Dodaj do ulubionych

Jak sie ubrać na....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:24
pierwsze spotkanie z facetem poznanym przez net?
Pytam szczegolnie płeć męską!
Spodnie, spodnica, sukiennka-krotsza, dłuższa, do kostek?
Facet jest otwarty szczery?, nie znam go wogole!
Obserwuj wątek
    • key.to.success Re: Jak sie ubrać na.... 21.05.05, 15:34
      Ty musi jestes faktycznie bez serca, skoro o takie rzeczy publicznie pytasz.
      • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:42
        Przecież nie pytam o bieliznę!
    • tajemniczy_nieznajomy Re: Jak sie ubrać na.... 21.05.05, 16:44
      Gość portalu: kobieta_bez serca napisał(a):

> Facet jest..., nie znam go wogole! <

Skoro, Piekna, udajesz sie na spotkanie ze mna, wdziej czarna suknie,
      dluga do kostek, z rozcieciem z lewej strony do wysokosci bioder,
      czarny zakiet i niebieska kosule z atlasu.
      Bedziesz, niczym Mata Hari, zimna, jak lod.
      Pod spod - nie zapomnij wszakze wdziac goraca bielizne koloru bordo.
      Tez chcialbym moc Cie w niej dostrzec.

Lod przy powitaniu i ... zar przy pozegnaniu.
    • Gość: exman Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:00
      Ubierz się jak Ci wygodnie, pamiętaj abyś się po prostu dobrze czuła w tym, co
      założysz, najlepiej coś sprawdzonego i lubianego przez Ciebie. Pamiętaj że nie
      strój... trzy mam - nie - dwa tylko kciuki ;))))
      • Gość: bluemoon Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:59
        Żłotko, to zależy od tego, jaka masz figurę....:)
        Jeśli jesteś mała i nisko zawieszona, to polecam namiocik, stelaż ukryje braki
        figury...:)
        Ale jesli jesteś laską co najmniej 170cm wzrostu i jesteś szczupła, to masz duze
        pole do popisu...:)
        • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:04
          Czy gdybyś mnie zoboaczył w stroju ze tak powiem odpowiednim do biwakowania, to
          zanim rozpalimu kocher to wogole chciałbyś się ujawnić... idiota!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: bluemoon Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:08
            Czy ten "idiota" był skierowany do mnie...?
            Hmmm, nie poczuwam sie....:)Skąd w Tobie taka złość?
            Pozdrawiam,Tom
            • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:12
              kazdy kto zobaczyłby namiot z tyłkiem pod stelażem i ujawnił się to byłby
              idiota!!!
              nie przyjmuj do siebie, bo nie przypuszczam, ze na spotkanie jakiekolwiek, a
              tym bardziej z nieznajomą mając nawet kłopot/taki jak ja teraz/ nie
              kamuflowałbyś się w np. spiworze lub tropiku od namiotu.
              Pytam poważnie i oczekiwałam poważnych odpowiedzi!
              • Gość: bluemoon Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:16
                A co wiesz o tym facecie? W jakim jest wieku, etc...?
                Moze to pozwoli Ci na odpowiedni dobor stroju...?
                Nie masz nikogo w realu, kto mógłby Ci pomóc...?
                Jakiejs koleżanki, siostry, kuzynki czy sasiadki?
                Pozdrawiam, Tom..
                • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:17
                  to ja pytam... Tom!
                • Gość: Kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:18
                  jesli nie potrafisz odpowiedzieć/podpowiedzieć, to się wyłącz z tego wątku!
                  Założ swojego autorstwa , Tom!
        • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:08
          acha, i prosze nie nazywaj mnie żłotko! - co to wogole za określenie?
          • Gość: bluemoon Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:10
            No własnie, co to za określenie w stosunku do kogos takiego, jak Ty......?
            • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:12
              jakoś tak myslę ze jesteś JEDNYM WIELKIM PYTAJNIKIEM!
              a może Ty masz żółto pod nosem...
              • Gość: bluemoon Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:22
                A Ty mi kogos przypominasz...:)
                • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:27
                  a ja jakos nie kojarzę! hmm Tomek Sayer jesteś? - tak tego znam od Twaina
                  • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:29
                    Tomek Sayer z Huckiem Finem przy błękitnym księżycu...ale mnie tam wtedy nie
                    było
                  • Gość: bluemoon Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:29
                    No nie, Tomek S. to nie ta grupa wiekowa....:)
                    Ty mi przypominasz (ba, chyba nawet na 100% się nie mylę...)kogoś, kto tutaj
                    bywa pod innym nickiem.....:)
                    • Gość: kobieta_bez serca Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:32
                      O! detektyw /
    • Gość: j Re: Jak sie ubrać na.... IP: *.localdomain / 67.15.54.* 21.05.05, 21:48
      > Facet jest otwarty szczery?, nie znam go wogole!

jest małe prawdopodobieństwo, ze tutejsi panowie będą znać jego gust...
      chyba musisz się zdać na własną intuicję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka