caruzzo 15.06.05, 17:09 "Pożegnać dzień zachodem słońca... patrzeć na kolor nieba... wsłuchać się w cisze wiatru ... i usłyszeć co śpiewa....." (za A.B.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Życie Re: Czego można chcieć więcej...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:30 Witaj Caruzzo, świetny początek wątku. A ja chciałbym więcej wiedzieć np. czy zobaczę jutro Serduszko. Ogromna tęsknota mnie ogernęła i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czego można chcieć więcej...? 15.06.05, 20:33 Nie mogę Ci nic powiedzieć..sam tez Go nie widzę......ale jak nie przestanie hasać.... to trafi w ręce prof. R. z pewnoscią;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: Czego można chcieć więcej...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:38 Zaczekam może się odnajdzie. A opisywany zachod słońca, nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: Czego można chcieć więcej...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:43 W ręce prof.R. Czy to znaczy że ma problemy sercowe? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czego można chcieć więcej...? 15.06.05, 20:44 Absolutnie.......tak tylko gdybałem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: Czego można chcieć więcej...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:01 Zaczekam w Twoim wątku, nie będę przeszkadzał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: Czego można chcieć więcej...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:03 Proszę nie zwracać na mnie uwagi i rozwijać dyskusję. Jestem prawie niewidoczny i stęskniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: Czego można chcieć więcej...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:28 Bardzo ładny wątek! Czy znajdzie się tu jakaś mała poduszeczka? Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Czego można chcieć więcej...? 15.06.05, 21:02 "oprócz błekitnego nieba, nic mi więcej nie potrzeba..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czego można chcieć więcej...? 15.06.05, 21:23 no .....moze słowika...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Czego można chcieć więcej...? 15.06.05, 21:28 i upajającego zapachu jaśminu :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czego można chcieć więcej...? 15.06.05, 21:31 ławeczki pod jaworem.........i swietkików w powietrzu.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czego można chcieć więcej...? 15.06.05, 21:37 oczywiscie....i jakiegos zabłakanego swierszcza......chor zab.....bajkowa sceneria;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Czego można chcieć więcej...? 15.06.05, 21:46 i romantyczna, aż nierealna...ale jak bardzo się chce, to mozna znależć takie miejsce i czas... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo I chruśniak malinowy 15.06.05, 21:46 "Duszno było od malin, któreś, szepcąc, rwała, A szept nasz tylko wówczas nacichał w ich woni, Gdym wargami wygarniał z podanej mi dłoni, Owoce, przepojone wonią Twego ciała. I nie wiem, jak się stało, w którym okamgnieniu, Ześ dotknęła mi wargą spoconego czoła, Porwałem Twoje dłonie – oddałaś w skupieniu, A chruśniak malinowy trwał wciąż dookoła..." (B.Leśmin) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: I chruśniak malinowy 15.06.05, 21:58 mistrz erotyki, takiej nie udawanej, nie zawoalowanej, prawdziwej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: I chruśniak malinowy 15.06.05, 22:00 Tak...pisał prawdę....i to swiadczy o jego wielkości;)) ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: I chruśniak malinowy 15.06.05, 22:19 Ale to bardzo sybtelny erotyk. I na tym polega jego piękno. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: I chruśniak malinowy 16.06.05, 09:17 Ech....nie zawsze powiedznie: "najpierw pomyslec a potem zrobić" ma rację bytu..;) Pozdrawiam i milego dnia;)) Odpowiedz Link Zgłoś