Gość: werra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NADZIEJA Nadzieja powróciła... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 21:14 Weroniczko - przepraszam Cię najmocniej, ale miałem ostatnio wyczerpujące dni i nie miałem nawet siły, żeby usiąść przy kompie... Nie gniewaj się - z pewnością postaram się to nadrobić ;-) Porozmawiamy na gadułku, to opowiem Ci więcej ;-) Buziaki! :* Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: Nadzieja powróciła... ;-) 20.05.05, 21:19 Witaj no i pojawił się znów uśmiech na mej twarzy aż mam łezki w oczkach :)ze szczęścia że Ciebie widzę wreszcie no i ze zmartwień życia codziennego (mamusia moja chora jest :(( )ale jest nadzieja więc będzie dobrze jakby nie było!!!! :)) aha zdałam to prawko :)))hurra.Buziaczki P.S.Zawsze pojawiasz się w najmniej oczekiwanym momencie i najbardziej odpowiednim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADZIEJA Re: Nadzieja powróciła... ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 21:26 U mnie pojawił się uśmiech na twarzy, kiedy ujrzałem Twoje tematy na forum ;-) Jak milutko - dziękuję za kontakt :) Liczę na to, że z mamusią będzie lepiej, a Tobie wciąż uda się zachować taki "błogi" stan ;) Gratuluję zdania prawka! Ja niestety nadal nie mam, choć pocieszam się myślą, że kiedyś też zdam ;) Odpowiedź na P.S.: ...taka już moja rola - nadzieja zawsze przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: Nadzieja powróciła... ;-) 20.05.05, 21:27 Hmmmm to jakiś podtekst? W najmniej oczekiwanym momencie....? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marrtinno Re: Nadzieja powróciła... ;-) 20.05.05, 21:33 Podtekst - gdzieżby znowu... ;) Szkoda, że gg nie możesz używać, ale za to może jakiś czacik bądź inna forma rozmowy bardziej prywatnej, a zarazem bezpośredniej? ;)) P.S. Będę pisał z tego konta, bo gościem NADZIEJA może się praktycznie każdy posłużyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: MARCIN - NADZIEJA gdzie jesteś????? 20.05.05, 21:29 Mam NADZIEJĘ ;) że ten kontakt będziemy utrzymywać tyle ile nadzieja będzie trwała...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marrtinno Re: MARCIN - NADZIEJA gdzie jesteś????? 20.05.05, 21:34 a w takim razie, ja mam NADZIEJĘ, że nadzieja będzie trwała baaardzo długo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: MARCIN - NADZIEJA gdzie jesteś????? 20.05.05, 21:50 No wiesz co bardzo chętnie możemy pogadać ale innym razem bo teraz kuzynka wróciła do domku a to jej komp:(( a jutro i po jutrze będę na uczelni do wieczora no wiesz egzaminy :(( ale na gg będę po połudiu w poniedziałek zapraszam w razie czego 1514987 hehehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: MARCIN - NADZIEJA gdzie jesteś????? 21.05.05, 18:04 Hej :) jesteś teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
marrtinno Jestem tutaj ;) 21.05.05, 20:00 Hej! Jestem teraz =) A Ty jeszcze jesteś? Buziaki :*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werra Re: Jestem tutaj ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:36 a teraz jesteś? :)) Odpowiedz Link Zgłoś