23.05.02, 20:49
Zrobilo mi sie jakos smutno-moze to brak bzow,moze muzyka, moze wieczor....
Popatrzylam na innych oni tacy weseli szczesliwi i.... zobaczylam;
ze znowu kwitna bzy.Nie te wiosenne fiolkowe ale letnie - czarne bzy -
o bialych kwiatkach i tak jak w zyciu wydaje sie,ze czegos juz nie ma....ze
Ale to jest tylko zmienia barwe ...... forme......i nastroj

:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucy Re: nastroje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 21:12
      Smutno baardzo.Z jednej strony człowiek żałuje tego co minęło, a z drugiej nie
      chce się już do tego wracać. Niby jestem zadowolona ale jakoś ciągle
      smutno...Pozdro.L
      • Gość: Belbo Re: nastroje IP: *.acn.waw.pl 23.05.02, 21:24
        Chodzcie dziewczyny na spacer.. usiadziemy nad wisla i pogadamy o zyciu.. a
        potem zanurzymy sie w tlum ludzi i bedziemy sycic oczy targowiskiem
        próznosci.. by zmeczeni zasiasc gdzies na lawce i popatrzymy w gwiazdy.
        A potem do domu bo jutro rano do pracy trza.:)
        • Gość: Lucy Re: nastroje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 21:33
          No tak. Spacerek dobrze zrobi, a jeszcze lepiej spacerek na browarek.
          Ale niestety jutro trzeba wstać o nieludzkiej porze. Pozdro.
          • Gość: messja Re: nastroje IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.05.02, 21:36
            Gość portalu: Lucy napisał(a):

> No tak. Spacerek dobrze zrobi, a jeszcze lepiej spacerek na browarek.
            > Ale niestety jutro trzeba wstać o nieludzkiej porze. Pozdro.

kusiciele:)))))
            (ale co sie odwlecze, to nie uciecze... moze nawet wycieczke sobie za miasto w
            niedziele zrobie? a co?? jak szalec to szalec....:)))

• Gość: messja Re: nastroje IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.05.02, 21:38
              Gość portalu: messja napisał(a):

> Gość portalu: Lucy napisał(a):
              >
              > > No tak. Spacerek dobrze zrobi, a jeszcze lepiej spacerek na browarek.
              > > Ale niestety jutro trzeba wstać o nieludzkiej porze. Pozdro.
              >
              > kusiciele:)))))
              > (ale co sie odwlecze, to nie uciecze... moze nawet wycieczke sobie za miasto w
              > niedziele zrobie? a co?? jak szalec to szalec....:)))
              >

a wogole to ide stad... nic sie dzisiaj nie nauczylam, chyba tepa jestem, albo
              komputer zepsuty, ide sie powiesic...:(
            • Gość: Lucy Re: nastroje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 21:40
              Myslę,że jeden browarek wieczorkiem jeszcze nikomu nie zaszkodził.No, może
              dwa...A jak się śpi!I nie śnią sie głupoty jak zwykle.Kuszę dalej.Buziaczki.L
              • Gość: messja Re: nastroje IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.05.02, 21:42

> Myslę,że jeden browarek wieczorkiem jeszcze nikomu nie zaszkodził.No, może
                > dwa...A jak się śpi!I nie śnią sie głupoty jak zwykle.Kuszę dalej.Buziaczki.L

przekonalas mnie: zanim sie powiesze wypije dwa browarki:)

• Gość: Lucy Re: nastroje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 21:45
                  Ha,ha.W takim razie polecam cos mocniejszego Na taką okazję...!L.
                  • Gość: messja Re: nastroje IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.05.02, 21:47

> Ha,ha.W takim razie polecam cos mocniejszego Na taką okazję...!L.

nie moge... jak ja bede jutro w pracy chuchac?
                    zreszta ja "mocniejszego" od tak dawna nie pilam, ze zupelnie bym zaniemogla...

• Gość: Lucy Re: nastroje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 21:52
                      Eeeee, niemożliwe...Wierze w Ciebie!
                      Weżmy na przykład taki koniaczek. Baardzo przyjemny i nie daje efektu chuchania
                      nazajutrz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka