Dodaj do ulubionych

szukam kobiety

19.05.02, 02:14
dzielnej nad wyraz,
mówiącej Prawdę, prawdziwej,

apf
.
Obserwuj wątek
    • Gość: messja Re: szukam kobiety IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 02:26
      apf napisał(a):

> dzielnej nad wyraz,
      > mówiącej Prawdę, prawdziwej,
      >
      > apf
      > .

;))))))))))
    • Gość: Mikey Re: szukam kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 10:50
      hehe, śmiech messji dobrze wyraża sytuację
      taką dziewczynę mozesz sobie iść szukać, a do końca życia nie będziesz
      narzekał, że nie pozostało już nic do znalezienia, :)
      myślałem, że Beata jest tą wyjątkową dziewczyną, która mówi prawdę dopóki nie
      usłyszałem od niej, że... nic do mnie nie czuje
      no i dobrze, że nie mówiła prawdy, :)
      według mnie nawet jeśli niektóre dziewczyny naprawdę starają się mówić prawdę,
      i tak nie wychodzi im, bo kobiety rzadko wiedzą, co myślą, co czują itp...
      mam rację? :)
      • Gość: lisiczka Re: szukam kobiety IP: *.man.polbox.pl 20.05.02, 10:36
        Gość portalu: Mikey napisał(a):

> hehe, śmiech messji dobrze wyraża sytuację
        > taką dziewczynę mozesz sobie iść szukać, a do końca życia nie będziesz
        > narzekał, że nie pozostało już nic do znalezienia, :)
        > myślałem, że Beata jest tą wyjątkową dziewczyną, która mówi prawdę dopóki nie
        > usłyszałem od niej, że... nic do mnie nie czuje
        > no i dobrze, że nie mówiła prawdy, :)
        > według mnie nawet jeśli niektóre dziewczyny naprawdę starają się mówić prawdę,
        > i tak nie wychodzi im, bo kobiety rzadko wiedzą, co myślą, co czują itp...
        > mam rację? :)

nie. nie masz racji.
        ja np doskonale wiem co czuje i mysle i mowie o tym.
        a prawda jest lepsza chocby nawet najbardziej gorzka niz
        slodkie klamstwa.
        • Gość: zxc1973 Re: szukam kobiety IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 12:00
          Gość portalu: lisiczka napisał(a):

> nie. nie masz racji.
          > ja np doskonale wiem co czuje i mysle i mowie o tym.
          > a prawda jest lepsza chocby nawet najbardziej gorzka
          niz
          > slodkie klamstwa.

Tak, ale chodzi o to, ze jakby na to nie patrzec, z
          naszego punktu widzenia, kobiety maja dosc zmienne
          uczucia - poddane chwilowym nastrojom - i to co mowisz
          dzis nie musi byc prawda jutro ;-)
          • Gość: Dr. Belb Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 12:08
            Jak by na to nie patrzec tak jest ze wszystkim.. czas wszystko zmienia.
            Dzis jestes jutro Cie nia ma.
            wszystko ma poczatek i koniec.. poza wezem ktory zjada wlasny ogon...
            ale i w tym przypadku widzmy paszcze weza..
            wiec... nie znasz dnia ani godziny a wszystko jest w ruchu.. niekonczacy sie
            wir.
            I nic nowego nie dokryjesz. wszystko uz bylo .. jest i bedzie.. kwestja tylko
            tego czy ty jako jednostka juz to zansz czy jeszcze nie..
            • Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 13:15
              Belbo, czy moze jestes spod znaku Blizniat?
              • Gość: messja Re: szukam kobiety IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 13:40
                Gość portalu: Krizia napisał(a):

> Belbo, czy moze jestes spod znaku Blizniat?

a po czym zgadlas? tez troche interesuje sie znakami...
                • Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 15:37
                  a zgadlam?
                  • Gość: messja Re: szukam kobiety IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 15:39

> a zgadlam?

powiem, jak powiesz jak zgadlas?:)))))
                    • Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 15:46
                      No coz....jestem kobieta wielu talentow ;-)))))
                      • Gość: Belbo Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 15:54
                        Mesja trysneła inteligencja.. powiem jak powiesz jak zgadalas.. Kryzia pewnie
                        zgryzla paznokcie z niepewnosci czy zgadla czy nie.. po mtakiej wypowiedzi tez
                        byl bym niepewny:)
                        • Gość: messja Re: szukam kobiety IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 15:58
                          o to chodzilo, przeciez gluptasie... to byl taki zart... krizia sie na nim
                          poznala bo jako kobieta ma nietylko wiele talentow, ale i poczucie humoru:))))

Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Mesja trysneła inteligencja.. powiem jak powiesz jak zgadalas.. Kryzia pewnie
                          > zgryzla paznokcie z niepewnosci czy zgadla czy nie.. po mtakiej wypowiedzi tez
                          > byl bym niepewny:)

• Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 16:02
                            Messjo, a tak "na powaznie" to...pomyslalam sobie tak, poniewaz Bliznieta
                            czesto plota trzy po trzy, klucza, kreca, pisza bez ladu i skladu czyli....malo
                            tresci w zawilej formie ;-))))

A znam to z autopsji, jako ze jam jest Blizniak:-)
                            • Gość: belbo Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 16:31
                              Tylko ty jestes kobieta blizniak.. to wiele zmienia..
                              dziwne tylko ze n nic nie mowisz.. jakis nietypowy blizniak jestes.
                              • Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 16:45
                                Lepiej byc nietypowym, typowi ludzie to nudziarze.
                                • Gość: belbo Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 16:53
                                  no tak.. ale wybrnelas.. nie napisalas ze jestem gbur.. plus dla Ciebie..
                                  mesja by mnie zmieszala z blotem.
                                  Minus dla niej:)
                                  • Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 17:04
                                    Lepiej pozno niz wcale - jestes gbur.....
                                    • Gość: Belbo Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 17:19
                                      O jak milo:)
                                      widzisz skompensowalo sie.. j i jestes na zero znow:)
                                      • Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.05.02, 22:36
                                        Ja na zero, a Ty wciaz na minusie......

hehehe
                                    • Gość: messja Re: szukam kobiety IP: *.proxy.aol.com 20.05.02, 21:13

> Lepiej pozno niz wcale - jestes gbur.....

brawo dla tej pani:))))
                                  • Gość: messja Re: szukam kobiety IP: *.proxy.aol.com 20.05.02, 21:56
                                    Gość portalu: belbo napisał(a):

> no tak.. ale wybrnelas.. nie napisalas ze jestem gbur.. plus dla Ciebie..
                                    > mesja by mnie zmieszala z blotem.
                                    > Minus dla niej:)

dostaje juz minusy nawet za to, co jeszcze nie zrobilam:(
                            • Gość: messja Re: szukam kobiety IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 16:38

> Messjo, a tak "na powaznie" to...pomyslalam sobie tak, poniewaz Bliznieta
                              > czesto plota trzy po trzy, klucza, kreca, pisza bez ladu i skladu czyli....malo
                              >
                              > tresci w zawilej formie ;-))))
                              >
                              > A znam to z autopsji, jako ze jam jest Blizniak:-)

stad to przyciaganie:)))

• Gość: lisiczka Re: szukam kobiety IP: *.man.polbox.pl 20.05.02, 12:50
            Gość portalu: zxc1973 napisał(a):

> Tak, ale chodzi o to, ze jakby na to nie patrzec, z
            > naszego punktu widzenia, kobiety maja dosc zmienne
            > uczucia - poddane chwilowym nastrojom - i to co mowisz
            > dzis nie musi byc prawda jutro ;-)

tak, ale chodzi o to, ze jakby na to nie patrzec, z
            naszego punktu widzenia, mezczyzni maja rowniez zmienne uczucia -
            przemyslane i przeanalizowane logicznie i na trzezwo - dlatego to co mowia
            dzis nie musi byc prawda jutro ;)
    • Gość: barakuda Re: szukam kobiety IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 19.05.02, 10:50
      dlaczego szukasz jej o 2 w nocy, te z reguly juz dzielnie spia:)
    • Gość: Pom Re: szukam kobiety IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 12:12
      O 2 w nocy pojawiają się tęsknoty, które ranek elegancko tłumi. Poajwiają się
      wątpliwości i tęsknota zanika... do natępnej 2 w nocy.
      Można się tak turlać jeszcze bardzo długo.
    • Gość: iza Re: szukam kobiety IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 19.05.02, 18:49
      ja jestem bardzo dzielna chyba az za bardzo, ale czy ja szukam mezczyzny?
      .....
    • rubber.biscuit Re: szukam kobiety 20.05.02, 13:36
      apf napisał(a):

> dzielnej nad wyraz,
      > mówiącej Prawdę, prawdziwej,
      > apf

Powodzenia ;))))
      Nie ustawaj w tej trudnej misji...
      Bądź dzielny, nie załamuj się niepowodzeniami...
    • Gość: sylwia Re: szukam kobiety IP: 217.96.109.* 20.05.02, 14:03
      Popatrz, popatrz jaki zbieg okolicznoći! Ja jestem bardzo dzielna i szukam
      prawdomównego mężczyzny - może sie poznamy bliżej:-)? sylwia@szafa.pl
      Pozdrawki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka