rico-chorzow 27.11.05, 02:53 turystyka.silesia-region.pl/mapa_atrakcji/index.php?obszar=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eichenau Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 11:52 BuHaaaaaaa! Was ist das für eine Sprache Tschechisch,Slowakisch?? Haj Wasserpolacke Ricko! für uns waschechte Oberschlesier unser Heimat heißt immer noch Oberschlesien oder für Slonzaki Gorny Slonzk! Du machst dich Lächerlich!! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 11:55 Gandhi: Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 11:57 A -Haj- pisze się -hi;-),chyba,że nie dokończyłeś -heil;-) Odpowiedz Link
eichenau Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:01 rico-chorzow napisał: > A -Haj- pisze się -hi;-),chyba,że nie dokończyłeś -heil;-) Nie losmieschej sie pacanie ze Chorzowa nie wiedziol zech ze tam taki ciulik lotol po placu a schkoda bo moja pochodzi z tego fajnego Stadtu Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:07 eichenau napisał: > rico-chorzow napisał: > > > A -Haj- pisze się -hi;-),chyba,że nie dokończyłeś -heil;-) > Nie losmieschej sie pacanie ze Chorzowa nie wiedziol zech ze tam taki ciulik > lotol po placu a schkoda bo moja pochodzi z tego fajnego Stadtu Dziękuję za nowe śląskie słowo -pacan;-),ta polonizacja dotarła nawet w najbardziej "niemieckie" jądro;)) Odpowiedz Link
eichenau Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:10 rico-chorzow napisał: > eichenau napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > A -Haj- pisze się -hi;-),chyba,że nie dokończyłeś -heil;-) > > Nie losmieschej sie pacanie ze Chorzowa nie wiedziol zech ze tam taki ci > ulik > > lotol po placu a schkoda bo moja pochodzi z tego fajnego Stadtu > > Dziękuję za nowe śląskie słowo -pacan;-),ta polonizacja dotarła nawet w > najbardziej "niemieckie" jądro;)) Jak wto siedzi we Niemcach i na Friedland godol ja my som Niemce a tera godo my so Narod Slonsko to kur-a nie mo mojego reschpektu ani u Niemcow taki leber to einfach Wasserpolacker Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:22 eichenau napisał: > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > A -Haj- pisze się -hi;-),chyba,że nie dokończyłeś -heil;-) > > > Nie losmieschej sie pacanie ze Chorzowa nie wiedziol zech ze tam t > aki ci > > ulik > > > lotol po placu a schkoda bo moja pochodzi z tego fajnego Stadtu > > > > Dziękuję za nowe śląskie słowo -pacan;-),ta polonizacja dotarła nawet w > > najbardziej "niemieckie" jądro;)) > Jak wto siedzi we Niemcach i na Friedland godol ja my som Niemce a tera godo > my so Narod Slonsko to kur-a nie mo mojego reschpektu ani u Niemcow taki leber > > to einfach Wasserpolacker Ich habe nicht gewußt,daß Friedland Deutschland genannt wird;) Odpowiedz Link
eichenau Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:31 An rico ja skomlali zescie na Fiedland by wos Niemce przyjynli tam zes godol ja my byli zawsche Niemcei na ty podstawie cie przyjynli joko Niemca wienc zyj jako Niemiec Slonski a ku-a nie rob zuru z muzgu ludziom!! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:39 eichenau napisał: > An rico ja skomlali zescie na Fiedland by wos Niemce przyjynli tam zes > godol ja my byli zawsche Niemcei na ty podstawie cie przyjynli joko > Niemca wienc zyj jako Niemiec Slonski a ku-a nie rob zuru z muzgu ludziom!! Do Mjymcow,ino niy do Cia;),a co je ku-a ?;),tak gibko`ś śy naučoű? Odpowiedz Link
eichenau Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:45 Ja Ja nie ma cie wstyd ciulac urzyndy mioles papiory po Schäfferhundzie?? Odpowiedz Link
sloneczko1 Panowie--mam pytanie 27.11.05, 12:50 czy będąc Niemcem albo Polakiem nie można być Ślązakiem? mozecie mi to wyjaśnić? Odpowiedz Link
alojs Re: Panowie--mam pytanie 27.11.05, 12:54 sloneczko1 napisała: > czy będąc Niemcem albo Polakiem nie można być Ślązakiem? > mozecie mi to wyjaśnić? Deutsch Schlesier ja Polak to Gorol przyjezdny Hadziaj Odpowiedz Link
alojs Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:52 Do nos Deutsch Oberschlesier nasch Heimat je Oberschlesien i tak bydzie! a nie jakis Wyrchny Slazk to wymysl polskigo Slonzoka lo korzyniach Czeskich?? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 13:02 alojs napisał: > Do nos Deutsch Oberschlesier nasch Heimat je Oberschlesien i tak bydzie! > a nie jakis Wyrchny Slazk to wymysl polskigo Slonzoka lo korzyniach Czeskich?? Morzyś pomylou,korzynie ze himoridami?;)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 13:00 eichenau napisał: > Ja Ja nie ma cie wstyd ciulac urzyndy mioles papiory po Schäfferhundzie?? Ny,jo mioű šyfra,coby Cie "smařonka" wyzar;),a papiory Twojy sôm purt do mojych;),jo ńy godom -pacan,eli ku-a;-),do tela jo niy došoű;)) Odpowiedz Link
eichenau Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 13:04 rico-chorzow napisał: > eichenau napisał: > > > Ja Ja nie ma cie wstyd ciulac urzyndy mioles papiory po Schäfferhundzie? > ? > > Ny,jo mioű šyfra,coby Cie "smařonka" wyzar;),a papiory Twojy sôm purt do > mojych;),jo ńy godom -pacan,eli ku-a;-),do tela jo niy došoű;)) Jes mi wstyd za takich jak ty nie zasugujesch na miano Landsmann!!einfach "PL" Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 13:08 eichenau napisał: > rico-chorzow napisał: > > > eichenau napisał: > > > > > Ja Ja nie ma cie wstyd ciulac urzyndy mioles papiory po Schäfferhu > ndzie? > > ? > > > > Ny,jo mioű šyfra,coby Cie "smařonka" wyzar;),a papiory Twojy sôm purt do > > mojych;),jo ńy godom -pacan,eli ku-a;-),do tela jo niy došoű;)) > Jes mi wstyd za takich jak ty nie zasugujesch na miano Landsmann!!einfach "PL" To wstyć siy dali,i klynkni kajś we ece;) Odpowiedz Link
olandi1 Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 11:58 eichenau napisał: > BuHaaaaaaa! Was ist das für eine Sprache Tschechisch,Slowakisch?? > Haj Wasserpolacke Ricko! für uns waschechte Oberschlesier unser Heimat > heißt immer noch Oberschlesien oder für Slonzaki Gorny Slonzk! > Du machst dich Lächerlich!! Guck mal diese Seite: schlesien.nwgw.de/board/download.php?id=149 und danach kanst du weiter schreiben über die Sprachen, die in unseren Heimat im Gange waren. Odpowiedz Link
eichenau Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:06 olandi1 napisał: > eichenau napisał: > > > BuHaaaaaaa! Was ist das für eine Sprache Tschechisch,Slowakisch?? > > Haj Wasserpolacke Ricko! für uns waschechte Oberschlesier unser Heimat > > heißt immer noch Oberschlesien oder für Slonzaki Gorny Slonzk! > > Du machst dich Lächerlich!! > > > > Guck mal diese Seite: > schlesien.nwgw.de/board/download.php?id=149 > und danach kanst du weiter schreiben über die Sprachen, die in unseren Heimat > im Gange waren. "Oberschlesien und noch mal Oberschlesien" www.oberschlesien-aktuell.de/volkslieder/o/osliebhei/osliebhei.htm Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) Buhaaaaa!! 27.11.05, 12:11 www.oberschlesien-aktuell.de/volkslieder/o/osliebhei/osliebhei.htm Przepraszam,potrafisz to na śląski przetłumaczyć? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 12:12 jak go zwoł tak go zwoł,ale zwoł--to je Ślonsk i koniec dyskusji Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:02 no niy, juzas tyn Sosnowiec :))) Odpowiedz Link
eichenau Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:07 szwager_z_laband napisał: > no niy, juzas tyn Sosnowiec :)))IGNOR FÜR WASSERPOLACKEN Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:09 szwager_z_laband napisał: > no niy, juzas tyn Sosnowiec :))) Szwager,to niy je Sosnowiec,chyba Będzin albo Czeladź? Odpowiedz Link
alojs Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:16 rico-chorzow napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > no niy, juzas tyn Sosnowiec :))) > > Szwager,to niy je Sosnowiec,chyba Będzin albo Czeladź? rico dej sie pokoj ztym Sosnowcem i Czeladzom bo sie losmieszosz Eichenau je Oberschlesier!! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:20 alojs napisał: > rico-chorzow napisał: > > > szwager_z_laband napisał: > > > > > no niy, juzas tyn Sosnowiec :))) > > > > Szwager,to niy je Sosnowiec,chyba Będzin albo Czeladź? > rico dej sie pokoj ztym Sosnowcem i Czeladzom bo sie losmieszosz Eichenau je > Oberschlesier!! ACHA!!,besto - pacan -?;)) Odpowiedz Link
alojs Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:22 tys je tysz nie lepszy twoje bazgroly czeske chce mi sie chepac!! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:31 alojs napisał: > tys je tysz nie lepszy twoje bazgroly czeske chce mi sie chepac!! Alojs,mje tysz,jak szkryfosz Twoje i Eichenau polske. Odpowiedz Link
alojs Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:35 Ja mosche to je ino Forum do Narod Slonski? bo jak ja to ida weg stond ale to chca lod Hanysa wiedziec i co myslom inni! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:40 alojs napisał: > Ja mosche to je ino Forum do Narod Slonski? > bo jak ja to ida weg stond ale to chca lod Hanysa wiedziec i co myslom inni! Alojs,niy ić stond fort,my som ino Šlonsoki,myśla. Odpowiedz Link
alojs Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 13:55 Ja prawie wiekschosc wos je we Niemcach a zodyn nie pische lo Oberschlesier nasche Leben we BRD wie jeder Lebt bez angeberei! einfach,lo problemach,lo Lebenserfarungach wie euch gut geht, und schlecht auch porady wymienac jak zescie Fussfasnyli jakich mocie kumpli,bo jak zech slyschol to poniekery do Poloni sie zapisol Pfu tu je moja pogarda totalno!! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Ţrocha űo Wiyrchnym Šlonsku;) 27.11.05, 14:07 alojs napisał: > Ja prawie wiekschosc wos je we Niemcach a zodyn nie pische lo Oberschlesier > nasche Leben we BRD wie jeder Lebt bez angeberei! einfach,lo problemach,lo > Lebenserfarungach wie euch gut geht, und schlecht auch porady wymienac jak > zescie Fussfasnyli jakich mocie kumpli,bo jak zech slyschol to poniekery do > Poloni sie zapisol Pfu tu je moja pogarda totalno!! Ja Alojs,dobry tymat,niych korzdy sam szkryflo,jak bouo 20-30 eli i 40 lot nazot,a ze tom Polonjom,to dej siy pokoj,wciepni nowy tymat,myśla,korzdy konsek wciepnie. Odpowiedz Link
sloneczko1 to jest wolne forum ślonskie 27.11.05, 14:24 alojs napisał: > Ja mosche to je ino Forum do Narod Slonski? > bo jak ja to ida weg stond ale to chca lod Hanysa wiedziec i co myslom inni! = i sam każdy może pisać jak chce,nawet po chińsku,jak mo tako ochota, ale bez przeklinanio i brzidkiego godanio Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: to jest wolne forum ślonskie 27.11.05, 14:31 Sonecko;),Alojs nikaj niy przeklinou,ino siy trocha wadzymy;)) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: to jest wolne forum ślonskie 27.11.05, 14:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=30225989,https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=30504578&a=30505485 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Rico--witej 27.11.05, 14:34 jo wiym,ale sie pytou to może niy wiy ,że sam udzie pisać jak sie chce Odpowiedz Link