kubiss 12.07.08, 23:00 I tak was trochę lubie panie i panowie .. No właśnie jak was nazwać ? Narodowo to nie za bardzo wiadomo jak ? Oooo Forumowicze ! Drodzy Forumowicze tego Forum Czy wy też odwzajemniacie sympatię do KubiSSa ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lech_niedzielski Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 12.07.08, 23:39 kubiss napisał: > I tak was trochę lubie panie i panowie .. No właśnie jak was nazwać ? > Narodowo to nie za bardzo wiadomo jak ? > Oooo Forumowicze ! > > Drodzy Forumowicze tego Forum > Czy wy też odwzajemniacie sympatię do KubiSSa ? > Nie wiedziałem że masz homoseksualne zapędy :-) Odpowiedz Link
kubiss Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 12.07.08, 23:45 Jest istotna roznica miedzy lubieniem a podobaniem . Jezeli tobie lechobolku podobają się panownie to z pewnością jest6 to zły obiaw pedofilstwa . Napisz słodkiego meila Ballestowi . Może się gdzieś umówicie na mocne je...ko ..... :-) pl.youtube.com/watch?v=Y0OscQIq8I4 Odpowiedz Link
kubiss Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 00:42 sloneczko1 napisała: > my tak samo jak Ty A cośok uod siebie panienko to potraficie szkryfnąć ? .....:-) Odpowiedz Link
ramon6 Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 09:33 Lieber Kubiss, ich habe Dich auch sehr gerne!!! Ohne dich würde hier etwas fehlen. Du bist wie das Salz in der suppe, dessen Geschmack uns über den Inhalt dieser nachdenken lässt. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 09:44 piyknies to szkryfnou Ramon:)) ps dziynki za kartka i pozdrowiynia!! Odpowiedz Link
ballest Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 10:21 Tysz za kartka i pozdrowka jeszcze roz wielkie dziynki. Odpowiedz Link
cirano Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 10:33 Chlapnoueś kubiss jednego za dużo, to idz spać. My lubiymy trzyzwych i logicznych Odpowiedz Link
lech_niedzielski Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 16.07.08, 22:09 kubiss_pedalski napisał: > Jest istotna roznica miedzy lubieniem a podobaniem . > Jezeli tobie lechobolku podobają się panownie to z pewnością jest6 to zły obiaw > pedofilstwa . kubiss_pedalski? Odpowiedz Link
annak12 Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 11:17 kubiss napisał: > I tak was trochę lubie panie i panowie .. No właśnie jak was nazwać ? > Narodowo to nie za bardzo wiadomo jak ? kochany gorolu!!:))drwisz,śmiejesz se z nos,a hnet okoże se,co tyn,fto se śmieje som jest śmieszny. > Drodzy Forumowicze tego Forum > Czy wy też odwzajemniacie sympatię do KubiSSa ? podkreślenie w swoim nicku jest niczym inszym jak utożsamianiem? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 12:25 annak12 napisała: > kubiss napisał: > > Drodzy Forumowicze tego Forum > > Czy wy też odwzajemniacie sympatię do KubiSSa ? > > podkreślenie w swoim nicku jest niczym inszym jak utożsamianiem? utożsamianiem z czym? z 'SS' abo z kapusciannoom gowoom 'BLH-2 F1 Hybrid Kubis' www.banleehuatseed.com/Products/HybridCabbage.htm Odpowiedz Link
kubiss Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 17:32 hanys_hans napisał: > annak12 napisała: > > > kubiss napisał: > > > > Drodzy Forumowicze tego Forum > > > Czy wy też odwzajemniacie sympatię do KubiSSa ? ====Czyżbyś mi zazdrościł > > podkreślenie w swoim nicku jest niczym inszym jak utożsamianiem? > > utożsamianiem z czym? z 'SS' abo z kapusciannoom gowoom 'BLH-2 F1 Hybrid Kubis' ===Wylozł ci węgiel z butów . Twoi przedmówcy okazali więcej humoru i życzliwości odpowiadając na mój post . Tobie wyloz wyngiel ..... :-) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 13.07.08, 19:42 kubiss napisał: Twoi przedmówcy okazali więcej humoru i > życzliwości odpowiadając na mój post . Tobie wyloz wyngiel ..... : Acha,to znaczy kubus mamy cie tylko chwalic i czekac zebys nas laskawie po glowce poglaskal. Wracajac do tematu czy cie lubimy? Ogolnie nie mamy nic przeciwko temu bys tutaj "goscil". Odpowiedz Link
hanys_hans Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 12:38 kubiss napisał: > hanys_hans napisał: > > > annak12 napisała: > > > > > kubiss napisał: > > > > > > Drodzy Forumowicze tego Forum > > > > Czy wy też odwzajemniacie sympatię do KubiSSa ? > ====Czyżbyś mi zazdrościł > > > podkreślenie w swoim nicku jest niczym inszym jak utożsamianiem? > > > > utożsamianiem z czym? z 'SS' abo z kapusciannoom gowoom 'BLH-2 F1 Hybrid > Kubis' > > ===Wylozł ci węgiel z butów . Twoi przedmówcy okazali więcej humoru i > życzliwości odpowiadając na mój post . Tobie wyloz wyngiel ..... :-) lepi miec´ wongel w bootach nisz rozum z kapuSSty :-))) Odpowiedz Link
kubiss Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 15:42 hanys_hans napisał: > lepi miec´ wongel w bootach nisz rozum z kapuSSty :-))) To mi sie podoba :-) Fajnie to napisałeś . Mam ten dar że potrafię smiać się z samego siebie ..... :-) Odpowiedz Link
annak12 Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 16:50 kubiss napisał: > > > Mam ten dar że potrafię smiać się z samego siebie ..... :-) nic tak nie świadczy o charakterze człowieka,jak to,z czygo se śmieje!popatrzcie jak se zmiynio,ano mo se "ten dar"....:)) Odpowiedz Link
kubiss Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 17:05 Kobitko ;-) Jo se taki som ostouu couuy czas :-) Moja misja jest was odhitleryzować :-) I odgermanizować ..... :-I Odpowiedz Link
ballest Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 17:27 Twoja misja jest wyzywac Slonzakow, ale zes jest hadziaj, to se z tym poradzic nie umiysz! Odpowiedz Link
dede99 Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 17:39 Kubiss z tych wszystkich goroli co znom CIEBIE najbardzi lubia!!! dede Odpowiedz Link
hanys_hans Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 21:04 dede99 napisał: > Kubiss z tych wszystkich goroli co znom CIEBIE najbardzi lubia!!! > > dede jo tysz go lubia, nerwowac´ :-))) Odpowiedz Link
annak12 Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 19:25 kubiss napisał: > > Jo se taki som ostouu couuy czas :-) to se zostoń som!Twoj wybor!Nie wiesz nawet,co piszesz?! > Moja misja jest was odhitleryzować :-) Ejże,tu dowody!:)"Czy wy też odwzajemniacie sympatię do KubiSSa ?" > I odgermanizować ..... :-I nojpiyrw zacznij je z jynzyka polskiego wyciepywać,zobaczysz wiela ci zostanie:)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 21:14 kubiss napisał: > I odgermanizować ..... :-I annak12 napisała: > nojpiyrw zacznij je z jynzyka polskiego wyciepywać,zobaczysz wiela ci zostanie: > )) uostanie sie ino te uniwersalne suowo: www.youtube.com/watch?v=7DyeVRtnHps&feature=related Odpowiedz Link
hanys_hans Re: I tak was troche lubie :-) A wy ? 14.07.08, 21:01 kubiss napisał: > Kobitko ;-) > Jo se taki som ostouu couuy czas :-) > > Moja misja jest was odhitleryzować :-) > I odgermanizować ..... :-I Tee, SS ty sie najpszood soom odhitleryzuj zacznij uod nicka... Odpowiedz Link
kubiss Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 01:01 Ja już za wami nie nadążam . Czy żyjąc w USA też jestem dla was Gorolem ? Do tej pory byłem przekonany że Gorol to wasz niby ten okupant tj.obcy cham ze wschodu żyjący na Dojczszlezjerkiej ziemi . Określcie sie jak to jest z tymi gorolami i chadziajami . Do jakiej grupy ja sie zaliczam ? ..... KubiSS Odpowiedz Link
ballest Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 06:02 Niy, Ty nie jestes Gorolem, Ty jestes HADZIAJEM, symbolem prymitywizmu. Odpowiedz Link
