Dodaj do ulubionych

zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szanse

IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:28
prosze o odpowiedz dojrzalych mezczyzn czy wam podobaja sie mlode 19 letnie
kobietki??
Obserwuj wątek
    • Gość: exman Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:25
      Wszystko zależy od tego kim jesteś i co sobą reprezentujesz, możesz zakochać się
      z wzajemnością nawet w 60-letnim kaszalocie. Miłość czy sex ? Czego szukasz w
      tym układzie ?
    • altro2611 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 15.06.05, 22:54
      z pozycji "kaszalota" mogę stwierdzić, że młode kobiety podobają się zawsze.
      Trzeba tylko bardzo mocno uważać, żeby takiej po prostu nie skrzywdzić. Miłość
      różne ma twarze, na szczęście zazwyczaj po jakimś czasie przemija. Starsi
      mężczyźni umieją zapanować nad tym czasem, ich uczucie jest bardziej wyważone.
      Młode kobiety spalają się o wiele szybciej. Idź, dziewczyno w to uczucie, życzę
      Ci dużo szczęścia.
      • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:10
        Dziekuje bardzo za tak mile slowa.Ja potrzebuje kogos rozsadnego z kim moglabym
        o wszystkim porozmawiac i czuc sie (przedewszystkim)bezpieczna przy takim
        mezczyznie jak ten w ktorym sie zaduzylam sadze,ze to odnajde
        • caprissa Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 15.06.05, 23:19
          i kochac ...:)
        • altro2611 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 15.06.05, 23:26
          czuję, że rzeczywiście jest to dla ciebie duży problem. Zastanów się tylko, czy
          naprawdę znasz go dobrze, naprawdę kochasz jego, czy tylko Twoje wyobrażenie o
          nim? Najczęściej popełniamy błąd projekcji na drugą osobę swoich wyobrażeń,
          oczekiwań, marzeń. A potem, w miarę zbliżenia i upływu czasu, ten wymarzony Ktoś
          okazuje sie zupełnie inną osobą, reagujemy rozczarowaniem, niezrozumieniem,
          rozpaczą - a to po prostu rezultat bliższego poznania. Szczególnie to jest
          groźne jeśli nie masz możliwości uprzedniego "rozpoznania". Zachowaj więc
          dystans, nie dawaj wszystkiego, co masz do ofiarowania, póki nie będziesz pewna.
          Tym bardziej że, jak piszesz, liczysz na opiekuńczość... Nie bądź ćmą która się
          spala w płomieniu, pofruwaj trochę przedtem...
          • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:46
            wiesz co masz racje,a moj problem polega na tym,ze ja nie wiem jak mam sie do
            niego zblizyc co powiedziec,napewno sie mu podobam.Tak naprawde to my sie
            nieznamy a ja bardzo bym chciala sie z nim "zaprzyjaznic"
          • Gość: Rachele Re: zakochalam sie w 42 latku altro IP: 70.25.199.* 16.06.05, 04:44
            To o czym piszesz nie ma nic wspolnego z miloscia ktora jak na ironie nie
            kieruje sie ani rozumem ani racjonalnymi przes;ankami.To o czym Ty piszesz to
            prosta kalkulacja strat i zyskow i zaleznie od salda idziemy w "milosc" albo
            nie.Szkoda ze tak malo wiesz o milosci.
            • Gość: swierszczzakominem Re: do Rachel IP: .152.3.* / 212.244.90.* 16.06.05, 04:59
              daj Jej szanse. ma dopiero 19 lat...
        • darencjusz Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 08.08.05, 11:48
          Dzisiaj czujesz się bezpieczna, szkoda, że nie chcesz razem z nim się zestarzeć.
    • mala_rozia Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 16.06.05, 08:33
      Ojca szukasz.
      Każdemu facetowi po 40-tce się podobaja świeże, napalone i zielone
      dziewiętnastki. Ale nie do związku tylko do krótkich, szybkich a przyjemnych
      chwil. Znajdz sobie kogoś w swoim wieku. Po co ci spaprany (za pare lat)
      życiorys?
      • Gość: Alibaba Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 16.06.05, 09:31
        masz racje o ile facet ma forse
        19 letnie golodupce po co ci to?
        pomysl nieograniczone zakupy w exkluzywnych sklepach sa lepsze niz sex z
        golodupcem
        sex z murzynem jest znacznie lepszy niz z polakiem
        moge ci to zapewnic
        • kaya_ja Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 16.06.05, 10:06
          nie no 50 lat a myślenie masz właśnie 19 latka
          szkoda gadać
          • Gość: Alibaba Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 16.06.05, 10:12
            przynajmniej nie klamie
            prawda??
            • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:52
              Alibabo nie musisz tak tego wszystkiego splycac,mi wcae niechodzi o pieniadze
              bo mam wystarczajaco bogatych rodzicow i duzo ladnych ubranek,poprostu
              interesuje sie tym mezczyzna bo jest dla mnie wyjatkowy
              • Gość: jmx Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 15:42
                Nie zwracaj uwagi na frustratów.

Co do związku - trudno w waszym wypadku mówić o miłości skoro ledwo się znacie.
                Nie spotkałam faceta, któremu nie podobałyby się młode kobiety więc o to chyba
                nie ma się co martwić ;). Ale moja rada to lepiej się poznać - może się
                polubicie, może pokochacie, a może sama po czasie odkryjesz, że to nie jest
                mężczyzna dla Ciebie.
                • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:49
                  No wlasnie co jest w tym zlego,ze 19-stolatka chce sie zaprzyjaznic z 42-latkiem
                  • Gość: jmx Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 15:58
                    To wszystko zależy od tego jaki to 40latek i jaka 19latka. Jeśli on ma żonę i
                    dzieci a Ty chcesz się z nim przyjaźnić i romansować no to... nie jest to w
                    porządku. Ale jeśli intencje macie czyste, przeszkód nie ma, to czemu nie? nie
                    da się przejść przez życie stroniąc od ludzi a także uciekając od 'trudnych'
                    znajomości.
                    • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:06
                      On jest rozwiedziony i nie ma dzieci,bo mial starsza zone.Ps. nie mialabym
                      ochote na romans z zonatym
                      • Gość: jmx Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 16:10
                        To dobrze :). A skąd się znacie - z pracy, znajomy rodziców, Twój nauczyciel?
                        • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:35
                          moj lekarz
                          • Gość: hyhy Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: 62.121.129.* 16.06.05, 16:49
                            ginekolog?:)
                          • altro2611 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 16.06.05, 17:12
                            jeżeli to nie jest żonaty i dzieciaty człowiek, próbuj śmiało. Ryzyko jest
                            obustronne - starsi panowie mają swój urok i jak raz zasmakujesz, trudno Ci
                            będzie wrócić do rówieśników. A on - za jakiś czas nieuchronnie Cię utraci i to
                            bedzie bardzo bolało. Wiesz, wielki włoski nieżyjący juz pisarz Alberto Morawia
                            ożenił sie w wieku 80 lat z piękną 40 - letnią Carmen Llera. Małżeństwo
                            początkowo było bardzo udane, ale po pewnym czasie zauważono, że Carmen spotyka
                            sie z przystojnym przywódcą Druzów libańskich Walidem Jumblatem. Zapytano
                            Morawię - Mistrzu, nie przeszkadza panu to, że Carmen chodzi z Walidem? Morawia
                            odpowiedział: "Nie zdradza się ciałem, zdradza sie sercem". A ja myślę, że
                            jednak cierpiał bardzo...
                            • Gość: baba zona Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:21
                              Ladne, Altro :)
                        • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:38
                          jmx a ty ile masz lat i czy mialas podobny przypadek w swoim zyciu albo ktoras
                          z twoich znajomych??
                          • Gość: jmx Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 16:52
                            Zakochanie w doktorze? no niestety ;)))
                            Ale poszukaj w wyszukiwarce, było parę wątków na temat związków z różnicą
                            wieku. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz :).
                            • Gość: hyhy Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: 62.121.129.* 16.06.05, 16:58
                              czemu namawiasz ledwo-co-juz-nie-nieltnie dziewczynki do takiej głupoty jak
                              romans z 25 lat starszym facetem, i to lekarzem?
                              chcesz jej krzywde zrobić?
                              • Gość: baba zona Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:59
                                Spokojnie, tutaj nikt nikogo i do niczego nie namawia. Dziewczyna szuka
                                informacji i je otrzymuje. A dowod osobisty pewnie juz ma od roku...
                                ;)
                                • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:13
                                  tak mam dowod i to prawda mnie nikt do niczego nie namawia jestem tego swiadoma
                                  w kim ulokowalam "uczucie",chcialam sie tylko dowiedziec paru rzeczy.Ps.on jest
                                  ginekologiem ;D
                                  • Gość: baba zona Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:15
                                    Mam nadzieje, ze nie ma na imie Kuba ;D
                                    • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:16
                                      nie nie nazywa sie Kuba;D
                                    • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:17
                                      nie nienazywa sie Kuba;D
                                      • Gość: ja19 do altro2611 IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:18
                                        wydaje mi sie,ze jestes tolerancyjnym czlowiekiem
                                        • altro2611 Re: do altro2611 16.06.05, 21:26
                                          Widzisz, Ja 19, to raczej nie jest tolerancja. Przeżyłem sporo, również w wieku
                                          40 lat romans z osiemnastolatką, który trwał dwa lata i stanowi jedno z
                                          piękniejszych wspomnień, moich i jej. Gdy się dużo widziało i przeżyło, nic nie
                                          jest w stanie dziwić czy oburzać. Najważniejsze, by nikogo nie krzywdzić swoim
                                          postępowaniem. A miłości jest tak wiele na świecie, tak różnych. Kiedy słynny
                                          włoski tenor Luciano Pavarotti (rocznik 1935!)lat temu kilka żenił się z
                                          dwudziestoletnią dziewczyną nikogo to nie dziwiło. Nie wiek jest ważny - tak
                                          naprawdę każdy z nas czuje się wciąż młodo niezależnie od przeżytego czasu...
                                          Dziękuję, że zwróciłaś uwagę na mój skromny głos w dyskusji - poruszyłaś ciekawy
                                          temat, wykraczający poza Twój osobisty problem. Trzymaj się!
                                          • Gość: ja19 Re: do altro2611 IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:00
                                            naprawde podoba mi sie co mowisz(tak rozsadnie) i to ze nikogo niechcesz
                                            osadzac malo jest takich ludz teraz na swiecie.Przpepraszam ze spytam ale masz
                                            gg moglibysmy porozmawiac
                                          • Gość: ja19 Re: do altro2611 IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:08
                                            czy piszac wczesniej o bolu i utracie mlodej kobiety mowiles min. o sobie??
                                            • altro2611 Re: do altro2611 16.06.05, 22:20
                                              ja 19, mam GG ale coś mi się tu porobiło z kompem, może Tobie się uda podać Twój
                                              numer do mojej skrzynki pocztowej w "Gazecie", odpowiem. A w ogóle to już późno,
                                              umyj ząbki i spać bo jutro szkoła... I pada deszcz, a to nastraja sennie.
                                              • Gość: ja19 Re: do altro2611 IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:23
                                                ja mam wakacje juz od dawna przeciez jestem po maturze:(.Wiesz co zamiast
                                                podawac sobie numery gg na forum to moze umowilibysmy sie na czata na wp.??
                                                • altro2611 Re: do altro2611 16.06.05, 22:28
                                                  Gość portalu: ja19 napisał(a):

> ja mam wakacje juz od dawna przeciez jestem po maturze:(.Wiesz co zamiast
                                                  > podawac sobie numery gg na forum to moze umowilibysmy sie na czata na wp.??

przepraszam, nie wiedziałem. ja niestety mam jutro urwanie głowy od 6 rano, więc
                                                  jednak posłucham zaraz kołysanki deszczowej... podaj, proszę ten numer,
                                                  zacznijmy tym, chociaż nie wiem, co Ci jeszcze mógłbym doradzić... Przypadek
                                                  każdego jest inny, specyficzny... Jeśli chcesz - altro2611@gazeta.pl
                                                  • Gość: ja19 Re: do altro2611 IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:34
                                                    dobrze to napisze ci maila z numerem tylko musze sobie najpierw konto
                                                    uruchomic ;D
                                                  • Gość: exman Re: do altro2611 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:56
                                                    Skoro już chce, niech pozna, zdarzały się historie z happy endem. Let love rules
                                                    !!!!
                              • Gość: j Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.06.05, 17:37
                                Gość portalu: hyhy napisał(a):

> czemu namawiasz ledwo-co-juz-nie-nieltnie dziewczynki do takiej głupoty jak
                                > romans z 25 lat starszym facetem, i to lekarzem?
                                > chcesz jej krzywde zrobić?

Do kaloryfera jej nie przywiąże... A namawiam ją do tego, żeby go poznała. Jak
                                już pozna to sama zadecyduje co dalej. Bez histerii ;).
      • tenre Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 28.07.05, 10:50
        Bardzo kiepskie i krzywdzące uogólnienie. Wcale tak nie musi być. Druga sprawa, ze taki związek NIE MA ŻADNYCH SZANS. Opinia nie tylko z autopsji
      • janq43 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 03.08.05, 06:42
        mala_rozia napisała:

> Ojca szukasz.
        > Każdemu facetowi po 40-tce się podobaja świeże, napalone i zielone
        > dziewiętnastki. Ale nie do związku tylko do krótkich, szybkich a przyjemnych
        > chwil. Znajdz sobie kogoś w swoim wieku. Po co ci spaprany (za pare lat)
        > życiorys?
        Hmmm
    • Gość: j pare watków z archiwum IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.06.05, 02:25
      Można przeczytać i wnioski wyciągnąć dla siebie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=21749013&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=16561036&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=3534323&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=303091&v=2&s=0

napracowałam się ;))))

Zwykło się uważać, że to młodsza strona bardziej ryzykuje wchodząc w taki
      związek - że będzie zabaweczką, odskocznią, chwilowym zauroczeniem. A to nie do
      końca tak jest. Mężczyzna też się boi, szczególnie gdy jego poprzedni związek
      był nieudany czy po dłuższym okresie samotności.
      • Gość: rozsądna Re: pare watków z archiwum IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.05, 11:07
        Myślę, zę już się do niego zbliżyłaś, hehe...
        A na jakiej podstawie twierdzisz, że mu sie podobasz, czy podczas badania
        namiętnie patrzy Ci w .....oczy...?
      • Gość: ja19 Re: pare watków z archiwum IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:18
        ˛J˛ dziękuję za takie zangazowanie w moją sprawę.Serdeczne pozdrowionka ;D
        • jmx Re: pare watków z archiwum 20.06.05, 00:50

Mam nadzieję, że intencją założenia tego wątku nie było to co myślę ;))))
          • Gość: ja19 Re: pare watków z archiwum IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:07
            Ja tylko chcialam poznac opinie roznych ludzi na ten temat i czy warto zaczynac
            taki zwiazek
            • samowolny Re: pare watków z archiwum 20.06.05, 09:20

> Ja tylko chcialam poznac opinie roznych ludzi na ten temat i czy warto
              zaczynac taki zwiazek

trudno mi uwierzyć że w 19-stym roku życia dziewcze chce pchać sie w "stały
              zwiazek" widac bardzo chce sie wyrwac z domu...
    • jacus28gliwice Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 18.06.05, 11:16
      Miłość taka jest jak najbardziej mozliwa, tylko oboje się powinni zastanowić jak długo taki związek przetrwa....?
      Za 20 lat Ty bedziesz jeszcze piękną i powabną kobietą, a Twój partner... no właśnie, zastanów się.
      Jeśli ta różnica nie jest kłopotem lub nawet później wstydem, jak najbardziej polecam. Tym bardziej że mężczyzna o tyle starszy wie jak wygląda życie i w niejednym problemie Ci pomoże.
      Pozdrawiam
      • Gość: Justyna Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:05
        Ja też należe do kobiet, ktore lubią starszych mężczyzn z uwagi na to iż są
        dojrzali, wiedzą czego chcą i mogą dać kobiecie więcej niż rówieśnicy. Raz byłam
        zakochana mając 20 lat w 32-letnim mężczyźnie ale gdy dowiedziałam się,że ma
        żonę-unikałam go, gdyż zbyt bardzo szanuję małżeństwo abym miała je rozbić.Teraz
        jestm szczęśliwą żoną, mam męza o 6 lat od siebie starszego i zrozumiałam że
        mając te naście czy 20 lat to zakochanie jest prawie tak częste jak katar
        dopiero póżniej człowiek osiąga dojrzałość emocjonalną i wie czego chce i
        dopiero wtedy może budować naprawdę trwały związek. Warto więc poczekać i nie
        spieszyć sie do wchodzenia w poważne związki tym bardziej jeśli chce być się z
        człowiekiem o wiele lat starszym.
    • Gość: wojtekb Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.aster.pl 25.07.05, 20:40
      WYLACZNIE TAKIE !!!!!!
    • 75_eu Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 26.07.05, 02:04
      jestem sam po 40 i nie widzę w tym niczego złego jeśli sama naprawdę chcesz
      tego związku to życzę powodzenia.A czy sie podobają 19 letnie kobietki?wszystko
      zależy od indywidualnych upodobań -mnie tak
      • cheesey Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 27.07.05, 09:50
        urwala sie jakas z choinki! wygladasz na naiwna zepsuta dziewczyne, ktorej sie
        zachcialo tego faceta i juz! to pierwsze glupie pytanie czy facet starszy lubi
        mlode! czy ty masz 15 lat ze takie glupie pytania zadaejsz???

Poza tym nie obiecuj sobie za duzo, lekarze z reguly maja cala kolejke
        atrakcyjnych mlodych dziewczat w kolejce, a do tego jak jest sam to zapomnij.
        • tenre Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 28.07.05, 11:05
          Znam sytuację z autopsji.Moim zdaniem nie ma szans na utrzymanie takiego związku. Jak już ktoś tu napisał; wyobraz sobie co bedzie za 10-15 lat. Ty bedziesz chciala sie bawiac, on.... róznie może być, ale statystycznie, będzie DOMATOREM. A dzieci .... myslisz, ze ma tyle siły i cierpliwośći , co 10 lat temu ? Niestety nie. Można by jeszcze dać wiele przykładów na małe prawdopodobieństwo utrzymania takiego związku.... . Chociaż ktoś , gdzieś bardzo mądrze napisał, że w związkach z dużą różnicą wieku (prawie ) wszystko zależy od młodzego partnera.Niestety jest duża szansa, że kiedyś odejdziesz od Niego. Zwykłe prawo biologiczne.I on powinien to wiedzieć.
          • Gość: :)) Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:59
            A kto tu mowi o stalym zwiazku moze dziewczyna poprostu ma ochote na romans ze
            starszym mezczyzna.Sadze,ze romans to nic zlego.To moze byc wspaniale przezycie
            dla tych obojga. :))))))))
    • janq43 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 03.08.05, 06:40

> prosze o odpowiedz dojrzalych mezczyzn czy wam podobaja sie mlode 19 letnie
      > kobietki??
      Kobietka jest kobietka i niewazne czy ma 19 czy tez 40 latek:-)
      Ale napewno masz wieksze szanse jak ta po 40:-))
    • Gość: dobra dusza Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.kapelusz.pl / *.inet-siec.pl 03.08.05, 18:32
      rozumiem ...i wspolczuje sama mam problem z facetem co ma 30 na karku i ciezko
      mi z tym faktem choc gosc jest wspanialy to widze pelno klopotow;( musze to
      przemyslec...pomysl tez o nim za pare lat nie mozesz sie nim znudzic
    • Gość: dobra duyszyczka Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.kapelusz.pl / *.inet-siec.pl 03.08.05, 18:36
      nie daje mi ten watek spokoju...42 lata to strasznie duzo...wczesniej nie
      wierzylam ze taki facet moze cos widziec poza seksem w 19 latce...nawet taki 30
      latek...sama nie wiem ...przemysl to to ciezka sprawa
      • Gość: :| Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:31
        Sluchajcie ja mam 20 lat niedawno zreszta skonczylam te 19 i musze wam
        powiedziec,ze dziewczynie w tym, wieku chodzi o poznanie milego faceta po 40-
        stce,ktory bylby jej przyjacielem.Taki do wszystkiego:do pogadania,wyzalenia
        sie i do seksu.Wkoncu mezczyzni juz po przezyciu tylu wiosenek wiedza jak
        kobiecie dobrze zrobic:)
        • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:46
          Ludzie przeciez ja wcale nie licze na wielka milosc z jego strony,czy to cos
          zlego,ze zauroczylam sie w 42-latku??Poprostu uwarzam,ze jest swietnym facetem
          i mam ochote sie z nim od czasu do czasu spotkac,zeby pogadac i sie pokochac.A
          wy tu sie rozczulacie na de mna i wrozycie mi moje przyszle zycie u jego
          boku.Ja doskonale wiem,ze nie bedziemy razem.
          • Gość: ja19 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:48
            I nie jestem zepsuta do szkpiku kosci dziewczyna ani glupia dzieweczka sama
            jestem studentka medycyny a to mowi samo za siebie.Pozdrawiam wszystkich ktorzy
            zechcieli sie wypowiedziec:)
            • bellima Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 04.08.05, 13:24
              sama
              > jestem studentka medycyny a to mowi samo za siebie

