20.01.09, 23:06
https://www.niewyjasnione.pl/buziaki/29.gif

zmykom nyny
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: dobranoc 20.01.09, 23:11
      Nie zapomnij umyć ząbki i grzecznie rączki na kołderkę połozyć ;)))
      • sloneczko1 Re: dobranoc 20.01.09, 23:37
        pl.youtube.com/watch?v=TPgKQ3QIOo8&feature=related
        • rita100 Re: dobranoc 20.01.09, 23:41
          Juz po 23.00, zakaz głośnego grania ;)))))
          dobranoc
          • nordicwolf Re: dobranoc 21.01.09, 20:46
            Niy umiam ostatnio spac.
            Boli mnie sztic pod lewom lopatkom.
            Muszam isc do dochtora po jakies medikamenty
            Co dziwne tyz je,czuja dziwne mrowienie z tylu glowy.

krencilech sie chyba ze godzina.ale potym rzeh zasnol
            • ballest Re: dobranoc 21.01.09, 20:53
              Willi jak krew z guowy uodplywou to je przewaznie w innym miejscu;)
              Uwazej na Siebie a nie gon tak za Frelkami!
              • nordicwolf Re: dobranoc 21.01.09, 20:59
                tyz prowda :)
                • rita100 Re: dobranoc 21.01.09, 21:03
                  nordicwolf napisał:

> tyz prowda :)
                  >

Stara prawda, ze przez kobiety mozna w ogóle stracić głowę. Ale masz jeszcze
                  glowę, bo czujesz w niej mrowienie :)
            • rita100 Re: dobranoc 21.01.09, 20:58
              To jest problem. Pewno masz głowę pełnych myśli. A te bole to mogą być zwykłe
              nerwobóle.
              Z tym mrowieniem z tyłu głowy - nie mam pojęcia, lekarz jednak będzie potrzebny
              - bo z glową to nie ma żartów. Sprawdź ciśnienie.

hehe, rada na spanie - wyrzuć problemy przed spaniem, choć jest to trudne to do
              łózka wybieraj się rozluźniony całkowicie, nie martw się , ze ktos , kiedyś ,
              gdzieś..... bo zwariujesz :)
              • nordicwolf Re: dobranoc 21.01.09, 21:13
                no wlasnie ostatnio zle sypiam.I nawet snow nie mam.
                A to bardzo zle.Chyba za dlugo siedze przy kompie
                • rita100 Re: dobranoc 21.01.09, 21:26
                  Nordicwolf, dokładnie, wina leży w komputerze. Przeszłam przez to, za bardzo
                  przejmowałam się wpisami, w nocy przewracanie się z boku na bok, w nocy
                  wykradanie się do komputera i czekanie na kolejny czyjś wpis. Człowiek w sobie
                  się zapętla. Przeżywałam to jakby świat na Forum stał.
                  A to nie tak...... i do tego sam musisz dojść, kiedy zauwazysz, że sen, zdrowy
                  sen człowieka jest ważniejszy niż świat wirtualny.
                  Brak snu może doprowadzic do niesamowitej depresji włącznie z zaburzeniami
                  myślowymi. Wybieraj więc sam co jest ważniejsze.

Grunt to sie nie przejmować. Już bliżej wiosny.
                  • nordicwolf Re: dobranoc 21.01.09, 21:37
                    forum sie nie przejmuje.
                    Poprostu za duzo czytam przed snem.
                    Potrafie nie raz pol wikipedi przeczytac ;)

I moze tez za duzo gram ;)i stres,ktory powstaje wlasnie przed snem
                    sie udziela. mam na to sposob juz obmyslony.Zamykam oczy i staram
                    sie nie dopuszczac zadnej mysli.
                    • rita100 Re: dobranoc 21.01.09, 21:41
                      Zamykam oczy i staram
                      > sie nie dopuszczac zadnej mysli.

Nie da sie tak ! Uwierz mi. One i tak wejdą jak nie tędy to tamtędy i owędy.

hehe, to znaczy ze chciałeś spać bez zamykania oczów ? Do tej pory szeroko
                      zamknięte miałes oczy ;)
                      • nordicwolf Re: dobranoc 21.01.09, 22:01
                        wiesz to ciekawe doswiadczenie.Zamknac oczy i nie myslec o niczym
                        innym.I tylko "patrzyc" co sie bedzie dzialo.Zrobilem tak pare dni
                        temu.Na poczatku sie udawalo nie dopuscic zadnej mysli.moj oddech
                        zaczol przyspieszac.A ja natomiast caly sie rozluznilem.Przestalem
                        czuc moje cialo.Troche mnie to przerazilo.Wydawalo mi sie,ze
                        drentwieje.I nagle wszystkie mysli zwalily sie naraz.Przeszedlem sie
                        po pokoju.Uspokoilem sie.Po chwili znow rozpoczolem eksperyment.Stan
                        juz byl nieco inny.Jakos mi sie zrobilo cieplo i przytulnie.Poczulem
                        jakbym plynol ladzia w nieznane morze.Po chwili pokazaly mi sie
                        czarne budowle jakby za mgla.Stwierdzilem ,ze cos jest nie tak.Nie
                        czulem juz wogole oddechu.Po tym doswiadczeniu przewrocilem sie na
                        bok i zasnolem.Moze to stad te tajemnicze mrowienie z tylu glowy.
                        Na forum nieznane przeczytalem cos o OOBE i stanie alfa albo
                        telekineza tak jak kto chce.Czlowiek moze opuszczac podczas snu
                        swoje cialo.I wlasnie z tylu glowy jest "sreba nic",ktora trzymie
                        twoje astralne cialo z prawdziwym.
                        • rita100 Re: dobranoc 21.01.09, 22:42
                          ładne eksperyment robisz na sobie.
                          Ale kiedyś mi opowiadał pewnien człowiek, bo zachorował ciężko i leżał w łóżku i
                          pewnej nocy - mowił- jego dusza wyszła z niego i patrzyła na ciało z wysoka,
                          potem z powrotem dusza do ciała wskoczyła i wyzdrowiał. Wstał z łóżka jakby
                          nigdy nie chorował.

Tak też myślę Willi, ze zajmujesz się nauką niezbadanych możliwości. Jednak
                          uwazaj, bo to wszystko zdradzieckie. Lepiej stąpaj twardo po ziemi z głowa
                          podniesioną do góry.
                  • rita100 Re: dobranoc 21.01.09, 21:37
                    Nordicwolf,najlepiej jak odrzucisz emocje, a świat stanie sie lepszy.
                    • nordicwolf Re: dobranoc 21.01.09, 21:42
                      we wszystko co robie sie angazuje
                      • nordicwolf Re: dobranoc 21.01.09, 23:15
                        dobranoc
                        • rita100 Re: dobranoc 21.01.09, 23:20
                          Spokojnych snów Nordicwolf.
                          Bądź szczęśliwy w nocy i radośnie rano wstawaj - hej !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka