Gość: Frau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:15 witom Cie synek, jesteś Ty łod nos?, jak tak, to dej znać, jo tu jes blank nowo, potrzebuja przewodnika ( śmiesznie się pisze gwarą, ale przyjemnie ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: do Samowolnego 02.12.04, 14:36 witoj frelko:)) dej rynka a poprowadza cie bez to forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: do Samowolnego 02.12.04, 14:38 byle nie za głośno... boch już tu nabroiła... jo tu richtig, dopiero od poru dni... skad eś jes?... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: do Samowolnego 02.12.04, 14:45 jo z katowic.."tu jest moje miejsce tu mam swój ciasny ale własny kąt tu jest moje miejsce tu jest mój dom":))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Nie wiem czemu... 02.12.04, 14:43 zaczynam byc zazdrosna :-( Samowolnego mi kradna a wszystko przez to, ze z urodzenia jestem scyzoryk, 5 lat mieszkalam w Zaglebiu a dopiero od niedawna mieszkam gdzie trzeba. No i godoc nie umia :-(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 14:46 nic się nie bój... nauczymy Cię... i nikogo nie kradnę!... krajana tylko spotkałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 14:53 meduza4 napisała: > Ziomala, nie krajana! :-D *** ziomal to nie po naszemu... ainfach, naszego hanysa... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 14:56 Nie po waszemu, nie powaszemu... Wszystkie hanysy jakich znam tak mowia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 14:58 meduza4 napisała: > Nie po waszemu, nie powaszemu... > Wszystkie hanysy jakich znam tak mowia :-) tak a najwięcej hanysow znasz ze Sosnowca nie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:02 W Sosnowcu nie ma hanysow! Z Katowic, Gliwic, Zabrza i Chorzowa znam paru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:05 a widze ze kolezanka zna topografie gdzie hanysy som:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:07 No ja Ci chyba wprac musze ;-) To co, za krotko tu jeszcze mieszkam, zeby mnie za swoja uwazac? Przechrzcic sie chyba oficjalnie trzeba... A ze godoc nie umia to jest Twoja i tylko Twoja wina!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 14:49 meduza toś żeś gorolica nie znaczy że ni moga ucałowac twego lica..:)))) tedy sie nie frasuj i nie być zazdrosno bo to kobicie nie przstoji:))))) apropo polecam przedstawienie "Cholonek" w katowickim teatrze Korez świetna sztuka , zabawna i pouczająca zarazem.. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 14:52 samowolny napisał: > meduza toś żeś gorolica nie znaczy że ni moga ucałowac twego lica..:)))) Ty mi nie pocalunki a dwa piwa i miche jadla wisisz :-))) > tedy sie nie frasuj i nie być zazdrosno bo to kobicie nie przstoji:))))) A wlasnie jestem zazdrosna: czlowiek 5 lat w tych Katowicach kazdego dnia w robocie siedzial... a tu w 5 minut kradna mi Samowolnego :-( > apropo polecam przedstawienie "Cholonek" w katowickim teatrze Korez świetna > sztuka , zabawna i pouczająca zarazem.. Boze, nie mam czasu. Starczy mi, ze sie dzisiaj tu przywloklam a za tydzien jakas bzdurna nasiadowa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 14:58 dziewczyno spokojnie... weź go sobie... ale jesteśmy w mniejszości... to z Wami mi po prostu raźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:03 ewiku ..meduza ino szteruje cie tak dla śmichu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:05 To zalezy po co mam go sobie brac ;-PPPPP Ale tego zeby tak nasze stare kumpelstwo w 5 minut zdradzac, bo sie (niech juz bedzie) krajanka(?) pokazala to ja mu nie daruje! Nie, jego zadluzenie wobec mojej osoby wzroslo dzis do trzech piw i michy jadla, bo inaczej to juz nie wiem co ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:06 a co jo moga za to... jo tako niewinno sierota bożo... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:08 A wszystko przez to, ze dla niego gorol to gorszy jakis, albo co... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:10 babo... bo mi się tu kompleksów nabawisz... i dostanę wyrzutów sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:13 Juz sie nabawilam, juz sie nabawilam :-( A ten Sosnowiec to on mi do konca zycia bedzie wypominal :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:15 niestety ma co... bo to podejrzane tereny... ale teraz jesteś nasza... spokojnie... jak na wojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:19 No nie wiem czy wasza. Duszy diablu nie sprzedalam i moze jeszcze kiedys wroce w te podejrzane tereny. Sentyment mnie tam ciagnie, a nawet dwa :-) A Samowolny to zdrajca :-( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:22 kruca bomba..ledwo sie cłowiek obruci a juz od zdrajców go wyzywają:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:27 No bo jak mogles, no jak mogles ;-PPPP Dzioucha ledwo na to forum przyszla a Ty juz sie spoufalasz, bo ona hanyska a ja nie :-( I czy to nie jest zdrada ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:31 ech tys mnie widac nie widziała jak sie naprawde spoufalam:)))) a że z dobroci serca nowoprzybyła krajanke grzecznie przywitałem i oprowadzic po forum chcialem to grzech?:) przeca zawsze wszędzie tu czy tam każdy nowoprzybyły jest miły nam..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:38 samowolny napisał: > ech tys mnie widac nie widziała jak sie naprawde spoufalam:)))) Czy cos stracilam? ;-) > a że z dobroci serca nowoprzybyła krajanke grzecznie przywitałem i oprowadzic > po forum chcialem to grzech?:) Mnie nie oprowadzales.... bo ja bylam tu pierwsza :-) przeca zawsze wszędzie tu czy tam każdy > nowoprzybyły jest miły nam..:)))) Nowoprzybyly z Sosnowca tez? ;-PPPPP A wiesz, ze ten Sosnowiec to byla najlepsza czesc mojego zycia :-( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:43 najprzyjemniejsze są te miejsca gdzie sie dobrze czujemy i je najcieplej wspominamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:54 No widzisz :-( Kto sie gorolem urodzil ten gorolem zostanie i daremne proby zrobienia ze mnie hanysa :-( Ja mam taka gorolowa dusze... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:24 meduza4 napisała: > A ten Sosnowiec to on mi do konca zycia bedzie wypominal :-( dobra juz ci nie bede wypominał..kazdy robi błedy w życiu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Zabije gada ;-) 02.12.04, 15:29 samowolny napisał: > meduza4 napisała: > > A ten Sosnowiec to on mi do konca zycia bedzie wypominal :-( > > dobra juz ci nie bede wypominał..kazdy robi błedy w życiu:))))) Ta zniewaga krwi wymaga!!! Janie, moj pistolet! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Zabije gada ;-) 02.12.04, 15:34 meduza4 napisała: > Janie, moj pistolet! :-) Jan:.."jasnie Pani ale zamek wylata":))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Zabije gada ;-) 02.12.04, 15:44 a widziała jasnie pani Jana on przeca nie z śląska:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Zabije gada ;-) 02.12.04, 15:55 Ja nie wiem skad on jest. Ja mu place a o jego pochodzenie nie pytam :-) Jeszcze sie okaze, ze to jakis kuzyn Bercika ;-PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: Nie wiem czemu... IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 14:10 Uduszę jak kaczkę....ja jestem z Sosnowca :) Szkoła średnia - KIELCE :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:13 meduza4 napisała: > jego zadluzenie wobec mojej osoby wzroslo dzis do trzech piw i michy > jadla, bo inaczej to juz nie wiem co ;-) meduza cos mi sie widzi że od razu zamówie kista piwa tak na wszelki wypadek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 15:17 Hanys, Ty mi tu uwazaj, bo na to piwo do konca zycia nie wyrobisz jak mi tak co tydzien bedziesz podpadal ;-PPPP A piwa zamow ile chcesz, cobym nie myslala, zes sknera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 16:00 meduza4 napisała: > Hanys, Ty mi tu uwazaj, bo na to piwo do konca zycia nie wyrobisz > jak mi tak co tydzien bedziesz podpadal ;-PPPP > > A piwa zamow ile chcesz, cobym nie myslala, zes sknera ;-) *** moga sie dołonczyć... ino piwa nie lubie... ale jak trzeba coś łobloć... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 16:14 ewiku napisała: > > *** moga sie dołonczyć... ino piwa nie lubie... ale jak trzeba coś łobloć... Ja tez nie lubie i dlatego pije z sokiem :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 16:20 to to jakoś strzymiemy... to prost ( niem. )... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 16:36 No ale gdzie ten gad i zdrajca? Czy on nas na to piwo w koncu zabierze? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 17:23 to som te chłopy... obiecujom złote góry... i co... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 17:29 Eeee, on mi ino piwo obiecol... i nie dol tego piwa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 17:35 choćby ino piwo... ale obiecoł... i co...psinco... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 17:55 A bo to wszystkie chlopy takie... a hanysy w szczegolnosci ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 02.12.04, 18:55 tu masz trochę racji... na pochybel hanysom!... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie wiem czemu... 03.12.04, 08:20 meduza4 napisała: > A bo to wszystkie chlopy takie... a hanysy w szczegolnosci ;-PPP witam meduza4... i co z tym piwem?... hanys się nam całkiem skrył... oj, jak my go dopadnymy...to pierza polecom!... Odpowiedz Link Zgłoś