kusy3x6 12.06.02, 22:05 Jest ktos kto zawsze mysli o Tobie, Zagoscilas w mym sercu i tam pozostaniesz na zawsze. W tym wcieleniu nie dane jest nam byc razem, lecz nastepnym razem odnajde Cie i nie pozwole Ci nigdy odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beblo Re: Somebody? IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 22:21 Dzieki.. wierze ze w nastepnym wcieleniu bedziesz idealna kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Somebody? IP: *.pl 13.06.02, 00:11 kusy3x6 napisał(a): > Jest ktos kto zawsze mysli o Tobie, wiem, wiem,. moja żona, moja mama i mój ubezpieczyciel > Zagoscilas w mym sercu i tam pozostaniesz na zawsze. zaraz, zaraz....chodzi o małą białą myszkę? > W tym wcieleniu nie dane jest nam byc razem, eee zaczyna być dramatycznie. kolega się aby za dużo Goethego nie naczytał? Du bist Werter? > lecz nastepnym razem odnajde Cie i nie pozwole Ci nigdy odejsc. o happy end w prawdziwym mydlanooperastym hollywodzkim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Somebody? 23.06.02, 13:33 Gość portalu: def napisał(a): > kusy3x6 napisał(a): > > > Jest ktos kto zawsze mysli o Tobie, > > wiem, wiem,. moja żona, moja mama i mój ubezpieczyciel ZDECYDOWANIE NAJBARDZIEJ MYSLI TWOJA ZONA O MNIE, TY WIESZ DLACZEGO...............HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH DEF NA RYKOWISKO > > Zagoscilas w mym sercu i tam pozostaniesz na zawsze. > > zaraz, zaraz....chodzi o małą białą myszkę? SORRY ALE MAM TRACKBALL-A A NIE MYSZKE PUDLO.........HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH > > W tym wcieleniu nie dane jest nam byc razem, > > eee zaczyna być dramatycznie. kolega się aby za dużo Goethego nie naczytał? Du > bist Werter? GOETHE PRZY HITLERZE TO MIECZAK > > lecz nastepnym razem odnajde Cie i nie pozwole Ci nigdy odejsc. > > o happy end w prawdziwym mydlanooperastym hollywodzkim stylu LEPSZY TAKI STYL NIZ BLUZGI Z POD BUDKI Z PIWEM GDZIE CZESTO URZEDUJESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Somebody? IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 01:32 czemu tak twoje posty przyciagaja facetow, a zwlaszcza belbo?:))) kusy3x6 napisał(a): > Jest ktos kto zawsze mysli o Tobie, > Zagoscilas w mym sercu i tam pozostaniesz na zawsze. > W tym wcieleniu nie dane jest nam byc razem, > lecz nastepnym razem odnajde Cie i nie pozwole Ci nigdy odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Somebody? 13.06.02, 06:55 Po prostu mam to cos w sobie,ale i Ciebie przyciagnely. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Somebody? IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 02:59 kusy3x6 napisał(a): > Po prostu mam to cos w sobie,ale i Ciebie przyciagnely. ja sie do twojego zwiazku z belbo nie bede mieszac, tak tylko komentuje jako obserwator:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Somebody? IP: 217.153.4.* 13.06.02, 07:21 Kusy! Jestem pod wrazeniem... coz za godziny nadawania! :) Ty tam jednak zamieszkales??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Somebody? 14.06.02, 07:30 No coz takie jest prawo rynku,nie istniejesz to wypadasz z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Somebody? IP: 2.4.STABLE* 14.06.02, 10:24 Dziękuje Kusy, jeszcze nikt tak do mnie nie pisał....:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Somebody? 14.06.02, 13:43 To było naprawde sliczne, no no robi wrażenie!!!!!!! Ja tez sie zastanawiam co sie dzieje że gdzie Ty , tam i Belbo??? Ciekawe, bardzo ciekawe!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Somebody? 16.06.02, 14:12 KUSY! Mam prośbe .........przestań oglądać telewizję......argentyńsko-brazylijskie telenowele wyraźnie Ci nie służą.......... > Jest ktos kto zawsze mysli o Tobie, > Zagoscilas w mym sercu i tam pozostaniesz na zawsze. > W tym wcieleniu nie dane jest nam byc razem, > lecz nastepnym razem odnajde Cie i nie pozwole Ci nigdy odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Somebody? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 14:27 www.lzy.pl/rozrywka/download/lzy-agnieszka.avi Ew. dla poniektorych (z innej beczki ;-) ): www.lzy.pl/rozrywka/download/lzy-narcyz.avi Odpowiedz Link Zgłoś
somebody_like_you Re: Somebody? 17.06.02, 10:14 The world was on fire and no one could save me but you. It's strange what desire will make foolish people do. I never dreamed that I 'd meet somebody like you. I never dreamed that I knew somebody like you. No I don't want to fall in love.This world is only gonna break your heart. No I don't want to fall in love.This world is only gonna break your heart. With you. With you. This world... What a wicked game to play,to make me feel this way. What a wicked thing to do, to let me dream of you. What a wicked thing to say, you never felt this way. What a wicked thing to do, to make me dream of you, and I want to fall in love. This world is only gonna break your heart. No ,I want to fall in love. With you. The world was on fire , and no one could save me but you. It's strange what desire will make foolish people do. I never dreamed that I'd love somebody like you. I never dreamed that I'd loose somebody like you, no No,I want to fall in love. No,I want to fall in love. With you. With you. No, I ... Nobody loves no one. Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Somebody? 17.06.02, 10:24 Somebody loves, is missing ...sometimes :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Somebody? 17.06.02, 11:14 Jak kocha to poczeka, milosc nie lody tak latwo sie nie rozpuszcza,l a Belba zostawcie w spokoju, bo sie chlopak kompleksow nabawi jak go bedziecie porownywac do mnie. W celu ukrocenia insynuacji: Belbo i ja to dwie rozne osoby. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Somebody? IP: 217.153.4.* 17.06.02, 11:44 Chocby i do nastepnego wcielenia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Somebody? 17.06.02, 11:55 Z tym czekaniem to swieta racja.....byle nie za długo!!!!! A sam okres oczekiwania, myslenia, marzenia...czyz nie jest fascynujacy!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Somebody? 17.06.02, 13:07 Wicznosc to nic w porownaniu z nagroda gorocej,namietnej milosci, to nicosc. Cierpliwi beda nagrodzeni. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Somebody? IP: 217.153.4.* 17.06.02, 13:14 a wiara czyni cuda.... podobno Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Somebody? 17.06.02, 13:17 Gość portalu: m_ona napisał(a): a cuda sie zdarzaja...tez podobno Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Somebody? 17.06.02, 13:17 A nadzieja jest matka glupich, tylko ze kazda matka kocha swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś