Dodaj do ulubionych

Moje nowe Bildy

14.02.12, 16:46
s amboony i niy yno - pora zimowych landschaftoow ;)

schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=1014
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Moje nowe Bildy 14.02.12, 16:59
      Piykne, jak nom sie kedys udo trefic we Laband, to musisz mie na tako ambona wzionc:)
      • anton_28 Re: Moje nowe Bildy 14.02.12, 17:11
        to som zwar bildy z Niymiec, ale kein Problem! wezna Cie na jedna amboona kole Plawniowitz, skond pszi dobry pogodzie Laband i nawet Glywice widac !!!
        • ballest Re: Moje nowe Bildy 14.02.12, 17:50
          a we kerym miejscui jest ta Ambona we Plawniowitz?
          • anton_28 Re: Moje nowe Bildy 14.02.12, 18:32
            Jou to tak allgemein napisou, coby Szwager mehr oder weniger wiedziou w kerym miyjscu je

Genauer to ta ambona je jakbyjs "czornom drogom " s Ponszowic na Uonio ku autobahnie jechou, ale na uoswidlyniu niy skrynciou w lewo ku puawniowski droodze yno prosto na Widow i zaroski tam do tygo lasa wlos

sam je bild s ty amboony zrobioony - w dole nojpszood puawniowskou drooga, potyn jezioro, wiejs i kupa lasa. Jak gynau wejrziszpo lewy na horizont to Glywice widac (Kopernik i Opel Werk)

https://schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/z%20ambony.jpg
            • rita100 Re: Moje nowe Bildy 14.02.12, 20:13
              Dobre stanowisko, ma się zwierzynę jak na patelni.
              • anton_28 Re: Moje nowe Bildy 15.02.12, 12:38
                tam som 2 sciyszki pszelotowe uod dzikow i jelyni (yno tych drugich cojs niy widac)

Nojguojsni tam je jak tam mais rojsnie - swinie tam se majom jak w raju !
                • ballest Re: Moje nowe Bildy 15.02.12, 20:14
                  aha, to to jest we Widowskich Gorach
                  • ballest Re: Moje nowe Bildy 15.02.12, 20:26
                    mapa.szukacz.pl/?&n=50.412893&e=18.449650&z=12m&typ=n&poi=hotel&t=Kliknięty%20punkt
                    jest to tu ?
                    • anton_28 Re: Moje nowe Bildy 15.02.12, 21:44
                      Blisko!!

genau sam:

mapa.szukacz.pl/?&n=50.412893&e=18.449650&z=12m&typ=n&poi=hotel&t=Kliknięty%20punkt
                      • anton_28 Re: Moje nowe Bildy 15.02.12, 21:46
                        tschudigung!

mapa.szukacz.pl/?&n=50.405892&e=18.451195&z=12m&typ=n&poi=hotel&t=Kliknięty punkt
                        • ballest Re: Moje nowe Bildy 15.02.12, 21:54
                          Danke, to uech se duzo nie pomylou, a fajno ta mapka , pra ;)
                          • anton_28 Re: Moje nowe Bildy 15.02.12, 23:24
                            bouejs fast am Ziel :)

a ta mapa je wunderbar!! nawet niy wiedziouch ze take co je! tera byda moje amboonowe ausflugi lepi poradziou dokumyntowac - naja, Widowske Gory , Schnuraberg i Uonio to brakuo by mi miyjsca na te punkty!!! :)

Kajch jescze niybou, to Probosczowice tam musza kedyjs skoczyc, las echt wielki !!!
                            • ballest Re: Moje nowe Bildy 16.02.12, 11:38
                              Anton byla kedys pod
                              www.pilot.pl
                              a teraz zmieniyli moze 4 lata temuadresa na "szukacz", ale jak ta starou adresa wrazisz to samo se na szukacz przelonczy.
                              • ballest Re: Moje nowe Bildy 16.02.12, 11:42
                                Anton!! - zauwazoues, ze ten las co se zaczynou za kanarem, tym mozesz zajnsc asz do Raciborza abo Rybnika a zodny ycalupy nie bydziesz widziou ;)
                                • anton_28 Re: Moje nowe Bildy 16.02.12, 13:47
                                  ja, to je nojwiynkszy las u nous - nawet Labander Wald je mynszy!

My tam tysz uajziyli - ale niy za wiela, ros my w Latscha byli, potyn Blachownia, wele Rudow tysz :) gowiedzi masa - po tym uogniu ze 1992 se to poleku zajs odrodziouo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka