malinka48 07.04.05, 19:27 kochać???.Podobno kochanie jest bezkrytyczne,umiecie tak? Ja umiem ,ale tylko dzieci,a facetów?:))Kocham ich,a może tylko ich zasobne spodnie,zaraz nic z tych rzeczy:))kieszenie jak mi ręce zmarzną:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: Umiecie.... 07.04.05, 19:45 no i tak:))net tak jak mi mówiono milion razy,ułuda każdy udaje tego kim chciałby być:))O matko,ale ja pogadam nawet z nieudacznikami:)),bo może ja taka jestem?,a w dupie.Zrobili mnie,urodzili i jestem:))jaka?taka. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Umiecie.... 07.04.05, 19:50 juz wiem:))dobra piszę jesuuuuuu pragnę,chcę kochać,kurcze nie czytac tylko pisać:))dobra jadę szóstką:))wpadnij pojedziemy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Umiecie.... 07.04.05, 20:45 pomimo,że 12 dzieli sie na pół spadam,nie lubię połowicznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Umiecie.... 07.04.05, 21:54 Uuuuu Malinka ale Cię wzieło! Co jest halny wieje, kotek umarł? Bezgranicznie i za nic kochaja niektóre dzieci i niektóre zwierzęta. Ludzie dorośli kochają za coś, nikt Cie tego jeszcze nie nauczył? Czy też właśnie ta nauka tak zabolała? >Na skrzyżowaniach życia nie ma drogowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Umiecie.... 07.04.05, 21:59 jeżeli potrafisz kochać za coś,to kim jesteś??????//no właśnie jakies indywiduum.I taki jest swiat dorosłych nie ma nic za darmo,za cos kochamy.Fajfus jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Umiecie.... 07.04.05, 22:13 A Ty co? Kochasz bezinteresownie? tylko za to, że ktoś jest?, nie stawiasz warunków, nie kontrolujesz, nie rozliczasz? Życie jest takie jakie jest, czasem boli, czasem wnerwia, ale za nic to masz nic, wielką figę i migrenę w postaci moralniaka { który Cię chyba męczy }. >Na skrzyżowaniach życia nie ma drogowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Umiecie.... 07.04.05, 22:31 :))moralniaka miałam raz ,w życiu:))wiesz kiedy?,jak kupiłam sobie bluzke z zajebista świadomością,że mam zapłacić za szkołę dziecka:))i nigdy więcej.I dlatego,że kochałam bezinteresownie:)),jestem sama nie do końca:))bo mam wspaniałe córki.I spadaj jak nie kumasz co piszę to sie nie wpierdaczaj w moje posty czy jak tam. Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Umiecie.... 07.04.05, 22:35 Uuu to jednak halny :-{{ Na skrzyżowaniach życia nie ma drogowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Umiecie.... 07.04.05, 22:39 uważaj,żeby halny nogawic ci nie porwał,bo jak rozerwie, to okaże sie,że nic tam niema. Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Umiecie.... 07.04.05, 22:44 Jasne bo żem strażnik charemu ;-}}} Albo nosze jeszcze krótkie spodnie? >Na skrzyżowaniach życia nie ma drogowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Umiecie.... 07.04.05, 22:51 haremu strażnik????/hahahhaa to wycieli Ci jajka ło matkooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Umiecie.... 07.04.05, 22:58 No aleś Ty błyskotliwaaaaaa ! Nie śmiać się proszę, taka praca! > Na skrzyżowaniach życia nie ma drogowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś