Dodaj do ulubionych

Szukam....

30.07.04, 11:22
faceta na weekendy:)
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: Szukam.... 30.07.04, 11:24
      nie ma kto nosić bagaży ?? ;(((
      • malinka48 Re: Szukam.... 30.07.04, 11:29
        Nie chodzi o bagaże:)tylko o drwa do kominka:)
        • mawyr Re: Szukam.... 30.07.04, 11:36
          Ooooooooo to jeszczwe gorzej, do lasu, wyciąć nic sobie nie ucinając, znieść
          błeeeeeee ;(((
    • libressa Re: Szukam.... 30.07.04, 11:33
      ...Malinko jedna taka foremka, mowiła,ze facet to jej tylko na Sylwestra
      potrzebny, bo lubi tanczyć...i tez miała problem...
      :)
      Libressa
      ---
      Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.
      • malinka48 Re: Szukam.... 30.07.04, 11:35
        Kurcze tu do niczego nie można znależć faceta:)),wniosek=boją się:)))
        • libressa Re: Szukam.... 30.07.04, 11:38
          ...A dziwisz sie, tez boje sie Kobiet:)))))
          Libressa
          ---
          • malinka48 Re: Szukam.... 30.07.04, 11:49
            Ja tam nikogo się nie boję:))
            • libressa Re: Szukam.... 30.07.04, 11:53
              ...zabrzmialo groźnie, ale nie masz morderczych instynktow;)))))
              mam nadzieje.
              ---
            • mawyr Re: Szukam.... 30.07.04, 11:59
              to Ty se sama noś te polana z lasu ;)
              • libressa Re: Szukam.... 30.07.04, 12:02
                ...na szczescie nie posiadam kominka;))
                ---
              • malinka48 Re: Szukam.... 30.07.04, 12:09
                O matko no dobra Ty drwa na ręce,a ja Ciebie:)))
    • malinka48 Re: Szukam.... 30.07.04, 11:53
      Zresztą mężczyzni sa jak sztuczne szczęki:trudno draństwo dopasować,a do tego
      często wstyd się przyznać,że coś takiego się ma i jeszcze pilęgnuje:)))
      • libressa Re: Szukam.... 30.07.04, 12:01
        ...dobra analogia,najlepsze to,ze trzeba co jakis czas wymieniac i to jest ta
        dobra strona tej niedogodnosci.
        ---
      • larix31 Re: Szukam.... 02.08.04, 13:22
        No tak malinko, ale bez tej sztucznej szczęki z głodu byś umarła (analogia)...
        • malinka48 Re: Szukam.... 02.08.04, 17:48
          Wolę papki:))
          • larix31 Re: Szukam.... 03.08.04, 09:11
            Malinko, a co z twardymi orzechami do zgryzienia?....:)))
    • marek.pl Re: Szukam.... 03.08.04, 11:34
      Już znalazłaś. Ja jestem facetem na weekend!

============================================
      Prawdziwy seks - to taki,
      po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić...
      • libressa Piekna sygnaturka Marku:))) 03.08.04, 11:40

---
        • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 03.08.04, 11:45
          Mi się też cholernie podoba.

============================================
          Prawdziwy seks - to taki,
          po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić...
          • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 03.08.04, 11:58
            ...musze to kiedys sprawdzic;))))
            ---
            • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 03.08.04, 13:55
              Nie próbuj. Palenie szkodzi!!!
              • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 01:24
                ...a wiesz ,ze seks jest lepszy od cukierkow...nie psuje zebow:)
                nie pale, nie ma na to czasu...
                ---
                • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 10:15
                  Ja nie jem cukierków, nie mam na to czasu.
                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 10:38
                    ...wychodzi na to, ze choc rozne mamy preferencje, to jednak sprowadzaja sie do
                    tego samego;)
                    Libressa
                    ---
                    • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 11:00
                      Libressko, wszystko sprowadza się do seksu.
                      • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 11:32
                        ...no co Ty,az sie zawstydziłam i płone, ;)))))
                        Libressa
                        ---
                        • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 14:14
                          Nie ma się czego wstydzić. Ludzka rzecz...
                          • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 14:59
                            ...Kobieta bez odrobiny wstydu, to jak najwykwitniejsze danie bez przypraw;)
                            ---
                            • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 15:07
                              To ja już wole kobietę z przyprawami.
                              • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 16:35
                                ...i znow sie zawstydziłam;)
                                Libressa
                                ---
                                • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 21:43
                                  Rany, czy to ja na Ciebie tak działam czy z natury jesteś wstydliwa?
                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 21:45
                                    ...a co bys wolał?
                                    ---
                                    • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 21:50
                                      Hmm... działać tak na Ciebie ;-)
                                      • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 21:56
                                        ...to miłe co piszesz, moze tak jest, kto to wie;)
                                        ---
                                        • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:08
                                          Thx. Staram się być miły.
                                          • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:09
                                            ...Ja tez przeważnie jestem miła, dobrze trafilismy;)
                                            ---
                                            • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:16
                                              Przeważnie? A jak nie jesteś miła to co wtedy można wyczytać?
                                              • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:20
                                                ...że jestem niemiła, ale tylko dla niemiłych.;)
                                                ---
                                                • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:28
                                                  Obiecuję, zawsze będę miły! Dla Ciebie szczególnie!
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:29
                                                    ...Dziekuje, bądźmy zatem mili dal siebie, ciekawe dokąd to nas zaprowadzi;)))
                                                    ---
                                                  • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:33
                                                    Libressko.... patrz moją wypowiedź z 04.08.2004 11:00 (ale jestem świnia ;-)))
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:37
                                                    ...niczego nie nalezy wykluczac;)))))
                                                    ---
                                                  • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:39
                                                    Ups... teraz ja się zawstydzam i rumienie.
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:41
                                                    ...nie panikuj, seks jest dla ludzi;)))))
                                                    ---
                                                  • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:44
                                                    Wiem! Dlatego kocham ludzi. Ale tylko płci przeciwnej. Z płcią identyczną
                                                    rywalizuję.
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:45
                                                    ...no to jestem spokojna , kolizji nie ma;)))
                                                    ---
                                                  • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:49
                                                    Uff... Powoli odzyskuję wiarę w życie (te normalne).
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:55
                                                    ...a straciłes? żyjemy tak krotko, nie warto tracic na niewiare;)))
                                                    ---
                                                  • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 22:59
                                                    Powoli traciłem. Czat, GG, ICQ.... ciągle płeć ta sama (geje). Oj, jak ja to
                                                    przeżyłem...
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 23:03
                                                    ...aż tu nagle wpadłes na Romantice, i zrobiło sie normalnie:)))
                                                    ---
                                                  • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 23:10
                                                    Dawno tu byłem. Ale tylko czytałem. Może czasami coś napisalem jako
                                                    niezarejestrowany.
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 23:14
                                                    ...jak wielu z "tła", ja bywam nieczesto na Romantice, moze nie jestem
                                                    romantyczna;)))
                                                    ---
                                                  • marek.pl Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 23:27
                                                    Oj chyba jesteś (jest coś takiego jak męska intuicja?)
                                                    Pozwolisz Libressko, że już pójde spać. Jutro będzie nowy dzień. Jutro
                                                    dokończymy pogawędkę.
                                                    Kolorowych snów Ci życze.
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 04.08.04, 23:29
                                                    ...meżczyźni w miejsce intuicji, maja przeczucie;)))
                                                    Dobranoc!
                                                    ---
                                                  • Gość: malinka Re: Piekna sygnaturka Marku:))) IP: 62.29.253.* 05.08.04, 11:18
                                                    Kurcze popsułaś mi szyki,czy nie moglibyście otworzyć sobie swój kącik,o
                                                    uwodzeniu w necie?
                                                  • larix31 Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 05.08.04, 11:32
                                                    Doskonały pomysł...Malinko będzisz świetnym administratorem tegoż forum...:))
                                                  • libressa Re: Piekna sygnaturka Marku:))) 05.08.04, 12:04
                                                    ...Malinka, sorry, zmykam
                                                    pozdrawiam
                                                    Libressa
                                                    ---
    • malinka48 Re: Szukam.... 03.08.04, 21:28
      Mam ściany wyłożone korkiem:)),a sąsiedzi daleko.A sygnaturka to jak reklama
      nie zawsze prawdziwa:))Libressko:))
      • Gość: <<<>>> Re: Szukam.... IP: *.zamosc.mm.pl 03.08.04, 22:19
        wiesz że szuka to po czesku przekleństwo?? ;)))))))
        • malinka48 Re: Szukam.... 03.08.04, 23:20
          Gość portalu: <<<>>> napisał(a):

> wiesz że szuka to po czesku przekleństwo?? ;)))))))
          Nie lubie pepiczków więc nie zależy mi co znaczy:)
    • netiarz Re: Szukam.... 05.08.04, 13:45
      a skad jestes malinka???
      moze sie skusze:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka