ballest 28.04.06, 07:39 Borasca je w ramki wsadzioua, a jou je tera wrazam na nasza Galeria, szumne som te dwa GIZDY, pra? schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=118 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Snoopy i Nicki 28.04.06, 08:46 Tu tez cos nowego schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=119 Odpowiedz Link
rita100 Re: Snoopy i Nicki 28.04.06, 08:56 Ballest, a po co jest tyle poduszek ? Przecież nie ma gdzie tam usiąść w tym pokoju :) Co robisz z nimi jak goście przyjdą ? Na podłogę je rzucasz ? A zwierzaki masz fajniutkie. Odpowiedz Link
ballest Re: Snoopy i Nicki 28.04.06, 09:03 Rita, te poduszki zona sama uszyla, ona sie lubuje w takich akcesoriach, szkoda, ze nie zrobilem zdjecia z dekoracji stolu, ta dekoracje tez zmienia co jakis czas. Poduszki oczywiscie jak goscie sa, wyniesie ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Snoopy i Nicki 28.04.06, 09:08 Czyli poduszki nie mają charakter uzytkowy ? ;))) To kłopot wynosić poduszki , a i piesek i kotek nie mają miejsca na rozłożenie się wygodne, na całą długość kanapy ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Snoopy i Nicki 28.04.06, 09:18 Maja, maja, jak sie Snoopymu nie podoba, to wszystkie zrzuci na podloge. Zona miala takiego duzego pajacyka z porcelany, tego tez zrzucil i rozbil! Jak mi sie uda, zrobie zdjecia z dekoracji, jest w srodku w stole! Odpowiedz Link
ballest Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 17:00 Tak wyglondou dekoracja stolu: schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/k-DSCI0012.JPG schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=119 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 19:22 ballest napisał: > Tak wyglondou dekoracja stolu: > schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/k-DSCI0012.JPG > schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=119 > > Pieroona kandego taki stoou by mi sie spszidou! Powkuodou bych tam raj te moje blank stare fotoaparaty byuo by richtik pjyknie jak w muzeum! :-) Odpowiedz Link
ballest Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 20:01 Hanys ty mosz recht, tyn nawet idzie dzwignoc tak, ze fajnie Frühstückowac idzie. Wsodz nom te Twoje stare fotoaparaty, ciekawy uech je jakie mosz! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 21:08 Fajne te zwierzaki,a i stoł ciekawy,jo tam mom zwykły ,drewniany:) i jakoś sie do niego już przyzwyczaiłach;) Odpowiedz Link
betelka Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 21:17 sloneczko1 napisała: > Fajne te zwierzaki,a i stoł ciekawy,jo tam mom zwykły ,drewniany:) i jakoś sie > do niego już przyzwyczaiłach;) Jou tysz mom zwykly drewniany, a na tyn to szkoda by mi bolo co postawic ;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 21:20 My nie momy innego, to muszymy na taki stawiac;) Jak my som sami to jemy w kuchni, ale tak to na esszimmrze, albo na tym z dekoracja. Zona dekoracja co poura miesiecy zmieniou! Odpowiedz Link
betelka Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 21:27 ballest napisał: > My nie momy innego, to muszymy na taki stawiac;) > Jak my som sami to jemy w kuchni, ale tak to na esszimmrze, albo na tym z > dekoracja. > Zona dekoracja co poura miesiecy zmieniou! tzn. tak na pokaz yno???? :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 21:28 pochwal Swoją Żonę za świetne pomysły z tym dekorowaniem :) Odpowiedz Link
ballest Re: Snoopy i Nicki 29.04.06, 21:46 Napewno na pokaz, bo jak by caly rok ta sama dekoracja na stole boua, to by ja moja siostra i inne jej i moje znajome skrytykowaly. Na stole w esszimmrze tysz je co chwila innou tiszdeka wciepnientou! ;) Odpowiedz Link
builder Re: Snoopy i Nicki 30.04.06, 01:04 ballest napisał: > Tu tez cos nowego > > schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=119 ja piernicze!!!=ale mosz zaye...to chata!!!, sorry ballest-niy we moim stylu=nic a nic ciy niy zazdroszcza, Odpowiedz Link
ballest Re: Snoopy i Nicki 30.04.06, 09:03 Buildfer, tysz niy ma co zazdroscic, jak mosz chalupa to mosz tylko robota, do tego dwa uogrodki dzialkowe no a w internecie tysz uech uot czasu do czasu je ! Odpowiedz Link