Gość: pisacielnica IP: 80.63.52.* 19.10.09, 20:46 popisze, napisze, odpisze, zapisze.... tylko daj znac ;)) halo226@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viviene Re: pisze... IP: 212.59.248.* 19.10.09, 20:49 co za szczescie...:) takie poswiecenia aż :) Odpowiedz Link Zgłoś
budiukin Re: pisze... 19.10.09, 21:17 pisz, pisz, papier cierpliwy jest.. ............ Ale Gucio i tak wie swoje.. Odpowiedz Link Zgłoś
endywia-44 Re: pisze... 19.10.09, 21:20 Napiszę do ciebie z dalekiej podróży ~ Napiszę do ciebie z dalekiej podróży, napiszę do ciebie na pewno; i wszystko sie zmieni, choć którejś jesieni znów kwiaty za oknem twym zwiędną. Napiszę do ciebie, choć przecież rozumiem, że słowa niewiele już znaczą. Dlatego, gdy w mroku odnajdzie mnie spokój, nie będę znów wiedział, jak zacząć. Nie nazwę cię kluczem obłoków na niebie i echem błądzącym wśród ptaków i gwiazd... Nie nazwę cię nawet zgubionym wspomnieniem, bo wszystko, co piękne, dziś jeszcze jest w nas. Nie pytaj więc o nic, zbyt dobrze się znamy, wiesz przecież, co z tobą, co ze mną. O jednym pamiętaj: z najdalszej podróży Napiszę do ciebie na pewno. Nie nazwę cię kluczem obłoków na niebie i echem błądzącym wśród ptaków i gwiazd... Nie nazwę cię nawet zgubionym wspomnieniem, bo wszystko, co piękne, dziś jeszcze jest w nas. Nie pytaj więc o nic, zbyt dobrze się znamy, wiesz przecież, co z tobą, co ze mną. O jednym pamiętaj: z najdalszej podróży Napiszę do ciebie na pewno. Napiszę do ciebie na pewno. Napiszę do ciebie na pewno... Czerwono Czarni Odpowiedz Link Zgłoś
robispier Re: pisze... 19.10.09, 21:30 śpiewam, tańczę, maluję, wariuję a w wolnym czasie makatki wyszywam i dziergam skarpety na drutach, a co taki jestem utalentowany :) ......................... www.youtube.com/watch?v=VPMs9Yi2GNM Odpowiedz Link Zgłoś
szpetunka Re: pisze... 19.10.09, 21:48 robispier napisał: > śpiewam, tańczę, maluję, wariuję a w wolnym czasie makatki wyszywam i dziergam > skarpety na drutach, a co taki jestem utalentowany :) popisujesz się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
semnaj Re: pisze... 19.10.09, 21:49 to się wszystko samo pisze, pismo automatyczne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luipepino Re: pisze... 19.10.09, 21:56 a ja nie pisze , wtórny analfabeta jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
semnaj Re: pisze... 28.10.09, 17:33 Przestań pisać te wiersze! – sykała kochanka w ucho, i tylko księżyc podsłyszał, schylone, różowe ucho. I jakieś flety ukryte były w jej biodrach i żebrach, a może to księżyc szumiał potworną palmą ze srebra. A może to była Brazylia. A może byłem pijany. Do kochanki prostej, jak palma, przywarłem uchem do palmy. Z nieczytanego dziennika najśmieszniejszy wyraz “kabokle” i noc uważnie patrząca przez gwiazdy jak przez binokle. I jeszcze co? i co jeszcze? W dalekim kościele dzwony. 2-ga w nocy. Park przed oczami chodził jak tygrys zielony. Usta tak bardzo blisko. Gwiazdy tak bardzo wysoko. Może to jest poezja, a może tylko alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś