arieska 18.09.04, 19:14 Daaaawno mnie tu nie było z powodów różnych, poprzecznych i podłużnych. To co zastałam niekoniecznie mi się podoba,ale może trafię znów na starych "współklikaczy" z FR...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmx Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 22:41 Cześć!!! :-))) Fajnie, że wpadłaś i ostań, pomimo tego co tu się znajduje ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:16 jmx napisała: > > Cześć!!! :-))) > > Fajnie, że wpadłaś i ostań, pomimo tego co tu się znajduje ;-D > Zostane-widze,ze nadal sa sami swoi :)Jestem nie w temacie kto,z kim, po co,na co i dlaczego,ale pewnie sie rozkrece :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:23 Się rozkręć, czekamy - z Maliniakiem na czele. Może raz uda mu sie co prywającego napisać? A gdzie byłaś jak Cię nie było? i czemu tak długo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:26 jmx napisała: > > Się rozkręć, czekamy - z Maliniakiem na czele. Może raz uda mu sie co > prywającego napisać? > > A gdzie byłaś jak Cię nie było? i czemu tak długo ;-) Widzisz,ja nawet nie w temacie kim jest ow Maliniak-musze nadrobic zaleglosci.Jak mnie nie bylo to albo sie wczasowalam albo zmienialam prace albo sie zakochiwalam.Oj,dzialo sie dzialo..Obecnie usiluje sie odkochac-mam mnostwo roboty ;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:32 Łał! pracy gratuluję, faceta współczuję... Tak to bywa z FR, że najczęsciej jak kto wraca to z problemem... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:38 jmx napisała: > > Łał! pracy gratuluję, faceta współczuję... > > Tak to bywa z FR, że najczęsciej jak kto wraca to z problemem... Ja to taka córcia marnotrawna-juz kiedys zniknelam na pare tygodni,ale zawsze wracam jak bumerang czy sie dzieje zle czy dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Poszukiwani starzy znajomi... 19.09.04, 00:11 Nawet 'Piotruś' od wytrysków powrócił. Niesłychane ;-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 19.09.04, 00:17 jmx napisała: > > Nawet 'Piotruś' od wytrysków powrócił. Niesłychane ;-DDDDDD > To juz mamy istne ZOO-zadomowie sie na nowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Poszukiwani starzy znajomi... 19.09.04, 15:46 Taaa, Zoo i warzywniak... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 19.09.04, 15:55 jmx napisała: > > Taaa, Zoo i warzywniak... ;-D > Forum 'menażeria' spółka zoo ;))) Nowszym okazom,z ktorymi nie mialam do czynienia musze sie na razie badawczo przygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak. Re: no nie narzekaj, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:58 popatrz, nawet dżemik zaczął na nowo produkować swoje bzdurne wątki - to chyba z zazdrości o pannę L. i jej klan nicków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no nie narzekaj, 18.09.04, 23:21 Ja? Hihi, lepiej poczytaj Figęsiedemdziesiątąszóstą z Pollarisem, ja przy nich to.... <załamane ręce> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak. Re: fakt, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 00:42 musiałabyś od niej (nich) jeszcze dużo się nauczyć - to tak jak z ksero...:) jmx napisała: > > Ja? Hihi, lepiej poczytaj Figęsiedemdziesiątąszóstą z Pollarisem, ja przy nich > to.... <załamane ręce> > Odpowiedz Link Zgłoś
pollaris Re: fakt, 19.09.04, 08:14 no coż popatrzymy na Wasze wzniosle przemyslenia.smiem zauwazyć, ze teoria i zycie to dwie zupelnie rozne rzeczy.. zyczę udanych występów....DDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak. Re: "popatrzymy" ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 10:27 wypowiadasz się jako rzecznik prasowo-forumowy klanu nickowego poodpaseczki ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pollaris Re: "popatrzymy" ??? 19.09.04, 13:20 To Wy zabieracie sie do oceny innych, nie ja.Rzecznik to chociaz funkcja, a klakier to chyba trochę gorzej.Serdecznie pozdrawiam.......DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak. Re: "popatrzymy" ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:47 Taki z ciebie rzecznik jak kiedys Urban - tylko trzeba byłoby tobie uszy i jaja dokleić, he, he :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pollaris Re: "popatrzymy" ??? 19.09.04, 21:51 lecz sie chlopie dopuki nie jest za pozno,po co rodzina ma miec z toba klopot.Masz omamy i fobie...... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: "popatrzymy" ??? 19.09.04, 21:56 ...skutki braku czegokolwiek w jame czaszkowej maliniaka,objawiaja sie na Forum...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollaris Re: "popatrzymy" ??? 19.09.04, 21:57 dzieki za trafna diagnoze, reszte juz zalatwi specjalista....bez rejestracji.DDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
jmx dwa fakty 19.09.04, 15:40 Gość portalu: maliniak. napisał(a): > musiałabyś od niej (nich) jeszcze dużo się nauczyć - to tak jak z ksero...:) Widzę, że mam w Tobie zagorzałego i oddanego czytelnika, to miłe :-). Wierność w dzisiejszych czasach to bardzo rzadka cecha.... :-) PS. Właśnie dlatego zakładam swoje bzdurne wątki - przecież muszę mieć materiały do nauki.... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: no nie narzekaj, 18.09.04, 23:23 Gość portalu: maliniak. napisał(a): > popatrz, nawet dżemik zaczął na nowo produkować swoje bzdurne wątki - to chyba > z zazdrości o pannę L. i jej klan nicków :)) Jesli miales na mysli Jmx to na pewno nie bzdurne,a kto to panna L nie mam pojecia :P Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no nie narzekaj, 18.09.04, 23:30 No pewnie, że nie bzdurne! Przecież nie można Maliniaka podejrzewać o czytanie i analizowanie bzdurnych watków ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: no nie narzekaj, 18.09.04, 23:39 jmx napisała: > > No pewnie, że nie bzdurne! Przecież nie można Maliniaka podejrzewać o czytanie > i analizowanie bzdurnych watków ;-D > Uuuu,to jakis analityk sie znalazl? Rozgryza watki pod kątem "co autor mial na mysli?" :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: no nie narzekaj, 19.09.04, 00:13 Tjaaa, analizuje a potem wydaje opinie - światłe i głębokie, jak powyższa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: no nie narzekaj, 19.09.04, 00:16 jmx napisała: > > Tjaaa, analizuje a potem wydaje opinie - światłe i głębokie, jak powyższa ;-) > Bede te analizy dokladnie studiowac-niech i na mnie spłynie łaska geniuszu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no nie narzekaj, 19.09.04, 12:08 A może lepiej, by niektóre łaski nie spływały? Może się okazać bowiem, że nadmiar łask wcale nie wpływa budująco na innych. Przynajmniej luksus - albo łaskę przyjąć bezkrytycznie z aplauzem, albo podziwiać z pewnej odległości, głowiąc się, o co też komu chodzi i dlaczego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: no nie narzekaj, 19.09.04, 13:09 white.falcon napisała: > łaskę przyjąć bezkrytycznie z aplauzem, albo podziwiać z pewnej odległości, > głowiąc się, o co też komu chodzi i dlaczego. ;-) Sluszna uwaga-to rozwijajce zajecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:02 Witaj Ariesko, współposzukiwaczko ksiazat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:21 troll16 napisała: > Witaj Ariesko, współposzukiwaczko ksiazat :-) Trollinko,w ciagu paru miesiecy nieobecnosci (łomatko,jak to mozliwe!!!) zdazylam znalezc i...stracic ksiecia:(( Smutno mi nadal,ale wiem,ze tutaj znajde bratnie dusze.Zmienilam tez prace-wszystko stoi na glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:26 przykro mi :-( myslałam o Tobie i tak sobie własnie stwierdziłam, ze znalazłas pewnie bratnia dusze... ja kocham i jestem kochana :-) nie wiesz nawet jak mi cudnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:27 troll16 napisała: > przykro mi :-( > myslałam o Tobie i tak sobie własnie stwierdziłam, ze znalazłas pewnie bratnia > dusze... > ja kocham i jestem kochana :-) nie wiesz nawet jak mi cudnie :-) Ciesze sie bardzo Trollinko.Mi tez w koncu bedzie cudnie-mam optymistyczne nastawienie do zywota :) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:39 Kiedys musi byc cudnie :-) poprostu musi :-) Ja nosze juz rózowe okulary od prawie 6 miesiecy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 18.09.04, 23:43 troll16 napisała: > Kiedys musi byc cudnie :-) poprostu musi :-) > Ja nosze juz rózowe okulary od prawie 6 miesiecy :-)) Tak trzymac-niech ten rozowy kolorek nie blaknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Ja jestem quickly... 19.09.04, 10:58 Mnie tu prawie nikt nie zna na Romantice. Nigdy sie nie chwale i pisze bardzo skromnie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Ja jestem quickly... 19.09.04, 11:25 quickly napisał: > Mnie tu prawie nikt nie zna na Romantice. > Nigdy sie nie chwale i pisze bardzo skromnie o sobie. Haha,jasne.Odkad czytam Twoje posty odnosze wrazenie,ze piastujesz funkcje zadymiarza-zawsze kij w jakies mrowisko ;)Ale przynajmniej jest co czytac. Pozdrawiam Ciebie i kangury. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon A to ja - Falconetta :-) 19.09.04, 12:05 Witaj, Ariesko, Cieszę się, że Ciebie widzę ponownie. Mnie też tu ostatnio mało. Raczej czas od czasu czytuję, ale rzadko pisuję. Usprawiedliwia mnie potroszę brak czasu (tez mam sporo pracy) oraz brak weny twórczej i chęci wyrażania opinii na co poniektórych wątkach. We wszelkim wypadku, gdy zobaczę coś ciekawego, co odpowiada falkoniastej naturze i jej skrobiącym pazurkom, to się odezwę. Pozdrawiam serdecznie, Falconetta Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: A to ja - Falconetta :-) 19.09.04, 13:16 white.falcon napisała: > Witaj, Ariesko, > Cieszę się, że Ciebie widzę ponownie. Mnie też tu ostatnio mało. Raczej czas od > > czasu czytuję, ale rzadko pisuję. Usprawiedliwia mnie potroszę brak czasu (tez > mam sporo pracy) oraz brak weny twórczej i chęci wyrażania opinii na co > poniektórych wątkach. > We wszelkim wypadku, gdy zobaczę coś ciekawego, co odpowiada falkoniastej > naturze i jej skrobiącym pazurkom, to się odezwę. > Pozdrawiam serdecznie, > Falconetta Zawirowania zawodowo-uczuciowe niezle mna zakrecily,ale zaczynam wracac do pionu i zapewne bede udzielac sie czesciej.Ty rowniez postaraj sie czasem rozwinac skrzydelka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx HURRRA! 19.09.04, 15:45 Falkon wróciła! :-) Więc papużki znów będą mogły razem ćwierkać ku radości co poniektórych ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: ??????? 25.09.04, 10:43 zahedan napisał: > ja byc stary ale nieznajomy Znajomy z widzenia-nie raz Twoje posty czytalam.Kwalifikujesz sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Poszukiwani starzy znajomi... 25.09.04, 11:00 To ja też podpiszę listę obecności ... w przelocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Poszukiwani starzy znajomi... 25.09.04, 12:10 kwasna_cytryna napisała: > To ja też podpiszę listę obecności ... w przelocie :) :)) Skoro tylko przelotem to pomyslnych wiatrow w dalszej drodze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan wiatry ?????? IP: *.protonet.pl 25.09.04, 19:56 to brzmieć dwuznacznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: wiatry ?????? 25.09.04, 19:58 Gość portalu: zahedan napisał(a): > to brzmieć dwuznacznie ;-) Ja nie miec na mysli niczego niestosownego;) Odpowiedz Link Zgłoś