annak12 Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 09:48 kubiss napisał: > Ja już za wami nie nadążam . zmień ..obuwie:))z tobom to tak jak z tom baletnicom,co jej przeszkadzo.. > Czy żyjąc w USA też jestem dla was Gorolem ? dlo mnie-ja:)) > Do tej pory byłem przekonany że Gorol to wasz niby ten okupant tj.obcy cham ze > wschodu żyjący na Dojczszlezjerkiej ziemi . Widzisz Kubiss,niy znosz historii,to boł dramat dla tych ludzi,opuścić swoje ziemie,oni se tu nie pchali,niy mieli wyjścia,tam pozostawiali swoje mienie,używosz określenia "obcy cham ze wschodu"!takiego określenia bych nigdy nie użoła!podymnom mieszkajom,widzisz oni potrafiom docenić to co zastali tu,porzondek w zakładach,wszystko na swoim miejscu,wiedzom tysz dokładnie,kej to zaczło se zmieniać > Określcie sie jak to jest z tymi gorolami i chadziajami . "gorol" dlo mnie to tyn,kery przyjechoł sam za robotom,wynosioł poleku z zakładu wszystko co szło,co se dało,szuja,kryntacz,nie zno se na niczym ,a udaje gieroja,choć oblecze lakszuły,to i tak ta słoma mu wyłazi hadziaj,to "gospodorz",kery dostoł nojepsze ziemie i gospodarstwa po ludności autochtonicznej,kero te ziemie musiała opuscić.No i "gospodorzoł",kejnedy na zicherce,byle se kulało,no niestety wszystko do czasu > Do jakiej grupy ja sie zaliczam ? ..... KubiSS wypisz wymaluj-Gorol:) Odpowiedz Link
kubiss Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 14:43 Dziękuję za ostatnie posty . Widać w nich pewną logiczną niespójność . Dla jednych Gorol dla innych chadziaj . Definicja Chadziaja i Gorola tyż mówi cośik innego . Przejawiajcie myślenie typowie dla mniejszości regionalnych i kulturowych . Moim zdaniem nie mogę być ani Gorolem ani Chadziajem ponieważ nie mieszkałem nigdy na Śląsku . Z waszej definicji wynika że oba te terminy dotyczą osobę która żyje na Śląskiej ziemi . Ja jestem Polakiem czasowo żyjącym w wolnym kraju tzn. w USA Odpowiedz Link
annak12 Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 15:29 Mi styknie,że mosz cechy typowego gorola,-szuja,kryntacz,nie zno se na niczym ,a udaje gieroja,choć oblecze lakszuły,to i tak ta słoma mu wyłazi=kubiss Odpowiedz Link
kubiss Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 16:07 annak12 napisała: > Mi styknie,że mosz cechy typowego gorola,-szuja,kryntacz,nie zno se na niczym , a udaje ==Cechy mojego charakteru - to może tak wyglądać jak piszesz lecz potwierdzasz tym samym że nie jestem Gorolem . Wy sami brodzicie w swym choym nazewnictwie używając nazw zupełnie nie związanych z daną odobą dla jednych Gorolem może być każdy dla innych niee . Spotkajcie sie i jakoś określcie kto jest kim i kogo jak nazywać . Gieroja nigdy nie udawałem :-( Nie wywyższam się bo kto się wywyższa będzie poniżony . Tak pisze Biblia . Ja sie ciesze że nie jestem potomkiem Hitlerowców ..... :-) -- Z dala od Ojropy > gieroja,choć oblecze lakszuły,to i tak ta słoma mu wyłazi=kubiss Odpowiedz Link
annak12 Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 18:06 kubiss napisał: > ==Cechy mojego charakteru - to może tak wyglądać jak piszesz lecz potwierdzasz > tym samym że nie jestem Gorolem . Kubiss,teraz Czesi przejmują jedną z kopalń,czy ktokolwiek ich nazwał gorolem albo hadziajem!Poloki ślimtali,co im przeszło wele kiniola:) Dlo Ballesta obrażliwsze jest "hadziaj"-"gospodarz",tylko widzisz musisz wiedzieć jak to gospodarzynie wygladało! > Tak pisze Biblia . nie sztuka cytować Biblię! Odpowiedz Link
kubiss Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 18:20 annak12 napisała:> Dlo Ballesta obrażliwsze jest "hadziaj"-"gospodarz",tylko widzisz musisz > wiedzieć jak to gospodarzynie wygladało! On nie ma nic wspólnego z Gliwicami bo żyje gdzie indziej jako uobcy . Balest przejął wiele cech hitlerowskich oraz hitlerowski sposób myślenia . Całe życie będzie napiętnowany tym faktem . Chorzy ludzie cierpiący na nienawiść antypolskość czujący krzywdy które de facto ich nie dotyczą bo urodziły się po czasie . Intelektualny hitlerowski biedak ..... :-( Odpowiedz Link
ballest Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 22:15 Kubusiu, biedakiem to Ty jestes, bo na razie po za obrazaniem nic nie potrafisz, chyba tylko koniki strugac, bo to jest polska tradycja technologiczna! Odpowiedz Link
kubiss Re: Czy jestem Gorolem i Chadziajem ? 15.07.08, 22:19 Gdybym kogoś tutaj obrażał to z pewnością byłbym zabanowany . Nazywanie ciebie Hitlerowcem to komplement a nie obraza . Pozdrawiam serdecznie ..... :-) Odpowiedz Link
ballest Jestes hadziajem i to prymitywnym! ? 15.07.08, 22:40 Kubusiu zacznymy wymieniec: Lenino, porazka Polakow, Monte Cassino znowu rozgromieni, Budziszyn, rozbitki niemieckie rzucili Polakow na plecy Falaise, Polacy korkiem z butelki, Meindl wyprowadzil 50 000 zolnierzy! Wiec o czym chcesz dyskutowac? Armie Polska ktora dowodzil Niemiec Anders, nazywano takze turystami Sikorskiego i wyobraz sobie jako pierwsi zwiedzili ruiny Klasztoru Monte Cassino. Byc moze ten Niemiec specjalnie poslal Polakow na rzez, a Wy go tak czcicie? Odpowiedz Link
kubiss Re: Balest Hitlerowiec 15.07.08, 23:15 ballest napisał: > Kubusiu zacznymy wymieniec: > Lenino, porazka Polakow, > Monte Cassino znowu rozgromieni, A jaki to ma związek z nazywaniem ciebie Hitlerowcem ? Świadomie chwalisz wermacht i Hitlerowców więc można całkiem legalnie nazywać ciebie prohitlerowcem . > Falaise, Polacy korkiem z butelki, Meindl wyprowadzil 50 000 zolnierzy! > Wiec o czym chcesz dyskutowac? Ja o tym nie dyskutuję . Ja tylko doskonale wręcz perfekcyjnie wyciągnąłem z ciebie zamiłowanie do Hitlera :-) Zrobiłem to w bardzo prosty sposób . Historia w tym wątku to sprawa zupełnie nieistotna . Jesteś Hitlerowcem i promotorem brunatnej NSDAP - pochlebcą Hitlera i faszyzmu . I taką MENDA wychowała się w Polsce ..... :-( -- Twoja inteligencja znacząco nie dorasta do reszty Szlezjerskiej świty forumowej . Odpowiedz Link
ballest Komplexy polskiego nacjonalisty 15.07.08, 23:29 Kubusiu, jak Ty myslisz, ze wyzywajac na Forum innych Hitlerowcami, jestes polskim patriota, to sie mylisz, jestes polskim przegrancem ktory sprzedal dusze Niemca, zeby dostac sie do USA! ale takich hadziajow jak ty jest tysiace!;) Kubusiu a Ty wiesz, ze Marschalek Alexander I Dywizje Spadochroniarska nazwal najlepsza dywizja II Wojny Swiatowej! Poczytaj "Monte Cassino" Matthewa Parkera, to zauwazysz jaki jest stosunek Anglika do niemieckich Zielonych Diablow! Tam nikt nie jest wyzywany Hitlerowcem, tam sie zwraca uwage na walecznosc a nie na komplexy, ktore polscy przegrancy maja! Do tego okoliczni Wlosi bardziej cenili Niemcow jak Aliantow, bo Niemcy nie kradli;) Odpowiedz Link
kubiss Re: Komplexy polskiego nacjonalisty 15.07.08, 23:43 Szanowny Forumowiczu Ballest . Mnie to nie obchodzi . Ja wiem że Polacy nie mieli praktycznie zadnych zasług podczas II wojny Postrzegasz mnie przez twoj chory pryzmat patrzenia na świat oczami Hitlerowca . Ja nie wytykam tobie tego wszystkiego bo zazdroszczę Hitlerowcom sukcesu ! Pisząc o tym drażnie się z twoją chorą jażnią . Jaznią faszysty i hitlerowca ..... :-) > polskim patriota, to sie mylisz, jestes polskim przegrancem ktory sprzedal dusz > e > Niemca, zeby dostac sie do USA! ==Uprzejmie cię informuję że moja żona pochodzi z USA jest tutaj obywatelką i tak tutaj trafiłem . Nie mam nic wspólnego z Niemcami i czarną wroną niemiecką . Nie sprzedałem swojej Polskiej duszy jak uważasz . Odpowiedz Link
kubiss Re: Komplexy polskiego nacjonalisty 15.07.08, 23:50 Kubuś i dusza Niemca :-) To brzmi trochę spirytystycznie . Ja Niemiec hahahahahaha Moze jeszcze ne sozialu tak jak Ballest hahahaha Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Komplexy polskiego nacjonalisty 15.07.08, 23:54 a kto Cie tam wiy kim żeś je ;) Odpowiedz Link
sloneczko1 ciesza sie,że sam zaglondosz 16.07.08, 00:09 ale chyba mosz jakeś kompleksy,niystety,my Cie z nich niy wyciongnymy--wybocz Odpowiedz Link
sloneczko1 chciałach Cie jusz zablokowac 16.07.08, 00:23 ale widza,że normalnie tysz umiysz godać,jak chcesz sie jako wojynka z Ballestym toczyć to rob to prywatnie mailami a niy sam Odpowiedz Link
ballest Re: chciałach Cie jusz zablokowac 16.07.08, 06:12 Suoneczko, Kubusia boli, ze musiou najpiyrw do Niemiec jechac, tam przez zona niemieckie obywatelstwo dostac, zeby mu do USA Wiza dali. polokow tak kochaja w USA jak swienty Michou diobua, poznac to po odszkodowaniach kere tera Poloki placic bydom musieli;) Odpowiedz Link
annak12 Re: To ja myślę o Tobie 16.07.08, 10:28 kubiss napisał: > Gdybym kogoś tutaj obrażał to z pewnością byłbym zabanowany . Jesteśmy dorośli i chyba odpowiadamy za to co piszemy.Jak w takim razie nazwiesz celowe zniekształcanie nazwisk -Klose i Podolskiego?Część twoich obrażliwych postów znikała,wiele tu jednak pozostało,poza tym ja nigdy nie byłam za banowaniem!Przy atakach sss9,dowiedziałam sie chociaż o Sławiku i innych.Ty przychodzisz z "misją",wielu w czasie misji pokojowych zabija ,gwałci cywili,twoją bronią są słowa,które raniły(tożsamość ,mowa moja,szydzenie,wyśmiewanie,ubliżanie...)to biło z twoich wypowiedzi! Nie potrzeba wojny by być... Odpowiedz Link
kubiss Re: To ja myślę o Tobie 16.07.08, 16:00 annak12 napisała: > kubiss napisał: > > Gdybym kogoś tutaj obrażał to z pewnością byłbym zabanowany . > Jesteśmy dorośli i chyba odpowiadamy za to co piszemy.Jak w takim razie nazwiesz > celowe zniekształcanie nazwisk -Klose i Podolskiego? ==Nazwę to sportową frustracją . Chyba mogę ? Ty wiesz jakie obelgi słychać na co dzień na polskich ulicach ? Nazwa Klozet i Pedalski jest przy przekleństwach jak ksywka tzn.pseudonim :-) . Gdyby moja obecność przeszkadzała Ancikom to już dawno by mnie tutaj nie było . Ja podtrzymuję atrakcyjność tego forum :-) Nie trawię tylko pochlebców Hitlera,faszyzmu i rzeszy niemieckiej oraz rycerza Ballesta . Jeżeli kiedyś dojdzie do spotkania rzucę w niego rękawicą wzywając tym samym na pojedynek . > Nie potrzeba wojny by być... ==A kto wojuje ? ==Wojnę wspomina serdecznie głównie tylko jeden z forumowiczów . > przychodzisz z "misją",wielu w czasie misji pokojowych zabija ,gwałci > cywili,twoją bronią są słowa,które raniły ==Ja nie gwałcę , brzydzę się gwałcicieli i pedofilów . ==Mordercą też nie jestem . Nie mam genów niemieckich . Nie potrafiłbym zabić , lub strzelać do człowieka Nie byłem w wermachcie ani w budeswechrze . Moje słowa nie ranią Droga Koleżanko . Zabanujcie mnie a powietrze na forum zacznie stęchnąć stęchlizną bo nikt tego waszego zapachu nie przewietrzy . Pozdrawiam serdecznie ..... KubiSS -- Przyśpiewki Bochaterów :-) pl.youtube.com/user/Schlesierland Odpowiedz Link
socer-schlesier kubus-nieuleczalnie chory czlowiek. 16.07.08, 19:28 kubiss napisał: > Nie potrafiłbym zabić , lub strzelać do człowieka > Nie byłem w wermachcie ani w budeswechrze . Kubus ocknij sie.Dzisiaj mamy 21 wiek.Dzisiaj to polscy przydupasy sa na wojnie a co za tym idzie,przt tejze to okazji dziennie gina niewinne kobiety i dzieci. Odpowiedz Link
kubiss Do Sokera-szlezjera 16.07.08, 21:44 socer-schlesier napisał: > Kubus ocknij sie.Dzisiaj mamy 21 wiek.Dzisiaj to polscy przydupasy sa na wojnie > a co za tym idzie,przt tejze to okazji dziennie gina niewinne kobiety i dzieci. Mam tą cechę której wam brakuje . Potrafię przyznać ci rację w tym wątku ..... :-I Odpowiedz Link