szwager_z_laband 25.10.08, 08:17 Mom maue zapytanie. Czi ktos z wos wiy cos o powionzaniach familijnych Wanka(Hynryka) ze Szobiszowicami? Prosza o kozdo, nojmynszo nawet drobnostka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Waniek 25.10.08, 08:45 na tym polego moj problym - niyje zech zicher ale cos mi sie kojazy ize on som kedys we TV cos spominou o tym - bezto siue sam zapytowywuja:) cos mi we gowie uazi o jakims odnim przodku kery miou byc szewcym we Szobiszowicach. Moga sie mylic, ale wydowo mi sie ize to suyszouech we odniego rozmowie ze Kutzym ... ??? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Waniek 25.10.08, 08:47 Wańki tysz pod Glywicami miyszkajom;) jedyn z nich,Diter ,je mojim kolegom:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Waniek 31.10.08, 22:37 Diter mi pedzioł,że to jest jego rodzina ,yno dalszo,i musi sie popytac w doma jak daleko;)a jego prapra...oupa prziszoł sam z Czech jak budowali droga w strona Raciborza i Rud i tam poznoł dziołcha z kerom sie ożynioł i jusz sam zostoł;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Waniek 01.11.08, 07:07 Dziynki suoneczko:) jak cos sie jeszcze doweiysz, a szczegolnie o sobiszowicach to pamiyntej o mie:) Odpowiedz Link
ballest Re: Waniek 01.11.08, 10:31 Tych Wankow, co Suoneczko znou, tych jou tysz znom, to som dwa bracia, mojim kolegom bou tyn starszy;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Waniek 01.11.08, 10:47 jo znou jednego kolegi od Ziyntka - bouo mu tysz Waniek i bou ze Radzionkowa - niykedy pszijyzdzou do odniego krewnych co byli moje somsiady we Laband Odpowiedz Link
ballest Re: Waniek 01.11.08, 10:52 Tyn Waniek, co jou go znom to je brat uot Dietra a uon miyszkou w Niymcach. Odpowiedz Link