Dodaj do ulubionych

fajny prezent dostałam?

IP: *.elk.mm.pl 09.03.05, 08:43
wczoraj na dzień kobiet zamiast życzeń usłyszałam: gdyby nie dziecko to na
pewno bym z tobą nie był już dawno bym się rozwiódł.
I to zupełnie bez powodu takie słowa usłyszałam, a może powodem było to że
złego szampana kupiłam lub kolacja była nie smaczna a może to że oczywistym
było że licze na czuły sex??? chyba sobie życie zmarnowałam mimo że mam
dopiero 24 lata. pocieszcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: mariamagdalena Re: fajny prezent dostałam? IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 09.03.05, 08:52
      Masz dziecko.. wiec sobie nie zmarnowalas. a On niech sobie gada, to Tylko
      facet :)
      • Gość: potrzebuje pociesz Re: fajny prezent dostałam? IP: *.elk.mm.pl 09.03.05, 08:58
        dzięki. ale wiesz jak mi się przykro zrobiło. pzrecież nie zrobiłam nic złego
        nie wiem czemu on tak powiedział.
        teraz ciagle o tym mysle zastanawiam sie czy on naprawde tak mysli
    • Gość: exman Re: fajny prezent dostałam? IP: *.teleton.pl 09.03.05, 08:59
      Co ty napisać....., gdyby miał odrobinę przyzwoitości, chociaż wczoraj mógł
      sobie darować taki tekst. Ale skoro go wypuścił, to chyba mu od dawna po głowie
      chodził. Może to i lepiej, że już wiesz. Zatem czas działać. Głęboki oddech,
      kawa, kartka papieru i spisz "za i przeciw". Pozdrawiam.
    • szybki_wytrysk Re: fajny prezent dostałam? 09.03.05, 09:08
      A to klocek jeden !!!! No Wiesz co ? Gębę mu tylko za to obić!!!
      Wiesz co ? Przez 3 miesiące nie bzykaj sie z nim . Zobaczysz jak spokornieje.
    • Gość: mariamagdalena Re: fajny prezent dostałam? IP: .152.3.* / *.man.polbox.pl 09.03.05, 09:24
      Sloneczko, nie zastanawiaj sie co zle zrobilas. jestes mlodziutka taka jeszcze,
      wiec Milosci przed Toba jeszcze Tyle, ze hohohoho :). Jeszcze poczujesz jak
      Kochaja mezczyzni :)
    • kaya_ja Re: fajny prezent dostałam? 09.03.05, 09:29
      zgadzam się z exmanem
      jak tak powiedział to pewnie myślał o tym już wcześniej
      bolało pewnie jak nie wiem ale przestanie zobaczysz i jeszcze będzie dobrze
      pozdrawiam :)
    • samowolny Re: fajny prezent dostałam? 09.03.05, 09:42
      nigdy nie ma dobrego czasu na rozejście sie ale jak to ma nastapic to powinno
      sie doprowadzić do tego jak najszybciej, bo tu czas nie leczy ran ..wrecz
      odwrotnie
    • Gość: potrzebuje pociesz Re: fajny prezent dostałam? IP: *.elk.mm.pl 09.03.05, 09:43
      dziękuje kochani jesteście. podnieśliście mnie treoche na duchu tym że wogle
      zaiteresowaliście się miją osobą bo ododawna nikt tego nie robi. spisując
      wszystkie za i przeciw to jednak wiecej jest za. mamy dziecko i chcę żeby miała
      ojca, bo ja sama go nie miałam i wiem jak to jest a oni po prostu za sobą
      szaleją. naprawde nie wiem co mu odbiło uważam się za dobrą zonę. w domu jest
      czysto ugotowane dziecko okay. jestem zadbana zasze mam makijaż i ładnie się
      ubieram nawet gdy nie wychodzę z domu, bo chcę się mu podobać. jeśli chodzi o
      sex to uprawimy go prawie codziennie i nie popadliśmy tu w rutynę. dlatego
      naprawde nie wiem co mu odwaliło.
      do szybkiego wytryska: napisałeś żebym się z nim nie kochała prze 3 miesiące.
      na razie nie zamierzam sie z nim bzykać, ale to nie będzie proste, bo przercież
      ja też mam swoję potrzeby, prawda, ale dzięki za radę
      • Gość: exman Re: fajny prezent dostałam? IP: *.teleton.pl 09.03.05, 10:01
        Widzisz? Forum jest jak Wujek Dobra Rada. A co do szlabanu na bzykanko, to
        forumowicze też mogą Ci w tym pomóc. Nieprawdaż szybki_w. ?
        • szybki_wytrysk Re: fajny prezent dostałam? 09.03.05, 10:15
          No bezwzględnie ;))))))))
          U mnie dziesięć . Agresywność jeden.
      • kwasna_cytryna Re: fajny prezent dostałam? 13.03.05, 22:14
        To masz dwa wyjścia, albo zapytać o co mu chodziło, albo przemilczeć. Ale
        skoro juz zdażyłaś zrobić analizę za i przeciw, to logiczne byloby zapytac: co
        jest nie tak w Twoim małżeństwie ?
    • viedion Re: fajny prezent dostałam? 13.03.05, 18:28
      Do meritum sprawy wracajac ...tzn dlaczego powiedzial tak wlasnie. Nie zawsze
      mowimy to co chcemy powiedziec..czy raczej nie zawsze chcemy powiedziec to co
      mowimy. Niekiedy padaja slowa mimowolnie i bez namyslu....niekiedy w tych
      slowach skierowanych do najblizszych zawiera sie gorycz i zlosc ktora nalezy
      sie komus innemu. Jesli wiec nie ma innych znakow na niebie i na ziemi ze cos
      jest nie tak....jesli byly to przez lata jedyne gorzkie i niesprawiedliwe slowa
      jakie uslyszalas to nie przywiazywalbym do tego wagi..nie roztrzasal i nie
      rozmyslal. Wiem ze nie tak latwo jest przejsc nad tym do porzadku
      dziennego...ale niekiedy jest tak lepiej...niekiedy jest tak latwiej.
    • Gość: mietek Re: fajny prezent dostałam? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 13.03.05, 20:30
      puść go kantem słonko.dekiel widać nie jest Ciebie wart
      • Gość: maly Re: fajny prezent dostałam? IP: 82.160.108.* 14.03.05, 12:41
        hm...no jak na takie swięto to facet troszkę przesadził !! Ty mówisz że
        wszystko jest ok. ale to Twoje zdanie, moze on juz pomału zaczyna miec inne ??
        co do seksu, masz swoje potrzeby ale on nie musi o tym wiedzieć i niech sie
        troche postara :)))
    • aga1214 Re: fajny prezent dostałam? 14.03.05, 13:04
      Masz dziecko to ciesz się nim, a jemu przejdą złe dni, faceci są gorsi od
      małych dzieci Pozdrawiam
    • lxz Re: fajny prezent dostałam? 14.03.05, 15:20
      Powinnaś go kopnąć.im szybciej tym lepiej dla ciebie i dziecka.Ja nie miałam
      nikogo miałam małe dziecko i męża?który mnie traktował okropnie mimo że jestem
      wykształcona .Bałam się strasznie,ale po jego ostatnim zachowaniu powiedziałam
      DOŚĆ i rozwiodłam się.Nie było to proste ale mam to już za sobą i jestem
      SCZĘŚLIWA.on cię i tak kiedyś zostawi ale wtedy to ty będziesz zostawiona i
      będzie ci trudniej.Ja wtedy miałam 23 lata.
    • kenya1 Re: fajny prezent dostałam? 17.03.05, 13:43
      hmmm, moze zupa byla za slona?? ;) A tak serio- daj sobie znim spokoj. Facet
      nie jest nic wart, skoro takie slowa przeszly mu przez gardlo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka