malinka48 27.02.05, 16:07 tajemniczy urok,niestety chyba żle tłumaczony przez wiele osób:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: Romantica.... 27.02.05, 16:19 Nastój trzeba umiec czuć......... nie każdy to potrafi...;))) Witaj........ Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Romantica.... 27.02.05, 16:24 Witaj:))Każdy odczuwa nastroje,nie wierzę w to,że nie potrafi.Tylko myślę,że w ludziach jest za dużo agresji,i dlatego wszystko spłaszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Romantica.... 27.02.05, 16:29 Ludzi mozna różnie zakwalifikowac.... od zgrubsza ociosanych do artystycznie i finezyjnie rzeźbionych....w tym zakresie też mieszczą się ich odczucia i uczucia....;)) Sa ludzie pozbawieni tzw. uczuc wyższych.... i jak mozna od takicg oczekiwać odruchów romantycznych chociazby na forum...... to nie realne oczekiwania...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi like this one? IP: *.arcor-ip.net 27.02.05, 16:25 www.geocities.com/Paris/Parc/2515/imagind/mapa.JPG or this? www.bogner-records.com/neues/images/SiCD45503FritzKoch-Romantica.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: like this one? 27.02.05, 16:34 dla każdego tajemniczy urok,ma znaczenie inne:)),ale wszystko ma jeden wspólny mianownik. Moje odczucia są nieosiągalne:))w życiu realnym ,i dlatego maja tajemniczy urok. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: like this one? 27.02.05, 16:38 W romantyźmie element tajemniczości to jeden z wielu elementów i nie stanowi on wyłaczności tego stanu.....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: like this one? 27.02.05, 16:41 niezwykły,fantastyczny,można dużo,ale mnie najbardziej odpowiada ta odrobinka tajemniczego uroku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: like this one? 27.02.05, 16:43 Dlatego zamiast pięciu świec....lepiej zapalić jedną...........;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: like this one? 27.02.05, 16:51 a ile zapalić ,jak ma się świecznik?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii dla poprawy nastroju, 27.02.05, 17:01 poniewaz jak to zwykly hoop, jestem wzrokowcem, podrzuce jeszcze maly klimacik... mitglied.lycos.de/kkklllooo/Bilder1/luke2.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
hansii na jak to? 27.02.05, 16:39 nieosiagalne sa one pewnie dla mnie... ale jezeli Ty je posiadasz, to one dla Ciebie sa "realne"? - w kazdym razie na tyle, na ile je potrafisz zracjonalizowac... wiec i czesc tajemnicy znika, czy sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: na jak to? 27.02.05, 16:45 każde stwierdzenie można sprowadzić,do wytłumaczenia i przełożenia na świat realny.Ale nie każdy chce się odzierać z odrobiny ,tajemniczości o czymś niezwykłym,co może go spotkać,albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: na jak to? 27.02.05, 16:53 Czyli marzenia,oczekiwania....ja aurę tajemniczosci mimo wszystko ulokowałbym obok tego a nie zamiast......;-))) Odpowiedz Link Zgłoś