annak12 29.12.07, 00:44 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80281,4776890.html Kaj tam plac na spontaniczność,fantazje,uczucie,to iskrzenie,motylki...,eh przyszłe pokolenia majom prze...chlapane;( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radeghost Re: Sztuczna inteligencja 29.12.07, 01:09 bi.gazeta.pl/ludzie/9/9/z62509G.jpg Odpowiedz Link
radeghost Re: Sztuczna inteligencja 29.12.07, 01:11 ludzie.gazeta.pl/szmiejka/0,0.html Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Sztuczna inteligencja 29.12.07, 01:19 ludzie.gazeta.pl/radeghost/0,0.html Odpowiedz Link
radeghost Re: Sztuczna inteligencja 29.12.07, 01:23 ludzie.gazeta.pl/hanys_hans/0,0.html Odpowiedz Link
annak12 Re: Sztuczna inteligencja 29.12.07, 01:53 Ale Wos wezło!dobrze,co niy mom wizytowki:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Sztuczna inteligencja 29.12.07, 10:56 jak zech przecztou titel wontka toch najprzod myslou ze to bydzie o gorolach, ale tera widza ze to je wontek do emancypantek - mysla ze najprzod wymyslom chyba tako sztuczno kobiyta coby jyj chopy mogli nazdac jak majom nerwy na swoje:) no a jak idzie o seks to to niy klapnie, bo chopy bydom sie boc:))) Odpowiedz Link
annak12 Re: Sztuczna inteligencja 29.12.07, 11:36 szwager_z_laband napisał: > jak zech przecztou titel wontka toch najprzod myslou ze to bydzie o > gorolach, no tak,jeden wontek juz tu dziej boł o "inteligencji",co do Polokow eli Niemcow,to tysz ludzie,dopóki mnie nie tykajom,czy nie dotyczy to szerszego aspektu,to dowom im pokoj:) > ale tera widza ze to je wontek do emancypantek yy tam "do emancypantek"!,a te karlusy!co sam robiom?:) >- mysla ze > najprzod wymyslom chyba tako sztuczno kobiyta coby jyj chopy mogli > nazdac jak majom nerwy na swoje:) a nie styknie obraz:) > > no a jak idzie o seks to to niy klapnie, bo chopy bydom sie boc:))) strach nie bydzie sprzymieżyńcem,bo...klapnie:)))) Odpowiedz Link
gryfny Re: Sztuczna inteligencja 29.12.07, 12:04 www.filmweb.pl/A.I.+Sztuczna+inteligencja,2001,o+filmie,Film,id=3673 Dobry film w temacie,richtig dowo do myslenia Odpowiedz Link
annak12 Re: Sztuczna inteligencja 12.01.08, 21:15 gryfny napisał: > www.filmweb.pl/A.I.+Sztuczna+inteligencja,2001,o+filmie,Film,id=3673 > Dobry film w temacie,richtig dowo do myslenia Akurat przed chwilom zaczoł se na Tvn. Odpowiedz Link
gryfny Re: Sztuczna inteligencja 12.01.08, 23:11 patrzysz? www.youtube.com/watch?v=la0aP_UPKWg&feature=related Odpowiedz Link
annak12 Re: Sztuczna inteligencja 12.01.08, 23:17 gryfny napisał: > patrzysz? ja:) tee reklamy!! Odpowiedz Link
gryfny Re: inkszo beczka 15.01.08, 16:45 annak12 napisała: > ja:) > tee reklamy!! Dzisioj bez reklamy o 22:00 www.tvp.pl/tvp2/ Kawal dobrego kina,u mie obudziol tyn film richtig"ZLO" rence mi sie zaciskaly na tych "belfrow" Warto zoboczyc. Odpowiedz Link
annak12 Re: inkszo beczka 15.01.08, 21:32 gryfny napisał: > Dzisioj bez reklamy o 22:00 mi chodzioło akurat o reklamy w trakcie filmu,akurat podczas jednej tu zajrzałach.Film mi se podoboł,w sumie powoli fikcja staje se faktem,"robot-kochanek",do czego zmierzomy? > www.tvp.pl/tvp2/ > Kawal dobrego kina,u mie obudziol tyn film richtig"ZLO" rence mi sie > zaciskaly na tych "belfrow" > Warto zoboczyc. przeczytałach recenzja,jak nie padnam,to z chynciom obejrzam.Tak se godoł,co świat teraz jest taki zły,a mnie se zdoł ,co w ludziach ono tkwioło,kejnedy pod rozmaitymi mianami! Odpowiedz Link
gryfny Re: inkszo beczka 16.01.08, 16:18 annak12 napisała: >mi chodzioło akurat o reklamy w trakcie filmu,akurat podczas >jednej tu Dyc wiem,som film je ale tyz pieronym dlugi > przeczytałach recenzja,jak nie padnam,to z chynciom obejrzam.Tak >se godoł,co Jak do 22 nie padlas to obejrzalas do konca,je zech pewny! > świat teraz jest taki zły,a mnie se zdoł ,co w ludziach ono tkwioło,kejnedy po > d > rozmaitymi mianami! Genau,roztomaite oj,roztomaite Odpowiedz Link
annak12 Re: inkszo beczka 16.01.08, 21:25 gryfny napisał: > Jak do 22 nie padlas to obejrzalas do konca,je zech pewny! Ba,adrenalina podskoczoła,i ...liczynie baranow!a rano szatana,coby nie usnyć przy klawiaturce:) No,ale nojważniesze,należy "zło" zwalczać! Odpowiedz Link
gryfny Re: inkszo beczka 16.01.08, 22:15 annak12 napisała: > No,ale nojważniesze,należy "zło" zwalczać! Szkoda ze nie pokozali"tyn ostatni roz"w doma! Jo to chyba,hihi,zly jest Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: inkszo beczka 16.01.08, 22:47 jo tysz tego niy widzialach,ale poczekom na powtorka Odpowiedz Link
annak12 Re: inkszo beczka 17.01.08, 09:19 gryfny napisał: > Szkoda ze nie pokozali"tyn ostatni roz"w doma! > Jo to chyba,hihi,zly jest oj,Gryfny,Gryfny,jakiś sadysta w Tobie drzemie! Jo nie potrafiam zrozumieć matek,kery przyzwalają na coś takygo,czy muzyka to zagłuszała,ucieczka ,abo oddanie emocji?.Nie tłumaczy tego,ani strach przed samotnościom a bezpieczeństwo?,też nie,bo przy takymu to ino strach!Coroz czyści se teraz słyszy o przypadkach znycania nad pasierbami! A młodzież,to zachowanie grupy,jak wszystko jest aktualne! Odpowiedz Link
gryfny Re: inkszo beczka 17.01.08, 16:51 annak12 napisała: > oj,Gryfny,Gryfny,jakiś sadysta w Tobie drzemie! zaroski"sadysta"....godajom ze owoce zymsty som slodziutkie,bezto > Jo nie potrafiam zrozumieć matek,kery przyzwalają na coś takygo,czy muzyka to > zagłuszała,ucieczka ,abo oddanie emocji?.Nie tłumaczy tego,ani strach przed > samotnościom a bezpieczeństwo?,też nie,bo przy takymu to ino strach!Coroz czyśc > i > se teraz słyszy o przypadkach znycania nad pasierbami! > A młodzież,to zachowanie grupy,jak wszystko jest aktualne! Prawie "goroncy temat" w Niemczech po tym: www.spiegel.de/video/ Odpowiedz Link
annak12 Re: inkszo beczka 17.01.08, 22:15 gryfny napisał: > ....godajom ze owoce zymsty som slodziutkie,bezto Ano godajom,co zymsta jest rozkoszom bogow!,co jo tu robiam?,zy mnie yno ludż:) Odpowiedz Link
gryfny Re: inkszo beczka 18.01.08, 15:42 annak12 napisała: > > !,co jo tu robiam?,zy mnie yno ludż:) hihi,ja ludz stworzenie boskie,godajom Odpowiedz Link
annak12 Re: inkszo beczka 18.01.08, 15:55 gryfny napisał: > hihi,ja ludz stworzenie boskie,godajom Ba!,dlo stworzynia wybaczenie jest rozkoszom,godajom :) Odpowiedz Link