szwager_z_laband 30.09.06, 13:00 niydowno go otwarli i couko ta Aryna - bou juz ktos tam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Carrefour 30.09.06, 13:18 Laband, jou uodjezdzou dziyn przed uotwarciem, ale tam dali robiyli, bo jeszcze fertig nie byli, najlepsze, jest to, ze kolo niego na Kozielski Lidl je!;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Carrefour 30.09.06, 14:26 Wczoraj byłam wieczorem,ten pierwszy nalot już minął.Wiele promocji,ograniczenia w cukrze;),wszystko i ..nic wielkiego;(.W pasażu jeszcze wiele punktów,sklepów nieczynnych,jeszcze słychać młoty,piły,wiertarki. Odpowiedz Link
ballest Re: Carrefour 30.09.06, 14:58 jak bys do Lidla skoczoua, bys wiyncy z tego miala! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Carrefour 30.09.06, 15:23 Lidl ale chyba bydzie mioł teraz niy lekko. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Carrefour 30.09.06, 16:25 Lepi to na pewno bydom mieć klijenci.Może te cyny w ramach rywalizacji tak nisko zyńdom że bydom tam coś za darmo w tych sklepach dować. Odpowiedz Link
annak12 Re: Carrefour 30.09.06, 19:05 Tak do końca nie jestem przekonana,czy aż tak skorzystamy!.Tesco też jest w pobliżu tych dwóch marketów (Lidl w sumie jest mały,byłam w tym na Pszczyńskiej).Dla szerokiej masy pójdą na ilość,kasjerki pewno w pampersach,przedłużana w różny sposób żywotnośc wszystkiego,co nadaje się do konsumcji,mniej może zapłacimy tam,ale z czasem kasę zostawimy w aptekach. Odpowiedz Link
ballest Re: Carrefour 30.09.06, 21:50 To napisal Stasiek: "• Re: ARENA zakupów otwarta stasiek17 27.09.06, 22:40 + odpowiedz Czytałem gdzieś, że pszczoły po nakarmieniu ich tym tanim cukrem popadały, podobno zawiera zbyt dużo wapnia. Trzeba by zbadać zawartość cukru w cukrze ;) Nie rozumiem dlaczego na siłę otwierali ten niedokończony hipermarket, połowa sklepów nieczynnych, wszędzie smród materiałów wykończeniowych. Powinni rozdawać klientom maski gazowe, bo to w tej chwili jest to bomba toksyczna, po 15 minutach zaczyna boleć głowa i trzeba uciekać na zewnątrz. Telefony niepodłączone, internet niepodłączony - biuro podróży nie ma jak obsługiwać klientów, w sumie tragifarsa." Odpowiedz Link
ballest Re: Carrefour 01.10.06, 09:29 W kazdym sklepie je inny asortyment, jou bou w carrefourze ale we Wroclawiu. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Carrefour 01.10.06, 09:30 jo chyba bou we nim kajs kole Mikouowa i we Francji chyba. Lubia zmiyniac geszefty i to co w nich kupuja:) Odpowiedz Link
ballest Re: Carrefour 01.10.06, 10:05 Mnie te francuskie, czy angielskie sortimenty nie pasuja, dobrze, ze Metro, czytej M1 Geahnta kupiouo. Odpowiedz Link
annak12 Re: Carrefour 01.10.06, 13:48 wydaje mi się,że w tych hipermarketach wszędzie to samo,a tych markowych typu "Tesco","Carrefour" raczej nie kupuję.Zwykle są tańsze,ale do ...:(.Byłam w Plejadzie(Carrefour) w Bytomiu,to samo jest.Obok Areny jest Leroy Merlin,typowo budowlano-dekoracyjny. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Carrefour 01.10.06, 14:28 byłam i widziałam,wszędzie pełno ludzi,prawie to samo co w innych,cukier po 1,99 i ograniczenie do 20 kg na osoba,chyba olej kujawski też był tańszy bo niekiere brali po kilkadziesiąt kartonow--to chyba byli jakie handlarze;),w jednym z konkursów co prowadzioł pan Stasiak wygrałach torba podróżno,wałek do malowania,dostali my tyż połno balonikow i róże,za darmo piwo albo pepsi,kiełbasa -----wiync niy mom co krytykować;) a malkontynty zawsze sie znejdom Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Carrefour 02.10.06, 09:07 a jak tam wyglondo ze towarym ze Francji, je cos "ekstra"? Odpowiedz Link