irytek-22 28.10.09, 17:59 zwiewnej,rzewnej, eterycznej dziewczyny o gołębim sercu szukam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksenofobiczny Re: sentymentalnej 28.10.09, 18:00 irytek-22 napisał: > > zwiewnej,rzewnej, eterycznej dziewczyny o gołębim sercu szukam... jedyna rada idz na cmentarz, wszystkie już po tamtej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: sentymentalnej 28.10.09, 18:12 irytek-22 napisał: > > zwiewnej,rzewnej, eterycznej dziewczyny o gołębim sercu szukam... oto ja zwiewna jak dym z komina, rzewna jak pieśń powstańca, eteryczna ja opary najlepszego opium, z sercem gołębim ugotowanym w rosołku ( pożywny dla starszych i schorowanych osób ) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyginevra Re: sentymentalnej 28.10.09, 18:17 to ja jedyna pani twego serca, właścicielka twego chmurnego spojrzenia, zdobywczyni twych nieposkromionych ust, tylko twoja... gdzie jesteś mój panie i władco ? Odpowiedz Link Zgłoś
mary-huana Re: sentymentalnej 28.10.09, 18:32 ladyginevra napisała: > > to ja jedyna pani twego serca, właścicielka twego chmurnego spojrzenia, > zdobywczyni twych nieposkromionych ust, tylko twoja... > gdzie jesteś mój panie i władco ? > potruchtał na swym rączym rumaku w opary transcendalnego niebytu... Odpowiedz Link Zgłoś
ksenofobiczny Re: sentymentalnej 28.10.09, 18:55 ladyginevra napisała: > > to ja jedyna pani twego serca, właścicielka twego chmurnego spojrzenia, > zdobywczyni twych nieposkromionych ust, tylko twoja... > gdzie jesteś mój panie i władco ? > masz o pani swego rycerza a że na rowerku popikala to trudno takie realia :)) www.youtube.com/watch?v=YJH8WzjHQOs Odpowiedz Link Zgłoś