troll16 13.09.04, 09:36 Dzisiaj pierwszy dzien i jestem bardzo, bardzo zdenerwowana- dobrze tylko, ze to dopiero po południu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_alina Re: nowa praca 13.09.04, 09:38 Trollcia, trzymam kciuki:) tak na wszelki wypadek, bo i tak dasz sobie świetnie radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 09:40 Witaj Malinko :-) tia, jakos nie wiem... tym razem bedzie to praca z dziecmi 6- 10 lat :-) a co u Ciebie słychac? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: nowa praca 13.09.04, 09:50 Tym bardziej nic się nie bój, berdzie dobrze a nawet lepiej:) U mnie słońce za oknem. "środku marnie", ale będzie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 09:52 u mnie tez w srodku nie najlepiej... zaczynam sie znowu stresowac róznymi niepotrzebnymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: nowa praca 13.09.04, 09:58 Masz rację. Trzeba nazwać niektóre sprawy "niepotrzebnymi" i tego się trzymać. Wtedy będzie to coś nazwane niepotrzebnym niej ciążyć jak ołów. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 10:02 poprostu ostatnio duzo rzeczy spadło mi na głowe. Troche przesadziłam z odchudzaniem i teraz mam problemy zdrowotne...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: nowa praca 13.09.04, 10:24 Trollinko, mam nadzieje, że nic poważnego Cię nie dopadło. Odchudzanie szybkie i nadmierne szkodzi, wiemy o tym wszyscy. Może wystarczy uzupełnić braki witamin i minerałów. Bardzo pomaga wysiłek fizyczny, ćwiczenia. Nie trzeba liczyc tak skrupulatnie kaloriii a nawet można pozwolic sobie na dogadzanie podniebieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 10:36 póki co mam poczatki anemii. waze 40 kilka kg przy wzroscie 163cm, na nic nie mam siły... problem w tym, ze teraz to juz nawet chciałabym cos zjesc, podogadzac sobie, ale na nic nie mam ochoty. dzisiaj, po pracy ide do lekarza i mam nadzieje, ze da mi cos skutecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: nowa praca 13.09.04, 10:42 Trollinko, przerażasz mnie, za mało wazysz, juz wystarczy:( Jedz suszone morele, mają sporo żelaza. Mimo to potrzebny Ci specyfik magnezowy z apteki. Musisz zaakceptować siebie z troche większą wagą. A jeśli komus się to nie podoba to trudno. Nie możesz wyniszczać swojego organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 10:54 wiem, ze to za mało. stwierdziłam, ze bez pomocy specjalisty juz sie nie obedzie. chyba to jest najlepsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: nowa praca 13.09.04, 10:59 Trollinko, napiszę maila po południu. Myślę, że mogę Ci coś ciekawego opowiedzieć. Ale do lekarza idź koniecznie dzisiaj, nie zwlekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 11:02 dziekuje za niego z góry :-) napisze co powiedział lekarz i obiecuje dbac o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: nowa praca 13.09.04, 10:53 no widzisz, tak sie przejęłam, że aż zgłupiałam...Oczywiście potrzebujesz specyfik z żelazem. Magnezowy też się przyda, ale to w dalszej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: nowa praca 13.09.04, 09:50 Trolinko...jesteśmy z Tobą, będzie dobrze...zobaczysz. Dzieciaki w tym wieku są najbardziej spokojne i łatwe do ujarzmienia...wiem coś o tym, bo często mam tzw. "zielone lekcje" z dzieciakami w terenie. Pozdrawiam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: nowa praca 13.09.04, 09:52 Ha, sama miałam taka zielona lekcję i sadziłam las:) Nie wiem czy urósł. Jeśli tak, to juz dzisiaj musi być duży:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 09:53 ja bede musiała uczyc ich niemieckiego. Ciekawa jestem co z tego wyniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: nowa praca 13.09.04, 09:56 Taaa...ja z niemieckiego miałem powtarzanie na studiach...:)))) Może Trolinko wziąłbym u Ciebie korepetycje? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Guten Tag Larixie :-) 13.09.04, 10:00 Ja w szkole sredniej ledwo sobie radziłam ze scisłymi przedmiotami. Za to jezyki jakos łatwo wchodziły mi do głowy. Jesli chodzi o korepetycje to nie ma najmniejszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: nowa praca 13.09.04, 10:00 trolinko nie matrw sie na "zapas" no i czeka cie nowe doswiadczenie życiowe a doświadczeń nigdy dość:)) zdrugiej strony przestrzegają że "abys cudze dzieci uczył"...ale 6-cio latkiem sie nie przejmuj w tym wieku idą jak w dym za nauczycielem gozej z 10-cio latkami u nich widac juz pierwsze oznaki "różek":)) no ale nikt nie mówił nam jak sie rodzilismy że "bedzie łatwo":) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 10:04 Masz racje Samowolny. Nikt nigdy nie mówił, ze bedzie łatwo. Troche sie pocieszam tym, ze to tylko kilka godzin tygodniowo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: nowa praca 13.09.04, 10:50 Witaj Trollu :-) Ze wszystkim sobie zawsze dzielnie i sprawnie radzisz więc dlaczegóż tym razem miałoby być inaczej ? Trzymaj się mocno, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 10:56 Witaj Hetacusie dawno nie widziany :-) nie wiem czy tak znowu ze wszystkim swietnie sobie radze... ale co tam u Ciebie dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: nowa praca 13.09.04, 11:08 co u mnie dobrego ? cudownie układają mi się relację z moją córeczką, to moja największa radość w życiu :-) To najcudowniejsza kobieta na świecie ! Spędzilismy razem całą sobotę i było nam suuuuuper :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: nowa praca 13.09.04, 11:11 ja byłam cały zeszły tydzien w sanatorium w Kołobrzegu, wróciłam dopiero przedwczoraj :-) a co ciekawego razem robiliscie? Odpowiedz Link Zgłoś