Dodaj do ulubionych

czy ktoś sie tu jeszcze pojawiać i byc?

IP: *.protonet.pl 27.08.11, 10:24
??
Obserwuj wątek
    • Gość: cal-ineczka czy ktoś sie tu jeszcze pojawiać i byc? IP: *.internetia.net.pl 28.08.11, 10:16
      Tu, to znaczy gdzie? W Warszawie?

• maly.jasio ja nic z tego nie rozumiec 28.08.11, 17:14
      o co Ciebie chodzic.
    • Gość: jmx Re: czy ktoś sie tu jeszcze pojawiać i byc? IP: *.opera-mini.net 07.09.11, 20:53
      Bywać, bywać!!!! :)))))

Myślałam ostatnio o Tobie i proszę :D Zahedanku i co się wydarzyło u Ciebie w ciągu tych lat? Na pewno coś ekscytującego jakieś zagraniczne wojaże, przygody, frapujące znajomości...
      Niedawno wzywałam Falconkę ale chyba cisza...
      • white.falcon Ci, co byli... 29.04.12, 20:42
        Powiada się, że nie wzywa się z niebytu... Cieszę się, że i Ty, Jmx, i Zahedan i Calineczka - jesteście gdzieś poza netowym światem i czasem wspominacie byłych, którzy wybrali niebyt, odchodząc do realnego świata.

Nie oznacza to, że wróciłam. Ot, przez sentyment wybrałam się tu i nawet przypomniałam hasło do loginu. Mam nadzieję, że Wam się powodzi w realnym świecie.

Ja zamieniłam świat netowy na realny z korzyścią dla siebie.

Pozdrawiam Was serdecznie!
        Falconetta
        P.S. Jeżeli ktoś z nowych jest ciekaw, co to za starcze rozmowy, to polecam archiwum. Ciekawe rzeczy się tu kiedyś działy. :-)
        • cal-ineczka Re: Ci, co byli... 01.05.12, 16:53
          Ach white.
          Moja ulubiona piosenka.
          Uwielbiam Górniak.

A ja jestem i tu i tu.
          Czy zauważyłaś może dziwne rzeczy w realnym świecie, na który zastępujesz sobie (o ile tak jest) dawny internet?
          Chodzi mi o pewne niespotykane rzeczy.
          Otóż rozmawiasz sobie, rozmawiasz z kimś,
          nagle ten ktoś wstaje i wychodzi.
          Ty nie wiesz co jest grane,
          po godzinie osoba ta przychodzi z powrotem
          i znów rozmawiacie....
        • jane-k-kos Re: Ci, co byli... 02.05.12, 00:08
          Pamiętam ciekawe rozmowy. Teraz to już nie jest Forum Romantica, tylko biuro sex-ogłoszeń.
          • cal-ineczka To dlatego, że nas tu nie ma 06.05.12, 13:30
            Gdybyśmy tu byli, nie byłoby tych ogłoszeń
            a o anonsach randkowych nawet nie byłoby mowy.

Gdyby wszyscy wrócili......
            chyba nie byłoby najgorzej poza samym faktem, że gazeta wyborcza i tak cieszy się dość niską popularnością w stosunku do innych.
        • analityczka Re: Ci, co byli... 05.05.12, 22:44
          Ten post to dopiero mnie zaskoczył:)Mój realny świat wygląda teraz zupełnie inaczej niż kiedy spotykałyśmy się na piwo w forumowym gronie.I nie tylko mój powywracał się do góry nogami :) A sentymenty zostaną:)
          • cal-ineczka Wszyscy na podwórku 06.05.12, 13:38
            Analityczko do tego wszystkiego dochodzi zaniżone samopoczucie z powodu emisji komputera.
            Ja musiałam zrezygnować z korzystania z komputera z powodów leczniczych. Teraz już nikt mnie na dwór nie wygania co prawda, ale i tak włączony komputer emituje coś, co zaniża samopoczucie tak, że pod jego wpływem można czuć się apatycznie. Wytwarza dużo plusów dodatnich, które uniemożliwiają twórczość i kreatywność. Nie sprzyjają aktywności.
            Zauważyłam jednak zmianę mentalności wszystkich ludzi, nie tylko bawiących się na "romantica". Zauważyłam, że ludzie powychodzili chyba z pabów i dyskotek bo przesiadują w większej ilości na podwórkach.
            • tak_latwiej_prosciej_zyc Re: Wszyscy na podwórku 12.05.12, 23:21
              (...) skoro forumy i virtual jest tak nijaki, bezsensowny? to dlaczego wracamy tu i dlaczego patrząc w monitor "szloch ściska krtań"???(...)
              • Gość: cal-ineczka Re: Wszyscy na podwórku IP: *.internetia.net.pl 13.05.12, 13:15
                Bo ja jednak nie gardzę żadnym towarzystwem. Tylko szkoda mi zawsze, że nie jestem z miejscowości pozostałych osób lub oni z mojej. Mogłabym się spotykać w realu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka