, 15:52 jak by sie moja zdecydowauo to dom znac Odpowiedz Link