Dodaj do ulubionych

INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE

17.10.04, 00:28
Witam !!

WAŻNE, PROSZĘ PRZECZYTAĆ UWAŻNIE

Ostrzegam wszystkich przed zawieraniem znajomości w internecie i obdarzaniem
poznanych osób nadmiernym zaufaniem. Niedopuszczalne jest podawanie
jakichkolwiek informacji umożliwiających zidentyfikowanie nas a w
szczególności podawanie nazwiska, numeru telefonu, adresu, przesyłanie zdjęć.
Różnorodne fora internetowe wykorzystywane są przez różne osoby o niejasnych
zamiarach. Umożliwienie zidentyfikowania własnej osoby - to "pakowanie się" w
niezłe tarapaty.
Kilka porad - jak się ukryć.
1. Gdy prowadzimy korespondencję przy pomocy poczty elektronicznej: Należy
założyć konto pocztowe w jednym z darmowych serwisów np. w gazeta.pl.
Uzyskujemy wtedy w pełni funkcjonalne konto pocztowe.
2. Gdy decydujemy się na rozmowę przy pomocy komunikatora w rodzaju Gadu-Gadu
należy usunąć z katalogu publicznego dane w rodzaju data urodzenia czy
nazwisko. Należy też koniecznie wyłączyć opcję Gadu-Gadu ---> Ustawienia --->
Połączenie ---> Używaj połączeń bezpośrednich. To uniemożliwi rozmówcy
podgląd adresu IP przy pomocy programu Inwigilator z pakietu Power GG.
3. Gdy decydujemy się na rozmowę przy pomocy teleflonu komórkowego należy
zrobić wszystko aby rozmówca nie poznał naszego numeru telefonu. Należy
zastrzec numer u operatora lub zablokować przezentację numeru (przed numerem
wybieranym należy dodać ciąg znaków: #31# ,działa to w niektórych sieciach).
Do wysyłania SMSów można wykorzystać kartę SIM któregoś z systemów pre-paid,
którą w razie problemów należy zniszczyć.
4. Gdy decydujemy się na spotkanie - należy umówić się w ruchliwym punkcie
danej miejscowoci, w żadnym wypadku w domu czy w miejscu mało uczęszczanym.
Obserwuj wątek
    • Gość: AW Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.range81-152.btcentralplus.com 17.10.04, 08:25
      ... i potem nozem go, nozem. Slady zatarte, nikt cie nie zlapie,..
    • Gość: bmx Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.04, 08:45
      Co proponujesz dla IRC'a, ICQ'u, tlena, skypa, yahoo .... ?

Jesli chodzi o sms'y, to mniej kosztowne jest używanie bramek internetowych :D
    • dumpty Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 18.10.04, 23:27
      To lepiej nie zaczynać....
    • jmx Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 19.10.04, 01:38

Po przeczytaniu takich wątków odechciewa się wszystkiego... ;-/

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=16819692
    • Gość: Loko Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.170-78-194.adsl-fix.skynet.be 03.11.04, 12:59
      najlepiej przyjsc na taka randke z dzielnicowym
    • Gość: zwariowałam? Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 14:02
      Cholera...coś w tym jest.
      1.Od ponad miesiąca otrzymuję w środku nocy i bladym świtem chamskie SMS-y
      typu: "wstawaj cipo", "onanizuję się i myślę jak cię....itd" ale to w zasadzie
      pestka, przecież mu kiedyś przejdzie
      aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ku.. mać teraz jestem w dość dziwnej
      sytuacji/układzie:
      - facet z randek 02
      - on mam mój numer tel. a ja jego NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      - wie gdzie mieszkam a nawet był,
      - spaliśmy razem,
      - opowiada sporo o sobie, o (ponoć) posiadanych siostrach i innych (ponoć)
      istniejących sprawach i wszystko jest tylko PONOĆ, bo tak naprawdę to człek
      jest ściśle wirtualny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś randka - specjalnie zaproponowałam knajpę a nie moje mieszkanie. JAK
      zdobyc interesujące i zarazem uspakajające mnie informacje o nim? Obawiam się
      boiwem, że:
      - ma żonę, może dzieci
      - cholera wie KTO ON!!!!!!!!!!, gdzie mieszka, co robi....eeeeeeeeeeeeee - żyć
      się odechciewa od tych znaków zapytania.
      A ja pewnie durna jestem maksymalnie, niewąpliwie naiwan...szkoda gadać. Ale
      samiutka jak palec jestem od ponad 3 lat i to pewnie popchnęło mnie w jego
      ramiona...
      Macie jakiś pomysł....poza samobójstwem naturalnie :)
      • koni00 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 04.11.04, 08:30
        No cóż nie jesteśmy roztropni ja i owszem spotykałem sie w realu z pannami
        poznanymi w necie ale zawsze w miejscach typu PUB. Przestałem podawałem namiar
        po tym raz jak spotkałem namolną osobe która dzwniła do mnie w środku nocy i
        rozmawiała przez parę godzin. Inteligentna może nieszczęśliwa a może nie do
        końca zrównoważona psychicznie...nie wiem. Pomogła zmiana numeru na nowy.
      • Gość: ciocia dobra rada Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 193.30.160.* 04.11.04, 09:21
        Jeśli funkconuje ten zbok jeszcze na o2 to skontaktuj się z moderatorem na tym
        portalu i opisz ,że czujesz się zagrożona.Jeśli podał dane żeby się
        zarejestrować to może ci pomogą go zidentyfikować? (chociaż ustawa o ochronie
        danych odobowych stwarza małe szanse...)

A na przyszłość nie bądz tak ufna i nie spraszj byle kogo do domu i sama też
        nie chodź do nieznajomego - portale randkowe w wielu przypadkach to zbiorowisko
        śmieci!
        • Gość: zwariowałam? Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 10:11
          Otóż zboczek to tylko SMS-y, nie zna mojego adresu. Poznany w randkach, ale w
          interii, a dziś w nocy seria SMS-ów 6 sztuk. I to trwa już ponad m-c.
          A cd.pierwszego wpisu, to tymczasem (po wczorajszej randce) jest niebiańsko,
          coś się wyjaśniło (miałam dziwne uczucie niepokoju/niewiedzy), więc trzymajcie
          kciuki. Może będę nielicznym przykładem na udany związek z randek
          internetowych?? Kto wie... Pozdrawiam :)
          • annam64 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 04.11.04, 12:24
            nie łudź sie moja droga na udany związek z poznanym osobnikiem z internetu,
            ktoś mądrze powiedział , że sa same smieci, nieprawda ,ja też bym się do tych
            śmieci zaliczała ale przewaga to smieci
      • Gość: wadera3 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.itpp.pl 06.11.04, 10:50
        ty jakaś dziwna jesteś-umawiasz się z facetem,o którym nic nie wiesz? i snujesz
        plany?????????????????????????????????????
        naucz siię zasady-wszystko musi działać w obie strony-jeśli nie-nie ma
        znajomości-to takie łatwe
        • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 82.160.41.* 06.11.04, 13:23
          wadera - zwariowałam i Kasia to jedna i ta sama osoba. Teraz już o nim wiem
          bardzo dużo, gdy rozpoczynałam ten wątek wiedziałam znacznie mniej :)
          Cóż - nie wydaje mi się stosowne zalewać kogoś na pierwszym, czy drugim
          spotkaniu potokiem pytań...zresztą, jeśli ktoś nie chciałby odpowiedzieć -
          zawsze może skłamać...prawda?
          • Gość: wadera3 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.itpp.pl 06.11.04, 16:16
            nie mówiłam o zalewaniu potokiem.....tyle,że ja raczej spotykałam się z
            facetami po dłuższej wymianie smsów,maili itd. i też rzadko o coś wprost
            pytałam...może mam to szczęście,że nieżle mi idzie ocenianie ludzi gdy ich
            słucham,jeśli nie czuję się dość komfortowo psychicznie-nie wchodzę w to.
            Z niektórymi facetami nadal utrzymuję miłe netowe kontakty,troszkę jestem do
            tego przygotowana zawodowo,a trochę mnie życie nauczyło ;)))
            a skłamać-pewnie ale to się wyczuwa,jeśli nie od razu,to wkrótce...
            • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 82.160.41.* 06.11.04, 16:39
              Przyznaję Ci rację, trudno to wytłumaczyć....poprostu żal mi czasu na zawracanie
              głowy długą korespondencją. Poza tym mieszkam sama, nie mam znajomych i siedzę
              sama jak palec samiuteńka w domu, więc te spotkania to jedna z metod wychodzenia
              z domu :) Tak się moje życie ułożyło, że po długiej (pożal się Boże) miłości (z
              tzw.klapkami na oczach) pozostałam - bez znajomych, przyjaciół i tyle :)
    • witold71 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 04.11.04, 18:33
      ..i nie wolno zapomnieć o likwidacji polis ubezpieczeniowych, wymeldowaniu się
      do nikąd, spaleniu dokumentów i wyjeździe do jakiejś bananowej republiki - z
      dala od kompów i komór ...:)
      • george.sand Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 04.11.04, 21:41
        witold71 napisał:

> ..i nie wolno zapomnieć o likwidacji polis ubezpieczeniowych, wymeldowaniu
        się
        > do nikąd, spaleniu dokumentów i wyjeździe do jakiejś bananowej republiki - z
        > dala od kompów i komór ...:)

wiesz, niby śmieszne, ale jak taki typ może życie uprzykrzyć swoimi telefonami
        czy durnymi albo chamskimi smsami.
        • daktylek Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 04.11.04, 22:01
          Po co dawała pierwsza swój telefon?
          • george.sand Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 05.11.04, 10:55
            > Po co dawała pierwsza swój telefon?

no niby racja, też uważam, że w przypadku znajomości internetowych powinna
            istnieć ekwiwalencja w wymianie informacji (jeśli telefon to obie strony znają
            swoje telefony, jeśli zdjęcie to oboje się nimi wymieńcie itd.)

tylko, z drugiej strony ona mogłaby mieć jego telefon, a np. dopiero na
            spotkaniu mogłoby się okazać, że to jakiś zbok, albo nawet po jakimś czasie
            spotkań, i to by było jednak gorsze

ja bym odżałowała te 160 pln-ów i zmieniła sobie numer żeby mieć święty spokój
            • samowolny Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 05.11.04, 11:04
              george.sand napisała:

> ja bym odżałowała te 160 pln-ów i zmieniła sobie numer żeby mieć święty spokój

a moze ten "zbok" jest naganiaczem operatora telefonii komórkowej i ma prowizje
              od tych 160 zeta?:)))))
              • george.sand Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 05.11.04, 11:23

> a moze ten "zbok" jest naganiaczem operatora telefonii komórkowej i ma
                prowizje
                >
                > od tych 160 zeta?:)))))

Tobie to tylko przklapsić samowolny
                :))
    • kawal Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 05.11.04, 01:00
      czy Wy tutaj nie widzicie ze zwariowana lubie byc traktowana tak jak tutaj
      opisala? Gdyby nie to przeciez by dawno zmienila nr komorki.
      • Gość: zwiariowałam:) Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 08:56
        Otóż nie dałam pierwsza numeru. Nie posiadam gołębia pocztowego a jakoś
        musieliśmy się umówić na spotkanie :) Naturalnie dopiero potem wyszło jego
        szaleństwo.
        Po drugie - nie lubie być tak traktowana, a inforamcja dla ciebie przemądrzały
        typie - zmiana numeru kosztuje 160,00 zł a moja pensja jest dość ograniczona
        (tak jak i ty "kawal"...chyba miało być kawał dupka)
        • Gość: ciocia dobra rada Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 193.30.160.* 05.11.04, 09:45
          Powiem ci teraz coś bardzo mądrego zwariowana...posłuchaj swojego INSTYNKTU on
          ci słusznie podpowiada...jeśli czujesz niepokój możesz być pewna że masz do
          tego powody a jeśli ich nie znasz to wkrótce poznasz. Zmykaj od ludzi których
          się boisz I OBAWIASZ , obserwuj uważnie tych którzy cię niepokoją ...wkrótce
          wnioski same się nasuną bo instynkt cię nie myli.

Ja nie słuchałam siebie samej, tłumiłam niepokój , tłamsiłam wątpliwości
          okłamując samą siebie i chwilę potem wyszło szydło z wora!
          • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 10:02
            Niepokój rozwiany :) Facet nie jest kawalerem, lecz był żonaty i ma dwójkę
            dzieci - ot i cała tajemnica. Cóż - trudno mieć do kogoś pretensje za
            przeszłość. Ja również, gdybym kiedyś miałam możliwość wyjść zamąż za swojego
            kilkuletniego partnera, pewnie urodziłabym mu dziecki i teraz była rozwódką z
            dzieckiem/dziećmi. A tak chwalę sobie - bo jestem tzw.starą panną :)
            Ale - fakt - istnieje coś takiego jak dodatkowy zmysł...szczególnie u kobiet :)
            Dzięki za rady i pozdrawiam.
            • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 10:05
              c.d. bo dość może niejasno poprzednio się wyraziłam!
              Facet od SMSów to jedno
              a
              Facet od randki to ktoś zupełnie inny i tego traktuję dość poważnie

I tyle :)
              • wkurzona77 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 05.11.04, 10:17
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=15646360&v=2&s=0
                ja sie juz raz przejechalam na internetowych randkach (z interii):(((((
                • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 11:05
                  wkurzona77 - ja przejechałam się nieraz! Ale nie mam pomysłu na to gdzie można
                  poznać faceta, a nie chcę być sama. Próbuję zatem, pomimo niepowodzeń i
                  późniejszych rozczarowań. Osobiście jednak nie polecam tej formy poznawania
                  facetów.
                  • Gość: ciocia dobra rada Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 193.30.160.* 05.11.04, 12:29
                    Miałam podobną story...spotykałam się z facetem: 40 letnim rozwodnikiem, dobrze
                    sytuowanym...a po 3 miesiącach zadzwoniła do mnie jego ŻONA! Przeczytała sms-
                    y...i mój Lovestorant okazał się 46-letnim bakrutem na dodatek żonatym...który
                    szukał zamożnej panny na dochodne, żeby mu mieszkanie poprzątała, poprała no i
                    chętnie przyjmował drobne prezenty :( (onet: cheops - uwaga cały czas grasuje)
                    • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 05.11.04, 12:49
                      upsssssssssssssss, przy Twoim moje przeżycia to pryszcz :)
                      I mam na tą okoliczność pewne powiedzenie mojego autorstwa:
                      wszystkie chłopy to jełopy :)
                      Amen
                      • bylla Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 05.11.04, 22:14
                        najleiej by bylo skompromitowac tych lovelasow i na ostrzezenie innym podac
                        linka do ich ogloszen.
                        • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 82.160.41.* 05.11.04, 22:27
                          Moja kochana - ja nawet moge podać numer telefonu tego zboczka :)
                          • bylla Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 06.11.04, 02:46
                            ja jestem ciekawa jak on wyglada.czy jest zdjecie na ogloszeniu?
                          • Gość: wadera3 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.itpp.pl 06.11.04, 10:54
                            podaj-na forum, na pewno ktoś skorzysta i pobawi się jego kosztem;))) ja w to
                            wchodzę
                      • jmx o tak 06.11.04, 03:46
                        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> upsssssssssssssss, przy Twoim moje przeżycia to pryszcz :)
                        > I mam na tą okoliczność pewne powiedzenie mojego autorstwa:
                        > wszystkie chłopy to jełopy :)

Ale aż strach powiedzieć co to za kobiety, które lecą na takich "jełopów".
                        Naiwność to duży eufemizm.
                        • polgebek Re: o tak 06.11.04, 05:49
                          A ty jmx taka ufna a nadal nie masz chlopa...
                          • gapka spojrzalam z ciekawosci na randki.onet 06.11.04, 05:58
                            a naprawde jest na co patrzec :-))(mowie o mezczyznach)
    • Gość: wadera3 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.itpp.pl 06.11.04, 10:36
      ....jak wszyscy zastosujemy się do tych dobrych rad,to nikt z nikim już nie
      pogada,nie spotka się,zabarykadujemy się w domach i położymy się do łóżek z
      pistoletem pod poduszką-paranoja.....
      od kilku lat gadam sobie z ludżmi poznanymi w sieci....
      z niektórymi spotykałam się /niejeden raz ;)))/
      owszem trzeba to kontrolować,owszem, na około 100 poznanych osób/nie wszystkich
      osobiście/ tylko kilka było do strawienia,ale to nie może być podstawą do
      wydawania opinii o wszystkich użytkownikach....
      aktualnie jestem w związku z facetem z internetowych randek/od roku/ i właśnie
      sobie razem zamieszkaliśmy ;)))
      Faktem jednak pozostaje,że niestety znakomita większość takich randkowiczów to
      popaprańcy z mnóstwem kompleksów,to sfrustrowani oldboye lub przeterminowane
      laleczki barbie,którzy w sieci chcą być kim innym-takich należy unikać-to
      jasne,a jeśli ktoś nie potrafi zorientować się z kim ma do czynienia-niech
      sobie da po prostu spokój .....
      • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 82.160.41.* 06.11.04, 11:33
        Racja, jednak, jeśli ma się możliwość poznawać ludzi w "naturalny" sposób,
        najlepiej poprzez znajomych, to myślę, że ryzyko rozczarowania jest mniejsza...

Natomiast jeśli chodzi o omawianego kolesia, to jest zarejestrowany w interii
        pod nickiem MarcinnS i niestety nie ma fotki, ale powiadam - jest dość
        przystojny i to chyba niestety jego jedyna zaleta :) Poza tym jest prostacki,
        prymitywny i przekonany o swojej doskonałości, jawnie okazuje pogardę do
        drugiego człowieka.
        Na nasze pierwsze i zarazem jedyne spotkanie przyszedł w oryginalnych ciuchach
        (sprawiały wrażenie jakby dopiero wyciągnięte z opakowań), drogich butach,
        bodajże miał złotą biżuterię i UWAGA (dupek) płacąc za kawę wyjął pokaźny plik
        pieniędzy (hahahaha)...czyli maksymalne prostactwo. Jeszcze zaserwował mi
        opoowieść, jak to pewna panienka, z którą umówił się na spotkanie, wychodzi z
        autobusu, on do niej podchodzi i powiada: to ty jesteś (powiedzmy) Zosia, ona
        potwierdza, na co on: to wsiadaj do autobusu, bo mi się nie podobasz...
        Wyobrażam sobie samopoczucie wspomnianej "Zosi".
        Komentarze pozostawiam Wam i pozdrawiam serdecznie wszystkich!
        • twardziellka Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 06.11.04, 13:02
          no to daleko nie trzeba siegac - tutaj pisuje czasem quickly, ktory pisal ze
          podrywa kobiety przez wyciaganie w restauracji pliku banknotow dolarowych.
          Faktycznie maksymalne prostactwo. Az niedobrze sie robi.
          • Gość: wadera3 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.itpp.pl 06.11.04, 16:10
            a jak to świadczy o kobietach??????????????
            • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 82.160.41.* 06.11.04, 16:43
              Myślę, że taka sytuacja (plik banknotów) imponuje tylko jakiejś
              hmmmm...cichodajce-małolacie. Ja w każdym razie niei padłam temu idiocie do stóp
              a wręcz miałam na końcu języka radę na przyszłość, ale co mnie palanciarstwo
              interesuje?
              OK- lecę na wódkę do znajomych - tych nielicznych.
              • bylla Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 07.11.04, 02:20
                sam opis tego Marcina by mnie odrzucil: "luzna znajomosc, seks, sponsorowanie
                itd" do tego nie podal zdjecia. To chyba z samych tych danych wiadomo ze ma
                sie do czynienia z lajdaczkiem.

• agnida Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 06.11.04, 22:44
              Gość portalu: wadera3 napisał(a):

> a jak to świadczy o kobietach??????????????

o kobietach???? Przeciez to nie one wyciagaja banknoty i skad wiesz jak reaguja?
              • potajemna Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 07.11.04, 06:08
                ja Wam powiem tylko ze tacy "osentacyjni" z forsa okazuja sie najwiekszymi
                skapcami.
              • wadera3 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 07.11.04, 08:11
                agnida napisała:

> Gość portalu: wadera3 napisał(a):
                >
                > > a jak to świadczy o kobietach??????????????
                >
                > o kobietach???? Przeciez to nie one wyciagaja banknoty i skad wiesz jak
                reaguja
                > ?
                ..odniosłam się do tego co było wcześniej-jeśli taki kmiot mówi,że jest to jego
                sposób na podryw/wypróbowany/-to świadczy o kobietach....niestety znam wiele
                takich dziewczyn,które właśnie przez pryzmat grubości portfela oceniają
                mężczyznę....ja bym nawet kawy z nim pewnie nie wypiła....
                • potajemna Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 07.11.04, 23:27
                  taki facet to absolutny dupek:

- prostak bo wyciaga forse osentacyjnie
                  - no i ze takie kobiety wybiera.
                  • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 07:58
                    tzn. jakie? Bo ja sobie nie mam nic do zarzucenia, gdzie tu moja wina?
                    • Gość: ciocia dobra rada Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 193.30.160.* 08.11.04, 09:43
                      Naprawdę nie wymyślam tych historii ale chyba mam pecha. Kolejny internetowy
                      Lovelas-lat 40,wydawał się uczciwy i kulturalny...Romans trwał 1,5 miesiąca...
                      Potem okazało się,że zaliczał wszystkie babeczki z netu jak leci.Wchodząc na
                      linki kobitek wielokrotnie widziałam jak się łasił w tzw. Księdze gości
                      (publicznie dostępnej pod wizytówką) do małych,grubych,dużych,chudych,młodych,
                      starszych...Aż strach pomyśleć co mogłam załapać ;)
                      Widocznie przechodzi kryzys wieku średniego? Głowa siwieje...du..pa
                      szaleje ;))))

Otóż ten miły i kulturalny pan jak sam o sobie twierdzi (onet:On40waw tu ukrył
                      swój profil cwaniaczek i wp: grandreserva 1p) pologowany na wszelkich
                      portalach ! Zaproponował mi na 2-giej randce sex analny!
                      Nadal szwenda się po sieci uwodząc ufne i naiwne dziewczęta spragnione miłości.

• Gość: Kate1972 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 10:00
                        Wszystkie chłopy to jełopy :)
                        I jak tu komukolwiek zaufać????????????
                        • Gość: Kate1972 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 10:09
                          Przypomniały mi się spotkania z pewnym 47-latkiem. Miły, wykształcony, forma
                          budowlana, facet z klasą. 4 spotkania - w tym 4xrestauracja, 3xogromne bukiety
                          róż, na drugim spotkaniu zaproponował, abym się do niego wprowadziła, na
                          trzecim się oświadczył i zaproponował załatwienie wszelkich formalności zaraz
                          po weekendzie, na czwartym zawiózł do swojego mieszkania i chyba miał jakiś
                          cel.... :) A ponieważ mu się nie powiodło, to najnormalniej w świecie zamilkł i
                          już nie chciał się żenić hahahaha. Po jakimś czasie dostałam SMS-a, grzecznego,
                          ale wynikało z niego, że mu się inwestycja nie opłacała hahahahaha
                          I z mojej obserwacji wynika, że panowie chcieliby przetestować towar odrazu.
                          Gdybym tak samo podchodziła do tego zagadnienia, to po ok.20 spotkanych
                          facetach czułabym się jak pospolita ku.. hahaha
                        • Gość: ciocia dobra rada Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 193.30.160.* 08.11.04, 10:10
                          uff...ja już na szczęście nie muszę się tułać po internecie...znalazłam
                          wreszcie swojego kotka w realu :)

Pomogła mi przyjaciółka ;) wygrzebała "z lamusa" :) swojego starego kolegę
                          który uchował się jakoś w wieku kawalerskim :)Wiedziałm o nim dużo od
                          koleżanki, o jego rodzinie, przeszłości więc nie był dla mnie anonimowy jak
                          ktoś z netu i nie było obawy że udaje kogoś kim nie jest...i od kwartału
                          jesteśmy razem :)))))))

Dla mnie net to pasmo dziwnych przygód i nieprzyjemnych sytuacji ale Tobie może
                          się udać- nie każdy facet to szmondak! W każdym razie nie rezygnuj ale bądż
                          czujna i trzymaj się dozy ograniczonego zaufania...Życzę powodzenia!!!!!!!

• Gość: robalek Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:47

> Wszystkie chłopy to jełopy :)
                          > I jak tu komukolwiek zaufać????????????

trudno zaufać, szczególnie takiemu z netu
                      • Gość: robalek Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:46
                        > Naprawdę nie wymyślam tych historii ale chyba mam pecha. Kolejny internetowy
                        > Lovelas-lat 40,wydawał się uczciwy i kulturalny...Romans trwał 1,5
                        miesiąca...
                        > Potem okazało się,że zaliczał wszystkie babeczki z netu jak leci.Wchodząc na
                        > linki kobitek wielokrotnie widziałam jak się łasił w tzw. Księdze gości
                        > (publicznie dostępnej pod wizytówką) do
                        małych,grubych,dużych,chudych,młodych,
                        > starszych...Aż strach pomyśleć co mogłam załapać ;)
                        > Widocznie przechodzi kryzys wieku średniego? Głowa siwieje...du..pa
                        > szaleje ;))))
                        >
                        > Otóż ten miły i kulturalny pan jak sam o sobie twierdzi (onet:On40waw tu
                        ukrył
                        > swój profil cwaniaczek i wp: grandreserva 1p) pologowany na wszelkich
                        > portalach ! Zaproponował mi na 2-giej randce sex analny!
                        > Nadal szwenda się po sieci uwodząc ufne i naiwne dziewczęta spragnione
                        miłości.

zdjęcie ma przyjemne, naprawdę tak wygląda?
                        ale dziad paskudny
                        • Gość: ciocia dobra rada Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 193.30.160.* 08.11.04, 15:42
                          Nie ufajcie temu dobrotliwemu uśmieszkowi...to stary cwaniak!

Napisał że szuka miłości ale zapomniał dodać że w łożu :))))) che, che a tak
                          naprawdę czyha na anusa ;)))))
                          • Gość: bleble Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.net 08.11.04, 19:52
                            e tam, jak dla mnie to on wygląda podejrzanie
                        • potajemna robalku a gdzie jest jego zdjecie? 08.11.04, 21:46
                          • Gość: bleble a gdzie jest jego zdjecie? IP: *.net 08.11.04, 22:44
                            w serwisie randkowym na onecie
                            • potajemna Re: a gdzie jest jego zdjecie? 09.11.04, 02:56
                              eee to trzeba sie zarejestrowac zeby zobaczyc :-(
                              • potajemna Re: a gdzie jest jego zdjecie? 09.11.04, 12:36
                                poszlam zobaczyc ale jest tylko profil na onet i wp.
                                a na miejscu zdjecia jest napis ze zdjecie niedostepne. no to gdzie go widzicie?
                                • Gość: blabla Re: a gdzie jest jego zdjecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:00
                                  potajemna napisała:

> poszlam zobaczyc ale jest tylko profil na onet i wp.
                                  > a na miejscu zdjecia jest napis ze zdjecie niedostepne. no to gdzie go
                                  widzicie
                                  > ?

o kurcze, zajrzalam teraz i rzeczywiscie: zdjęcie znikneło
                                  ale wczesniej bylo
    • Gość: ciocia dobra rada Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 193.30.160.* 09.11.04, 15:18
      A to kurdu..pel jeden! Zrobił lifting strony!Zmienił nicka, fotki i opis-
      przedstawiający go jako ideał! No i to zachęcające ...."partnerski związek"
      sugerujący, że facio szuka kogoś na stałe...genialna podpucha!

I widzę że wciąż zaprasza na kiepskiego cieńkusza w nadzieji że którejś pannie
      uderzy do głowy...a baba pijana to du..pa sprzedana!
      • potajemna Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 09.11.04, 22:17
        moze to nie ten sam bo na onet ma 41 lat
        a na wp dla sie w przedzial 36 +

Moze tez uczeszcza to forum i szybko wyjal zdjecie
    • Gość: Kasia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 12:05
      upssssss
      A ja znowu otrzymuję nocne SMS-y od tego zboka i na dodatek powiadomił mnie, że
      zamierza zamieścić mój numer telefonu w internecie, cytuję: "...że lubisz w
      dupę być brana.." Ładne...nie mam co... On jest poważnie chory psychicznie. Idę
      dziś zmienic numer telefonu, bo ten debil jeszcze gotów to zrobić.
      • wadera3 Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE 19.11.04, 23:06
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> upssssss
        > A ja znowu otrzymuję nocne SMS-y od tego zboka i na dodatek powiadomił mnie,
        że
        >
        > zamierza zamieścić mój numer telefonu w internecie, cytuję: "...że lubisz w
        > dupę być brana.." Ładne...nie mam co... On jest poważnie chory psychicznie.
        Idę
        >
        > dziś zmienic numer telefonu, bo ten debil jeszcze gotów to zrobić.

..podaj ten numer.....może inni tez chcą się pobawić jego kosztem..../tego
        zboka rzecz jasna.../
    • Gość: andzia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:46
      Kasia to ty też go postrasz że zamieścisz jego numer telefonu w necie, może to
      coś da????
    • Gość: sonia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: 80.48.237.* 19.11.04, 17:39
      ...a ja znalazlam w internecie swojego przyszłego meza:D
    • Gość: andzia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:22
      Soniu to gratuluję. Moja koleżanka też, co się okazało że to koleś który
      mieszka dwie ulice dalej od niej i pomysleć "jaki ten net mały" :) :) :)
      • Gość: tusia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 11:08
      • Gość: tusia Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 11:09
        Moim zdaniem koniecznie zmień numer tel i podaj Jego nr - przynajmniej te
        kobiety, które to przeczytają będą ostrożniejsze...
        • Gość: znajomy tusi Re: INTERNETOWE ZNAJOMOŚCI - WAŻNE OSTRZEŻENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:32
          moim zdaniem powinnaś tusiu częsciej dawać większej ilości osób, jak to teraz
          robisz
    • didi83 PAMIETAJCIE 30.11.04, 23:45
      (Chyba zjadlo moj poprzedni post)
      Jak to mawia Moj wykladowca z Medycyny Sadowej "Grupo Przestepcza!!! Jak juz
      dopadniecie swoja ofiare i ja usiercicie TO PAMIETAJCIE ZE NALEZY JA SPALIC!!!
      aby sekcja zwlok i badanie ciala nic nie wykazaly"

Wiec jak juz znajdziemy ofiare z netu , usmiercimy nozem :d to do OGNIA :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka