aa971 21.02.16, 17:56 Po latach zawsze chcę Cię zobaczyć powiedzieć ze kocham TY nadałaś sens mojemu życiu niewiele mi zostało głupie to no nie ? a w następnym czy znów Cię spotkam ? Czy będziesz ……? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: hej 22.02.16, 10:04 coś co boli i uwiera szczęściem nazwać nie da się żyjesz dzisiaj tu i teraz na kolejny nie licz raz... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: hej 24.02.16, 10:34 Ja tam liczę na kolejny raz - wierzę w życie pozagrobowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: hej 24.02.16, 17:52 No to życzę Wam "teleportacji" do zaświatów :)))) a co tam... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: hej 25.02.16, 08:57 Nie spieszę się - najpierw wycisnę co się da z pierwszego życia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: hej 25.02.16, 11:06 I słusznie:))) łap szczęście za nogi i duś jak cytrynę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy hey, Vienna 25.02.16, 12:07 narobilas mi smaku z ta cytryna... tak bym przydusil - coby z niej nic nie zostalo... www.photoclusive.com/pl/zdjecie/457/ Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: hey, Vienna 26.02.16, 18:11 Taka drobniutka sugestia i proszę :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: hey, Vienna 27.02.16, 19:45 viviene napisała: > Taka drobniutka sugestia i proszę :)))))) dla Wielkiego Uczucia i drobniutka sugesttia wystarczy - by poszybowalo w Przestworza... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: hey, Vienna 27.02.16, 22:06 I kto to mówi.... a może Ktoś o gołębim sercu..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy stalem w oknie... dlugo w noc... 28.02.16, 13:47 viviene napisała: > a może Ktoś o gołębim sercu..:))) stalem w oknie... dlugo w noc... - a serce... eehh... co tu mowic... www.youtube.com/watch?v=-11A7Te-zcA Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: stalem w oknie... dlugo w noc... 28.02.16, 14:54 No i po co aż tak długo...? - a serce... eehh... co tu mowic... www.youtube.com/watch?v=mzk1IUsF1R0&list=RDmzk1IUsF1R0#t=139 Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Thanks... i jeszcze... 28.02.16, 17:26 viviene napisała: > No i po co aż tak długo...? - bo serce gdzies ciagnelo, ale deszcz padal... :) posluchaj, please, to moje dzisiejsze odkrycie. piekne i do tej pory mi nieznane...: www.youtube.com/watch?v=X6AH5ATOM3Y Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Thanks... i jeszcze... 28.02.16, 17:52 "- bo serce gdzies ciagnelo, ale deszcz padal... :)" cóz za bzdurna wymówka...:) nie wierzę nie wierzę nie wierzę... jak mogłeś nie znać ?? ja znałam....ale to dlatego,ze od lat Czesław jest ze mną.. nie , ja jestem z Czesławem... nieeee..Czesław jest we mnie o tak :))) piękne i to ja dziękuję :) www.youtube.com/watch?v=E_Cqju76DvU Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy byl taki czas... 28.02.16, 18:56 viviene napisała: > jak mogłeś nie znać ?? byl taki czas, gdy zaniedbalem troche Czesia i zafascynowalem sie balladami Seweryna... sa dwie piekne: "Roma" (po wlosku do Filmu "Bez Milosci" ze Stalinska) i druga rownie piekna "Kwiat" do poezji Puszkina - niestety, nie moge ich znalezc masz chociaz za to ten wiersz: Kwiat zasuszony i bezwonny Znalazłem w książce z dawnych lat, I głos marzenia nieuchronny Już się do mej duszy wkradł. Gdzie kwitnął? Jakiej wiosny zaznał? Czy długo kwitnął? Kto go rwał ? Czy go zerwała dłoń przyjazna ? I po co w książce leżeć miał ? Czy na pamiątkę czułej schadzki, Czy znaczyć miał rozłąki ból, Czy był to tylko ślad przechadzki W cienistym lesie, w ciszy pól ? Czy żyje ów ? Czy żyje owa ? Gdzie mają swój zaciszny kąt ? A może zwiędli już bez słowa, Tak jak ten kwiat nieznany zwiądł ? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: byl taki czas... 28.02.16, 20:18 mmmmmm...ech, no pięknie :)) no to masz :) www.youtube.com/watch?v=zq1xUd6V2pI Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: byl taki czas... 28.02.16, 20:21 albo ? www.youtube.com/watch?v=lLYBufV3Od8 Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Przecież... 28.02.16, 20:49 Sipińska miała ten wiersz w repetruarze ale nie potrafię znależć .. smutno..): Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ze spraw... 28.02.16, 21:12 chwytajacych za serce... odezwiesz sie do mnie? - bo nie chialbym "niedoczekac" jak Ci kozacy... bye. musze na dzis znickac... J. www.youtube.com/watch?v=TfWYsM1vzOo Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: :) 28.02.16, 21:28 www.youtube.com/watch?v=lnF98hwyVgY W imię czego palisz wszystkie mosty Potem mówisz że to tylko żart A wśród pól szeleszczą zeschłe osty A wśród drzew szeleści tylko wiatr. W imię czego patrzysz czasem wilkiem Robisz ręką niecierpliwy gest W imię czego w okno patrzysz chyłkiem Jakbyś chciała zauroczyć mnie. W imię czego klaszczesz nagle w dłonie Jakbyś miała jeszcze naście lat Tam w oddali niebo lśni jak płomień Tam w ogrodzie kwiat jest tak jak kwiat. W imię czego pleciesz coś trzy po trzy I zostawiasz wpół otwarte drzwi Nie wiem czy to błyszczą twoje oczy Czy po burzy tęcza w słońcu lśni. W imię czego piszesz długie listy Które potem w gniewie porwiesz wpół Ludzie tak odchodzą jak i przyszli Jak odchodzi każda z roku pór. W imię czego słowa, które były Są jak diament, który stracił blask Cztery pory roku nas łączyły Piąta pora roku dzieli nas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Piata pora roku, poviadasz ? 29.02.16, 09:44 vinia napisała: Piąta pora roku dzieli nas. A jak ona dokladniej wyglada? Bo ja to znam tylko piaty wymiar - Wymiar Sprawiedliwosci i... wiem jak czasem trudno sie z nim zgodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Piata pora roku, poviadasz ? 29.02.16, 11:16 "A jak ona dokladniej wyglada?" Piąta pora roku = Strach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ale... 02.03.16, 10:08 viviene napisała: > Piąta pora roku = Strach. :) ale ze strachem najgorzej pozostawac - sam na sam... od wiekow najlepsza metoda walki z nim - jest walka wespol-zespol... czy jeszcze bardziej poetycko: - razem ze Stachem walczymy ze Strachem. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale... 02.03.16, 10:44 S - serce T - tęsknota R - radość A - apatia C - czułość H - historia żeby walczyć wespół trzeba mieć zespół :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Masz racje, Aniele... 03.03.16, 19:08 Vinia napisała: żeby walczyć wespół trzeba mieć zespół :) Masz racje, Aniele... - a ja to jestem Indywidualista... ale moze chociaz jakies wspolne kursy doksztalcajace ? w zapodanym przez Cię zakresie ? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: No i co... 03.03.16, 19:47 narobiłeś Robaczkuuuu ? katastrofa, heh ośleeeeee o bajdzo bajdzo śle jak się takich dwóch spotka:)) i pozostaje kurs z piątego wymiaru :) Odpowiedz Link Zgłoś