Dodaj do ulubionych

a co sie dzieje po prostu z serduszkiem?

05.06.05, 15:02
Czyżby opuściła ja wena twórcza i gdzieś, w samotności, popija Warke Strong...?
Czy może jest ktos, z kim popija...?:)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Życie Re: a co sie dzieje po prostu z serduszkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:37
      Nie odzywa się, pewnie pławi się,
      w szczęśliwym życiu.
      • wojtek324 Re: a co sie dzieje po prostu z serduszkiem? 06.06.05, 00:12
        Wazne, ze przynajmniej Aniol Stroz pozostal na sluzbie.
        • Gość: Życie Re: a co sie dzieje po prostu z serduszkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:25
          Tesknię za Nią.
          Mogłaby się odezwać, dać znać że wszystko w porządku.
          Przed nami jeszcze zaległy spacer,
          pogoda ma się poprawić.
          • Gość: Życie Re: a co sie dzieje po prostu z serduszkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:28
            Moje kochane Serduszko, znów udziela się na FR.
            Żyje!!!!
            • serduszkopoprostu Re: a co sie dzieje po prostu z serduszkiem? 06.06.05, 23:33
              czas społecznych czynow juz minąl, nie udzielam się:)
              jestem, bo chce

--
              trudno, jestem kobieta!
              ona wie czego chce
    • Gość: serduszkopoprostu Re: a co sie dzieje po prostu z serduszkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:22
      serduszko dokucza poprostu Twoje? czujesz je nareszcie!, skoro pytasz"a co się
      dzieje(?)" zająłeś się swoimi narządami i słusznie!no tak to jest ,jak sie całe
      dnie gmera w /hmm/ komputerze...! . do kardiologa radzę! O zdrowie dbać
      trzeba!!!!!

--
      trudno, jestem kobieta!
      ona wie czego chce
      • Gość: serduszkopoprostu Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:23
        • Gość: bluemoon Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:23
          Serduszko, Ty zapewne będziesz miała do czynienia z kardiologiem, jak Ci padnie
          pikawka od papierochów i alkoholu....:)
          O moje sie nie martw, ja dbam o siebie, od dawna, jak wiesz zapewne:)
          • Gość: serduszkopoprostu Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:28
            Zapewne!:)wiem?

--
            trudno,jestem kobietą!
            ona wie czego chce
            • Gość: killer Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:40
              e...bluuu?to jak tenm utworek disco...dabadi,dabada...i podobnie jak ty plytki
              i cienkawy...spadowa koels od serduszka...bo twoje zacznie mocniej pikac!!
              • caruzzo Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! 11.06.05, 17:41
                Gość portalu: killer napisał(a):

> e...bluuu?to jak tenm utworek disco...dabadi,dabada...i podobnie jak ty plytki
                > i cienkawy...spadowa koels od serduszka...bo twoje zacznie mocniej pikac!!
                -----------
                co to jest za bełokocik.........;))...do bani;))
                • Gość: Życie Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:05
                  A Ty Killer skąd znasz Serduszko?
                  • Gość: killer Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:09
                    stamtad skad wy znacie kolesie
                    • caruzzo Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! 11.06.05, 18:14
                      Trochę przesadziłeś killer.......
                      kolesi raczej nie szukaj;))
                    • Gość: Życie Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:14
                      Z Forum?
                      Nie mów, że jesteś Jej chłopakiem.
                      • Gość: Życie Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:16
                        Znalazł się, kolega Killer.
                        Naucz się lepiej mówić po polsku
                        i nie przystawiaj się przypadkiem do mojej laski.
                        • Gość: Życie Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:17
                          Skąd się tu wziąłeś "kolego" Killer?
                          • Gość: killer Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:19
                            stamtad skad wy kolesie
                            • Gość: życie Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:22
                              Carozzo zrób coś z tym fecetem,
                              bo nie ręczę za siebie.
                              • Gość: killer Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:32
                                a ty zycie o lasce chodzisz ja nie musze
                                • Gość: Życie Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:37
                                  Takim akrobatą to jeszcze nie jestem.
                                  Na razie.
                                  Idę na piwo do reala,
                                  idziesz ze mną to pogadamy po drodze?
                                  • Gość: killer Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:41
                                    a ty akrobatka przypadkiem nie jestes? no niech sie bluu dowie to ci poscik
                                    walnie za to piwo
                                    • Gość: życie Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:48
                                      Jesteś jakiś pokręcony,
                                      propozycja anulowana.
                                      • hansii Tchorz z Ciebie, Zycie... 11.06.05, 18:51
                                        A juz chcialem Ci pogratulowac uwagi, ze z Kostucha nie boisz sie
                                        na piwo chodzic...
                                        Strach Cie oblecial?
                                        www.sattom.internetdsl.pl/gfx/207.jpg
                                        • Gość: Życie Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:01
                                          Killer nazwał mnie akrobatką. Przecież nie jestem gejem.
                                          Nie wiem czego On ode mnie oczekuje.
                                          Pójdę sam na piwo i poczekam do wieczora na moje Serduszko,
                                          pewnie już jest na miejscu.
                                          • Gość: killer Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:11
                                            a moze ty jestes bluu albo inny ktos i nie masz odwagi poscic pod jednym nickiem
                                            • Gość: Życie Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:22
                                              Jak nie wiesz kim jestem, to spadaj.
                                              Chłopie jestem Życiem, jeśli wiesz co to znaczy.
                                              Nie chce mi się denerwować, bo może niedługo odezwie się moje Serduszko.
                                              Jeśli możesz, nie zaśmiecaj tego wątku swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami.
                                              Tu musi być miło i przyjemnie.
                                              W każdej chwili może pojawić się tu moja Miłość.
                                              Już ładnie posprzątałem i czekam.
                                              • Gość: killer Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:26
                                                a gdzie napisane ze twoje
                                                • Gość: Życie Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:37
                                                  Nigdzie.
                                                  Ale umówiłem się tu dziś na randkę, chyba że randka odwołana.
                                                  Poczekam jeszcze chwilkę i wracam do reala na Wiadomości.
                                                  • Gość: killer Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:41
                                                    ha ha ha taka to twoja netowa milosc zal kiche sciska
                                                  • Gość: Życie Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:42
                                                    Pośmiej się jeszcze, to może Ci ulży, zazdrośniku.
                                                  • Gość: killer Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:49
                                                    a jasne ze sie smieje ty bluu zycie a lbo jeszcze inny tylko taka wspaniala
                                                    istota jak ONA potrafi rozumiec i darzyc sympatja takich jak ty
                                                  • Gość: Życie Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:54
                                                    Kochamy tę samą kobietę?
                                                  • Gość: Życie Re: Tchorz z Ciebie, Zycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:57
                                                    Możesz odpowiedziec bo to dla mnie ważne, za chwile musze odejść.
                                      • Gość: killer Re: oczko niżej jest do bluemoon!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:58
                                        nawet gdybys mnie prosil to bym nie poszedl bo cie malo lubie
                    • hansii Killer, Ty nie strasz romantycznych! 11.06.05, 18:14
                      forum Kryminalistyka jest gdzies obok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka