Dodaj do ulubionych

Chce trzesienia ziemi i serca...

IP: *.rmf.pl 02.04.02, 12:55
...niech mnie poturbuje i zmiecie z powierzchni ziemi.Chce znow rano drzec i
liczyc kazda sekunde kiedy Ja zobacze.Tesknic, dzielic sie wszystkim, byc
zasdrosnym,przestraszonym,szczesliwym,...znow zyc.Wiem,ze to mozliwe...nie
pomstuje na kobiety...wiem,ze sa tez wspaniale.Chce taka znow spotkac.Dlaczego
tu ? Ot...czasu brak..ciagla gonitwa i praca. Wykonuje wolny zawod , mam 32
lata . 185 cm wzrostu, brazowe oczy, jestem brunetem...Kocham wszystko co
piekne, jestem esteta.Moze mieszkasz w Krakowie i tez czekasz na
trzesienie..SERCA?

strzykawka@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • colette Re: Chce trzesienia ziemi i serca... 02.04.02, 16:10
      A jeśli nie mieszkam w Krakowie, to nie mogę liczyć na trzęsienie? Kolejna
      nadzieja stracona, a szkoda! Chyba pozostaje mi czekać na lokalne "trzęsienia
      ziemi". Pozdrawiam
    • Gość: Belbo Re: Chce trzesienia ziemi i serca... IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 18:15
      Poza wiekiem, kolorem oczu, miejscem zamieszkania i zawodem to cały ja:)

Ale chyba nie szukasz kolegi do piwa i rozmawiania o życiu ( cztaj kobietach). :)
      • Gość: ? Re: Chce trzesienia ziemi i serca... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 18:44
        Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Poza wiekiem, kolorem oczu, miejscem zamieszkania i zawodem to cały ja:)
        >
        > Ale chyba nie szukasz kolegi do piwa i rozmawiania o życiu ( cztaj kobietach).
        > :)

******A Ty jak zwykle super skromny........

• Gość: Belbo Re: Chce trzesienia ziemi i serca... IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 19:43
          A co mam sobie ujmować?
      • Gość: messja Re: Chce trzesienia ziemi i serca... IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 00:53

> Poza wiekiem, kolorem oczu, miejscem zamieszkania i zawodem to cały ja:)
        >
        > Ale chyba nie szukasz kolegi do piwa i rozmawiania o życiu ( cztaj kobietach).
        > :)

na piwo to ja sie tez pisze:))) ale od kobiet wara:)))
        • Gość: belbo Re: Chce trzesienia ziemi i serca... IP: 195.116.222.* 03.04.02, 10:04
          Jesteś jak moja siostra bliźniaczka ..gdzie ja tam i ty?
          • Gość: messja Re: Chce trzesienia ziemi i serca... IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:20
            Gość portalu: belbo napisał(a):

> Jesteś jak moja siostra bliźniaczka ..gdzie ja tam i ty?

nie misiu, przystojny brunet, postawil warunek dla pan, ze tylko z okolic
            krakowa...
            jak wiesz, nie jestem z okolic krakowa...
            ale jak dwoch przystojnych (powiedzmy:))) brunetow idzie na piwo to, czemu nie
            moglabym sie dolaczyc?:)))
            • Gość: Yennefer Messja.......i wiadomo Kto IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 21:24
              Ale ,kółko wzajemnej adoracji !!!!!!Nuuuudni jesteście jakiego wątku sie tu nie
              otworzy tam Wy.Idzcie sobie na piwo pogadać co??
              ps.Kochanie tylko nie pochlebiaj sobie ,nie jestem zadrosna:))))))
              • Gość: Belbo Wiadomo kto. IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 21:29
                Mnie tez juz to nudzi.. gdzie ja tam i ona.. co bym nnie napisał ona komentuje.
                Messjo nie zasmiecaj watków.
                • Gość: messja Re: Wiadomo kto. IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 00:53

> Mnie tez juz to nudzi.. gdzie ja tam i ona.. co bym nnie napisał ona komentuje.
                  > Messjo nie zasmiecaj watków.

biedny misio, az zal dupe sciska:))
              • Gość: messja Re: Messja.......i wiadomo Kto IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 01:13
                nie wiem dlaczego nazywasz mnie per: "kochanie", ale jestem pewna, ze nie jestes
                zadrosna:))))))))))

Gość portalu: Yennefer napisał(a):

> Ale ,kółko wzajemnej adoracji !!!!!!Nuuuudni jesteście jakiego wątku sie tu nie
                >
                > otworzy tam Wy.Idzcie sobie na piwo pogadać co??
                > ps.Kochanie tylko nie pochlebiaj sobie ,nie jestem zadrosna:))))))

• Gość: Yennefer Re: Messja!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 18:33
                  Gość portalu: messja napisał(a):

> nie wiem dlaczego nazywasz mnie per: "kochanie", ale jestem pewna, ze nie jeste
                  > s
                  > zadrosna:))))))))))
                  >
                  > Ojjj.......ale,Ty Złotko super jesteś!!!!!!!!Kochanie było do Belba(Hm
                  Belba?).......On sie jakoś nie zdziwił i nie przyczepił.No ale nic dziwnego
                  poniekąd Chłopak przyzwyczajony do wielbicielek......
                  >

• Gość: messja nie wzywaj mnie nadaremno:)) IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 18:38
                    wredna jestes: teraz znowu "zlotko", no ale skoro wielbicielka to rozumiem...
                    tylko, ze nie ma po co tak sie rozpychac, jesli o mnie chodzi, to moge jeszcze
                    zawiazac mu kokartke na karku, co by ci sie bardziej podobal...:)))
                    • Gość: Yennefer Re: nie wzywaj mnie nadaremno:)) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 20:03

> wredna jestes: teraz znowu "zlotko", no ale skoro wielbicielka to rozumiem...
                      > tylko, ze nie ma po co tak sie rozpychac, jesli o mnie chodzi, to moge jeszcze
                      > zawiazac mu kokartke na karku, co by ci sie bardziej podobal...:)))

*******Proponuje pokój!!!!Kobiety powinny się trzymać razem,tak
                      myślę......odrobina babskiej solidarności nam z pewnością nie zaszkodzi:))))
                      ps. kokardka nie potrzebna........
                      • Gość: messja Re: nie wzywaj mnie nadaremno:)) IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 20:26
                        dzieki za pokoj, pokoju nigdy zaduzo:)))
                        to co, bierzesz? i to bez kokardki?:)

Gość portalu: Yennefer napisał(a):

> Gość portalu: messja napisał(a):
                        >
                        > > wredna jestes: teraz znowu "zlotko", no ale skoro wielbicielka to rozumiem
                        > ...
                        > > tylko, ze nie ma po co tak sie rozpychac, jesli o mnie chodzi, to moge jes
                        > zcze
                        > > zawiazac mu kokartke na karku, co by ci sie bardziej podobal...:)))
                        >
                        >
                        > *******Proponuje pokój!!!!Kobiety powinny się trzymać razem,tak
                        > myślę......odrobina babskiej solidarności nam z pewnością nie zaszkodzi:))))
                        > ps. kokardka nie potrzebna........

• Gość: Yennefer Re: nie wzywaj mnie nadaremno:)) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 21:22

> dzieki za pokoj, pokoju nigdy zaduzo:)))
                          > to co, bierzesz? i to bez kokardki?:)
                          >

*******No grunt to babski sojusz!!!!Drzyjcie Faceci!!!!!
                          A reszta, cóż..... reszta jest milczeniem.......
    • Gość: S Re: Chce trzesienia ziemi i serca... IP: 217.96.109.* 04.04.02, 14:04
      M - zaintrygowałeś mnie - masz nową wiadomość - sprawdź skrzynkę! Pozdrawiam:)
    • meredith Re: Chce trzesienia ziemi i serca... 04.04.02, 15:02
      czekam, czekam tylko, ze w Poznaniu:-)
    • Gość: karina10 Re: Chce trzesienia ziemi i serca... IP: *.um.krakow.pl 05.04.02, 09:00
      Witam Cię M jestem z Krakowa i równiez czekam na to by tęsknić,być szczęsliwą i
      kochaną jak również kochać.Mam 31 lat,piwne oczy i 165 wzrostu,ale przeciez nie
      o to chodzi,lecz by się poznac i zakochac.Jeżeli chciałbyś mnie poznać odpisz-
      mój meil-gezia@interia.pl.Pozdrawiam.
    • sylwia-77 Do strzykawki! 09.04.02, 09:18
      Bardzo chętnie odpisała bym na e-maila - ale Twoja skrzynka - nie działa. Może
      masz inne konto? Jeżeli tak - to czy mógłbyś je podać? Nowa wiadomość czeka:)
      Pozdrawiam S
      • Gość: siostra2 Re: Do strzykawki! IP: *.pozn.gazeta.pl 09.04.02, 09:54
        daj sylwii konto mailowe, sylwia sa urocze:) wiem ja tez jestem sylwia hihihih,
        ale niestety zamezna:) uwielbiam to uczucie ktore opisales, wiesz wtedy ze
        zyjesz, lubie fruwac i miec glowe w chmurach, pozdrowienia syla
      • Gość: M Re: Do strzykawki! IP: *.rmf.pl 09.04.02, 16:47
        moze to bedzie dzialalo

koles@poczta.fm

M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka