apf 04.07.02, 10:50 Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 10:55 apf napisał(a): > Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi. ty to powiedziales:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 11:16 to prawda, czuje sie zastraszona, ciagle namawiaja mnie do grzechu albo do picia czy ja moge prosic o pomoc? czuje sie taka bezbronna..... sil mi juz brak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 04.07.02, 11:24 tam sie w dodatku cały czas przeklina:((( czy ja tez moge prosic tu o azyl ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 11:25 Gość portalu: oona napisał(a): > tam sie w dodatku cały czas przeklina:((( > czy ja tez moge prosic tu o azyl ??:) pewnie, miło widzeć ciebie znowu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 04.07.02, 11:57 witam pozeracza babć i od razu sie zastrzegam, ze ja sie do pożarcia nie kwalifikuje!:) apf napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > tam sie w dodatku cały czas przeklina:((( > > czy ja tez moge prosic tu o azyl ??:) > > pewnie, miło widzeć ciebie znowu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 11:40 Gość portalu: oona napisał(a): > tam sie w dodatku cały czas przeklina:((( > czy ja tez moge prosic tu o azyl ??:) przeciez od dawna go masz... pewno teraz chcesz obywatelstwo:)))) dac kurze grzede....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 04.07.02, 11:42 Gość portalu: messja napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > tam sie w dodatku cały czas przeklina:((( > > czy ja tez moge prosic tu o azyl ??:) > > przeciez od dawna go masz... pewno teraz chcesz obywatelstwo:)))) > dac kurze grzede....:)))) tak,tak,a lada chwila poproszę o jakieś stanowisko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 11:44 jest jedno wolne: sekretarza... ktos wczoraj probowal zaprowadzic tu porzadek: trzeba poukladac watki i wypowiedzi, pilnowac regul itp. moze sie tym zajmiesz? bo proponodawca zdezerterowal:) Gość portalu: oona napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > Gość portalu: oona napisał(a): > > > > > tam sie w dodatku cały czas przeklina:((( > > > czy ja tez moge prosic tu o azyl ??:) > > > > przeciez od dawna go masz... pewno teraz chcesz obywatelstwo:)))) > > dac kurze grzede....:)))) > > tak,tak,a lada chwila poproszę o jakieś stanowisko:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 04.07.02, 11:54 Gość portalu: messja napisał(a): > jest jedno wolne: sekretarza... > ktos wczoraj probowal zaprowadzic tu porzadek: trzeba poukladac watki i > wypowiedzi, pilnowac regul itp. > moze sie tym zajmiesz? bo proponodawca zdezerterowal:) > :((mało zachęcające,a poza tym dość syzyfowo mi to brzmi:) ale zaczekajcie,podpytam co zaproponowaliby mi na psychologicznym albo kobiecie i ewentualnie tu wróce:) > Gość portalu: oona napisał(a): > > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > Gość portalu: oona napisał(a): > > > > > > > tam sie w dodatku cały czas przeklina:((( > > > > czy ja tez moge prosic tu o azyl ??:) > > > > > > przeciez od dawna go masz... pewno teraz chcesz obywatelstwo:)))) > > > dac kurze grzede....:)))) > > > > tak,tak,a lada chwila poproszę o jakieś stanowisko:)) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 11:55 wrocisz, wrocisz, zawsze wracasz:)))) Gość portalu: oona napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > jest jedno wolne: sekretarza... > > ktos wczoraj probowal zaprowadzic tu porzadek: trzeba poukladac watki i > > wypowiedzi, pilnowac regul itp. > > moze sie tym zajmiesz? bo proponodawca zdezerterowal:) > > > > :((mało zachęcające,a poza tym dość syzyfowo mi to brzmi:) > ale zaczekajcie,podpytam co zaproponowaliby mi na > psychologicznym albo kobiecie > i ewentualnie tu wróce:) > > > > > > Gość portalu: oona napisał(a): > > > > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: oona napisał(a): > > > > > > > > > tam sie w dodatku cały czas przeklina:((( > > > > > czy ja tez moge prosic tu o azyl ??:) > > > > > > > > przeciez od dawna go masz... pewno teraz chcesz obywatelstwo:))) > ) > > > > dac kurze grzede....:)))) > > > > > > tak,tak,a lada chwila poproszę o jakieś stanowisko:)) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 04.07.02, 12:00 ha,nawet nie podejrzewacie jak czesto(milcząco) tu jestem:) to chyba zabrzmiało jakoś złowieszczo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:01 Gość portalu: oona napisał(a): > ha,nawet nie podejrzewacie jak czesto(milcząco) > tu jestem:) > > to chyba zabrzmiało jakoś złowieszczo...:)) troche.... mamy sie bac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 04.07.02, 12:02 nie,macie tylko nie przeklinac!:)) musze od tego odetchnąc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:04 Gość portalu: oona napisał(a): > nie,macie tylko nie przeklinac!:)) > musze od tego odetchnąc:) a to spoko, chodz nigdy sie nie umawialismy to qwa nigdy nie przeklinamy:))))) (chodz czsami troche korci zeby co niektorych przeklnac, albo wyklnac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 04.07.02, 12:07 wiem,mnie tez czasem kusiło zeby rzucic czyms mocniejszym choc generalnie przeklinanie za chol...mi nie wychodzi:)) jakas blokada psychiczna czy co:(( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:12 Gość portalu: oona napisał(a): > wiem,mnie tez czasem kusiło > zeby rzucic czyms mocniejszym > choc generalnie przeklinanie za chol...mi nie wychodzi:)) > jakas blokada psychiczna czy co:(( > :) mi sie to raczej wydaje normalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.dialup.supermedia.pl 04.07.02, 13:52 mnie tez,choc bedąc na towarzyskim,które notabene bardzo lubie!,mam czasem wyrzuty sumienia z powodu braku potrzeby i umiejetnosci rzucania miesem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 11:24 saqqara napisał(a): > to prawda, czuje sie zastraszona, ciagle namawiaja mnie do grzechu albo do pici > a > > czy ja moge prosic o pomoc? czuje sie taka bezbronna..... sil mi juz brak! Chodź do mnie kobieto, obronię cię przed tymi zwyrodnialcami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 11:36 a nie bedziesz przeklinal, namawial do grzechu? ani pral po nerkach, bo zupa byla za slona? nastawiam sie na odmawianie paciorka 3 razy dziennie i czystosc duchowo-cielesna.... Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 11:44 saqqara napisał(a): > a nie bedziesz przeklinal, namawial do grzechu? ani pral po nerkach, bo zupa > byla za slona? nastawiam sie na odmawianie paciorka 3 razy dziennie i czystosc > duchowo-cielesna.... wogóle to przed pierwszym spotkaniem musimy się koniecznie wyspowiadać u księdza, ja będę musiał również po spotkaniu drugi raz, za grzeszne myśli wywołane twoją cielesnością. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 11:54 a u kogo wyspowiada sie ksiadz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 18:12 saqqara napisał(a): > a u kogo wyspowiada sie ksiadz?;) może u Dr.Belbo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 11:39 apf napisał(a): > Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi. apf ty cwaniaku, teraz widze, ze ten watek to byla siec na zlapanie panienek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 11:46 Gość portalu: messja napisał(a): > apf napisał(a): > > > Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi. > > apf ty cwaniaku, teraz widze, ze ten watek to byla siec na zlapanie panienek:)) > )) qrcze rozszyfrowałaś mnie, a już liczyłem na jakieś świeże mięsko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 11:47 :))))))))))))))) zawsze nienasycony:))))))) apf napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > apf napisał(a): > > > > > Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi. > > > > apf ty cwaniaku, teraz widze, ze ten watek to byla siec na zlapanie panien > ek:)) > > )) > > qrcze rozszyfrowałaś mnie, a już liczyłem na jakieś świeże mięsko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 11:57 Nie wiem czy Towarzyskie sa gorsze ale na pewno nie są nudne.:) Aie jestem ani zboczona ani alkoholiczka. Lubię Towarzyskie, bo to fajna knajpa. Co nie oznacza, że nie przyjdę tu wytchnąć od czasu do czasu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 11:59 Gość portalu: Pom napisał(a): > Nie wiem czy Towarzyskie sa gorsze ale na pewno nie są nudne.:) > Aie jestem ani zboczona ani alkoholiczka. Lubię Towarzyskie, bo to fajna > knajpa. Co nie oznacza, że nie przyjdę tu wytchnąć od czasu do czasu.:) a ja nie lubie, chodz pewno sa i tam i fajni ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:02 Nie rozmawiam ze wszystkimi. W sumie to bardzo specyficzna grupa... ale dość zgrana i wiem skądinąd, że potrafią sobie pomagać, w realu także. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 12:00 Gość portalu: Pom napisał(a): > Nie wiem czy Towarzyskie sa gorsze ale na pewno nie są nudne.:) > Aie jestem ani zboczona ani alkoholiczka. Lubię Towarzyskie, bo to fajna > knajpa. Co nie oznacza, że nie przyjdę tu wytchnąć od czasu do czasu.:) Właśnie kombinuję by przywitać ciebie na centralnym, a trochę zboczona to ty niestety jesteś, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:02 pom????????? zboczona??????? pierwsze slysze.... apf napisał(a): > Gość portalu: Pom napisał(a): > > > Nie wiem czy Towarzyskie sa gorsze ale na pewno nie są nudne.:) > > Aie jestem ani zboczona ani alkoholiczka. Lubię Towarzyskie, bo to fajna > > knajpa. Co nie oznacza, że nie przyjdę tu wytchnąć od czasu do czasu.:) > > Właśnie kombinuję by przywitać ciebie na centralnym, a trochę zboczona to ty > niestety jesteś, hehehe. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:04 Messja, nie przejmuj się. :) Ja też.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:06 Gość portalu: Pom napisał(a): > Messja, nie przejmuj się. :) Ja też.:) aaaaaa, to apf tylko tak podposzcza:) pewno, chcial zebys go przekonywala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:10 Może i nie podpuszcza.:) Czasem się wygłupiam na towarzyskich aż trzeszczy:) Teraz widzę, jak to z boku może wyglądać, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:13 Gość portalu: Pom napisał(a): > Może i nie podpuszcza.:) Czasem się wygłupiam na towarzyskich aż trzeszczy:) > Teraz widzę, jak to z boku może wyglądać, hehe. a co robilas? naprawde fajni oni sa? bo mario2 wyglada na strasznego prymitywa....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:17 Wiesz, nawet nie pamiętam!! Na pewno nic takiego, czego można sie potem wstydzić.:) Oni są dziwni, to prawda.:) Nieprzecietni indywidualiści. Maryś to postać kontrowersyjna, na pewno nie na publiczną debatę.:) Jak zwącha że sie o nim rozmawia, to Apf, będzie miał sałatkę z tego wątku. Lepiej nie zaczynać.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:22 b. dyplomatycznie z tego pytania wybrnelas:))))) doceniam dyskrecje:) to kiedy przybywasz do warszawy? Gość portalu: Pom napisał(a): > Wiesz, nawet nie pamiętam!! Na pewno nic takiego, czego można sie potem > wstydzić.:) > Oni są dziwni, to prawda.:) Nieprzecietni indywidualiści. > Maryś to postać kontrowersyjna, na pewno nie na publiczną debatę.:) Jak zwącha > > że sie o nim rozmawia, to Apf, będzie miał sałatkę z tego wątku. Lepiej nie > zaczynać.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:26 Przyjeżdżam w sobotę o 11.oo, a wyjeżdżam we wtorek koło południa. Wyjazd w sumie służbowy... ale dopiero pod koniec. Do poniedziałku czas wolny i mam nadzieję go milutko spędzić.:) Wprawdzie nie mam jeszcze planów na poniedziałek, ale mam nadzieję, że to sie zmieni.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:28 Gość portalu: Pom napisał(a): > Przyjeżdżam w sobotę o 11.oo, a wyjeżdżam we wtorek koło południa. Wyjazd w > sumie służbowy... ale dopiero pod koniec. Do poniedziałku czas wolny i mam > nadzieję go milutko spędzić.:) Wprawdzie nie mam jeszcze planów na > poniedziałek, ale mam nadzieję, że to sie zmieni.:) pytalam tylko z ciekawosci, bo nie jestem z wawy, ale mam nadzieje, ze kiedys i my sie spotkamu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:33 Yhm. :) Kiedyś nawet Ci o tym wspominałam mimochodem, ale możesz nie pamiętać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:54 Gość portalu: Pom napisał(a): > Yhm. :) Kiedyś nawet Ci o tym wspominałam mimochodem, ale możesz nie pamiętać.: > ) jesli wspominalas to pamietam, ale to pewno bylo pod innym nickiem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:56 Jest to możliwe. ale było to jakiś czas temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:57 Gość portalu: Pom napisał(a): > Jest to możliwe. ale było to jakiś czas temu... tak, jest to mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:00 Rozumiem, ze wiesz lub podejrzewasz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 13:02 Gość portalu: Pom napisał(a): > Rozumiem, ze wiesz lub podejrzewasz...:) podejrzewam, albo wydaje mi sie, ze wiem.... powiedzialabym ci, kogo podejrzewam, ale moze bylaby to nie dyskrecja, wiec jesli dasz adres, to przysle moj strzal na @, a ty mi powiesz, czy zgadlam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:04 Zgoda.:) pomeranka@poczta.gazeta.pl czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 13:06 poszlo, masz? Gość portalu: Pom napisał(a): > Zgoda.:) > > pomeranka@poczta.gazeta.pl > > czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:14 Mam. Tak.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 13:15 Gość portalu: Pom napisał(a): > Mam. > Tak.:) niezla jestem, nie?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 13:18 Niop.:))) Wiedziałam kogo chcę zobaczyć, więc wcale mnie Twoje dedukcja nie dziwi.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 23:36 Gość portalu: Pom napisał(a): > Niop.:))) Wiedziałam kogo chcę zobaczyć, więc wcale mnie Twoje dedukcja nie > dziwi.:))) nadal chcesz mnie zobaczyc?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 12:29 Gość portalu: Pom napisał(a): > Przyjeżdżam w sobotę o 11.oo, a wyjeżdżam we wtorek koło południa. Wyjazd w > sumie służbowy... ale dopiero pod koniec. Do poniedziałku czas wolny i mam > nadzieję go milutko spędzić.:) Wprawdzie nie mam jeszcze planów na > poniedziałek, ale mam nadzieję, że to sie zmieni.:) Przyjeżdzasz o 10.54 a nie o 11.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:34 O której przyjadę wie tylko PKP i Pan Bóg.:) Choć wiem, że w niego akurat nie wierzysz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 13:07 Gość portalu: Pom napisał(a): > O której przyjadę wie tylko PKP i Pan Bóg.:) Choć wiem, że w niego akurat nie > wierzysz.:) eeeee pkp pewno tez nie wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:03 Tia.... oczywiście rozmawiam z wzorem cnót i zalet.:) Szczególnie po wątku o 10 orgaźmie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 12:05 Gość portalu: Pom napisał(a): > Tia.... oczywiście rozmawiam z wzorem cnót i zalet.:) Szczególnie po wątku o 10 > > orgaźmie.:) a on ma na imie andrzej?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:07 Nie wiedziałaś? Apf też nie wie, że ja wiem, hehe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 12:08 Gość portalu: Pom napisał(a): > Tia.... oczywiście rozmawiam z wzorem cnót i zalet.:) Szczególnie po wątku o 10 > > orgaźmie.:) Zalet ci u mnie wiele, do cnót zadnych się nie przyznam, bo mi ich brak. Posyłam ci lubieżne spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:11 Yyyych!!! Możesz spojrzeć w inną stronę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 12:06 Zaś co do Centralnego - miło będzie Ciebie zoabczyć. Na marginesie - mam dla Ciebie informację-niespodziankę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 04.07.02, 13:28 Ja po raz pierwszy wszedłem na Towarzyskie rok temu i było to pierwsze forum na jakim byłem. Bardzo ciepło sobie wspominam. Mario ma swój koloryt, ale jest okay. Potrafi zniszczyć jak zechce, ale to prowokator i Messjo, na pewno byś zmieniła zdanie w bezpośrednim spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Czy to jest wazne ????????? 04.07.02, 14:38 Czy to ważne które forum jest lepsze??????????? To co tutaj sie dzieje to jest tylko odskocznia, od trudu dnia codziennego, to co prawdziwe realne - jest tam, w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No kurna, Apf, a na erotice te twoje wpisy 04.07.02, 15:11 i zawołania do Pań wydawały sie takie odważne i wyzwolone, a nawet czasami bardzo ostre ! Dziwny ten swiat ... apf napisał(a): > Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: No kurna, Apf, a na erotice te twoje wpisy 04.07.02, 15:19 men_ napisał(a): > i zawołania do Pań wydawały sie takie odważne i wyzwolone, a nawet czasami bard > zo > ostre ! > Dziwny ten swiat ... > > apf napisał(a): > > > Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi. > No wydałeś mnie, udawałem tu, że jestem romantyczny, by poderwać jakąś, teraz sprawdzą i odkryją, że jestem zboczeniec i alkoholik, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: No kurna, Apf, a na erotice te twoje wpisy 04.07.02, 20:59 Najlepsze forum to Osla lawka Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: No kurna, Apf, a na erotice te twoje wpisy 05.07.02, 07:07 kusy3x6 napisał(a): > Najlepsze forum to Osla lawka No to idź na ta swoja Ośla Ławka, a tak się dobrze człowiek zapowiadał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 17:09 Przeciez to oczywiste jak to, ze slonce swieci! :)))) Ze Romantica jest lepsza od Towarzyskiego, oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 21:28 no nareszcie jakas rozsadna osoba:) Gość portalu: Saba napisał(a): > Przeciez to oczywiste jak to, ze slonce swieci! :)))) > Ze Romantica jest lepsza od Towarzyskiego, oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 08:34 apf napisał(a): > ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!!. Nic tak nie budzi, jak szok z rana. ))))))) W dodatku szok powiązany z atakiem spazmatycznego śmiechu )))))). ... /co się siostra pieni, to już pośmiać się nie wolno/. Chciałem jeszcze tylko zauważyć, że w rzeczywistości jestem ładniejszy niż w lustrze /to ono tak wszystko wrednie wykrzywia / .... po za tym, mamusiu, czuję się dobrze, nic mi nie dolega i wszyscy są tu dla mnie tacy mili, a lekarze mówią, że jestem rokujący ... tylko nie chcą podać którego roku to dotyczy. )))) pa, pa .... spocznij, mozna się masturbować dalej )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messjanek Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 00:18 apf napisał(a): > Tam to sami alkoholicy i zboczeńcy. Men_ i mario2 straszą ludzi. temat stał się bardzo aktualny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.arcor-ip.net 19.09.02, 14:46 Mnie na towarzyskim nikt nie straszy,bo ja nie taki do przestraszenia się skory.Ale skoro już tu jestem:APF-czy ty przypadkiem również nie należysz do grona alkoholików?Co do zboczeńców,nie mam pojęcia,ale w tym dniu,kiedy cię widziałem,do abstynentów najwyraźniej nie należałeś,więc do kogo ta mowa trawa o alkoholikach?Pierdolenie kotka w bambus to jest i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 19.09.02, 16:00 Gość portalu: leziox napisał(a): > Mnie na towarzyskim nikt nie straszy,bo ja nie taki do przestraszenia się > skory.Ale skoro już tu jestem:APF-czy ty przypadkiem również nie należysz do > grona alkoholików?Co do zboczeńców,nie mam pojęcia,ale w tym dniu,kiedy cię > widziałem,do abstynentów najwyraźniej nie należałeś,więc do kogo ta mowa trawa > o alkoholikach?Pierdolenie kotka w bambus to jest i tyle. ten wątek zacząłem po pijaku w dniu 4 lipca, była to prowokacja w stylu FT, mario2 nawet tu nie zajrzał, a men delikatnie zareagował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! IP: *.arcor-ip.net 19.09.02, 23:08 No to na zdrowie,a co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ROMANTICA lepsza jest od TOWARZYSKIEGO !!! 19.09.02, 23:23 Gość portalu: leziox napisał(a): > No to na zdrowie,a co tam. przynajmniej nie będę pił sam, twoje zdrowie, leziox! Żałuj, że wtedy z nami nie pojechałeś i nie umacniałeś przyjaźni polsko-ukraińskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś