gryfny 03.12.08, 20:08 jutro....co by wom sie chopy,kozdo szychta widokiem slonca konczyla. Acha, akadymi chyba nie planujom w tv,ale to moze byc ciekawe: www.filmweb.pl/f238889/Barb%C3%B3rka,2005 Na Nikiszowcu zrobieli ,pokazuje TVPolonia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Barborka 03.12.08, 21:56 Dobrze , zes nie skreslou Swietou, bo swietom, to uona juz downo nie je Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 03.12.08, 22:03 ballest napisał: > Dobrze , zes nie skreslou Swietou, bo swietom, to uona juz downo nie je a to po jakymu...? Odpowiedz Link
ballest Re: Barborka 03.12.08, 23:15 Hanys tyn tymat bou juz tu pora razy! Vatykan jom ze swientych chyba w 1959 roku wyciepnou! Odpowiedz Link
ballest Re: Barborka 04.12.08, 06:05 No to zyczam wszystkim gornikom i tym bylym fajnego fajrowaniou i duzo szczynascia! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Barborka 04.12.08, 09:36 ballest napisał: > No to zyczam wszystkim gornikom i tym bylym fajnego fajrowaniou i > duzo szczynascia! Takze chcialbym do tych zyczen sie dolaczyc jak rowniez przy okazji wszystkim Barbarom wszystkiego naj naj naj. Odpowiedz Link
socer-schlesier tchorz. 04.12.08, 09:51 wiadomosci.onet.pl/2699,1874439,premier_odwolal_wizyte_na_slasku,wydarzenie_lokalne.html Odpowiedz Link
rita100 Re: tchorz. 04.12.08, 14:16 socer-schlesier napisał: > wiadomosci.onet.pl/2699,1874439,premier_odwolal_wizyte_na_slasku,wydarzenie_lokalne.html Socereczku, ciesz się tera Pawlaczkiem. Pawlak teraz od górnictwa. Widziałam jak klaruje wam magiczne sztuczki z bankami i procentami. Odpowiedz Link
rita100 Re: tchorz. 04.12.08, 20:03 gryfny napisał: > Uuuuu, matka choro a ty zaroz tak ostro > Kaj ostro, przecie to prowda. Pawlak na Slonsku :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: tchorz. 04.12.08, 18:28 rita100 napisała: > socer-schlesier napisał: > > > wiadomosci.onet.pl/2699,1874439,premier_odwolal_wizyte_na_slasku,wydarzenie_lokalne.html > > Socereczku, ciesz się tera Pawlaczkiem. Pawlak teraz od górnictwa. > Widziałam jak klaruje wam magiczne sztuczki z bankami i procentami. Były premier, prezes PiS Jarosław Kaczyński z okazji Barbórki odwiedził w czwartek Rudę Śląską, gdzie spotkał się z górnikami kopalni "Halemba-Wirek". Podkreślił, że górnictwo jest ważnym działem gospodarki i nie może być traktowane jak masa upadłościowa. Życzył pracownikom kopalń górniczego szczęścia i wszelkiej pomyślności. Odpowiedz Link
rita100 Re: tchorz. 04.12.08, 20:05 hanys_hans napisał: > > Były premier, prezes PiS Jarosław Kaczyński z okazji Barbórki odwiedził w > czwartek Rudę Śląską, gdzie spotkał się z górnikami kopalni "Halemba-Wirek". > Podkreślił, że górnictwo jest ważnym działem gospodarki i nie może być > traktowane jak masa upadłościowa. Życzył pracownikom kopalń górniczego szczęści > a > i wszelkiej pomyślności. Hanys, jak to pięknie ująłeś :) Tak, oby nie skończyło górnictwo u nas jak ta stocznia, czyli masa upadłościowa. Nie ma Slonzaków bez węgla :) Odpowiedz Link
gryfny Re: tchorz. 05.12.08, 14:19 >Nie ma Slonzakow bez wegla< propagandowo bzdura i tyla Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Barborka 04.12.08, 11:56 Czy przi mnie staniesz? Czy przi mnie staniesz jak bydzie trzeba? Strach i ciyrpiynie z Tobom lżyj znosić Czy moja dusza pódzie do Nieba? Miyj we łopiece - chca ło to prosić Godziwy koniec - Tyś mu patronkom Pamiyntej - przeca byda umiyroł Pióro we tincie terozki tonkom Żech na Barborka darmo zaziyroł? Odpowiedz Link
rita100 Re: Barborka 04.12.08, 14:12 Szczęść Boże Górnicy. Niech Was Barborka strzeże. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Barborka 04.12.08, 22:35 Wspomożyciele Sztyrnoście świyntych grupa liczyła Łona na Ślonsku durś w gymbach była Czynsto wołało sie ich pomocy Jak te niyszczyńście zojrzało w łoczy Błażej - tyn chroni strony głosowe Ze bolym gordła we nim sie chowej Pomogo czynsto naszym zymbiskom I jak krew z rany pierońsko trysko Jerzy - wiadomo - chroni wojoka Łon go we bitwie niy spuszczo z łoka Kedyś przed łostrym bronioł żelazym Potym łod kuli - dyć wiela razy! Akacjusz czimie ze zbiegym sztama Pilnuje jego aże łod rana Coby niy dropła go wredno władza Rzykej do niego - jo ci poradza Erazm nos wspiyro w wielki chorobie Ło kery czasym nic niy wiy czowiek Żołondek nyrki wontroba serce Wszyskim sie tropi tyn świynty wielce Wit paczy ciyngym na guchych niymych Wiy łon co dzieje sie ze ichniymi Padaczka miywosz czy słabe nerwy Z Witym we życiu mosz wiyncyj werwy Do kogo rzykać szły prziszłe matki? Wiymy bo przeca do Małgorzatki Łona przi cionży i przi porodzie Bestoż jyj imie do dzisioj w modzie Zaś świynty Krzisztof chroni wyndrowca By nikt niy wodzioł go po manowcach Pogoda zsyło ci jak nojlepszo I przed powodziom z nim bydziesz spieprzoł A Pantaleon - teroz mi powiydz Kto dbo ło cało w zogrodzie gowiydź? Co dziynki niymu dobrze sie chowie I mniyj utropy mosz z tym na gowie Cyriak w pokusie cie przipilnuje Choć czasym trocha to niy sztimuje Niy potrza bydzie tyż egzorcysty Jak mu zawierzysz durś bydziesz czysty Idzi w łopiece mo wszyske matki Kere umynczom jejich gagatki Namowi czasym cie do spowiedzi Jak wiy że ciynżki grzych w duszy siedzi Eustachy fesztrom wielkim patronym Posłuch mo w borze łon tam jest ponym Nawet jak zbiyrosz grziby jagody Świynty uchroni łod złyj przigody Dionizy czimie sie twojyj gowy Dobry na bole kożdy ci powiy Dropia sie teroz we własno glaca Wiym kto pomoże mi zaś na kaca Ja - niy trza wiela mi przipominać Dyć jo pamiyntom że Katarzyna Mo w swyj łopiece te wszyske frelki A łobowionzek przeca to wielki Na koniec powiym - naszo Barbara Stoji przi ciebie jak żeś na marach Byś w wierze pomar pilnuje przeca Łona łostatnio jest z tego neca. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Barborka 04.12.08, 15:20 no tosz na te naszé spolne swiynto wszyskim Glück Auf! i Szczynsc Boze!, a wszyskim Barbarom wszyskego nojlepszego:) a som tera ida tysz na fajer;) www.youtube.com/watch?v=Me_rwe8wHYE Odpowiedz Link
gajowy555 Re: Barborka 04.12.08, 16:20 I Warnija sia do winszowań dlo Barbarek i górników przyłącza. Szczajść Woma Boże ! A posłuchejcie fejn psiosnki :) media.putfile.com/-Baska- :piwo: Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 16:39 Glück auf, Glück auf der Steiger kommt www.youtube.com/watch?v=A8C_Mv13Jmc Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 17:54 www.saar-nostalgie.de/Bilder/Gruben/Glueck%20auf%20der%20Steiger%20kommt2d.jpg Odpowiedz Link
rita100 Re: Barborka 04.12.08, 20:32 Na grubie dzisioj pusto jest bo przy stołach siedzą dziś Szczajśc Boże Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 20:32 schlesien.nwgw.de/5/B.A.R.%20-%20Sw.Barbaro.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 20:34 schlesien.nwgw.de/5/Wszystko%20przez%20tyn%20BRAX%20-%20MIREK%20J%caDROWSKI%20I%20BASIE%d1SKI.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:12 schlesien.nwgw.de/5/tak_na_sloonsku_zawsze_bywauo.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:42 Pszed s´wiyntym goorniczym pani pyto Jasia: - Jasiu, czy wiysz co to jest Barboorka? - A pani mys´li, ze jo znoom wszystke knajpy w mies´cie? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:42 - Panie sztajger , szola sie urwaua ! - A byli tam ludzie !- pyto sztajger - Niy , ino same gorole ! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:43 Psziuazi chop do dochtora... - Panie dochtoor, na grubie urwauo mi worek - Mosz nowy ? - Niy, niy moom! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:43 Jedyn goornik spotkou rous na dole takigo ryzego, takego jak to godajoom ryszawego. A soom niy miou ani zdziebko wosoow, boou blank uysy. Noo i pado tyn drugi: - Co to ? Poon Boog ci wosoow odmoowioou ? - Ale kaj tam - pado tyn uysy - chciou mi dac´ take ryszawe, jake ty mosz, toch wolou zodnych. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:45 Sztajger pado rous na dole: - Porwolik! jutro pszidziecie do roboty w galowym mundurze, bo pszijedzie minister goornictwa i bydzie Woom wrynczou "MEDAL ODRODZYNIA". - Co ? Medal odrodzynia? Sztajger paczcie sie stracic! Od rodzynia to je moja staro, a od dupcynia to jes jo! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:45 - O faroona! Francik, kto ci tako bula na czole trzasnou? - pyto sie goornik kolegi. - A moja staro gornkym mie pizua. - Tos´ ty gupieloku niy umiou sie schylic´? - Dzisz go, moondry! Mys´lisz zech tego niy zrobiyu? Ale oona to wyrachowaua i zaroski nizyj cylowaua! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:46 Rous na grubie sztajger miarkuje co jusz dwie godziny fedroong niy idzie a do pszodka niy idzie sie dodzwoonic´ Zachodzi do pszodka a tam Ecik siedzi na houdzie woonglo i ksioonszka czyto. I godo: - Ecik co to czytosz - a Karola Maya i pokazuje mu ta ksioonszka - to pszeca jest Karl Marx a niy Krol May - no jo jusz se tysz cojs´ miarkowu, bo jusz czeci rosdziau czytoom a jeszcze indijaneroow nie byuo. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:46 Telefoonuje jedyn Gorol ze Sloonska do Polski: - Kochana mamusiu pracuje na kopalni i jezdze chaszplym. - Kochany synu pszyjezdzaj do domu. - Nie potrafie za mauo mam liny. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:47 Jedyn gruchlik na grubie chciou se "szczelic" piwo i szukou kaj by to go zodyn niy widziou. W kon´cu znaloz taki plac kaj nikogo niy bouo, ale byu tam szild na kerym stouo "PICIE PO KAROOM ZABROONIOONE". Noo to tyn gruchlik siod se na kara i ... Drzist !!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:47 Jedyn nowy pszeczytou na dole kartka, ze "jedzynie pod karoom wzbroonioone". Zachciauo mu sie jejs´c´, wzioon kara, obroociou dnym do goory i pado: "Teroz zech jest w porzoondku!" Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:47 Pszichodzi spszoontaczka na skarga do derektora kopalni i pado: - Wiycie derektorze, jak zech wczora myua schody to na samiutkim koon´cu, pszi ostatnim schotku, jak byuach tak schyloono, pszileciou jedyn goornik i tak mie sksziwdziyu od zadku ze szkoda godac´! Na to derektor: To czamu zes´cie niy uciykali? A oona na to: A kaj? na te pomyte?!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:48 - Te Francik, czamu ty zawsze jak spotkosz sztajgra, to godosz "dobrywieczoor" - bo, kej go ino uwidza, to zaroski mi sie w oczach c´mi. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:49 - Idzie do sztajgra pedziec´ "ty stary kooniu"! - Niy, to niy wolno! - A do koonia idzie pedziec´ "panie sztajger"? - Ja, to idzie! - Noo to cofnoom sie, panie sztajger, bo mi zawadzocie! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:49 Co to je ? - Uazi po scianie i ryczy. - Sztajger. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:49 Co to je? - Uazi po scianie i klupie. - Sztajger ze drzewnianoom nogoom. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:51 - Te Antek,jo suyszou co sztajger mo sztuczne oko! - A z czego? - noo, ze szkua! - Toosz tera wiym czamu zaros tak wszysko widzi! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:52 W Barboorka dwooch blank starych goornikoow, oba siedzoom na uawce pszed familokym i se rosprawiajoom - Barboorka to je piykne s´wiynto, pra? - Noo toc´, ale kochac´ sie z zooneczkoom tysz je piykno rzecz. - JA, JA, ale Barboorka je czyns´ciyj! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:52 Taki jedyn w zogroodku coby sie kretoow pozbyc´ wsadziyu dwie elektrody do ziymi i tak po leku szpanoong potkryncou jak boou pszi 2000 Volt to wylazuy sztyry take wielke krety(goorniki)i mu nasgrzitali. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:53 Pszechwolajoom sie dwa goorniki: - U mie w kopalni je tak ciymno, ze jak zapola s´wiyczka to widac´ ino tyn knoot - A u mie w kopalni je tak ciymno, ze jak zapola zapouka, to musza zaroski zapolic´ drugo, zeby zoboczyc´ czy ta piyrszo sie poli. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:53 Rous robiyu Antek i Francek na grubie. Noo i niy zauozyli jak sie nolezy tych sztympli. Narous dupuo i oba lezoom pod woonglym. Antek maco rynkooma po c´moku i narous trefioou na sagato zic´ od Francka i ryczy: - Francek! Ty wiysz, ze zes´ ze strachu wyuysiou!? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:54 Poczoontkujooncy goornik pyto sie sztajgra: - Panie sztajger! Co cza robic´, jak ze s´ciany ulatnio sie gaz? - Pszede wszystkim niy zapolac´ zapouek i zatkac´ otwoor, z ktoorego ulatnio sie gaz. - A jak tego otworu niy do sie zatkac´? - To trza z tego miejsca jak najpryndzyj spiepszac´. - Panie sztajger, to co my sam jeszcze robiymy? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:54 Rous na grubie sztajger posuou gorola kery tam robiyu po fela. Tyn piernik wyjechou na wiyrch i poszou po swoja lipsta. Psziszou z nioom nazod do sztajgra a tyn mu pado: - No, mosz ta fela ? - Ja, panie sztajger! Sam stoji! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:54 Bergmoony robiyli na dole a pilnowou ich sztajger kery boou ze Gorolowic. Rous paczy tyn sztajger, co na scianie drzewo je w poru miejscach fest pouoomane i sie pyto Antka: - Kto to zrobiyu? - Druk! (pado Antek) - To powiydzcie mu ze sie ma zaraz u mnie zguosic´! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:54 Rous jedyn mody goornik robioou na grubie, a byuo to kajsik w siedymdziesioontych latach, ciepie tyn woongel hercoowoom a narous suyszy z daleka cosik choby ktos´ szou ku niymu. Przestou robic´, sucho, a to tak coros blizyj suychac´ take ciynszke kroki i ochrypue dychanie. Pieroon sie wystraszou i zaros mu sie spoomniauo co mu inksze o skarbniku opowiadali. Pociep ta hercoowa i uciyko wiela wlejzie. A te guosy za nim i do tego coros blizyj. Noo to oon jeszcze ostatnie siuy zebrou i dodou "gazu". Naroski suyszy: - Towarzyszu! Wyscie skuadek niy zapuaciyli! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:56 Goornik pado do kolegi: - Czy wiysz, jako je rooznica miyndzy mrowiskym a szesloongym? - Niy! - Noo to se siednij na mrowisku, to sie soom dowiysz! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:56 - Panie sztajger, tu mocie te 50 zuotych, coch to od wos pszed rokym na tydzien´ pozyczou. - Panie Karlik, mogecie mi ich niy oddowac´, skuli 50 zuotych niy byda zmiyniou zdanio o wos. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:57 Jedyn goornik padou rous kolegoom: - Pszyjdzcie dzis´ej doo mnie, byda s´winia biyu. Goorniki radzi z zaproszynio, kupiyli dwa litry gorzouy i poszli. Jak jusz gorzoua wypiyli, jusz sie c´mic´ zaczynuo, gospodorz pado: - "Noo to sciongejcie paski z galotoow, idymy s´winia bic´". Wtedy dopiyro goorniki zrozumieli jak ich kamrat nabrou. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:57 - Pierona, jo jusz z tym pieroon´skim pieroonym wytrzimac´ niy umia - powiado mody goornik. A matka mu na to: - Ale Anteczku, dyc´ niy pszeklinej tak brzidko. A Antek na to: - Mamulko, niych mie pieroon szczeli, jak jeszcze rous zaklna! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:57 Pszylatuje Antek o 10 rano na kopalnia prosto do sztajra: - Sztygorze wyboczcie zech sie spooz´niyu te 4 godziny na I szychta, ale miouech wczoraj s´lub, a koledzy te pieroony pomalowali mi okno smouoom i to w tyj nocy pos´lubnej niy wiedziouech, ze jusz jest jasno. - Co 4 godziny, a te dwa dni pszed tym? - rycy sztygor. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:58 Z gruby po szychcie jadoom na kouach dwa hajery. Narous jedyn pado : - Te .. Pyjter szusblech ci trzasko !!! - Co godosz Hajnel ?? - Godoom ze ci szusblech trzasko !!! - Te Hajnel ... godej guos´niyj bo jo nic niy suysza bo mi szusblech trzasko! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:59 Jake soom trzi prowdy w goornictwie? - S´wiynto prowda, tysz prowda i gowno prowda! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 21:59 Po Karczmie piwnyj dwooch s´leproow idzie na wieczoor pszed sia a wrzeszczoom na couke gardua. Poduazi do nich siandara i goudo: - A panowie niy wiedzoom, ze niy nalezy sie guos´no zachowywac´ wracajoonc z Barboorki do doom? - A dyc´wiymy, panie wuadzo....... - To dlaczego tak krzyczycie? - Bo my wcale jeszcze niy idymy do doom! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:01 Spotykajoom sie dwie kamratki i jedna rozprawio drugyj: - Mooj chop tak to urzoondzioou, ze teras pszez miesioonc niy byda uazic´ kupowac´. - Ty to mosz dobrego chopa, tak o ciebie dbo.... A jak mu sie to udauo? - We Barboorka pszepioou couki geltag! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:01 Willi ciepie hercoowoom woongel na tas´ma i couki czas klnie choby gupi - Jak by mi niy szuo uo tyn zuoty zygorek jubileuszowy za dwadziescia piync´ lot na dole, to bych ciepnoou dzisiej ta gupio robota. Karlik pszechodzi uobok i pyto sie Willika: - Powiydz mi, to wiela mosz jescze do kon´ca? Na to Willi: Do koon´ca, jo moom dzisiej mojo piyrwszo szychta!!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:01 Wraco goornik ze szychty do doom. Rozbiyro sie, a zona zdziwioono paczy mu miyndzy nogi. - Francek, a czymu ty mosz takigo czornego ciulika? Goornik zajrzou miyndzy nogi i pado. - O pieroona, taki s´cisk byu pod brauzoom i pewnie niy swojego zech umyu. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:02 W latach siedymdziesioontych jak corosto myni towaroow zalegauo na pooukach sklepowych, odbyuo sie spotkanie goornikoow ze piyrszym sekretarzym KC PZPR, podczas ktoorego jedyn z hajeroow stanoou i sie spytou: "Jo jest goornik z kopalni Bytoom. Kaj je tyn wooszt i ta szynka? jo sie pytoom!". Po zadaniu tego pytanio nastoompiyua pszerwa. Po pszerwie stanoou inny goornik i padou: "Jo jest goornik z kopalni Brzeszcze. O tyn wuszt i szynka jo niy wrzeszcze, ale jo sie wos spokojnie pytoom kaj je ten goornik z kopalni Bytom ?". Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:02 Dwooch goornikoow pszichodzi do kerownika oddz. i oznajmiajoom: "W robocie, postanowiyli my, ze niy bydymy jusz ani kurzyc´ ani pic´. "To piyknie - odpowiado sztajger, ale w takim razie co wy bydziecie robic´?. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:03 Ecikowi niy chciauo sie po robocie uopata do kamerliku zaniys´c´ wiync napisou na kartce i powiesioou na sztilu. -Alojz zaniys´ ta uopata bo jo ji niy moog znolys´c´! Na drugi dziyn uopata lezaua kaj lezaua ino na kartce byu dopis. -Ecik joby joom chyntnie zanioos, ale jo joom nikaj niy widziou. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:03 - Kaj idzie goornik po smierci? - Zajs´ pod ziymia!!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:03 Gorol, co robioou na kopalni napisou w liscie do doom, ze zrobiyu prawo jazdy na haszpel. Matka mu odpisaua: "Jak bydziesz miau wolne, to pszyjedz´ nim do domu." Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:03 Trzech goornikoow pojechauo do Hiszpani na korida. Mieli mauo dolaroow, a ze musieli cojs´ jejs´c´ to wlez´li do taki knajpy kaj byuo najtooni. Czytajoom w tym spisie:"Jaja ala Korida" jedyn Dolar. -Trzi razy "Jaja ala Korida" Kelner im pszinioos take sroge Jajca. Pojedli sie, smakowauo im to. Na droogi dziyn´ pszichodzoom zajs´. -Kelner! "Jajca ala korida" Zjedli zajs´ po takim srogim jajcu. Ale jak za Trzecim razym, jak zamoowiyli " Jajca ala Korida",to tyn kelner im pszinioos take malutke jajeczka a oni sie pytajoom -Kelner! A cyna ta samo? -Toc´ ze ta samo! -To czymu pszet tym take sroge, a tero take maue A tyn kelner godo: A co wy gizdy mys´licie co za kazdym razym tyn byk musi pszegrac´!!!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:04 Spotkauo sie rous dwooch goornikoow. - Zeflik znosz sloonski napooj na k..? Pyto jedyn. - Kwasnica! - Psinco! - Noo to co? - Kszinka piwa! - Noo to ci teros tysz powiym. Znosz sloonski napooj na d..? - Niy? - Dwie kszinki piwa! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:04 Psziszou rous goornik z szychty i tela co wlos do izby wdepnoou do kupy, bo to dzieciskoow w dooma peuno. A baba z gymboom doo niego: - Ty mamlasie jedyn, to jo tu cauy dziyn´ kouo tego chodza i niy wdepuach, a ty tela cojs´ wlos to jusz prosto w goowno. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:05 Jednymu goornikowi zmierzua sie robota na dole. Pociepnou kopalnia i wybrou sie na wies´. Noo i tam cza na polu robic´ pra, noo to oon sie wybiyro na pole. Pado do baby: - Cygarety moom? - Mosz! - Zapouki moom? - Mosz! - Bat moom! - Mosz! - Kwaretka jest? - Jest! - Noo to wio! A jak psziszou na pole to paczy, a uoon puga zapoomniou. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:05 Jechou goornik autym. Po droodze zaczimaua go paniynka i prosi, coby joom podwioos. Jak jechali pszes las, jymu zachciauo sie loc´. Powiedziou: - wyboczcie paniynko, musza wylyjs´c´ i cojs´ we motorze zrobic´. Wylos, podnioos maska i udowajoonc, ze robi pszi motorze, lou do pszikopy. A ze ty pszikopy guos: - Ty pieroonie, co robisz? - Cicho...moom w aucie kobiyte, cicho! - A co ty pieroonie myslisz, ze jo tu ze kroolikym siedza?! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:05 Rous na dole goorniki chcieli se we karty pograc´. Niy mieli jednak piniyndzy i umoowiyli sie, ze zamiast piniydzy to se w gymba szczeloom. Noo i dobrze. Teros tasujoom jusz karty a tu jedyn prask w pysk, tego co tasowou. - Pieroona! Co robisz? Dyc´ zech jeszcze ani dobrze niy pomieyszou? - Noo ja, ale pszeca czeba cojs´ zawsze na poczoontek dac´ do banku niy!? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:05 We soondzie na uawce w poczekalni siedziou jedyn goornik. Narous sie ze jednyj sali dz´wiyrze otwiyrajoom i woz´ny wouo: - Powódka! - A tyn goornik wstou gipko i pado: - Jak po wódka to i mie zaros poou litra ja? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:05 W katastrofie goorniczyj zginoou Kulik. Goorniki sie naradzali jak to Kuliczce pedziec´, ze jusz niy mo chopa. Wybrali do tego Francka, bo pedzieli, ze uoon sie nojlepiyj do takich babskich spraw nadowo. Toosz Francek poszou, zaklupou i pado: Miyszko sam wdowa Kuliczka? - Cojs´cie? Pszeca jo niy wdowa! Mooj pszidzie o drugiyj ze szychty! - A o co weta, ze jednak wdowa! - pado jyj Francek. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:06 Jedyn goornik musiou zostac´ na drugoom zmiane. Leci na chodnik i pado do kolegi: - Ty Francek, wlyz´ tam po droodze do mojyj i powiydz zech poszou na drugoom, ja? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:06 Willi ciepie hercoowoom woongel na tas´ma i couki czas klnie choby gupi -Jak by mi niy szuo uo tyn zuoty zygarek jubileuszowy za dwadziyscia piync´ lot na dole, to bych ciepnoou dzisiej ta gupio robota. Karlik pszechodzi i pyto sie Willika. -Powiydz mi, to wiela mosz jescze do koon´ca? Nato Willi: Do koon´ca? jo moom dzisiej moja piyrszo szychta!!! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Barborka 04.12.08, 22:08 rzykanie Bergmana: •♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥• •♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥• Już za chwila grudzień momy i Barborka do nas przydzie Jo sie boja co ona bydzie chciała czy nie bydzie żniw zbjyrała Tam na wjyrchu na mje żonka czeko a jo je na dole tak daleko Rzykom do cia prosza ciebje jo jeszcze nie chca być w niebje Tu na ziemi mom zadani to je dzieci wychowani Żonka młodo dzieci małe potrzebujom ojca stale Ale pożyć jeszcze musza do życio sie rwje ma dusza Wysłuchej mje Barboreczko ty berkmonów patroneczko •♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥•☺•♥• Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Barborka 04.12.08, 22:08 Jedyn hajer szou rous blank ozarty. Narous dostou jusz blank c´ma w oczach i kopyrtnoou jak dugi na ziymia i lezy. Prawie szou policmajster i godo: - A co wy sam tak lezycie?! - A psziuozyuech ino ucho do ziymi i suchoom eli czecio szychta jeszcze fedruje! Odpowiedz Link
rita100 Re: Barborka 04.12.08, 23:08 I jak fedrują ? ;) Ballest przyłożył ucho do ziemi i usłyszał tupot niedźwiedzich kopyt ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Barborka 04.12.08, 23:24 Francik wziął pudełko zapałek, zapala, zapala i dopiero siódma się zapaliła. - No nareszcie - mruczy Francik -jedna dobra! Zostawię ją na jutro na rozpałka w żeleźnioku... hehe, w takim razie do jutra Odpowiedz Link
rita100 Re: Barborka 06.12.08, 21:41 gryfny napisał: > Wowwww,ale feier Następny za rok :) Odpowiedz Link