:)))))))))))))))))
              • Gość: ja19 Do bellima IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:22
                Co oznacza ten usmiech??:>
        • Gość: ja19 Do :| IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:51
          Wreszcie ktos trafil w same sedno sprawy:)
    • Gość: dobra duszyczka Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.kapelusz.pl / *.inet-siec.pl 04.08.05, 13:52
      rozumiem...ze nie myslisz o przyszlosci z nim...kazdy postepuje tak jak czuje i
      tak jak sporawia mu to szczescie...sama w zyciu nie chcialabym takiego
      ukladu/...skoro nie ma rodziny a Tobie chodzi tylko o przelotna znajomosc nie
      widze wogole klopotu...i uwierz ze nie tylko uroda sprawia ze sie komus
      podobasz,...mam nadzieje ze kiedys nie dojdziesz do wniosku ze cos stracilas bo
      skoro to tak wspaniala osoba a Ty juz teraz wiesz ze chcesz go tylko na krotki
      romans to kiedys mozesz zle ocenic czego naprawde chcesz...nie chodzi tu o
      uczucia wiec nie ma co oponowac...podobac mu sie zapewne bedziesz...mlodym
      facetom podobaja sie starsze a z wiekiem to sie zmienia na mlodsze kiedy sami
      czuja ze sie starzeja...ale czy to wszystko??chyba nie...jak dla mnie
      wazniejsza jest wizja przyszlosci
      • panpiotrus2 Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 04.08.05, 23:10
        Gość portalu: dobra duszyczka napisał(a):

> rozumiem...ze nie myslisz o przyszlosci z nim...kazdy postepuje tak jak czuje
        i
        >
        > tak jak sporawia mu to szczescie...sama w zyciu nie chcialabym takiego
        > ukladu/...skoro nie ma rodziny a Tobie chodzi tylko o przelotna znajomosc nie
        > widze wogole klopotu...i uwierz ze nie tylko uroda sprawia ze sie komus
        > podobasz,...mam nadzieje ze kiedys nie dojdziesz do wniosku ze cos stracilas
        bo
        >
        > skoro to tak wspaniala osoba a Ty juz teraz wiesz ze chcesz go tylko na
        krotki
        > romans to kiedys mozesz zle ocenic czego naprawde chcesz...nie chodzi tu o
        > uczucia wiec nie ma co oponowac...podobac mu sie zapewne bedziesz...mlodym
        > facetom podobaja sie starsze a z wiekiem to sie zmienia na mlodsze kiedy sami
        > czuja ze sie starzeja...ale czy to wszystko??chyba nie...jak dla mnie
        > wazniejsza jest wizja przyszlosci

nie układaj życia 19 latce "for ever". Ma dziewczyna chęć na romansik to niech
        to robi. Takie jest prawo 19 latek......... O poważnym życiu będzie myślała w
        30 wiośnie
    • gatogato Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan 05.08.05, 09:08

> prosze o odpowiedz dojrzalych mezczyzn czy wam podobaja sie mlode 19 letnie
      > kobietki??

Ależ oczywiście, 23 lata to nie taka znowu duża różnica wieku. Cieszcie się się
      soba i nie oglądajcie na innych. :)
      • Gość: j Re: zakochalam sie w 42 latku czy mam jakies szan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:43
        ech, czasem i 13 jest nie do przeskoczenia...
        może to pechowa liczba? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka