apf 19.05.02, 02:14 dzielnej nad wyraz, mówiącej Prawdę, prawdziwej, apf . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: szukam kobiety IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 02:26 apf napisał(a): > dzielnej nad wyraz, > mówiącej Prawdę, prawdziwej, > > apf > . ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: szukam kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 10:50 hehe, śmiech messji dobrze wyraża sytuację taką dziewczynę mozesz sobie iść szukać, a do końca życia nie będziesz narzekał, że nie pozostało już nic do znalezienia, :) myślałem, że Beata jest tą wyjątkową dziewczyną, która mówi prawdę dopóki nie usłyszałem od niej, że... nic do mnie nie czuje no i dobrze, że nie mówiła prawdy, :) według mnie nawet jeśli niektóre dziewczyny naprawdę starają się mówić prawdę, i tak nie wychodzi im, bo kobiety rzadko wiedzą, co myślą, co czują itp... mam rację? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka Re: szukam kobiety IP: *.man.polbox.pl 20.05.02, 10:36 Gość portalu: Mikey napisał(a): > hehe, śmiech messji dobrze wyraża sytuację > taką dziewczynę mozesz sobie iść szukać, a do końca życia nie będziesz > narzekał, że nie pozostało już nic do znalezienia, :) > myślałem, że Beata jest tą wyjątkową dziewczyną, która mówi prawdę dopóki nie > usłyszałem od niej, że... nic do mnie nie czuje > no i dobrze, że nie mówiła prawdy, :) > według mnie nawet jeśli niektóre dziewczyny naprawdę starają się mówić prawdę, > i tak nie wychodzi im, bo kobiety rzadko wiedzą, co myślą, co czują itp... > mam rację? :) nie. nie masz racji. ja np doskonale wiem co czuje i mysle i mowie o tym. a prawda jest lepsza chocby nawet najbardziej gorzka niz slodkie klamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: szukam kobiety IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 12:00 Gość portalu: lisiczka napisał(a): > nie. nie masz racji. > ja np doskonale wiem co czuje i mysle i mowie o tym. > a prawda jest lepsza chocby nawet najbardziej gorzka niz > slodkie klamstwa. Tak, ale chodzi o to, ze jakby na to nie patrzec, z naszego punktu widzenia, kobiety maja dosc zmienne uczucia - poddane chwilowym nastrojom - i to co mowisz dzis nie musi byc prawda jutro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Belb Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 12:08 Jak by na to nie patrzec tak jest ze wszystkim.. czas wszystko zmienia. Dzis jestes jutro Cie nia ma. wszystko ma poczatek i koniec.. poza wezem ktory zjada wlasny ogon... ale i w tym przypadku widzmy paszcze weza.. wiec... nie znasz dnia ani godziny a wszystko jest w ruchu.. niekonczacy sie wir. I nic nowego nie dokryjesz. wszystko uz bylo .. jest i bedzie.. kwestja tylko tego czy ty jako jednostka juz to zansz czy jeszcze nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 13:15 Belbo, czy moze jestes spod znaku Blizniat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: szukam kobiety IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 13:40 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Belbo, czy moze jestes spod znaku Blizniat? a po czym zgadlas? tez troche interesuje sie znakami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 15:37 a zgadlam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: szukam kobiety IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 15:39 Gość portalu: Krizia napisał(a): > a zgadlam? powiem, jak powiesz jak zgadlas?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 15:46 No coz....jestem kobieta wielu talentow ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 15:54 Mesja trysneła inteligencja.. powiem jak powiesz jak zgadalas.. Kryzia pewnie zgryzla paznokcie z niepewnosci czy zgadla czy nie.. po mtakiej wypowiedzi tez byl bym niepewny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: szukam kobiety IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 15:58 o to chodzilo, przeciez gluptasie... to byl taki zart... krizia sie na nim poznala bo jako kobieta ma nietylko wiele talentow, ale i poczucie humoru:)))) Gość portalu: Belbo napisał(a): > Mesja trysneła inteligencja.. powiem jak powiesz jak zgadalas.. Kryzia pewnie > zgryzla paznokcie z niepewnosci czy zgadla czy nie.. po mtakiej wypowiedzi tez > byl bym niepewny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 16:02 Messjo, a tak "na powaznie" to...pomyslalam sobie tak, poniewaz Bliznieta czesto plota trzy po trzy, klucza, kreca, pisza bez ladu i skladu czyli....malo tresci w zawilej formie ;-)))) A znam to z autopsji, jako ze jam jest Blizniak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 16:31 Tylko ty jestes kobieta blizniak.. to wiele zmienia.. dziwne tylko ze n nic nie mowisz.. jakis nietypowy blizniak jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 16:45 Lepiej byc nietypowym, typowi ludzie to nudziarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 16:53 no tak.. ale wybrnelas.. nie napisalas ze jestem gbur.. plus dla Ciebie.. mesja by mnie zmieszala z blotem. Minus dla niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 20.05.02, 17:04 Lepiej pozno niz wcale - jestes gbur..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: szukam kobiety IP: 195.116.222.* 20.05.02, 17:19 O jak milo:) widzisz skompensowalo sie.. j i jestes na zero znow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: szukam kobiety IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.05.02, 22:36 Ja na zero, a Ty wciaz na minusie...... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: szukam kobiety IP: *.proxy.aol.com 20.05.02, 21:13 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Lepiej pozno niz wcale - jestes gbur..... brawo dla tej pani:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: szukam kobiety IP: *.proxy.aol.com 20.05.02, 21:56 Gość portalu: belbo napisał(a): > no tak.. ale wybrnelas.. nie napisalas ze jestem gbur.. plus dla Ciebie.. > mesja by mnie zmieszala z blotem. > Minus dla niej:) dostaje juz minusy nawet za to, co jeszcze nie zrobilam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: szukam kobiety IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.05.02, 16:38 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Messjo, a tak "na powaznie" to...pomyslalam sobie tak, poniewaz Bliznieta > czesto plota trzy po trzy, klucza, kreca, pisza bez ladu i skladu czyli....malo > > tresci w zawilej formie ;-)))) > > A znam to z autopsji, jako ze jam jest Blizniak:-) stad to przyciaganie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka Re: szukam kobiety IP: *.man.polbox.pl 20.05.02, 12:50 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Tak, ale chodzi o to, ze jakby na to nie patrzec, z > naszego punktu widzenia, kobiety maja dosc zmienne > uczucia - poddane chwilowym nastrojom - i to co mowisz > dzis nie musi byc prawda jutro ;-) tak, ale chodzi o to, ze jakby na to nie patrzec, z naszego punktu widzenia, mezczyzni maja rowniez zmienne uczucia - przemyslane i przeanalizowane logicznie i na trzezwo - dlatego to co mowia dzis nie musi byc prawda jutro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barakuda Re: szukam kobiety IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 19.05.02, 10:50 dlaczego szukasz jej o 2 w nocy, te z reguly juz dzielnie spia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: szukam kobiety IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 12:12 O 2 w nocy pojawiają się tęsknoty, które ranek elegancko tłumi. Poajwiają się wątpliwości i tęsknota zanika... do natępnej 2 w nocy. Można się tak turlać jeszcze bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: szukam kobiety IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 19.05.02, 18:49 ja jestem bardzo dzielna chyba az za bardzo, ale czy ja szukam mezczyzny? ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rubber.biscuit Re: szukam kobiety 20.05.02, 13:36 apf napisał(a): > dzielnej nad wyraz, > mówiącej Prawdę, prawdziwej, > apf Powodzenia ;)))) Nie ustawaj w tej trudnej misji... Bądź dzielny, nie załamuj się niepowodzeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: szukam kobiety IP: 217.96.109.* 20.05.02, 14:03 Popatrz, popatrz jaki zbieg okolicznoći! Ja jestem bardzo dzielna i szukam prawdomównego mężczyzny - może sie poznamy bliżej:-)? sylwia@szafa.pl Pozdrawki! Odpowiedz Link Zgłoś